Abro Steel sudare la rece: caracteristici și aplicații

Sudarea la rece este o metodă care a devenit faimoasă și iubită de toți cei care au nevoie să fixeze piese metalice. De fapt, este o compoziție adezivă care înlocuiește sudarea convențională, dar spre deosebire de aceasta, nu necesită echipamente sofisticate și anumite condiții.

O astfel de unealtă poate fi utilizată pentru lipirea nu numai a metalului, ci și a suprafețelor din alte materiale. Dar este necesar să citiți instrucțiunile, deoarece diferite tipuri de sudură la rece sunt utilizate pentru diferite materiale și sunt rezistente la diferitele temperaturi.

Datorită versatilității sale, Abro Steel se evidențiază împotriva multor altora.

avantaje

Versatilitatea lui Abro Steel constă în faptul că poate fi utilizat practic pentru orice material și în orice condiții - acesta este principalul său avantaj. Datorită compoziției, care se bazează pe rășini epoxidice, medicamentul aparține temperaturii ridicate și poate rezista până la + 204 ° C și are un grad ridicat de aderență cu orice material.

Potrivit producătorului, acesta poate fi chiar folosit pentru a repara corpul navelor, deoarece sudarea este sigilată și nu este supusă distrugerii cu apă de mare. De asemenea, unealta nu reacționează cu uleiul de motor și alte lichide, deci poate fi utilizat în siguranță în reparațiile auto în toate părțile.

Separat, merită menționată o astfel de caracteristică importantă ca abilitatea Abro Steel de a se întări în timpul expunerii directe la apă. Acest lucru este valabil mai ales pentru reparațiile de urgență ale ambarcațiunilor și navelor în timpul navigației, precum și a mașinilor și a altor vehicule în condiții meteorologice ploioase și cu zăpadă.

Cel puțin un instrument de sudura este necesar în fiecare casă, deoarece în orice moment va ajuta la rezolvarea rapidă a problemei scurgerii țevilor și a bateriilor. Iubitorii de pește observă, de asemenea, că acest instrument vă permite să introduceți în găuri în acvariu în siguranță.

Cele mai multe unelte de sudare la rece vin într-o nuanță murdară gri, dar linia Abro Steel este mult mai largă.Pentru a economisi bani pe vopsea și timp pentru operațiuni suplimentare, puteți cumpăra un instrument de negru sau alb, precum și nuanțe de metal, între care oțelul sau bronzul sunt cele mai populare.

După solidificare, site-ul de sudură poate fi nivelat cu un șmirghel sau un fișier, forate și tăiate, dacă este necesar să repetați relieful suprafeței înconjurătoare.

Abro Steel folosește bine substanțele colorante, absorbându-le fără a deforma stratul, petele, dungile etc.

deficiențe

Locașul de lipire poate rezista la sarcini grele, dar există încă limitări, astfel încât sudarea la rece nu poate înlocui pe deplin cea tradițională. Acesta este, în primul rând, un instrument de urgență, pentru a înlocui care este de dorit să efectuați o înlocuire completă a unui element deteriorat sau repararea completă a acestuia.

Din nefericire, sudarea la rece la viteza de solidificare nu poate fi comparată cu mijloace cum ar fi sudarea convențională și adezivul epoxidic. Pentru efectul maxim, este necesar să-l țineți timp de cel puțin 5 minute, iar în situații cu suprafețe complexe, medicamentul se usucă până la 15 minute. În acest caz, solidificarea completă are loc numai după o oră și până la acest punct este mai bine să nu se supună pieselor cuplate la solicitări.Acest lucru creează, fără îndoială, o serie de dificultăți atunci când este necesar să se utilizeze un dispozitiv deteriorat sau o parte din acesta într-un timp scurt.

Pentru toată puterea sa, agentul într-o formă înghețată nu este destinat să reziste impactului șocului mecanic. De asemenea, nu se recomandă utilizarea acestuia în locuri întinse sau îndoite, deoarece preparatul diferă de etanșările din silicon datorită flexibilității și maleabilității insuficiente.

Un alt punct slab al sudării la rece este scăderea temperaturii. În decurs de o oră, până când mediul se întărește, este foarte dorit ca temperatura ambiantă să nu se modifice, altfel procesul de întărire poate fi întârziat.

Se remarcă adesea faptul că sudarea la rece de la Abro Steel este foarte sensibilă la suprafețele murdare.

Pe ele, se confruntă cu mult mai rău, și există o scădere accentuată a parametrilor de rezistență ai sudurii. Întârzierea produsului de la suprafață poate să nu se întâmple imediat, dar după un timp și destul de neașteptat, ceea ce este garantat pentru a crea neplăceri sau chiar a pune viața în pericol. Prin urmare, asigurați-vă că verificați cu atenție cusătura rigidă și asigurați-vă integritatea acesteia.

opinii

Cumpărătorii observă adesea că instrumentul este ușor de încălzit cu mâinile și nu necesită echipamente suplimentare, cu excepția unui cuțit. Dar fără ea, puteți face cu ușurință.

Convenabil și forma fondurilor de emisiune. Generația anterioară de agenți de etanșare a presupus că trebuie să măsurați cu exactitate cât de mult din lichidul principal și cât de mult întăritor se stoarce dintr-un tub sau se toarnă dintr-o cutie. Foarte adesea, rămășițele materialului extrudat au fost irosite în timp ce mașina a fost întărită rapid în aer liber. Dar acest lucru nu se întâmplă aici, dar nu este de asemenea recomandat să se păstreze sudarea la rece fără ambalare - se poate usca.

Sfaturi de utilizare

Înainte de a utiliza sudura AS-224 sau alt model, asigurați-vă că îndepărtați murdăria de pe suprafață. Dacă este necesar, nivelul de lipire cu un fișier sau șmirghel astfel încât să devină cât mai lină posibil. Apoi, trebuie să degresați ambele suprafețe cu ajutorul unui instrument special sau al alcoolului obișnuit - aceasta va asigura cea mai bună aderență posibilă.

Încă de la începutul întăririi, puteți da forma necesară sudurii, totuși după aceasta este mai bine să o lăsați până când se întărește complet. Toate operațiile mecanice sunt recomandate nu mai devreme de 1 oră - acest timp este suficient pentru adeziunea completă a materialului.

Dacă utilizați produsul pe o suprafață cu umiditate ridicată sau cu un strat de ulei, trebuie să țineți medicamentul timp de cel puțin 10 minute, lustinându-l periodic. În primele minute, apăsați cât mai mult posibil - aceasta va asigura o adeziune maximă la materialul de suprafață.

Pentru mai multe detalii despre sudarea la rece de la Abro Steel, vedeți mai jos.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor