Avantajele și dezavantajele sistemului "I facade"

"I Facade" este un panou frontal produs de compania rusă Grand Line, specializată în producția de structuri de învelitoare pentru construcții de tip low-rise și cabana din Europa și Federația Rusă. Panourile au o textura care imita piatra si caramida, facandu-i o solutie populara in sectorul privat.

Caracteristici speciale

În comparație cu materialele concurente pentru îmbrăcarea casei: siding de vinil, piatră (fie că este naturală sau nu), siding pentru subsol și siding metalic și pardoseală profilate, panoul "I Facade" are o serie de avantaje incontestabile.

  • Panourile "I facade" pot fi nu numai netede, ci și texturate. Deci, ei vor putea înlocui și imita complet caramida sau zidăria.Siding metalic modern este de asemenea perforat sau vopsit cu texturi naturale, dar nu este o imitație completă a materialelor naturale.
  • Panourile de colorare vor fi durabile: nu sunt spălate și nu se estompează sub razele soarelui. În fabricarea panourilor utilizate vopsele profesionale pentru un rezultat garantat.
  • Compania oferă o garanție pe viață a calității produselor sale pentru o serie de caracteristici importante. "I Facade" este singura marcă de materiale de finisaj exterioare care utilizează astfel de condiții de garanție. Așa că au fost efectuate, următorii factori: depozitarea și transportul panourilor care au fost efectuate în conformitate cu liniile directoare și reglementările producătorului au fost utilizate numai pentru destinația lor, iar instalarea a fost efectuată de către constructorii licențiați și în conformitate cu instrucțiunile de utilizare.
  • Cu desenele "Eu fațada" nu vă puteți teama de vânt. Pentru a instala folosind o încuietoare specială cu difuzorul numit "Antismerch". Un perete atașat cu un astfel de sistem la pereți nu se teme de vântul se deplasează la viteze de până la 240 și chiar 250 m / s.
  • Asemenea modele sunt destul de ieftine. Prețul unui metru pătrat de produse "Eu sunt fațada", dacă vă uitați la prețul mediu în magazine, este de un an și jumătate până la de două ori mai mic decât prețul pentru siding tradițional și dacă luați în considerare instalarea, acesta va costa de două sau chiar de trei ori mai ieftin decât piatra indiferent de naturale sau artificiale).

Tipuri de produse și specificațiile acestora

Marca se concentrează asupra tradițiilor arhitecturale rusești, punând manorul tradițional rus în standardul exterior al casei și oferă trei tipuri de produse, ale căror nume reflectă acest concept.

  • "Ardeiul din Crimeea". Simulează relieful pietrei brute și neglijent, ca în cazul în care "în grabă", de stabilire, care, astfel, nu devine neplăcut de la acest lucru.
  • "Caramida Demidov". Creează impresia de pietre de piatră atentă și atentă. Cea mai simplă opțiune de design de brand.
  • "Piatra lui Catherine". Aceasta este cea mai scumpă colecție a mărcii. Privind la fațada, realizată cu ajutorul acestui design, veți vedea cărămizi proiectate cu atenție, ca și cum ar fi făcute de mână.

Condiții de depozitare și transportul panourilor

Producătorul prezintă condiții destul de dure, dar rezonabile pentru depozitarea și transportul produselor sale. Îndeplinirea acestor condiții este necesară pentru ca proiectarea să extindă garanția.

Panourile și componentele acestora trebuie să fie stocate în interior., bine ventilate și cu umiditate scăzută a aerului. În plus, este necesar să se evite razele directe ale soarelui pentru a evita apariția de pete de culoare individuale pe fațadă și efectele dispozitivelor de încălzire în timp, astfel încât materialul să nu se deformeze. Produsele trebuie depozitate exclusiv în ambalajul producătorului.

Transportul se efectuează exclusiv în recipiente închise și în ambalaje originale, în caz contrar partea decorativă a structurii poate fi deteriorată. În plus, ele trebuie să fie bine fixate în spatele unui camion. De asemenea, aruncarea și îndoirea panoului nu este permisă.

Pregătirea pentru instalare și instalare

Panourile sunt destul de ușoare, astfel încât inginerii nu vor mai trebui să revizuiască desenele casei dvs. pentru a face ajustări pentru greutatea căptușelii. Pentru comparație: greutatea fatadei de piatră va fi de 20 de ori mai mare decât greutatea panourilor "I facade".Dacă vă decideți să construiți o casă de cadre, în cazul în care fiecare kilogram pe cont, este necesar să alegeți doar o opțiune ușoară cu care se confruntă. În plus, vă permite să achiziționați omologii mai ieftini fără a pierde calitatea.

înInstalarea panourilor nu necesită multă dexteritate a lucrătorilor Este destul de ușor și rapid, de exemplu, în comparație cu instalarea unei fațade de piatră, unde lucrul independent pe îmbogățirea exterioară a casei este pur și simplu imposibil, iar costul serviciilor de zidari profesioniști este foarte mare. Astfel, este posibil să economisiți nu numai materialele, ci și instalarea.

Recenzii clienți

În ciuda faptului că produsele sub această marcă au apărut relativ recent, ea a reușit deja să primească primele recenzii.

Clienții se gândesc cum se transformă casa lor după instalarea panourilor: textura, culoarea și mărimea sunt bine alese. Ei observă că într-adevăr se creează o imagine completă în spiritul proprietăților rusești.

Oamenii sunt, de asemenea, atrasi de preț: deși panourile "I Facade" sunt mai scumpe decât panourile obișnuite, ele sunt încă mult mai ieftine decât se confruntă cu piatră, pe care le imită perfect.

Panourile de instalare, consultați următorul videoclip

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor