Mod de candelabre în interiorul apartamentului

Indiferent cât de scumpe și de înaltă calitate reparații în apartament, lipsa de atingere finală necesare pot strica interiorul. Un astfel de punct culminant în oricare dintre camere va fi un candelabru. Acest dispozitiv luminos oferă camerei mister, confort și frumusețe. Alegerea candelabrele potrivite pentru interiorul apartamentului, puteți ascunde ușor defecte, defecte sau accentuați caracteristicile camerei.

Modele populare

Pentru apartamente și case moderne alegeți o varietate de iluminat. Candelabru este una dintre cele mai căutate opțiuni. Modelele populare de candelabre de tavan sunt realizate în diferite stiluri:

 • Întotdeauna a fost și rămâne în tendință cristal și sticlă. Candelabrele clasice atrage atenția cu versatilitatea lor, în cea mai mare parte ele seamănă cu candelabrele de sfeșnic. Produsele masive cu elemente de forjare sunt scufundate în Evul Mediu.Ele sunt potrivite pentru decorarea camerelor și a halelor mari. Astfel de produse au fost întotdeauna considerate un semn de lux și prosperitate.
 • În epoca tehnologiilor noi sunt deosebit de relevante modele moderneatrăgând prin practicabilitate și funcționalitate. Ele atrag cu un ornament simplu, un model simplu și culori calme. Produsele high-tech cu suprafețe lucioase (oțel, nichel) se remarcă în special. Articolele cubice suspendate vor decora interiorul bucătăriei sau holului.
 • model în stil modern Candelabrele sunt prezentate forme extravagante. Poate fi o cușcă de candelabru sau un tub lung luminos cu multe lumini. Poate fi o lampă simplă pe un fir, încadrată de o minge de fire.
 • Pentru apartamentele moderne mici se cumpără din ce în ce mai mult candelabre în stil loft. O gamă largă de astfel de modele vă permite să alegeți un candelabru cu nuanțe rotunde, opțiuni pătrate - sau fără vopsea de sticlă sau nuanțe la toate.
 • La modelele de cabare sau la casele de la țară în stilul de provence. Acesta combină atât clasic, cât și modern. În cadru pot coexista, se completează reciproc, metal și lemn.Un efect ușor de frecare va da originalitatea interioară. Astfel de dispozitive sunt foarte ușor de instalat în bucătărie sau în sală de mese.

desen

În ceea ce privește imaginația unei persoane este nelimitată, designul candelabrelor este atât de variat. Selectarea unui dispozitiv de iluminare în conformitate cu stilul interior, Puteți achiziționa modele de sticlă sau cristal - cele mai neobișnuite forme:

 • Mai ales printre ele sunt obiecte de epocă masive care sunt atât de populare cu iubitorii de stiluri rococo și baroc. Multe dintre ele sunt fabricate cu elemente de forjare. Tricoturile din bumbac și buclele simple realizate manual arata foarte frumos în bibliotecile de acasă și în sălile de studiu.
 • În apartamente, proiectate în stilul ecologic modern, puteți vedea candelabre cu elemente de materiale naturale care imită coarnele de cerb sau ramurile de copaci.
 • În camera, decorată în stil nautic, iluminat adecvat, din cochilii. Într-un produs special de onoare din rattan, lemn.
 • Designerii oferă candelabre interioare în stil japonez, fabricate din țesături sau hârtie groasă - sub formă de felinare mici care sunt combinate.
 • Este ușor și interesant să arătați dispozitive în stil oriental,pentru care este inscripționat cu pietre prețioase, vitralii. Designul unor astfel de produse implică culori strălucitoare și bogate.

La vânzare puteți vedea metal, porțelan, ceramică, plastic, candelabre de sticlă și multe alte opțiuni. Există o mulțime de stiluri și direcții, combinațiile lor. Producătorii oferă opțiuni sub formă de flori și animale, plante și creaturi fantastice. Toate aceste soiuri sunt completate de forme neobișnuite, tipuri și culori.

Neobișnuite și simple, pătrate și rotunde, cu aurire și zgârieturi - toate aceste modele pot fi atârnate sau încorporate în tavan.

Candelabrele elegante vor decora interiorul, decorate în conformitate cu tendințele moderne - arta modernă, pop. Astfel de dispozitive de iluminat sunt adesea achiziționate pentru dormitoarele de generație mai tânără, deoarece produsele sunt vopsite cu graffiti, care este plăcută de tineri.

culoare

Plafonul candelabrelor este de preferat pentru a alege culori luminoase, dar dacă doriți în continuare iluminat neobișnuit, puteți juca puțin cu lumina din cameră. De mult a fost cunoscut faptul că culoarea afectează starea de spirit și starea emoțională a unei persoane.

Același interior poate părea diferit.Totul depinde de schema de culori pe care o oferă lampa.

Paleta de culori a nuanțelor este reprezentată de următoarele opțiuni:

 • Lumina de plafon alb - umple camera cu luminozitate și alb. Perfect pentru living, dormitoare și holuri. Ele îmbunătățesc performanța, dar pentru un timp scurt. Ochii din această culoare obosesc repede.
 • Candelabru galben - potrivit pentru orice cameră. Culoarea este considerată cea mai blândă pentru ochiul uman.
 • Lămpile din plafonul portocaliu sunt încărcate cu energie specială și aduc corpul într-un ton. Este mai bine să instalați astfel de iluminat în bucătărie. Acestea vor revigora în fiecare dimineață și, în același timp, vor spori apetitul.
 • Roșul este considerat agresiv. Mulți cumpărători de astfel de dispozitive le au în dormitoare, deoarece se crede că acționează stimulativ pentru o persoană.
 • Corpurile de iluminat verzi sunt proiectate pentru a acționa liniștitor și liniștitor. Ar fi oportună suspendarea unui astfel de candelabru în grădiniță, în camera de zi sau în dormitor. Pentru cei care doresc să se bucure de o odihnă bună, relaxați-vă și liniștiți sistemul nervos, aceasta este opțiunea perfectă.
 • Candelabru albastru - va da putere și energie.Dacă îl plasați în dormitor, culoarea vă va ajuta să vă culcați, să vă relaxați și să vă relaxați în tot corpul.
 • Albastru - afectează persoana care îl introduce într-o stare de inhibiție. O persoană care se află într-o cameră cu candelabru albastru închis pentru o lungă perioadă de timp își pierde percepția normală asupra realității din jur. Nu achiziționați astfel de dispozitive.
 • Purple candelabru nu va beneficia de organism, precum și albastru. Ea afectează o persoană enervant.
 • Wenge - produse în culoarea pomului. Nuanțele variază de la maro cu un ton auriu până la un întuneric, aproape negru, cu dungi. Candelabrele Wenge dau un sentiment de naturalitate și vă permit să vă scufundați în atmosfera naturii.
 • Modelele de argint antic vor oferi camerei un lux. Argintul este cunoscut pentru o lungă perioadă de timp, întotdeauna îmbunătățește starea de spirit. Candelabre de această culoare sunt instalate în hol, în camera de zi sau într-o sală mare.

Cum de a alege un candelabru?

O persoană care dorește să cumpere un candelabru poate solicita sfatul unui specialist sau poate face o alegere însuși, pe baza următoarelor criterii:

 • costul produsului (opțiuni ieftine sau costisitoare);
 • nivelul de iluminare (luminos, umflat);
 • lămpi (înlocuibile, care nu pot fi înlocuite, incandescente, halogen, LED-uri și așa mai departe);
 • tipul de montare (suspendat, plafon și așa mai departe);
 • plafonul de culoare și design;
 • calitatea produselor;
 • camera pentru care este destinat candelabrul.

Nu întotdeauna lucrurile frumoase și originale sunt de înaltă calitate. Din acest criteriu va depinde durata de viață a produsului, frumusețea și confortul în cameră.

Pentru fiecare cameră aparatul de iluminat va fi diferit:

 • Pentru hol, este recomandabil să alegeți un candelabru mic din materiale simple (sticlă, plastic). Pentru plafoanele mici, sunt selectate produse de tavan, pentru tavane înalte, suspendate constând din mai multe lămpi.
 • Pentru coridor dispozitive adecvate sub forma unui felinar suspendat. Candelabru din lemn, metal sau piele arata superb.
 • Pentru produsele de cameră sunt alese cu atenție specială, ele fiind elementele centrale ale camerei. În această cameră, întreaga viață activă a familiei este adesea concentrată, iar candelabruul trebuie să facă apel la toți membrii săi.
 • Dormitorul este caracterizat de modele cu intensitate luminoasă reglabilă. Candelabrul ar trebui să fie în armonie cu mobilierul, pereții, dimensiunea patului în sine.
 • Pentru grădiniță, este recomandabil să selectați aparatele din materiale ecologice care nu mirosesc atunci când sunt încălzite. Copiii iubesc forme neobișnuite și culori, deci ar trebui să cumpărați modele originale. Este recomandabil să aderați la temele copiilor - marine, pirat, faunei sălbatice și așa mai departe.
 • Pentru candelabrele de bucătărie cu cele mai simple forme. Sunt mai ușor de spălat. Practicitatea și funcționalitatea - acestea sunt criteriile pentru selectarea unui produs de bucătărie. Sarcina instrumentelor din această cameră este crearea de confort și confort familial. Dispozitivul este plasat direct deasupra mesei.
 • Pentru baie, ar trebui să alegeți produse care sunt rezistente la umiditate ridicată în cameră. Când cumpărăți candelabre, luați în considerare decorul camerei în sine și mărimea băii sau a jacuzziului.
 • Pentru un apartament de studio, este foarte important să alegeți un produs care să se potrivească cu designul apartamentului în ansamblu, deoarece singura cameră este dormitorul, sala și sufrageria. Acesta este situat în centrul tavanului.

Totul despre regulile de alegere a unui candelabru, vedeți următorul videoclip.

Candelabrele frumoase din interior

Sticla de cristal sau de sticlă a fost întotdeauna considerată foarte frumoasă. Aceste materiale au cucerit oameni cu abilitatea de a refracta lumina în mod inimitabil.Asemenea dispozitive au o nobilime și o grație specială. Constind de mai multe coarne, pandantive, lanțuri forjate neobișnuite și felinare, precum și flori, ele decorează săli mari și încăperi de locuit ale unor case de țară. Pentru proiectarea unor astfel de produse folosind cristale și pietre prețioase, subliniind bogăția proprietarului casei.

Modificările în Art Nouveau și Art Deco sunt considerate a fi nu mai puțin originale și frumoase. Dispozitivele cu cele mai îndrăznețe culori și forme, cu detalii neobișnuite din lemn, oțel, vitralii și piele, vor surprinde orice cumpărător sofisticat.

Adesea, astfel de copii sunt achiziționate de cupluri tinere căsătorite. Femeile ca modele cu figuri de fluturi, păsări, animale și plante.

Va fi interesant să vă uitați la câteva coarne într-un apartament mic într-un apartament mic - din sticlă translucidă mată sau complet transparent, cu elemente de forjare. Elementele mici pot avea, de asemenea, o ghirlandă de margele de sticlă fațete, strânse împreună ca margele pe o linie de pescuit sau fir. Un astfel de produs se va asemăna cu o cascadă.

Cumpărați un candelabru pentru întreaga familie, nu trebuie să uitați că ar trebui mai întâi să vă placă, să se potrivească cu stilul camerei și să fie combinat cu designul camerei.Având în vedere toate aceste nuanțe (precum și calitatea produsului în sine), decorarea casei dvs. nu este dificilă.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor