Scaune leagăn: ce sunt și cum să alegi?

Nebunia ritmului vieții îi împinge pe omul modern să caute noi modalități de relaxare. Posibilitatea de a vă relaxa, de a simți pacea în propriul apartament sau în casă este necesară pentru toată lumea. Acest lucru poate ajuta la agățat leagăn scaun.

Intersecția unui leagăn și a unui hamac obișnuit a dat omenesc o astfel de mobilier original și frumos, pe care, printre altele, este foarte plăcut să vă relaxați după o zi grea de lucru.

Designerii s-au străduit să facă astfel de mobilier estetic și elegant.

specie

Companiile moderne produc o varietate de produse de acest tip. Scaunele suspendate pot fi fabricate din lemn, din material plastic transparent. Producătorii folosesc de asemenea viță de vie, rattan și, bineînțeles, metal.Atât designul, cât și forma și principiile de fixare diferă. Unele modele pot fi făcute acasă de unul singur.

Scaun de cocon sau ou

Acest produs diferă de omologii săi printr-un procent mare de apropiere (adesea până la 70%). Aici există o spate înaltă cu suprafețe laterale care se conectează deasupra capului uman. Un cadru destul de puternic și rigid este tăiat cu un material ales în avans, astfel de mobilier poate fi chiar acoperit cu o țesătură. Modelul are subspecii separate, de exemplu, un scaun-picătură sau un scaun-coș.

Un astfel de produs va fi o opțiune excelentă pentru o cameră în care copiii preferă să-și petreacă timpul.

Nest scaun

Baza acestui design sunt cercuri durabile. Modelul este realizat cu un fund plat. Laturile sunt scăzute. Rama este de obicei împletită cu un cablu special. De asemenea, maeștrii pot lega, de asemenea, produse cu fire puternice sau pot folosi o frânghie.

Hamac scaun

Aici se face o montare puternică în mai multe puncte. Acest lucru vă permite să vă mișcați structura într-un singur plan. Modelele sunt atât moi cât și dure.

Pe cadrul dur sunt două versiuni de produse.

 1. Baza pentru prima opțiune poate fi o țesătură moale sau o țesătură, ușor de coasere. Puteți, de asemenea, croșetați un produs sau să-l țeseți într-o tehnică specială macrame. Principalul lucru - capetele acestei pânză trebuie atașate la tija cu patru curele. Apoi, această bară transversală este atârnată de picior. Uneori produsul este atașat de plafonul însuși.
 2. O altă opțiune are un cadru destul de rigid, care este făcut din metal, lemn, plastic, material acrilic sau ratan. Cadrul este în formă de cerc și este acoperit cu o bază moale.

Pentru a da

Astfel de modele pot fi pentru copii sau adulți, grădină sau opțiuni care pot fi instalate pe balcon. Acestea includ hamace, scaune agățate și leagăne de grădină, care se află în multe case moderne.

De exemplu, un leagăn de grădină cu o copertă specială de protecție va fi ascuns de ploaie și de soare. Ei pot chiar să leagă o mică companie distractivă.

Materiale de bază

Din lemn

Aceste produse sunt considerate cele mai populare. În primul rând, ele întotdeauna arată luxos. În al doilea rând, au o depreciere excelentă.În același timp, sunt îndeplinite toate funcțiile necesare ale unei bucăți excelente de mobilier responsabilă pentru relaxare. Când intenționați să ridicați un produs care va fi amplasat în sala în care există un șemineu, într-o cameră de zi clasică sau într-un spațiu elegant de birou respectabil, atunci această opțiune poate și ar trebui să fie preferată.

Pentru producția de astfel de mobilier folosind diferite specii de lemn. Alegerea depinde numai de preferințele cumpărătorului și de capacitățile sale financiare.

de răchită

Acestea sunt bucăți frumoase și elegante de mobilier care sunt țesute din materiale artificiale și naturale (tije, ratan). Un scaun leagăn de acest tip este considerat o opțiune universală, deoarece acest mobilier nu arde sau se scufunde. Nu este absolut frică nici de umiditatea ridicată, nici de razele directe ale soarelui.

Mobilierul răchită poate rezista încărcăturii grele și efectelor diferiților factori externi. Acest lucru este greu de crezut, dar cu o utilizare destul de intensă, în medie, astfel de piese de mobilier servesc mai mult de 10 ani fără restaurare și reparații. Scaunul răchită este foarte confortabil, este considerat mijlocul de aur între opțiuni moi și tari.

Pentru fabricarea mobilierului din răchită, inclusiv fotolii, în special stuf, ratan sau salcie sunt folosite. Majoritatea acestor produse sunt produse manual, ceea ce afectează valoarea lor.

Rattan indonezian este deosebit de apreciat. Acest material este incredibil de durabil, de înaltă calitate.

alte

Pentru un interior modern, un produs adecvat din plastic rezistent sau metal. Opțiunile de design sunt multe.

Detalii suplimentare

Fotolii cu un stand special în care vă puteți arunca picioarele sau o picior de picioare sunt considerate foarte confortabile. Modelele cu un set atât de complet vor oferi odihnă completă pentru întregul corp, deoarece nu numai spatele, brațele și gâtul, dar și mușchii picioarelor se vor relaxa.

Squeak este normal?

Ușor scârțâit în timpul conducerii este considerat normal și normal în timpul funcționării unui scaun nou. De fapt, sunetul nu provine din designul propriu-zis, ci din acoperirea lăcuită a detaliilor, care încep să se obișnuiască unul cu celălalt. După un timp, sunetul scârțâind complet dispare, scaunul începe să se miște complet tăcut.

Dar semnele unei defecțiuni sau al unei căsătorii includ un fenomen complet diferit - un accident sau alt sunet ascuțit similar.

Ce să caute când aleg?

Materialul, culoarea și designul produsului trebuie să fie selectate, bazate nu numai pe gustul personal, ci și pe stilul camerei în care va fi amplasat. Asigurați-vă că luați în considerare mobilierul pentru care alegeți (modernist, clasic sau romantic).

Designul tradițional și neutralitatea esteticii materialelor naturale permit produselor țesute să se potrivească cu ușurință în interiorul apartamentelor orașuluidecorate în etnostyle. De asemenea, astfel de mobilier va arăta grozav pe o verandă deschisă într-o casă de țară. În scaunele din răchită sau din ratan există un avantaj de neclintit - o țesătură ușor convexă pe spate în momentul învierii va masca mușchii spatelui, ceea ce va oferi o relaxare suplimentară, oferind o odihnă de 100%.

După cum am menționat deja, modelele din lemn se potrivesc perfect în interiorul clasic. Materialul plastic transparent și metalul sunt ideale pentru minimalism.

Asigurați-vă că vă uitați la parametri importanți, cum ar fi vârsta și greutatea persoanei care va folosi scaunul.Un rol special va fi jucat de siguranța produsului, de exemplu, prezența curelelor în ceea ce privește mobilierul pentru copii. Stabilitatea scaunului este un alt detaliu important. Este mai bine ca corpul să fie din oțel, iar baza să fie lată.

Fiecare versiune a scaunului leagăn are propriile caracteristici și avantaje. Prin urmare, este util să citiți recenzii ale persoanelor care au achiziționat unele dintre modele. Ele vă vor ajuta, de asemenea, să decideți asupra unei achiziții. Mai ales în rețea o mulțime de opinii despre leagăne grădiniță. Și copiii și chiar adolescenții sunt încântați de un astfel de articol care împodobește dacha.

Merită, de asemenea, să acordați atenție altor aspecte importante. De exemplu, un scaun ar trebui să fie cât se poate de confortabil. Produsul prea moale sau, dimpotrivă, prea greu nu ar trebui să fie. Structura trebuie să rămână elastică, având un grad mediu de rigiditate. Este necesar să se analizeze forma spatelui, înălțimea cotierelor, lățimea.

Locația persoanei din interiorul scaunului trebuie să fie liberă și confortabilă. Suportul pentru picioare va elimina pufarea, va promova relaxarea completa. Luați în considerare în prealabil dacă acest moment este important pentru dvs.

  Produsul trebuie să se miște cu ușurință. De asemenea, ar trebui să fie perfect echilibrat. Pentru a răsturna sau a devira cumva nu ar trebui (în special în momentul în care se leagă). Pentru a verifica produsul, trebuie doar să stați pe el și să legeți. Puteți să o faceți chiar în magazin. Acest lucru nu ar trebui să fie jenat, deoarece mobilierul este achiziționat de ani de zile, ceea ce înseamnă că ar trebui să se potrivească complet viitorului proprietar.

  Și, bineînțeles, problema de calitate este importantă. Verificați cu atenție integritatea fiecărei articulații, fiabilitatea elementelor de fixare, rezistența materialului.

  Revizuirea scaunului leagăn - în următorul videoclip.

  Comentarii
   autor
  Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

  Sala de intrare

  Camera de zi

  dormitor