Lipit Plitonit C: scop și proprietăți

 Lipit Plitonit C: scop și proprietăți

Astăzi pe piața construcțiilor puteți găsi un număr mare de produse diverse, inclusiv adezivi. Compania bine-cunoscută Plitonit produce o varietate de tipuri de adeziv, care sunt proiectate pentru plăci, marmură și altele. Astăzi vom vorbi despre produsele Plitinit C, avantajele materialelor și proprietățile lor.

Caracteristici speciale

Specialiștii din domeniul construcțiilor vorbesc foarte bine despre produsele brandului Plitonit C. Acest produs poate fi considerat universal, deoarece este excelent pentru montarea aproape tuturor tipurilor de materiale pentru fațadă. Pot fi plăci ceramice pentru montaj pe pereți sau podea, marmură, piatră naturală și artificială și alte materiale. În plus, acest adeziv este adesea utilizat în timpul instalării așa-numitei încălziri în pardoseală și în timpul finisării bazinelor.

Lipirea de la compania Plitonit se manifestă perfect în timpul instalării.Compoziția specială a materialului permite rezistența la îngheț și rezistența la apă.

Este important de menționat că, datorită plasticității sale, adezivul nu permite ca plăcile să se strecoare în timpul așezării. Acest lucru înseamnă că puteți efectua în condiții de siguranță chiar și o așezare verticală de sus în jos și rezultatul va fi perfect.

Spre deosebire de alte amestecuri, în timpul lucrărilor de căptușire, acest adeziv nu permite suprafeței ceramice să se depună puternic, ceea ce permite o instalare cât mai corectă și mai eficientă.

De asemenea, este important să menționăm că acest adeziv poate fi utilizat chiar și pentru lucrul cu o suprafață complexă, de exemplu, vopsită sau cu resturile unei pardoseli speciale. Amestecul se usucă destul de repede, astfel încât în ​​timpul instalării se recomandă să țineți cont de faptul că veți avea doar o jumătate de oră pentru a efectua o ajustare.

Soluția diluată trebuie utilizată în următoarele patru ore, după care va începe să-și piardă proprietățile, iar lucrările finale nu vor fi de înaltă calitate.

Iar după o zi, puteți începe în siguranță să murdăriți și chiar să folosiți suprafața, adică puteți să vă plimbați pe țiglă fără frică.

Dacă acest tip de amestec a fost folosit exclusiv în timpul instalării unei podele încălzite, sistemul poate fi pornit numai după trei zile. Dacă decideți mai devreme să verificați efectul podelei calde, atunci lucrarea va fi stricată. Durabilitatea de la reparația făcută nu va trebui să aștepte.

tipuri

Este important să rețineți că produsele de la marca Plitonit C pot fi diferite. În magazinul de hardware puteți găsi trei tipuri diferite de acest lipici.

Pentru a face alegerea corectă, aveți grijă să acordați atenție scopului, caracteristicilor tehnice și proprietăților amestecului.

 • Produse marcate "Easy" are un consum redus în timpul lucrului și este excelent pentru orice suprafață complexă. În plus, datorită acestui lipici, puteți lucra cu absolut orice țiglă. Acest tip de produs are aderență excelentă, este economic de utilizat, este foarte ușor de utilizat. Merită menționat faptul că, spre deosebire de amestecurile cu o compoziție diferită, acest produs vă permite să economisiți până la patruzeci la sută. O astfel de cheltuială economică atrage mulți constructori și finisatori.
 • Lipici, pe ambalajul căruia nu există simboluri, adică, doar Plitonitul C, ideal pentru lucrul cu suprafețele cele mai complexe. Aceasta poate fi o suprafață vopsită cu vopsea alcalină, constând din plăci de ciment, căptușite cu plăci vechi etc. Acest produs este o opțiune universală pentru orice tip de țiglă, încălzire prin pardoseală sau piscină.
 • Lipiți cu o marcă "Marble" ideal nu numai pentru o varietate de dale din această piatră, ci și pentru mozaicuri. De regulă, această compoziție are o culoare albă, ceea ce îl face ușor de utilizat chiar și atunci când lucrați cu plăci de sticlă. După finalizarea lucrării, acest amestec nu formează nici o placă și nu modifică culoarea plăcii așezate. Argila este din plastic, este ușor și plăcut să lucrați cu el. Experții recomandă utilizarea acestui produs în timpul instalării încălzirii prin pardoseală și a piscinelor.

Toate categoriile de produse fabricate sub marca Plitonit C, au proprietăți tehnice și operaționale ridicate, datorită cărora activitatea se va face calitativ.

Sfaturi

  Dacă intenționați să lucrați cu acest amestec în viitorul apropiat, probabil că veți avea nevoie de câteva recomandări și sfaturi despre utilizarea sa.

  • Diluarea amestecului trebuie să fie strict conform instrucțiunilor de pe fiecare ambalaj.În timpul lucrului, nu uitați să amestecați periodic compoziția pentru o mai bună calitate a lucrului și aderența pe suprafața tratată.
  • Este important să rețineți că amestecul uscat este introdus treptat în apă curată, preparată anterior și nu invers.
  • Înainte de aplicarea acestui amestec, se recomandă ca suprafața să se prindă cu un compus special de la același producător. Acest lucru va permite o finisare mai bună a lucrărilor.
  • Nu aplicați imediat adeziv pe o suprafață mare a suprafeței pregătite, deoarece veți avea doar treizeci de minute pentru a așeza țigla.
  • Dacă există o pantă sau o umiditate crescută în cameră, timpul de corecție este redus cu un factor de două.
  • Dacă ați aplicat prea mult din amestec la suprafață și a început deja să se îngrozească, se recomandă să scoateți amestecul și să aplicați unul nou.

  Clay Plitonit C primește multe feedback pozitiv din partea clienților care și-au apreciat deja calitatea. Rețineți disponibilitatea materialului, performanța ridicată, ușurința de utilizare și durabilitatea.

  Puteți găsi mai multe informații despre cleiul Plitonit C în următorul videoclip.

  Comentarii
   autor
  Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

  Sala de intrare

  Camera de zi

  dormitor