Candelabre cu lumanari

 Candelabre cu lumanari

În lumea de astăzi, totul se schimbă rapid, progresul acoperă toate sferele vieții umane. Dacă anterior s-au folosit doar lumânări pentru iluminarea locuințelor, în prezent sunt utilizate lămpi electrice de diferite tipuri. Cu toate acestea, mulți designeri de astăzi au decis să se întoarcă la luxul medieval, candelabrele de plafon cu lumanari sunt din ce în ce mai disponibile. Astfel de dispozitive de iluminat creează în casă o atmosferă confortabilă și o atmosferă specială, misterioasă și rafinată. Mai mult, merită să vorbim în detaliu despre astfel de lămpi, să le prezentăm caracteristicile și să considerăm modele populare.

Caracteristicile modelelor

Cu mai multe secole în urmă, candelabrele de tavan suspendate cu lumanari au decorat sălile bogate de palate, castele de lux ale regilor și persoane de la curte. Designul lămpilor a implicat utilizarea unor lumanari parafine reale - în cantități mari.

Astfel de lămpi aveau o lumină moale, cu adevărat magică, dar ceara curgea constant din lumânări. În plus, lumanarile trebuiau schimbate destul de des, ceea ce nu era foarte convenabil. Dacă oamenii din acea vreme nu aveau alte opțiuni pentru a crea iluminarea, atunci omul modern este mult mai ușor în această privință.

Dacă doriți să cumpărați un candelabru magnific în casă, nu trebuie să faceți rezervă cu cutii de parafină. Cele mai recente tehnologii fac posibilă producerea de becuri care să imite exact forma, dimensiunea și lumina unei lumânări reale de ceară. Deci, veți obține un candelabru luxos, care nu vă face absolut nici o problemă în funcționare.

Din ce materiale sunt fabricate?

Pentru fabricarea producătorilor de lămpi de plafon folosiți tot felul de materiale. Poate fi lemnul natural sau înlocuitorii acestuia, plastic, aluminiu, bronz, email.Modelele lucrate manual sunt foarte populare, pentru a crea care sunt folosite stras, sticla Murano (alb, negru, colorat, transparent sau mat).

Adesea, aceste materiale sunt combinate cu metale prețioase, pietre, mozaicuri și chiar unele tipuri de aur. Foarte impresionant aspect de cadre masive forjate cu elementele elegante de cristal.

Nu vă limitați la alegerea materialului, cumpărați un candelabru pentru casa dvs. În plus, multe companii iau comenzi pentru fabricarea de dispozitive unice pentru design individual și o varietate de dimensiuni.

Ce stiluri sunt potrivite?

Dacă credeți că un candelabru cu baldachin în formă de lumânare arată bine numai în interiorul palatelor și castelelor medievale, atunci acest lucru nu este cazul. Astfel de lămpi de plafon sunt potrivite pentru absolut orice stil, fie ea clasic, baroc, modern, țară sau artă deco. Chiar și într-un design ultramodern, astfel de dispozitive arata foarte frumos. Ele devin un accent neobișnuit în cameră, o adevărată decorare a acesteia. Dimensiunea și forma acestor lămpi sunt foarte diferite.

Este important să alegeți dimensiunile dispozitivului strict în funcție de zona camerei.Pentru camere spațioase în apartamente sau case de țară sunt foarte potrivite candelabre masive cu multe becuri. Pentru camerele mai mici puteți achiziționa candelabrele medii și mici.

specie

Producătorii au depus mult efort pentru a crea becuri care seamănă foarte mult cu lumanari reale. În același timp, există numeroase soiuri de astfel de produse. Listați opțiunile cele mai frecvente și disponibile.

Becuri cu incandescență

Acesta este un tip clasic și cel mai popular tip de becuri pentru orice lămpi, inclusiv pentru candelabre de tavan cu lumanari. În formă, acest produs este cât mai aproape de o lumânare reală de ceară. Becul este foarte original și elegant. Lumina care emană din ea este incredibil de moale, caldă și confortabilă. În plus, printre gama de astfel de produse există destul de des produse care imită o lumanare cu o flacără fluturând în vânt. Arată foarte elegant și original.

Atunci când alegeți un candelabru, asigurați-vă că aveți atenție la astfel de modele de becuri, cu ajutorul acestora veți putea crea o atmosferă unică, fabuloasă în casă.

Becuri LED

Acest tip de sursă de lumină a devenit cel mai popular în ultima vreme. LED-urile sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic și vă vor permite să reduceți costurile de facturare cu aproximativ șaptezeci la sută. În plus, aceste becuri au o durată lungă de viață - de la trei la unsprezece ani. Un sortiment de becuri LED include, de asemenea, modele care urmează forma unei flacări de lumânare arzătoare. Ele pot funcționa atât de la sursa principală de alimentare, cât și de la baterii. În plus, aceste becuri sunt adesea vândute cu telecomandă. Ceea ce este necesar pentru o persoană modernă este confortul, economia și calitatea înaltă.

Lumanari ceara

Astăzi există multe tipuri adecvate de becuri în magazine, dar unii cumpărători încă mai doresc să obțină un candelabru de tavan cu lumânări reale de ceară. Un astfel de design luxos și sofisticat va fi elementul central al oricărei case. De asemenea, va sublinia cu siguranță gustul excelent al proprietarului casei și originalitatea interiorului. Lumanarile tradiționale de parafină se topesc foarte repede, lăsând un miros specific și funingine. În plus, ceara scade constant de la ei. Dacă nu doriți să vă refuzați cumpărarea de candelabre suspendate cu lumânări reale, alegeți în favoarea soiurilor moderne de stearină.

Astfel de produse nu vă vor aduce inconvenientele asociate cu ceara. În acest caz, calitatea luminii, nu afectează. Dimpotrivă, un candelabru cu lumanari de stearină vă va oferi un sentiment de pace, liniște și armonie. Astfel de candelabre sunt mașini în timp real și vă duc în vremurile străvechi de cavaleri și regi.

Dacă ați cumpărat un candelabru cu lumanari, nu uitați să obțineți un capac special pentru a stinge fitilul. Acest dispozitiv are un mâner lung și este foarte convenabil de utilizat. Este foarte important să fii foarte atent și să nu uiți siguranța împotriva incendiilor.

Lămpi similare, la fel de bine subliniază interiorul oricărei părți a casei. Cu toate acestea, ele arata cel mai organic in livinguri, sali de mese si dormitoare. Selectând dispozitive similare pentru casa ta, ia în considerare o varietate de nuanțe. Alege modele de înaltă calitate. Pentru a vă orienta în gamă vă va ajuta să faceți o analiză a clienților.

Pentru informații despre utilizarea candelabrului cu lumanari în apartament, consultați următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor