Candelabre în fetele de pepinieră

Alegerea unui candelabru în camera copiilor pentru o fată nu este la fel de simplă pe cât pare la prima vedere. Această problemă ar trebui abordată foarte serios, deoarece în această cameră copilul își va petrece cea mai mare parte a timpului. Și întreaga situație, inclusiv lampa de tavan, ar trebui să aibă un efect benefic asupra sănătății și starea de spirit a fetei.

specie

Piața de iluminat domestic oferă o selecție largă de candelabre pentru camera copilului.

Ele pot fi împărțite în mai multe grupuri:

 • Lămpile de plafon sunt împărțite după tipul de atașament. Acestea sunt atârnate pe cârlig, care este prevăzut în proiectarea de plafon în mijlocul camerei sau înșurubat la șuruburi. Cel de-al doilea tip este mai relevant pentru camera fetei, deoarece aceasta mount este mai fiabila,Candelabrul poate fi amplasat în orice parte a încăperii și poate fi folosit pe tavane suspendate.
 • Candelabrele pentru copii pot avea diferite tipuri de elemente de iluminat. Utilizează lămpi cu halogen, LED-uri sau lămpi cu bază obișnuită. Utilizarea lămpilor LED este preferabilă, deoarece un astfel de dispozitiv va ajuta la economisirea energiei.
 • Candelabrele pot avea un design diferit. Deci, candelabrele pentru camerele copiilor, cu imaginea de eroi de desene animate preferate, flori, soarele sunt foarte populare. Dar astfel de candelabre va trebui schimbată în curând, deoarece preferințele copilului dumneavoastră se vor schimba odată cu vârsta.
 • Un grup separat ar dori să evidențieze candelabrele cu funcționalități suplimentare. Ei, pe lângă înlocuirea lumina naturală, pot juca rolul de lumină de noapte sau de proiector.

materiale

Există o mulțime de materiale din care sunt fabricate candelabre, dar nu toate sunt potrivite pentru instalarea în camera copiilor fetei:

 • Sticla. Amintiți-vă că siguranța unui copil este cel mai important lucru, prin urmare, atunci când alegeți un candelabru într-o grădiniță cu o nuanță de sticlă, ar trebui să acordați preferință materialului rezistent la impact, astfel încât copilul să nu spargă tavanul și să nu se desprindă de rău.Apoi, o astfel de lampă de plafon nu numai că va da o strălucire frumoasă și sensibilitate atmosferei, dar va fi, de asemenea, sigură și ușor de curățat.
 • Crystal. Nu sunt materiale adecvate pentru camera copilului. Acest lucru se datorează, în primul rând, fragilității sale. Da, și chicul excesiv în grădiniță nu este necesar. Mai degrabă, acest material este potrivit pentru echipamentele de cameră sau pentru sufragerie.

Deși în camera unei adolescente, dacă este decorată într-un stil clasic, un candelabru de cristal ar fi, de asemenea, potrivit.

 • Plastic. Acest material, în ciuda varietății de plafoane pentru proiectarea încăperii unui copil, nu este foarte potrivit pentru această cameră. Acest lucru se datorează faptului că este un material destul de toxic. La temperaturi ridicate, care creează un bec în interiorul dispozitivului, începe să se topească și formaldehidii încep să fie emise în aer. Atunci când fată le respiră zilnic, sănătatea lor se poate deteriora, poate începe o reacție alergică, care poate duce ulterior la astm.
 • Sticlă organică. Acest tip de material plastic este cel mai potrivit pentru candelabru din grădiniță, deoarece compoziția sa este naturală și ecologică. În plus, plafonul acestui material este rezistent la șocuri, așa că nu vă temeți că copilul dvs. le va sparge și va fi rănit. În plus, aceste abajururi sunt ușor de spălat, nu se acumulează praf.Costul candelabrelor de plexiglas este destul de democratic, iar o mare varietate de modele vă va ajuta să alegeți accesoriile necesare în interior.
 • Textile. Nuantele din țesături dau căldură și confort camerei, dar acest material nu este foarte potrivit pentru camera copilului. Acest lucru se datorează faptului că țesătura este capabilă să atragă praf în sine, iar ștergerea unei astfel de capacuri ar fi extrem de problematică. Acest lucru poate dezvolta alergiile copilului. În plus, în timp, textilele își vor pierde aspectul, iar aceste nuanțe de tavan vor trebui să fie schimbate.
 • Materiale naturale. Acum este foarte la modă utilizarea materialelor naturale în locuință, iar candelabrele de la ele sunt, de asemenea, în cerere. Dar, înainte de echiparea camerei unei fete cu un abajur făcut din lemn, rattan sau bambus, merită evaluat posibilitatea de a curăța un astfel de aparat.

Deoarece este foarte important pentru grădiniță ca mobilierul să nu acumuleze praf și să nu provoace reproducerea acarienilor de praf.

culoare

Schema de culori care înconjoară fată în cameră este foarte importantă. Ar trebui să aducă gustul în hostess. Prin urmare, candelabru ar trebui să se potrivească perfect în acele culori în care camera este deja decorată.

Culoarea poate afecta starea de spirit a copilului, astfel încât unele tonuri ar trebui evitate atunci când faceți un copil:

 • Candelabru roșu poate provoca agresiune la un copil.Nu este necesar atât pentru copil, cât și pentru adolescent. În plus, culoarea roșie a candelabrului, care apare vreodată, îl va excita pe fată. Va fi dificil să se calmeze înainte de culcare, în ciuda pătării violete de pe tavan.
 • Rece, cum ar fi albastru și liliac, dimpotrivă, vă vor înclina copilul la letargie. Ea va fi reticentă să se miște, poate deveni prea pasivă.
 • Alb-negru sunt destul de plictisitoare pentru interiorul unui copil, deși candelabrul formei originale a acestor culori ar putea fi bine. Pentru o fată adolescentă, un candelabru alb va fi destul de potrivit, dar ar trebui exclusă o lumină de plafon negru, deoarece nu numai că va lumina prea mult lumina, ci va trezi și frica de fată.

Pentru camera fetei ar trebui să alegeți nuanțe vesele de candelabre:

 • Culoarea verde a umbrei lămpii calmează și pacifică. În plus, nuanța verde a luminii, care va da un astfel de candelabru, este foarte plăcută pentru ochi, contribuie la odihna lor.
 • Galben și portocaliu vor aduce confort și emoții pozitive în cameră. Acestea sunt culorile veseliei, iar cei mici îi vor dori cu siguranță.
 • Pastel roz și albastru albastru întotdeauna ca fete de orice vârstă.Ei sunt foarte blânzi și nu evocă emoții negative.

Candelabrele acestor nuanțe se vor potrivi cu ușurință în interiorul camerei.

Cum sa alegi?

Atunci când alegeți un candelabru în cameră pentru o fată ar trebui să ia în considerare mai mulți factori. Cel mai important dintre acestea este securitatea. Acest aspect ar trebui luat în considerare în mai multe planuri.

 • Mount. Ar trebui să fie cât mai sigur posibil. Chiar dacă copilul a atins candelabruul cu un baston sau o pătură, nu ar trebui să cadă. Este mai bine să dați prioritate structurilor care sunt atașate la plafonul șuruburilor.
 • Forma. Candelabrul nu trebuie să stea în jos de tavan, copilul nu ar trebui să atingă în nici un fel părțile individuale ale lampii de plafon și nu ar trebui să stea pe ele.
 • Calitatea materialelor. Designul candelabrului trebuie făcut numai din materiale sigure. Trebuie să fie în mod necesar certificate de conformitate a standardelor sanitare ale mărfurilor din Federația Rusă. Acest lucru se datorează faptului că producătorii recent lipsiți de scrupule utilizează materii prime de calitate scăzută în produsele lor. Ca rezultat al încălzirii diferitelor părți, substanțele toxice sunt eliberate în aer,care pot determina copilul dumneavoastră să devină grav otrăvit sau alergic.
 • Un alt aspect important în alegere este funcționalitatea dispozitivului Este foarte important ca iluminarea grădiniței să fie suficientă. Prea dim, ca o lumină foarte puternică, va afecta negativ viziunea fetei dvs., deci trebuie să alegeți puterea optimă de iluminare, care corespunde la 17 de wați pe 1 pătrat. m pătrat.

Ei bine, dacă este posibil să schimbați puterea iluminării candelabrului, în funcție de situație.

 • frumusețe În camera fetei joacă un rol important, prin urmare, lampa de plafon ar trebui să insufle, de asemenea, un sentiment de frumusețe în fata.
 • Posibilitatea dezvoltării imaginației. Ei bine, dacă alegeți un candelabru care va da copilului dvs. terenul pentru imaginație. Reprezentând diverse imagini pe tavanul camerei ei, fata va dezvolta o gândire extraordinară care va fi utilă ei mai târziu în viață.

Alegerea unui candelabru în pepinieră pentru fata, nu uitați să întrebați despre dorințele copilului dvs., întrebați ce ar dori.

Și atunci când cumpărați, asigurați-vă că încercați să țineți cont de opinia copilului dumneavoastră, deoarece este foarte important pentru ea.

Modele interesante

Printre o gamă largă de lumini de tavan pentru copii, vreau să subliniez câteva dispozitive originale.

Candelabru, imitând sistemul nostru de planete. Un astfel de candelabru nu numai că va decora plafonul pepinieră, ci va fi, de asemenea, obiectul studiului. Va fi de interes atât pentru adolescenți, cât și pentru copii.

Candelabru sub formă de baloane nu vă va lăsa copilul indiferent. Camera pentru copii, decorată cu un astfel de dispozitiv de iluminat, va fi întotdeauna plină de vacanță.

O lampă de plafon cu cartușe de bug-uri va face copilul să-și imagineze imaginația: cine este acesta și unde zboară? O culoare verde va contribui la relaxarea copilului înainte de culcare.

În camera de prințesă și candelabru ar trebui să fie sub forma unei coroane, și o mulțime de elemente de cristal va ajuta un astfel de candelabru să stralucească de îndată ce lumina se aprinde.

Pentru un iubitor de flori, un candelabru excelent va fi un dispozitiv realizat din clopote de tavan atârnând într-un buchet de tavan.

Veți afla mai multe despre lyutrah pentru camera copiilor în următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor