Mobilier din lemn de grădină: avantajele și dezavantajele

Fiecare cabana presupune disponibilitatea mobilierului adecvat, care va accentua confortul și frumusețea parcelei de grădină. Mobilierul de gradina nu pare sa iese din stil. Este folosit atât pentru muncă, cât și pentru petrecerea timpului liber. Adesea, locuitorii orașului părăsesc țara, ceea ce înseamnă că cerințele pentru mobilier cresc semnificativ. Magazinele moderne prezintă diverse opțiuni pentru produse care pot fi amplasate convenabil pe cabana de vară. Produsele constau dintr-o varietate de materiale, dintre care palma încă mai păstrează copacul. În acest articol vom analiza exact acele elemente de interior.

Caracteristici speciale

Mobilierul de grădină are o serie de avantaje. Aceste calități pozitive disting produsele de la un material similar celorlalte opțiuni.Luați în considerare în detaliu:

 • Protecția mediului. Acest indicator joacă un rol important în lumea modernă. Oamenii preferă materiale sigure care nu dăunează sănătății umane. Nu este un secret că modelele din lemn sunt ecologice. Nu le este teamă să le folosească în fiecare casă, precum și pe teren. Un astfel de produs nu va provoca alergii, spre deosebire de produsele care constau dintr-o varietate de compuși chimici.
 • Durabilitate și fiabilitate. Lemnul este un material destul de durabil. Puteți fi sigur că scaunul sau bancul de lemn nu se rupe sub greutatea impresionantă. Este demn de remarcat faptul că mobilierul din lemn poate servi mult timp cu o utilizare corespunzătoare.

 • Aspect atractiv. Prin achiziționarea sau crearea de mobilier de țară frumos și potrivit, puteți obține plăcere estetică în fiecare zi. Există multe tipuri de lemn care sunt utilizate efectiv pentru fabricarea produselor. Poate fi de pin, cedru, mesteacan, brad, plop si multe altele. Coniferele sunt considerate populare. Au proprietăți vindecătoare.Va trebui să alegeți doar o anumită rasă și nuanțe care vor fi potrivite pentru conceptul dvs. de zonă suburbană. Dacă doriți, puteți picta orice obiect într-o culoare potrivită pentru dvs.
 • Versatilitate. Mobilier din lemn este perfect pentru orice cabana de vara. Nu contează ce va fi construită casa dvs., modelele de lemn vor fi întotdeauna calea. Acestea vor ajuta la evidențierea frumuseții și stilului camerei.
 • Design elegant. Produsele din lemn se vor potrivi perfect oricărui design al spațiului de vară. Puteți, de asemenea, experimenta și crea singur mobila cea mai creativă. Puteți face opțiuni de diferite forme. Arborele este un fel de material care vă va permite să întruchipați cele mai sălbatice idei.
 • Căldură naturală. Piatra, metalul nu are această proprietate, spre deosebire de lemn. Pentru modelele stradale, acest indicator este decisiv. Nu va trebui să vă faceți griji acum că copilul sta pe bancă o perioadă lungă de timp, copacul nu dăunează sănătății, spre deosebire de baza metalică.
 • Ușor de transportat. Bineinteles, lemnul nu este mai usor decat plasticul, dar nu mai usor decat metalul.Produsele din lemn pot fi ușor și convenabil transportate și transferate la locul de care aveți nevoie. Mobilierul din acest material nu va strica podeaua, spre deosebire de mobilierul metalic.
 • Disponibilitate. Puteți cumpăra astfel de mobilier în orice magazin. De asemenea, puteți economisi banii și puteți crea propriile elemente de interior necesare. Veți avea nevoie de materiale, unelte, tehnică adecvată, precum și de instrucțiuni detaliate care trebuie respectate cu strictețe.

Cu toate avantajele există mobilier din lemn și unele dezavantaje.

 • Produsele din acest material nu tolerează schimbările de temperatură. Pentru elementele stradale, acest indicator este destul de important. Căldura sau frigul pot strica materialul. Nu-i place acest material și umiditate ridicată. Nu lăsați produsul în aer liber dacă plouă. În timpul iernii, este, de asemenea, de dorit să aduceți mobilier în casă.
 • Produsele din lemn necesită prelucrare specială. Deci, puteți prelungi durata de viață a articolelor.
 • Să nu mai vorbim de costul scump al acestor bunuri. Datorită numeroaselor caracteristici pozitive, de înaltă calitate, ecologic, lemnul este un material cerut și, în același timp, scump. Prin urmare, nu schimba dacă sănătatea celor dragi este dragi pentru tine.

Astfel, cunoscand toate avantajele si dezavantajele produselor din lemn, fiecare persoana va fi capabila sa-si stabileasca prioritati pentru sine si sa decida daca sa cumpere sau sa creeze astfel de produse.

materiale

Mobilă populară din lemn masiv. Spre deosebire de metal, este ecologic și sigur. După cum sa menționat deja, mobilierul de țară poate fi făcut din diferite specii de lemn. Cele mai populare sunt coniferele. Ele au proprietăți de vindecare, dar sunt remarcabile pentru eliberarea rășinii epoxidice, deci asigurați-vă că ați îndepărtat lemnul, astfel încât mobila nu vă pătrunde în haine.

Adesea cumpărătorii preferă să cumpere produse din pin. Poate fi atribuită raselor moi. Cu toate acestea, nu este suficient de durabil. Cu toate acestea, produsele din acesta se vor dovedi cele mai creative și fantastice. Opțiuni atractive din eucalipt. Modelele din zid vor necesita o atenție deosebită când se utilizează astfel de produse în aer liber.

Mobilierul trebuie acoperit cu o ceară de protecție specială.

Pini
eucalipt
Ziduri de zidărie

Cele mai fiabile și durabile opțiuni includ produse din lemn de esență tare. - țesut, mesteacăn, dogwood.Ei au uleiuri speciale care protejează împotriva efectelor fenomenelor naturale. Ei vă vor sluji mulți ani. De asemenea, o mare opțiune - mobilier din lemn de tec. Această rasă este rezistentă la diferite schimbări climatice. Lemn similar este utilizat în construcția de nave. Este posibil să se distingă mobilierul de acest material prin modele naturale atractive pe lemn.

Mobilier din mesteacan
Lemn de lemn
Mobilier din lemn de tec

Dacă doriți să faceți o structură împletită atrăgătoare, atunci ar trebui să acordați atenție varietăților flexibile de copaci. De exemplu, pot fi ramuri de cireș de păsări. Ele sunt destul de flexibile, moi și plastic. Acest lucru vă va ajuta să vă exprimați imaginația și să faceți adevărate capodopere.

Acesta va arata mobilier de gradina bun, la baza de care busteni stivuite. Nu va trebui nici măcar să fie procesate. Merită să tăiați dimensiunile potrivite și să le stabiliți la distanța necesară. Masa poate fi făcută rapid și natural. Este suficient să plasați un ciocan gros în mijloc, să construiți o masă - iar mobila este gata. Puteți utiliza diferite opțiuni de copaci.

De exemplu, acesta va arata model atractiv de stejar, fag natural.

Puteți face mobilier de grădină de la panouri. Acest produs are deja un plan predeterminat și o grosime mică. Toate acestea vă permit să conectați plăcile unul cu celălalt cu ajutorul unghiilor. Cu ajutorul șlefuitorului obișnuit, puteți poloneza produsul. Trebuie menționat că, în acest caz, ar trebui mai întâi să creați o masă. Acest lucru se face prin fixarea plăcilor împreună. Apoi puteți merge la bază.

desen

Mobilier din lemn este notabil pentru o varietate de modele. Cea mai populară opțiune este locul de muncă al grădinarului. De asemenea, trebuie să creați un tabel care să poată efectua diferite funcții: să devină un loc de lucru sau de odihnă. Într-o zi de vară, foișorul original, cu scaune pliante și o masă, va fi relevant. Astfel de opțiuni sunt destul de compacte și convenabile.

Mobilierul pliabil din țară vă va ajuta pe fiecare membru al familiei dvs. să se simtă confortabil și confortabil. Varietatea și accentele luminoase vor face o bancă de stradă. Acesta poate fi un design modular care este potrivit atat pentru cabana cat si pentru casa. Finisarea poate fi cea mai interesantă, potrivită stilului tău. Acestea pot fi modele elegante elegante sau versiuni antice.O astfel de bancă de parc va fi un decor elegant pentru orice vilă. Rețineți, de asemenea, membrii mai tineri ai familiei. Creați scaune și mese speciale de dimensiuni adecvate.

Când creați modele creative, luați în considerare următoarele nuanțe:

 • Dacă începeți să vă exersați în producția de mobilier, merită să faceți o alegere în favoarea unor opțiuni mai economice, ușor de realizat. Tu nu ar trebui să alegi astfel de construcții în cazul în care există o mulțime de elemente complicate. Este mai bine să alegeți mai simplu, astfel încât să puteți face totul calitativ. Alegeți alegerea lemnului. Acest material va fi cel mai ușor de procesat. Puteți găsi opțiuni la un cost accesibil. Lucrul cu lemnul este foarte plăcut și ușor. Veți putea întruchipa impulsurile dvs. creative.

 • Pentru ca munca să nu vă provoace dificultăți suplimentare, este mai bine să alegeți pădurile tari, semi-tari sau moi, precum și materialele din lemn. Pentru picioare este mai bine să folosiți semifabricate cilindrice de pin. Spatele și scaunele vor fi în momentul plăcii, a cărui dimensiune este de 2 * 12 cm în secțiune transversală. Cotierele pot fi create din bare.
 • Cel mai important punct - schita dorită.Nu începeți munca decât după ce ați ales schema de care aveți nevoie. Asigurați-vă că ați determinat dimensiunile mobilei înainte de a începe să lucrați. Stocați-vă pe sculele potrivite. Sub suport, este posibil să aveți nevoie de colțuri, țevi și alte unelte disponibile.
 • Asigurați-vă că tratați antiseptic și altor compuși de protecție din lemn de dacha. Ele vor ajuta la protejarea tuturor elementelor de putregai și prelungirea duratei lor de viață. Cei care înțeleg elementele de bază ale produselor de fabricare ar trebui să rețină că produsul trebuie să aibă în mod necesar o ușoară înclinație spre spate. Acest lucru va face cu bancheta si scaunul destul de confortabil.

Nu vă fie frică să întruchipezi cele mai interesante idei. Acest lucru vă va ajuta să vă exprimați individualitatea, precum și să vă decorați casa de vară într-un mod elegant. De exemplu, merită decorat masa și scaunul cu crengi atractive. Produse similare se vor încadra organic în interiorul grădinii. Toți oaspeții vă vor aprecia eforturile.

Nu vă fie frică să fanteziți în mod activ, puteți utiliza perfect trunchiuri de copac furculite fără nici o prelucrare.

Puteți crea modele interesante din paleți.Aceste tăvi sunt adesea impresionante de dimensiuni care rămân din materialele de construcție. Dacă nu dispuneți de mijloacele necesare pentru a achiziționa mobilier de țară, puteți să vă faceți singur cu ajutorul unor astfel de dispozitive. Paletele sunt vândute la prețuri accesibile în magazinele de hardware. Tablourile din astfel de produse nu se apropie. Distanța dintre ele este de aproximativ jumătate din lățimea plăcii. Aveți paleți și bare de protecție. Astfel de produse vin în toate dimensiunile, motiv pentru care pot fi folosite la dacha dvs., formând cele mai originale și mai creative versiuni ale produselor.

Merită să ne amintim că orice produs pentru interiorul grădinii va trebui să fie pre-prelucrat. Asigurați-vă că eliminați murdăria, uscați bine și lustruiți mobilierul. Pentru a nu obține accidental un splinter, ar trebui să pictați paleții cu un strat de vopsea și lac. Adesea, acest lucru se întâmplă în etapa finală de a crea mobilier.

Atunci când creați mobilier atractiv pentru a da, nu aveți nevoie doar pentru a obține un palet. Veți avea nevoie și de unghii subțiri, precum și de diverse accesorii de mobilier, care vor face ca obiectul să fie unic.Asigurați-vă că stocul cu vopsea, clei, sticlă, dispozitive mici de lumină, cumpărați o cârpă. Desigur, compoziția mijloacelor improvizate necesare va depinde de ceea ce decideți în cele din urmă să creați.

Va fi posibil să faceți o masă de cafea. Se va potrivi cu succes în orice spațiu. Ar trebui să conectați două palete. Ei trebuie să se îmbrace unul pe altul și să-și fixeze cuie. Este ușor să creați un tabel din tablă DVP sau din lemn subțire. Este atât de simplu și simplu să faceți o masă mică în care o companie prietenoasă se va întâlni. Pentru a amplasa astfel de mobilier pe terasă, trebuie să fie atașate roți. Deci, puteți muta cu ușurință produsul. Dacă vă decideți să creați o masă, atunci aveți nevoie de un număr mai mare de paleți, de asemenea, acestea pot fi mari. Pentru masa de masă merită să luați 2 bucăți, iar pentru fabricarea picioarelor veți avea nevoie de 1 palet. Ar trebui să fie tăiate în 4 părți, trageți pe verticală, în timp ce cuie și la colțuri.

Chaise lounge va fi o opțiune interesantă pentru relaxare. Inspirați ideea cu ajutorul a trei paleți. Merită să luați două elemente dreptunghiulare și un pătrat. Paleți rectangulare care merită să se pună împreună.Ele sunt fixate împreună cu unghiile.

Nu uitați că mai întâi produsele ar trebui lustruite și apoi puteți începe să pictați.

Trecerea la crearea unui leagăn pentru spătar. Această etapă va dura mai mult timp și efort. Un palet larg trebuie dezasamblat, eliminându-se stratul inferior și un mediu mic. Suprafața de bază a paletului. Două sau trei panouri trebuie scoase de pe spătarul necompletat. Acest lucru se face foarte atent. Acum ar trebui să instalați un palet pătrat sub un unghi la una din laturile paletului dreptunghiular. Deci, veți forma spatele scaunului de ședere. Fixați construcția folosind plăcile care au fost îndepărtate mai devreme și, de asemenea, utilizați șuruburi. Proiectul finit va fi completat cu succes de o saltea sau o tesatura groasa.

Sfaturi

A face mobilier de gradina este dificil, dar destul de distractiv. Dacă doriți să vă surprindeți plăcut familia, precum și prietenii și cunoștințele, atunci ar trebui să stocați cu instrumentele potrivite, dorința și abilitățile necesare pentru a vă traduce ideile. Nu trebuie să fie un bun constructor care să facă o opțiune interesantă pentru grădină. De exemplu, puteți folosi materiale diferite la îndemână. Fiți atenți la butoi vechi.Poate că va fi ulterior scaunul tău creativ.

Pentru scurt timp, puteți crea o bancă mică., luând pietrele de sprijin pentru pietre, bolovani sau scânduri de lemn. În acest caz, veți avea nevoie de un set mic de unelte: un avion pentru prelucrarea lemnului, un burghiu și ancora. Bolturile ar trebui să fie ajustate la înălțimea dorită, după ce au făcut o gaură și au creat o pernă de nisip. În aceeași placă și pietre ar trebui să fie făcute găuri pentru șuruburile de ancorare.

La urma urmei, este necesar să se acopere structura cu lac.

Exemple frumoase

Mobilier din lemn de gradina va arata intotdeauna favorabil in casa ta. Puteți crea propriile obiecte de interior sau puteți folosi serviciile magazinelor și meșterilor cu experiență. Deci, vă puteți salva puterea, timpul și, în unele cazuri, banii. Nu este necesar ca designul să fie complex și complex.

Puteți crea mai multe opțiuni simple, dar elegante. De exemplu, un magazin de bușteni și pietre. Un astfel de dispozitiv pentru recreere se poate face într-o chestiune de câteva minute. În același timp, designul va fi capabil să se încadreze în orice grădină cu succes. Pentru a traduce ideea, ai nevoie de un cuplu.Puteți pune un jurnal larg pe cele mici, aruncați perne confortabile pe partea de sus. Astfel veți crea un colț atractiv pentru conversații spirituale și întâlniri.

Aranjați un loc pentru prânz cu cânepă. Scaunele vor servi la opțiuni mai mici, iar masa va consta într-un vârf masiv și vârfuri de masă. Astfel de modele de lemn ar trebui să fie săpate în pământ sau fixate pe o suprafață plană. Nu ar fi inutil să se aibă grijă de confortul tuturor membrilor familiei. Pentru a face acest lucru, aruncați o pernă moale pe cânepă. Dacă doriți, puteți aranja și sprijini cotierele pentru cânepă cu snags sau twigs.

O tăietură de fierăstrău poate deveni, de asemenea, un scaun de creație sau scaun de creație. Nu uitați, în acest caz, pentru a procesa materialul cu substanțe speciale. O opțiune excelentă ar fi amplasarea scaunelor pliabile în țară. Această opțiune nu numai că vă va permite să mutați în mod convenabil produsul, ci și să îl luați cu dvs. Piesa de mobilier compactă și convenabilă nu ocupă mult spațiu. A fost perfect potrivită pentru copil. În baruri ar trebui să fie instalat shkanty, cu care scaun și va fi pliat în jumătate.Faceți produsul în mod necesar în funcție de desen, astfel încât modelul să fie de înaltă calitate și fiabil. Decorați astfel de mobilier poate fi un design potrivit.

Acum știi principalele avantaje și dezavantaje ale mobilierului din lemn. Merită să ne amintim că acesta este un material ecologic care este perfect tratabil.

Pe tipurile de mobilier de grădină din lemn, consultați următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor