Recenzia colecțiilor mozaice Bonaparte

Tigla în format mozaic are calități decorative excelente. Mărcile moderne oferă o mare varietate de produse de finisare, care au diferite forme, texturi, culori și materiale. Mozaicul este folosit atunci când este necesar să creați o decorare originală, elegantă și expresivă. Pe piața țiglelor, marca de lider este Bonaparte. Compania oferă clienților o varietate de dale pentru tendințele clasice și moderne stilistice.

Despre producător

Astăzi, compania este unul dintre cei mai mari furnizori de mozaicuri din materiale artificiale și naturale. Brandul servește clienți în Europa de Est, precum și în Asia.

Compania concurează cu succes cu alți producători. datorită produselor de înaltă calitate, prețurilor rezonabile și diversității bogate. Maeștrii dezvoltă în permanență noi colecții, actualizând și completând o gamă largă.

O echipă de designeri profesioniști studiază tendințele modei și opiniile clienților pentru a oferi produsului un aspect fermecător.

Compania acordă o atenție deosebită selecției materiilor prime utilizate în fabricarea produselor. De asemenea, se aplică echipamente inovatoare, metode noi și abordări moderne. Anterior, producătorul a fost angajat numai în vânzări cu ridicata, acum produsul este disponibil clienților la vânzare cu amănuntul.

Soiuri principale

În catalogul de produse al mărcii Bonaparte veți găsi o mare varietate de produse. Descoperiți cele mai populare specii:

ceramică

În ceea ce privește performanța, plăcile din ceramică sunt foarte asemănătoare cu plăcile, dar din punct de vedere estetic, produsele sunt mai originale, mai versatile și mai elegante. Această opțiune este considerată cel mai bun preț. Materialele de finisare ceramice de la această companie sunt mult mai ieftine în comparație cu produsele similare de la alți producători.

sticlă

Mozaicul din sticlă atrage atenția asupra aspectului său special. Materialul are strălucire, strălucire și farmec. Singurul dezavantaj al unei astfel de plăci este fragilitatea. Este adesea folosit pentru decorarea elementelor individuale de stilistică sau decorare locală.

Sticlă și piatră

Combinația a două materiale opuse arată originală și spectaculoasă. Ca urmare, există o recepție a contrastului, care este întotdeauna relevantă și relevantă.

Durata de viață a acestor produse depășește rata plăcilor de sticlă datorită elementelor din piatră.

piatră

Cea mai bună alegere pentru iubitorii naturalității și naturalității. Acesta este cel mai scump și, potrivit designerilor, cel mai spectaculos și luxos material de finisare într-un format mozaic. Placile vor da o expresivitate interioara, prietenie cu mediul inconjurator si naturalitate. Culoarea și textura materialului pot varia în funcție de materialul utilizat în producție.

Caracteristicile produsului

O caracteristică distinctivă a tuturor colecțiilor mărcii Bonaparte este aceea că elementele individuale ale colecțiilor sunt compatibile una cu cealaltă. Cumpărătorii au posibilitatea de a crea decoruri originale, combinând țigle cu textura și culoarea diferite.

De asemenea, clientul are posibilitatea de a lăsa o cerere de creare a conținutului drepturilor de autor, iar producătorii vor face tot posibilul pentru a vă satisface dorințele.

Este sigur să spun că nu va exista nici o problemă cu alegerea nuanței. Maeștrii întreprinderii au dezvoltat mai mult de o sută de opțiuni de culoare. Disponibile în culori standard, nuante clasice, neutre și culori și culori extraordinare. Clienții solicitanți vor fi atrasi de reproduceri de opere de artă celebre și de o varietate de abstracții.

Caracteristici pozitive

Experții numesc mozaicul de la marca Bonaparte unul dintre cele mai populare și utilizate pe scară largă materiale de pe piață astăzi.

Există multe avantaje ale acestui mozaic.

 • Durată lungă de viață. De la un an la altul după ce faianta se va încânta cu frumusețea și practicitatea.
 • Stabilitate. Indiferent de locație (suprafețe orizontale sau verticale), tigla va demonstra rezistență la solicitări, factori externi și alte efecte.
 • Produsele nu se tem de foc și temperaturi ridicate și sunt foarte rezistente la umiditate ridicată și umiditate.
 • Placa are o rezistență ridicată, este foarte greu să o rupă.
 • În producție se utilizează numai materiale naturale și ecologice.
 • Rezistență ridicată la lumina directă a soarelui.

Beneficiile de mai sus au numai produse certificate.

Utilizați în interior

Produsele de la marca de mai sus sunt utilizate pentru decorarea diferitelor încăperi și locații. Folosind gresie puteți decora pereții, podeaua, tavanul, castronul bazinului și alte suprafețe. Datorită caracteristicilor speciale, acesta poate fi utilizat în camere cu umiditate ridicată, precum și într-un climat dur și schimbări bruște de temperatură.

Mozaicul poate fi folosit în mai multe moduri:

 • acoperire decorativă independentă;
 • instrument de creare a compozițiilor artistice și de modelare a pieselor individuale;
 • material pentru o combinație de diverse materii prime;
 • înregistrarea zonei de lucru.

Colecții populare

Pentru tot timpul existenței pe piață, compania a lansat multe colecții originale. Maeștrii calificați și designerii profesioniști au lucrat la crearea lor, combinând caracteristici tehnologice ridicate și calități estetice excelente.Printre imensa varietate de cumpărători și decoratori profesioniști s-au evidențiat anumite opțiuni.

Mozaic de piatră - o alegere ideală pentru decorarea stilisticii, care provoacă naturalitatea și prietenia cu mediul. Piatra naturala a fost folosita pentru a decora sediul in antichitate. După mai multe secole, această metodă este încă foarte solicitată.

Materialul de finisare de acest tip este ideal pentru decorarea băii.

Colecții de piatră

Kolizey I

Tigla în tonuri de bej ușor, cu o nuanță galbenă. Mori inguste, conectate pe panza, dau dinamica si ritmul atmosferei. Materialul este destinat decoratiunilor interioare. Textură - mată. Dimensiuni: 30x30. Culorile calde vor crea o atmosferă moale și caldă.

Detroit (POL)

O combinație spectaculoasă de particule ușoare și întunecate. La crearea colecției s-au folosit aceste culori: gri, bej, alb, argintiu și maro. Dimensiuni: 30,5 x 30,5. Acesta este un material universal de finisare care poate fi utilizat pentru decorarea exterioară și interioară (baie sau bucătărie).

Londra (POL)

Placi de perete într-un ton delicat roz. Tipul de suprafață - lustruit.Pentru expresivitate și atractivitate, dungile luminoase și întunecate sunt aplicate elementelor mici. Materialul poate fi utilizat atât în ​​interiorul cât și în exteriorul clădirilor.

Plăcile de sticlă se disting de restul produselor cu expresivitate și atractivitate. Procesul de așezare a unui astfel de material nu este mai dificil decât instalarea plăcilor. În acest proces, puteți tăia plăcile la articulații, dându-le forma și mărimea dorită. Este usor de ingrijit pentru mozaicurile de sticla, nu isi pierde luminozitatea, sunt atractive pentru o perioada lunga de servicii si nu se tem de a afecta influentele externe.

Colecții populare

Azov

Placa cu albastru blând va crea în interior atmosfera proaspătă și de aer. Acest material este ideal pentru o baie în stil nautic. Placa este concepută pentru a fi utilizată nu numai în baie, ci și în bucătărie și în exterior. Textura - luciu.

Shik aur-3

Mozaic într-o culoare de argint bogat. Ambele particule netede și texturate sunt plasate pe panza. O alegere minunată pentru stilistica clasică. Tip de suprafață - pentru metal, piatră, luciu. Utilizare - pereți interiori.Raze de lumină, lovind țiglă, vor crea un joc fantezie de lumină.

Roșie de sus

Material de finisare original din particule verticale inguste. Când creați decoratori utilizați aceste culori: roșu, negru, gri, metalic, argintiu.

Placile pot fi asezate in interiorul si exteriorul cladirilor.

Placile ceramice marca Bonaparte combina practicabilitatea, durabilitatea si aspectul elegant. Compania a dezvoltat o gamă largă de opțiuni pentru crearea de decoruri originale. Materialul de finisare ceramică este cel mai frecvent finisaj.

Alte colecții

Bonaparte

Mozaic eficace pentru stilistica etnică și clasică. Designerii au folosit o combinație de trei culori - maro, gri, metalic. Dimensiuni - 30x30. Materialul poate fi utilizat pentru suprafețe verticale și orizontale, inclusiv podeaua. Elementele sunt decorate cu modele tridimensionale, dând aspectul original.

Sahara

Micul mozaic în tonuri calde de culoare maro. Pânză decorată cu elemente de aur. Textura este mată. Dimensiunea pânzei - 30,5 x 30,5. Materialul de finisaj pentru exterior și interior se va potrivi perfect într-un interior clasic.

Deluxe

Plăci originale pentru a crea din particule sub formă de faguri de miere. Culorile colecției sunt gri și bej. Tipul de suprafata - luciul si perlele. Tablouri completate cu elemente texturate. Astfel de culori nu vă va împiedica ochii, creând o atmosferă confortabilă și confortabilă.

Exemple în interior

 • Realizarea unei șorțuri de bucătărie în zona de lucru cu un mozaic. Culorile luminoase dau expresivitate interioară și saturație.
 • Decorarea luxoasă a unei băi clasice. Placa este vopsita in culoarea aurie. Textura lucioasă în armonie cu strălucirea podelei.
 • Mozaic în ton verde. Cea mai bună alegere pentru baie în stil etnic sau natural.
 • În acest caz, materialul de finisare folosit pentru a proiecta suprafața verticală. Bej paleta pentru baie este considerată clasică și nu pierde relevanța.

Pentru informații despre cum să așezați în mod corespunzător un friză dintr-un mozaic, consultați următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor