Candelabru LED cu panou de control

 Candelabru LED cu panou de control

În prezent, automatizarea vieții noastre este introdusă peste tot. Nevoia naturală a fiecăruia este existența confortului și ceea ce ar putea fi mai convenabil decât împlinirea dorințelor mici prin apăsarea unui singur buton. Este necesar să se înceapă mici și să se acorde atenție unor astfel de inovații cum ar fi LED-ul (LED) candelabru cu telecomanda. Acest dispozitiv va fi un plus plăcut pentru situația din camera de zi, în spațiile de divertisment și chiar în birou.

Caracteristici speciale

Sistemul LED este un dispozitiv de iluminat. Elementele principale de iluminat din acesta sunt LED-uri sau lămpi cu diode. Dispozitivul LED cu telecomandă are mai multe avantaje.Un avantaj evident și important este faptul că este posibil să comandăm lumina de la o anumită distanță. Nu trebuie să te ridici și să cauți un comutator.

Va fi posibil să simțiți pe deplin demnitatea telecomenzii, dacă într-o zi într-o dimineață rece, în timp ce vă aflați într-un pat cald, vă doriți brusc să citiți. Sau dacă a prins o răceală sau nu există nici o șansă să se desprindă de muncă, iar lumina aprinsă sa dovedit a fi o necesitate.

De asemenea, printre opțiunile frumoase ale unor astfel de dispozitive luminoase este demn de remarcat acest lucru Toate modelele au diferite moduri de iluminare. Aceasta va păstra întotdeauna iluminatul în cameră sub control. La urma urmei, uneori lumina puternică este enervantă, dar nu vrei să stai fără ea deloc. Apoi cu ușurință puteți seta intensitatea radiației la valoarea dorită, adică să activați doar o mică parte a LED-urilor. De asemenea, este mult mai ușor să puneți copiii în pat cu iluminarea diminuată. În plus față de toate avantajele, accesoriul LED se va dovedi a fi un dispozitiv mai sigur și mai puțin consumator de energie pentru locuință.

Din păcate, candelabrele "inteligente" au un minus. LED-urile incluse în proiectarea dispozitivului nu pot fi eterne,iar înlocuirea acestor componente are un preț considerabil.

Candelabrele cu telecomandă sunt mult mai scumpe decât lămpile obișnuite. Dar ar fi ciudat să nu plătiți pentru comoditate.

model

Și după ce ați hotărât, în cele din urmă, să perfecționați echipamentul obișnuit cu echipamente LED cu telecomandă, trebuie să știți că există un număr foarte mare de variații ale acestora. Și fiecare dintre ele are propria sa caracteristică unică, care probabil se va asigura din nou că nu este zadarnică pentru banii cheltuiți. Prin modul de instalare a sistemului LED sunt împărțite în două tipuri:

  • plafon;
  • suspensie.

Un model popular datorită costului redus, a devenit un candelabru cu plafon LED. Adesea este folosit pentru a accentua stilul interiorului. În acest scop, magazinele oferă lămpi de diferite forme. De asemenea, acest tip este inerent în camere cu tavane mici, deoarece fixarea unor astfel de unități este efectuată aproape de tavan. Opțiunile oferite de obicei sunt dreptunghiulare sau rotunde.

Merită să acordați atenție și tipului agățat, care poate adăuga sofisticarea și grația în orice cameră.Versiunea suspendată este mai potrivită pentru spații spațioase și largi, deoarece blocul controlat este montat cu ajutorul unui număr de lanțuri sau șiruri.

Într-o cameră în miniatură, un astfel de dispozitiv va părea greoi, dar fără îndoială va atrage aspectul. O caracteristică convenabilă este capacitatea de a controla lungimea lanțurilor.

Indiferent de tipul de corp de iluminat dorit, toate dispozitivele LED sunt unite prin prezența diodelor capabile să emită lumină puternică. Emisia de lumină a unor astfel de elemente depășește uneori iluminatul de la becurile incandescente obișnuite. De asemenea, pot fi utilizate LED-uri de lămpi cu LED-uri pentru a crea iluminat de accent, deoarece vă permit să focalizați fluxul de lumină. Acestea pot fi montate în baie deoarece diodele nu sunt sensibile la umiditate.

O trăsătură importantă distinctivă a LED-urilor este că acestea sunt capabile să emită lumină diferită de cea obișnuită. Asta înseamnă că puteți schimba albul plictisit într-o nuanță informală roșie sau într-o altă nuanță. Și schimbarea de culoare poate să apară fără probleme, ceea ce este foarte important pentru atmosfera camerei.Această caracteristică este utilizată în multe modele de candelabre LED.

Printre formele clasice de candelabre LED cu telecomandă se numără:

  • „Placă“;
  • „Tort“.

Placa de candelabre, așa cum sugerează și numele, are o anumită asemănare cu o placă convențională. Adaptarea acestui formular va contribui la creșterea spațiului interior. Tortul de candelabru, de asemenea, corespunde numelui său și este un fel de tort de patiserie agățat de tavan. Multe modificări ale acestei forme pot funcționa cu diode de economisire a energiei și cu lămpi cu incandescență de putere limitată. Candelabrele de ambele forme pot fi suspendate și plafonate. Indiferent de forma și tipul de montare, acestea sunt disponibile cu iluminare din spate a diodelor care schimbă culorile.

7 fotografie

Luminile multicolore vor contribui la evidențierea părților benefice ale interiorului sau, dimpotrivă, la ascunderea unor defecte. Culorile de iluminat nu vor lăsa oaspeții să se plictisească în timpul vacanței. Și, de asemenea, va fi o parte indispensabilă a grădiniței, fiind făcută sub formă de tort.

Dar caracteristica mai neobișnuită și mai interesantă a noilor accesorii LED-uri este playerul muzical încorporat.Da, se întâmplă și asta! Datorită unicității lor, astfel de modele nu se vor dovedi a fi o achiziție ieftină. Dar dacă înțelegeți întreaga gamă funcțională a unei astfel de automatizări LED, popularitatea acesteia va deveni destul de ușor de înțeles.

Uimește asta variații muzicale cu telecomandă Absolut nu pierde în design cu alte modele. În consecință, pentru a reda muzică în proiectarea difuzoarelor încorporate, a unui modul bluetooth sau a unui slot pentru o cartelă flash.

Dacă este posibil să alegeți intensitatea luminii emise și să ridicați muzică plăcută, absolut toată atmosfera din cameră va fi ajustată de la distanță de către utilizator.

Pentru a înțelege pe deplin aceste corpuri de iluminat unice, trebuie să luați în considerare mai multe variante ale ansamblului acestor modele care merită văzute.

Tortul de candelabru din tavan cu telecomandă și modulul MP3 permite utilizarea becurilor cu incandescență și a diodelor de economisire a energiei. Modelul include boxe radio și stereo. Acesta este un plus extraordinar pentru orice interior sofisticat. Luminile multicolore, chiar și în zilele tulbure, vă vor elibera de gândurile cenușii gri.Modificați culorile printr-un gradient magic și neted.

Dar, în ciuda netedității, nu este deloc dificil să organizăm un spectacol cu ​​muzică ușoară pe o vacanță. Accesul la toate opțiunile este asigurat de la telecomandă sau de la unitatea modulară a panoului cu diode, adică comenzile de comutare și modul de iluminare vor fi cât se poate de convenabile. În plus față de slotul obișnuit pentru un card flash, puteți utiliza un tip de unitate flash USB de pe telefon. Așa că candelabruul obișnuit va concura cu centrul muzical sau cu orice alt echipament din casă.

Plafonul candelabru cu telecomanda si iluminatul cu LED "Cerul înstelat." Acest dispozitiv de gheață este echipat cu un număr mare de LED-uri. Datorită modurilor de iluminare și specificului amplasării detaliilor structurale, producătorul a încercat să recreeze efectul cerului înstelat.

Este necesar să recunoaștem că sa dovedit decent, pentru că ați pornit un astfel de set de lumină, nu vă puteți opri din ochi. Spectacolul este atât de uimitor încât, în plus, vrei să cumperi mai mult și un telescop.

Accesorii și diagrame electrice

În ciuda faptului că piața oferă un număr imens de modificări diferite ale sistemelor LED cu telecomandă, ele sunt toate de același tip asamblate din unități electrice.Componentele principale și obligatorii sunt releul comandat de radio, panoul de comandă și sistemul LED. În funcție de model, pachetul poate include și o lampă cu halogen, un dimmer proiectat pentru a controla tonul luminii și așa mai departe.

Dispozitivele LED cu telecomandă sunt în primul rând un sistem automat. Și un astfel de sistem nu poate exista fără un controler special, care are sarcina de a primi semnale de la consola. Controlerul propriu-zis este un releu electric care constă dintr-o sursă de alimentare, software și circuite electrice de comutare.

Deseori, întreaga comandă a automatizării are loc cu un panou electric sau cu un întrerupător de perete. În unele modele, acesta poate fi folosit pentru a detecta o telecomandă pierdută. Panoul de control include elementul principal de comandă al releului - este un emițător radio. În funcție de model, semnalul poate afecta releul de la o distanță de 30 până la 100 de metri.

Dacă este de înaltă calitate, pereții nu vor bloca semnalul. Lumina poate fi oprită din orice cameră învecinată.

Acum telecomanda nu mai este o necesitate.La urma urmei, tehnologia telecomenzii nu este nouă. Și dezvoltatorii de aplicații de telefon își îmbunătățesc proiectele. Bazat pe Portul IR, o opțiune binecunoscută pentru smartphone-uri, au creat aplicații pentru a controla dispozitivele de pe telefonul mobil. Deci, în cazul absenței butoanelor pentru setul cu cască la îndemână, puteți utiliza întotdeauna aplicația pe Android, înlocuind consola pentru candelabru și porniți lumina prin telefon.

Având în vedere părțile componente, ar fi bine să înțelegem principiul conectării candelabrului. Nu există practic diferențe fundamentale în configurația cablajului sistemului LED cu telecomandă și corpul de iluminat convențional. Elementul de conectare LED se conectează și la cablajul de cameră, dar este preferabil ca cablarea să fie făcută dintr-un cablu cu trei fire. Apoi, sistemul va fi stabil și nu va fi expus riscului de incendiu.

Comutatorul este conectat la cutia apartamentului printr-o cutie de joncțiune. Mai mult, faza ieșită din comutator trebuie conectată la releul de comandă. Sârmă neutră trebuie, de asemenea, conectată la controler printr-o cutie de joncțiune.Mai mult, în forma de lucru prin apăsarea comutatorului sau a semnalului panoului electric de pe antena, releul electric este închis și deschis. Aceasta înseamnă că se aprinde și se stinge lumina, iar aparatul nu o fixează, iar lumina era aprinsă.

Sfaturi pentru alegere

Dacă doriți să cumpărați un sistem LED cu telecomandă, trebuie să știți exact dimensiunile camerei în care va servi. Dacă sunteți în căutarea unui model într-o cameră de zi mare mare cu tavane înalte, nu ezitați să luați un candelaler suspendat cu telecomandă. În cazul în care designul camerei dvs. de oaspeți este realizat într-un stil sofisticat, modele frumoase de cristal cu muzică color se vor potrivi fără îndoială acolo.

În lounge-ul pentru recepția oaspeților nu va fi niciodată muzică de fundal redundantă. Din moment ce camera are o dimensiune decentă, se recomandă alegerea candelabrului, care are o distanță de telecomandă.

În cazul în care doriți să adăugați iluminare magică pepinieră, spațiul în care nu vă va permite să vă dați liber frânghie, o placă de candelabru de plafon vă va ajuta. Construcția redusă a plafoanelor suspendate și a cadrelor modeste vor fi combinate în mod avantajos cu o miniatură,placa de lumină care nu este alocată cu detalii excesive. Opțiunile rămase pentru programele avansate vor fi lăsate la discreția dvs.

Dacă alegeți o sursă de lumină la birou, este mai bine să acordați preferință strictelor, dar nu inferioare în farfurie, plăci de candelabre. În acest scenariu, nu este nevoie să plătiți în plus pentru caracteristici suplimentare. Acordați atenție, de asemenea, puterii LED-urilor. Pentru camere spațioase veți avea nevoie de cel puțin 200 L. Pentru coridoarele mici, 100 vor fi suficiente.

Regulile de cazare

Trebuie să fii serios în legătură cu locul în care va fi localizat echipamentul LED și să ții cont de câteva nuanțe care pot fi o problemă. Este important să ne amintim că utilizarea lămpilor cu halogen sau a lămpilor cu incandescență excluse dacă utilizați plafoane întinse. Supraîncălzirea de la astfel de elemente are un efect negativ asupra învelișului din PVC. Distanța minimă a plafonului de la astfel de surse de iluminare ar trebui să fie de 40 de centimetri.

Fiți atent atunci când cumpărați un corp de iluminat în dormitor. Veți fi confruntat cu un număr mare de opțiuni perfect executate. Dormitorul este camera în care se acordă o atenție deosebită.Pare a fi ceva personal, iar oamenii îl abordează cu o atitudine regretabilă. Încercați să examinați cu atenție propunerile cu așa-numitul "fund de lumină de fundal".

Astfel de candelabre LED vin cu aceleași caracteristici funcționale ca și altele. Dar abilitatea de a crea un model al nopții înstelatoare deasupra capului tău va adăuga farmecul pacii tale. Un astfel de joc de contraste va crea o bună dispoziție înainte de a merge la culcare. Într-o astfel de atmosferă este mult mai confortabil să se odihnească. Dar dimineața probabil că veți dori chiar să vă treziți la treabă.

Evaluarea producătorilor populare și recenzii

Desigur, puteți consilia imediat branduri celebre care și-au făcut numele pe piață pentru o lungă perioadă de timp. Dar acești meșteri europeni ca german maytoni sau american a condus cree concepute pentru standardele relevante, care au unele diferențe față de limba rusă. Dacă nu vă deranjează timpul și banii, aruncați o privire mai atentă la Maytoni. Mașinile fabricate în Germania au fost mereu pe partea de sus.

Toată lumea dorește să obțină calitate la un preț accesibil. Prin urmare, brandurile chineze câștigă popularitate. Produsele brandurilor chineze celebre nu sunt inferioare în calitate, deoarece folosesc componente decente în ansamblurile lor, precum și certifică producția lor.Suntem obișnuiți să spunem imediat "nu" dacă aflăm că țara de producție este China.

Producătorii din China au învățat mult timp să producă produse de calitate, au, de asemenea, branduri celebre care pot fi considerate pe bună dreptate concurenți vrednici ai producătorilor europeni. Pentru a nu intra într-un candelabru de calitate scăzută la cumpărare și pentru a nu plăti prea mult pentru acest brand, acordați atenție următorilor producători:

  • Jazzway;
  • Feron;
  • Navigator;
  • Camelion;
  • Gauss.
navigator
Jazzway

Nimeni nu este tentat să greșească. Toată lumea vrea să învețe din greșelile altora, astfel încât motivația cea mai puternică de a alege un anumit brand, fără îndoială, există recenzii de la alți cumpărători. Să analizăm unele dintre ele. Proprietarii de sisteme de la Mayoni Candelabrele germane sunt considerate a fi un stil excelent, performanță excelentă, durabilitate, precum și o emisie de lumină caldă, complet ne-stresantă. Printre aceste neajunsuri se numără costul ridicat al dispozitivelor de la acest brand.

În același timp, cei care au cumpărat candelabre chinezești JazzwayEle subliniază consumul lor nesemnificativ de energie, luminozitatea iluminării, care nu este inferioară lămpilor cu incandescență, precum și absența pâlpâirii.De asemenea, notează fragilitatea utilizării. Vorbind despre produsele furnizate pe piață de către marca Feron, consumatorii sunt mulțumiți de o lumină plăcută, luminoasă, comoditate și compactă. Dar un caz a fost, de asemenea, exprimat atunci când un an mai târziu LED-urile oprit de pornire și serviciul de garanție a refuzat să accepte cererile.

În cele din urmă, reprezentantul intern Elvan. Dintre avantaje, utilizatorii disting ușurința de instalare, prezența instrucțiunilor detaliate, precum și respectarea funcțională a descrierii dispozitivului. Vorbind despre pericolele LED-urilor rusești, opiniile sunt împărțite. Unii au plângeri cu privire la pâlpâirea luminii, alții nu au deloc plângeri.

Urmăriți examinarea video a candelabrului LED cu panoul de control din următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor