Lustre în stil nautic

 Lustre în stil nautic

Foarte des există interioare în stil nautic. Acest design are un efect pozitiv asupra bunăstării unei persoane, calmează-o și relaxează-o. Adesea, un element luminos al stilului marin este candelabru, deoarece este un accesoriu important al interiorului și, de asemenea, umple camera cu lumină.

Caracteristici speciale

Tema maritimă este o combinație a mai multor stiluri, deoarece conține caracteristici ale stilului mediteranean și etnic, precum și ale țării. Acest amestec arată elegant și frumos. Pentru camera în stil marin, texturi naturale sunt adesea folosite: diverse materiale naturale, sticlă colorată, pânză, frânghie și pânză. Deseori, elementele interioare sunt decorate manual.Aceasta poate fi turnarea, forjarea sau turnarea lutului.

Culorile naturale sunt folosite în acest stil. Deseori există o culoare albă și albastră, iar culorile metalelor, nuanțele verde, galben și bej se aplică.

Ca un anturaj, se folosesc în mod obișnuit scoici, ancore, faruri, o navă și diverse creaturi marine.

Varietate de modele

Candelabru în stil marin acționează întotdeauna ca un element luminos și spectaculos al interiorului. Poate fi făcut dintr-o varietate de materiale, dar ar trebui să ofere o idee despre mare. Designerii folosesc adesea acest stil atunci când decorează interiorul unui living, dormitor sau cameră pentru copii. Candelabrele sunt prezentate de o gamă largă care permite să nu se limiteze imaginația designerului:

Cilindru de candelabru

Acest model este o opțiune foarte comună. Roata de mână este utilizată ca bază la care sunt atașate plafoane din sticlă sau ceramică. Adesea, aceste candelabre sunt decorate cu corzi, cochilii sau mici fragmente din rețeaua marină.

Candelabru sub forma unui volan, realizat in conformitate cu tehnica crackle, arata foarte impresionant si luminos. Perfecționează perfect textura vopselei semisolubile, care în unele locuri are fisuri.Această lampă este foarte asemănătoare cu antichitățile. Astăzi, mulți producători utilizează această tehnică, deși multe modele sunt fabricate din lemn lustruit.

Vântul sa ridicat

Dacă este dificil să vinzi versiunea originală a candelabrului în tema maritimă, atunci puteți crea un candelabru neobișnuit și elegant, care va atrage cu siguranță atenția oaspeților dvs.

Ar trebui să achiziționați un candelabru obișnuit, dar numai cu o carcasă metalică. Ar trebui să arate ca un felinar folosit pe nave. Pe tavan, trebuie să trageți un trandafir de vânt sau să cumpărați un autocolant gata.

Pentru a adăuga la acest design de spectaculozitate, merită să poziționați corect laturile lumii folosind o busolă.

Cu pești și animale de mare

Plafonul de candelabre, decorat cu locuitorii mării, se potrivește perfect stilului marin. Se pare model impresionant sub forma unui caracatiță. Această opțiune poate fi utilizată pentru a decora camera de zi, dormitorul, loggia, bucătăria și, bineînțeles, camera pentru copii.

Motivele pirat

Frumos în interior poate potrivi o lampă pentru tavan, decorate nu numai cu frânghii, dar, de asemenea, sticle.O astfel de opțiune pentru decorarea unui apartament poate fi foarte impresionantă, deci este adesea folosită pentru a decora un bar, o cafenea sau o zonă de agrement.

Cum sa alegi?

Nu orice candelabru cu motive marine poate fi combinat armonios cu alte elemente ale camerei interioare. Ar trebui să aleagă în mod responsabil iluminatul. Atunci când alegeți un plafon de lumină ar trebui să ia în considerare în ce cameră vor fi instalate.

Pentru grădiniță

Candelabru, realizat în stilul marin pentru grădiniță, este reprezentat de o gamă largă de modele. Companiile de producție folosesc culori strălucitoare, idei interesante, decorațiuni originale.

Pentru camera de copii unde locuiește băiatul, puteți alege designul camerei sub forma unei nave de pirat. Copilul dvs. va fi capabil să devină personajul principal al multor aventuri de mare fascinante. Candelabru sub forma unei nave mici, volan sau ancora arata frumos si neobisnuit. Această opțiune va fi un design accent luminos în întreaga cameră.

Pentru fete, ar trebui să luați lămpi care arată ușor, magică și romantică. Se uită la un model elegant, decorat cu scoici, steluțe sau perle.În plus față de candelabru, care este principala sursă de lumină, puteți folosi mai multe snecuri elegante sub formă de creaturi marine.

Candelabrele pentru o grădiniță ar trebui să lumineze bine camera, astfel încât copilul să poată juca, desena și citi, iar acest lucru nu afectează negativ viziunea sa.

Pentru cabinet

Atunci când alegeți o lampă pentru birou, ar trebui să acordați atenție, în primul rând, funcționalității dispozitivului și apoi numai designului acestuia. Merită alegerea unei lămpi într-o decizie cu stil redus. Un model cu detalii falsificate care seamănă cu atributele navei va fi o alegere bună pe tema maritimă. Acesta va arata frumoasa optiune sub forma unei matrice de lemn.

Dispozitivul pentru birou trebuie să includă câteva becuri mici. Becurile de lumină de lumânare arată frumos și la modă. Atunci când alegeți culori, ar trebui să acordați atenție nuanțelor naturale. Candelabru în birou ar trebui să se potrivească armonios în spațiul interior.

Pentru baie

Tema maritimă este alegerea perfectă pentru baie. Indiferent de direcțiile stilului celorlalte camere, baia este adesea făcută exact în stilul marin.O soluție excelentă vor fi candelabrele decorate cu margele, cochilii sau frânghii.

Pentru o baie mică, o opțiune bună este utilizarea mai multor lămpi cu diode. Merită să alegeți lămpi de culoare turcoaz, albastru sau albastru. Această opțiune este caracterizată prin practicitate și frumusețe.

Pentru camera de zi

Când decorați o cameră de zi, puteți traduce în realitate idei interesante și neobișnuite, deoarece nu există reguli specifice pentru această cameră în designul interior. O soluție bună pentru o cameră de zi spațioasă este un candelabru mare de design neobișnuit.

Adesea, pentru întruchiparea stilului marin folosit de iluminat sub formă de lămpi retro sau nave de epocă. Un candelabru sub forma unui pește, caracatiță sau altui locuitor al mării pare neobișnuit și interesant. Rope, plase de pescar și volan sunt adesea folosite pentru decorare. Aceste elemente sunt combinate armonios cu materiale precum țesături, metal sau lemn.

Pentru bucătărie

Pentru designul bucătăriei în stilul marin este ideal pentru decorarea unei nave. Pentru iluminare merită luate lămpi metalice care vor fi decorate în antichitate.

Puteți cumpăra un candelabru obișnuit, dar atunci când alegeți o culoare, ar trebui să preferați nuanțele albastre și albastre. Se vede spectaculos, lampă, decorată cu frânghii, frânghii sau plase de pescuit.

Recomandări din partea profesioniștilor

Este foarte important să alegeți un candelabru, nu în aspect, ci din punct de vedere practic. Confortul ar trebui să fie în primul rând, nu ar trebui să fie neglijate pentru atractivitatea interiorului. Ar trebui să utilizați numărul necesar de becuri care vor crea o iluminare confortabilă în cameră. O atenție deosebită trebuie acordată zonelor de lucru, deoarece necesită cea mai puternică lumină.

Atunci când alegeți un design candelabru, ar trebui să luați în considerare interiorul camerei.

Pentru stilul marin, puteți utiliza candelabrele roz, albastru, alb, nisip. Pentru jocul contrastelor, lampa roșie va fi soluția ideală. Este necesar să se adere la armonie în interior, atunci vă va oferi confort și comoditate.

Stilul marin oferă o gamă largă de accesorii și elemente decorative, dar nu ar trebui să supraîncărcați designul camerei. De exemplu, în cazul în care interiorul este folosit o mulțime de decor, atunci candelabru ar trebui să fie concis.În interiorul cu mobilier decorat în culori discrete, puteți permite utilizarea unui candelabru luminos.

Și, bineînțeles, nu uitați de alegerea becurilor. Alegerea ideală - modele de economisire a energiei. Pentru a ușura utilizarea iluminatului este de a crea capacitatea de a regla iluminatul în cameră.

Pentru cum să faceți un volan de volane cu propriile mâini, uitați-vă în acest videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor