Sculpturi în stil scandinav

 Sculpturi în stil scandinav

Picturi cu motive naturale și cu tematică mare, poze de familie pe pereți albi, mobilier minimalist va aduce un design interior în stil scandinav. Concizie și simplitate în amenajarea camerei nu tulpina imaginația și umple atmosfera de ușurința și confortul de acasă.

Astăzi, stilul scandinav este un hit printre designeri și proprietari de case. Designul interior depinde de fiecare accesoriu. Unul dintre elementele principale sunt stilul nordic candelabre decor originale, având o valoare suplimentară funcțională și practică.

Cum sa alegi?

Având în vedere anumite caracteristici ale stilului, puteți alege produsul necesar:

 • Un candelabru, ca orice alt corp de iluminat, ar trebui să arate armonios în interiorul creat al camerei și să fie combinat cu mobilierul.
 • Alegerea produsului se bazează pe caracterul natural al materialului de producție în aceeași schemă de culori.
 • Modelul designului de iluminat ar trebui să fie realizat într-un stil discret.
 • Camerele ar trebui să fie bine aprinse. Vorbește despre ferestre și uși mari, inerente în această direcție.
 • Candelabru, lămpile sunt achiziționate numai la finalizarea reparării și dotarea completă a încăperii.

Atunci când alegeți un model, design, culoare, corp de iluminat, profesioniștii recomandă să așteptați finalizarea lucrărilor cu privire la stilul general al camerei și mobilierului interior.

desen

Candelabrele în stil scandinav vin într-un tavan sau în formă de agățat, de obicei cu elemente din lemn sau metal. Opțiunile sursei de lumină sunt variate: de la becurile Edison și lămpile dintr-un cadru metalic până la lămpi de podea și candelabre masive.

Stilul scandinav are iluminare puternică și spațiu mare. Funcția de iluminare din acest interior este de a îmbogăți în continuare lumina.Formele geometrice regulate vor transmite spiritul rafinamentului scandinav și puterea temperamentului interior.

Una dintre trăsăturile caracteristice ale stilului scandinav este iluminatul pe mai multe niveluri. În designul interior, în plus față de candelabru central, trebuie să fie lămpi de podea existente, pereți sconces, toate tipurile de lămpi.

Deseori, caracterul stilistic este evidențiat prin scăderea luminilor de plafon la un nivel scăzut, mai ales într-o zonă dedicată de ședere sau deasupra mesei de bucătărie. Este necesar să se ia în considerare numai faptul că proiectarea unui astfel de dispozitiv de iluminare a fost mai compactă și nu a interferat cu trecerea liberă în cameră.

Materiale și culori

Culoare albă - definind în proiectarea detaliilor candelabrului în stil scandinav. Această culoare a modelului este capabilă să umple camera cu o atmosferă mai caldă și primitoare. Având în vedere dragostea pentru natură și călătoria pe mare originată de scandinavii, culorile contrastante pot fi incluse în gama de culori.

Fag nobil, stejar rosu, mesteacan, nuc - principalul material de finisare al designerilor scandinavi. Calitatea și naturalețea materialului sunt principalele caracteristici ale produselor.Stilul scandinav. De asemenea, sunt interesante modele de produse cu includerea unor materiale cum ar fi țesături, hârtie, metal, sticlă.

Locul în interior

În bucătărie, într-o sală de mese, temperatura este de obicei puțin ridicată și umiditatea este prezentă. Orice candelabru, mai ales cu includerea elementelor mici, va fi supus unei poluari rapide. Dispozitivul va acumula aburul cu grăsime, praf, ca rezultat o placă murdară și dificil de îndepărtat. În consecință, produsele din hârtie și țesături nu sunt recomandate pentru instalarea în aceste încăperi.

Setul de iluminat ideal pentru bucătărie ar trebui să fie cât mai simplu posibil în design. Materialul de producție - neapărat lemn, vopsit sau vopsit, sau sticlă. Produsele funcționale și practice cu funcționare pe termen lung sunt recomandate pentru instalarea în bucătărie.

Stilul scandinav este capabil să aducă pace și armonie camerelor pentru copii. Aspectul versatil și modern al produselor va fi întotdeauna relevant pentru interesele în schimbare ale copiilor în creștere. Ghirlandele de bile vor servi ca o opțiune la modă, pot fi decorate cu oglinzi, perdele în pepinieră.

Pentru candelabrul din camera de zi este relevant cu includerea oricarui material.Pot fi dispozitive din hârtie sau lemn, cristal. Candelabrele sub forma lumanarilor care vor da o atmosfera de mister vor arata originale.

Becurile universale ale lui Edison, lămpile cu rame metalice, reflectoarele sau lămpile de podea vor străluci pe scaunul dvs. preferat pentru citit. De asemenea, puteți alege câteva lămpi în nuanțe.

Scandinavul înseamnă multă lumină și mai mult spațiu. Prin urmare, puteți alege în siguranță un candelabru cu un design volumetric, având o structură geometrică diferită.

Caracteristici speciale

Există o serie de trăsături caracteristice ale iluminatului în stil scandinav:

 • Varietate monocromă de texturi din materialul produsului, dar nu și nuanțe.
 • Materialele naturale, cum ar fi textilele, un copac sunt caracteristice în utilizare.
 • Concisitatea și constrângerea în proiectarea produselor.
 • În fiecare linie caracteristicile naturii sunt vizibile, în principal sunt folosite culori naturale și naturale.
 • Elementele metalice și de lemn pot fi adăugate la proiectarea lămpii de plafon.
 • O lumină de plafon de bucătărie nu ar trebui să fie numai în conformitate cu stilul, dar, de asemenea, să fie ușor de întreținut și curat.
 • Când alegeți un dispozitiv de iluminat în camera de zi nu trebuie să vă opriți să vă concentrați asupra structurii complexe.
 • Candelabrele sunt un element suplimentar al interiorului. Cu toate acestea, alegerea unui model mare, trebuie să fii pregătit că candelabruul va fi centrul atenției.
7 fotografie

Mai multe candelabre în stil scandinav pot fi văzute în următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință.Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor