Oglindă mozaic în interior

Designul modern este prezentat de o gamă largă de mobilier decorativ printre care mozaicul oglinzii se bucură de popularitate largă. Nu numai că arată minunat în interior, dar vă permite să accentuați inițial detaliile necesare ale decorului.

În plus, fragmente de oglinzi transformă aspectul general al camerei, fac din ea mai spațioasă și confortabilă.

Caracteristici speciale

Până în prezent, principala sarcină a designului este crearea unui design elegant și practic care să fie atât practic cât și plăcut pentru ochi, așa că recent un mozaic oglindă a fost folosit pentru a finaliza suprafețele. Acest material este bine dovedit, având următoarele caracteristici:

 • Durabilitate ridicată și prietenie cu mediul.
 • Durabilitate.
 • Rezistența la schimbări de temperatură. Placile formate din oglinzi mici păstrează o temperatură și o umiditate ridicată.
 • Abilitatea de a crea efecte vizuale. Camera în care este instalat un astfel de mozaic ascunde în mod ideal toate neregularitățile suprafețelor, dând spațiu spațiului.
 • Combinația perfectă cu alte finisaje decorative.

  Mozaicul modern este produs într-o gamă uriașă, iar modelele sale diferă în funcție de dimensiune, formă, paletă de culori și tipul de prelucrare. prin urmare Cu ajutorul diferitelor combinații de mozaic, puteți crea o compoziție originală, puteți decora suprafețele camerei cu inserții neobișnuite. De regulă, aceste ornamente decorative sunt fixate pe o rețea sau plasate pe o rețea. În funcție de tipul de oglinzi, marginile sunt realizate sub formă de triunghiuri, pătrate sau poligoane. Mozaicul se distinge, de asemenea, prin grosimea și adăugarea de oxizi, care transformă materialul într-adevăr "aur" sau "argint".

  tipuri

  Mozaicul de oglindă este de un tip diferit, fiecare dintre ele fiind caracterizat prin caracteristicile externe și prin metoda de atașament.De regulă, materialul de finisare este disponibil într-un sortiment vast de culori, astfel încât nu se poate găsi numai vopseaua tradițională de argint, ci și produsele decorate sub o oglindă neagră, bronz și aur. Mozaicul este comercializat, de regulă, prin plăci separate sau în formă finită. Astfel, alegeți un mozaic pentru decorarea unei încăperi, puteți prefera panourile sau piesele libere, care ulterior vor trebui să fie asamblate și lipite pe o suprafață pregătită. În funcție de tipul de prelucrare a oglinzilor, se disting următoarele tipuri de mozaicuri:

  • Lustruit.
  • Lustruit.
  • Fațetele.

   Mozaicul lustruit și fațetele sunt considerate cele mai scumpe, deoarece arată uimitor și elegant. Tehnologia de producție specială le face o formă volumetrică. Sunt deosebit de frumoase inserțiile de fațetă deasupra, combinate cu un bun iluminat, ele creează o iluzie uimitoare de lipsă de greutate. Singurul lucru pe care trebuie să-l acordați atenție la instalarea unui astfel de mozaic este caracteristica camerei.

   Dacă nu există acces la ventilație în încăpere, panoul oglindă va transpira și frumusețea interiorului se va deteriora.

   Domeniul de aplicare

   Miroza mozaic este un material unic de finisare, deoarece este ușor de instalat. Suprafața sa lustruită sau mată poate schimba dramatic designul livingului, bucătăriei și băii. În plus, cu ajutorul fragmentelor de oglindă cu pietre, puteți crea efecte speciale neobișnuite care vor arăta bine în dormitor. Adesea în interiorul camerelor asemenea coloane, arce, nișe și pereți despărțitori decorează astfel de mozaicuri. O soluție interesantă este adăugarea de plăci sau module de aur sau argint. Decorul pieselor oglinzii este cel mai des folosit în zonele rezidențiale, având următoarele avantaje:

   • Umple spațiul cu luminozitate și lumină.
   • În mod ideal ascunde toate defectele de suprafețe și ascunde secțiunile proeminente ale structurilor.
   • Oferă spațiu efectul spațiului.
   • Protejează suprafața împotriva impactului negativ.

    În plus, pentru fiecare cameră trebuie să alegeți o compoziție individuală care să fie combinată armonios cu designul general. De regulă, mozaicul de oglindă este utilizat în încăperi unde este necesar să se creeze un sentiment de libertate și să se elimine restricțiile liniilor spațiale.De aceea, designerii recomanda oglinda panouri de decorare de perete atunci când intră în camera sau sala, este de asemenea posibil să se instaleze o compoziție fragmentară și în holuri, cu o suprafață mică. Deseori decora un astfel de mozaic nu numai suprafata sediului, dar si interior. De exemplu, pozele, vasele și ramele foto, decorate cu bucăți de oglindă, arată interesant.

    Până în prezent, ea a găsit decorarea mozaic de oglinzi și băi, deoarece acest material este predomină în mare parte peste placi ceramice convenționale și conferă interiorului un aspect modern. Prin urmare, finisarea peretilor din baie poate fi facuta ca un mozaic complet, si face fata de placi, completand-o cu insertii individuale oglinda, subliniind o anumita zona din camera. De exemplu, astfel de fragmente arata chic lângă masa de masă și duș.

    O opțiune bună este decorul în oglindă din bucătărie. Este de obicei folosit pentru proiectarea șorțului. Placile miniatore pot fi așezate pe pereți care combină o bucătărie și o cameră de zi. Suprafața sa cromată va umple spațiul cu o atmosferă festivă și vă va mulțumi cu siguranță oaspeților.

    Oglinda mozaic este mare pentru finisarea nu numai suprafata peretilor, dar, de asemenea, plafonul. Oglinzi la aspectul de top prezentabil și scump. Pentru interior nu a devenit prea luminos, se recomandă să combine țiglă cu construcția de plăci de ghips. Pentru a face acest lucru, se realizează cadrul principal, iar deschiderile sale sunt completate cu un ornament de oglindă. Astfel, plafonul crește vizibil, iar camera devine mai lată.

    Un punct important în proiectarea unui plafon în oglindă este considerat alegerea corectă a iluminatului, pe care va depinde aspectul materialului și a culorii acestuia. Prin urmare, finisajul se poate face nu pe întreaga suprafață a tavanului, ci doar pentru a decora locul de fixare a candelabrului. Astfel, fluxul luminos va crește și mozaicul se va juca cu nuanțele sale. Deseori, designerii aleg un mozaic pentru a decora perimetrul tavanului, făcând o încadrare interesantă. De regulă, astfel de idei sunt potrivite pentru suporterii stilului clasic, care nu-i plac detaliile inutile în interior, preferând umplerea strictă a spațiului.

    Compozițiile gata făcute din oglinzi, numite panouri, sunt de asemenea foarte populare.Ele sunt făcute la comandă și se selectează imaginea dorită a pixelilor, care fac fragmente de oglinzi. Această placă miniaturală este bine combinată cu tăblirea de sticlă și țiglă. O combinație unică de materiale de diferite culori și texturi, vă permite să creați capodopere reale în interior.

    În plus față de spațiile rezidențiale, acest element decorativ este, de asemenea, ales pentru proiectarea facilităților de divertisment. De exemplu, în cluburile de noapte, coloanele, pereții și muchiile casei de dans sunt acoperite cu mozaicuri. Datorită suprafeței oglinzii, sunt create efecte strălucitoare neobișnuite cu accente albe. Formate din acest material și bazele calculelor.

    Cum sa alegi?

    Mozaicul oglinzii va decora într-un mod original orice interior, cu condiția ca alegerea sa să fie făcută corect. Instalarea materialului nu este deosebit de dificilă dacă se realizează pe o rețea. În ceea ce privește mozaicul liber, numai un specialist în domeniu poate efectua instalarea.

    Cumpărarea mozaic auto-adeziv, este important să se acorde o atenție la integritatea, structura și un strat protector care este îndepărtat prin finisare aproape.

    În cazul în care este necesar să decorați suprafețele semicirculare, se recomandă alegerea unui material cu vârfuri miniatură. Datorită formei și mărimii lor convenabile, va fi posibilă proiectarea rapidă a oricărei curbe. Mozaicul pentru plafoane este selectat în funcție de culoarea generală a camerei, ținând seama de faptul că bucăți de oglinzi pot crea pe fundaluri albe pe pereți. Prin urmare, este recomandabil să achiziționați materiale de dimensiuni mici pentru a evita supraîncărcarea designului cu culori strălucitoare. În plus, atunci când cumpără un mozaic va trebui să aleagă un mortar de grafit sau alb.

    Idei interesante în interior

    Până în prezent, există multe idei de design interior folosind mozaic oglindă. Acesta poate acoperi nu numai pereții, tavanul, dar și podeaua. Cel mai adesea, această opțiune de finisare este folosită pentru bucătării, unde se întind zona de lucru a șorțului cu fragmente decorative. Materialul arată superb în cameră, fixat confortabil și în armonie cu suprafețele cromate ale aparatelor de uz casnic.

    Cu ajutorul inserțiilor oglinzilor, puteți nu numai să ascundeți dimensiunea camerei, extinzându-le vizual, ci și făcând o zonare frumoasă.De cele mai multe ori, acest mod este împărțit într-o bucătărie combinată cu o sufragerie și o zonă de recreere. Pentru a separa bucătăria, este suficient să așezați un mozaic pe un perete adiacent sau pe un contor de bare. Compozițiile de oglindă arată, de asemenea, bine pe coloane, îndepărtează vizual spațiul dintre camera de zi și bucătărie.

    Un loc bun pentru creativitatea designerului cu mozaicul oglinzii este toaleta și toaleta. Pentru a obține un interior unic, este suficient să gândiți asupra vederii generale a camerei, aplicând maxim imaginația. Cel mai adesea băile folosesc inserții gata preparate sub formă de panouri, pe unul dintre pereți sunt așezate ornamente de oglindă sau le plasează ecranul pentru baie și podea. În același timp, în această cameră, este de dorit să faci decorarea mozaicului în combinație cu plăci ceramice sau elemente de piatră.

    Designul mozaic a fost, de asemenea, aplicat în holuri. Spre deosebire de bucătării și bai, este imposibil să plasezi aici dulapuri prea luminoase, este mai bine să dai preferință modelelor cu oglindă cu o suprafață mată. Astfel, veți obține un interior elegant și confortabil, care va crea un sentiment plăcut și nu va fi evident.Pentru a obține dinamica dorită a spațiului, este necesar să combinați inserțiile mozaicului cu alte materiale cu relief. De exemplu, un fragment de oglindă arată grozav pe o sticlă ceramică, piatră sau clară.

    O problemă frecventă în proiectarea camerelor de locuit este zona lor mică, dar poate fi rezolvată cu ușurință prin aplicarea unui decor cu un mozaic în oglindă. Spațiul din cameră cu un astfel de finisaj va fi mai luminos și mai spațios. În plus, acest material completează frumos modelele moderne de mobilier și lămpi cromate. Puteți instala un perete de mozaic în camere în care designul este realizat în stilul art deco, modern sau high-tech. O mozaic oglindă va arăta, de asemenea, bine într-un interior clasic, în acest scop este decorat cu prize pentru candelabre și borduri pe tavan.

    Dormitorul este un loc perfect pentru relaxare, deci designul său trebuie să fie potrivit. Alegerea unui mozaic oglindă pentru decorarea pereților sau a tavanului, puteți obține un efect uimitor în această cameră. Camera va fi mai mare, iar spațiul va fi liber de granițe. Decorul se poate face atât pe peretele din apropierea patului, cât și pe partea din față.

    În cazul în care în dormitor pentru a face un astfel de mozaic, nu este recomandat în setarea de a folosi mobilier cu o suprafață oglindă. În caz contrar, va avea ca rezultat forța bruta și efectele strălucitoare. Un material alb este considerat o opțiune bună pentru un dormitor, care va da tăria spațiului și o atmosferă de romantism. În plus, albul va fi frumos să se amestece cu inserții de argint sau auriu.

    Pentru informații despre problemele care pot apărea atunci când se pune un mozaic și cum să le evitați, consultați următorul videoclip.

    Comentarii
     autor
    Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

    Sala de intrare

    Camera de zi

    dormitor