Caracteristicile sistemului de fațade AMK: avantaje și dezavantaje

Fiecare proprietar vrea să-și umple casa cu confort din interior și să-l facă atractiv din exterior, pentru că dacă cartea este judecată de copertă, atunci casa este judecată de fațada sa. Sistemul de fațade AMK permite nu numai decorarea pereților frumos, ci și protejarea acestuia de mediul extern. Luați în considerare caracteristicile, avantajele și dezavantajele sistemului, precum și nuanțele instalării acestuia.

Caracteristici și beneficii

AMK este conceput pentru realizarea plăcilor decorative și de protecție ca pereții exteriori ai casei și interni. Se potrivește perfect în orice interior, imită efectiv cărămizi sau zidărie. Sistemul este o placă sub formă de cărămidă de așchii de marmură și dispersie acrilică apoasă. Este un analog de tencuială de marmură sau piatră flexibilă, dar este mult mai ieftin.Aceste fațade au performanțe ridicate, sunt durabile și foarte durabile.

AMK constă complet din ingrediente naturale care au rezistența sporită la fenomenele naturale și practic la orice influențe externe. Marele avantaj al sistemului este rezistența la foc, nu se aprinde. De asemenea, plăcile au un nivel ridicat de permeabilitate la vapori. În plus față de înaltă calitate, sistemul are un aspect foarte estetic.

Este ușor și rapid de asamblat AMK, lucrările de reparații nu necesită abilități profesionale. Acest articol îi plac pe bărbații care nu au făcut niciodată reparații pe cont propriu. Unul dintre principalele avantaje ale acestui tip de finisaj este mentenabilitatea. În cazul deteriorării uneia dintre plăci, poate fi ușor demontabilă și înlocuită cu una nouă.

Procesul de asamblare

Deoarece tehnologia de instalare este destul de simplă, lucrările de reparații vor costa foarte puțin. De regulă, comandanții iau 250-300 ruble pe metru pătrat. Puteți, de asemenea, să faceți singur instalarea. Trebuie luate în considerare condițiile de temperatură, deoarece lucrările trebuie efectuate la + 5 ° С (nu mai joase), care trebuie menținute o săptămână mai mult pentru a evita problemele cu căptușeala.

Înainte de a începe proiectarea directă a plăcilor de pe suprafață, trebuie să se realizeze lucrări pregătitoare. Este necesară prăjirea bazei, sigilarea tuturor fisurilor și a neregulilor, apoi curățarea completă de praf și murdărie.

Apoi, marcarea se face, după care se aplică un strat uniform de adeziv pe perete cu o spatulă cu dinți de 4-6 milimetri. Amestecul adeziv trebuie diluat strict conform instrucțiunilor producătorului. Se recomandă pregătirea compoziției în părți astfel încât să nu se usuce în interiorul rezervorului și să nu-și piardă proprietățile. După aceasta, AMK în sine este aplicată. Ar trebui să fie puternic presat, eliminând excesul de aer și îndepărtând excesul de lipici care iese din sub plăcuțe.

După ce amestecul se întărește, se suprascrie și cusăturile. În acest caz, nu vă puteți îngrijora de starea suprafeței plăcilor, deoarece fiecare detaliu are un film de protecție aplicat, care poate fi îndepărtat cu ușurință după 48 de ore.

Prezentare generală a produsului

Sistemele de fațadă ale AMK sunt prezentate într-un sortiment destul de larg. Costul materialelor variază de la 500 la 650 ruble pe metru pătrat, în funcție de modelul selectat. Produsele au două forme: cărămidă și bloc.Primele dimensiuni sunt de 250 * 65 milimetri, al doilea - de 400 * 195 de milimetri.

Paleta de culori este formată din trei nuanțe principale: gri, maro și nisip, fiecare dintre acestea, la rândul său, are trei tonuri, cu trecerea de la lumină la întuneric. Peretele poate fi tăiat ca material monofonic și folosind toate cele trei tonuri (această opțiune se numește amestec).

Amestecul din AMK brun va arăta în mod avantajos și va reaminti "stabilirea bavareză". Sandy va da casei un aspect foarte blând și elegant. Versiunea gri pare mai strictă, dar în același timp nu este mai puțin "bogată".

opinii

Opiniile despre sistemul de fațade AMK, lăsate de utilizatori în rețea, sunt extrem de pozitive. Proprietarii de case particulare sunt încântați de analogul tencuielii de marmură și de prețurile sale democratice. Produsele sunt durabile și rezistă oricăror modificări ale umidității și temperaturii.

Există o durată lungă de viață a materialului, ușurința plăcilor de înlocuire. Ușurința de instalare pentru unii clienți reprezintă un avantaj decisiv în favoarea acestui sistem de fațadă. Chiar și începătorii în reparații instalați AMK, fără a recurge la ajutorul meșterilor profesioniști.

Aspectul atractiv al fațadelor este vizibil de departe, atrage imediat atenția oamenilor care trec. Un avantaj imens este de asemenea considerat abilitatea de a tăia materialul și interiorul, cum ar fi o bucătărie sau un hol. Acest decor oferă originalitatea interioară. Majoritatea utilizatorilor recomandă cu înaltă rezistență sistemul de fațade AMK prietenilor și rudelor acestora.

Pentru avantajele și dezavantajele sistemului de fațade AMK, consultați următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor