Girlande sub formă de franjuri: tipuri și sfaturi despre alegere

 Girlande sub formă de franjuri: tipuri și sfaturi despre alegere

Astăzi, sortimentul de ghirlande este atât de mare încât se poate "pierde" în ea. Alegerea consumatorilor a oferit o mare varietate de produse, de la simple la non-standard. Una dintre cele mai populare și mai estetice sunt ghirlandele moderne sub formă de franjuri. Merită să examinăm în ce fel sunt împărțite speciile și cum trebuie selectate în mod corespunzător.

tipuri

Garland-fringe este diferit. Este împărțită prin diverse semne. Ar trebui să le citiți pentru a înțelege care este produsul potrivit pentru dvs. Mai întâi de toate, toate ghirlandele pot fi împărțite după tipul de hrană în tipuri precum:

 • energia solară;
 • conectat la baterii convenționale;
 • care lucrează dintr-o rețea de uz casnic în 220V.

Produsele alimentate de panouri solare și baterii simple sunt complet autonome. Nu au nevoie să se conecteze la rețea. Astăzi, opțiunile solare sunt foarte populare, care, în timpul zilei, cu ajutorul celulelor foto speciale acumulează o încărcătură de la soare, iar noaptea încep să strălucească.

Tipuri de strălucire

De regulă, aceste decorațiuni sunt echipate cu becuri LED durabile și economice. Aceste articole sunt scumpe, dar plătesc cu ușurință costul ridicat al performanței lor. LED-urile dintr-o franjuri decorative pot fi statice, dinamice sau pâlpâitoare. Merită mai mult să luăm în considerare tipurile de strălucire.

 • În cazuri populare cu ghinioane (flash-ghirlande) toate luminile se aprind și se opresc cu o anumită alternanță, de exemplu, la fiecare 5 de ramură. Acest efect de lumină va fi realizat cu ajutorul unui microcontroler special, fără a fi nevoie să instalați componente auxiliare în sistemul electric.

Aproximativ 15% din luminile dintr-o astfel de ghirlandă vor străluci intermitent.

 • Cele mai simple sunt cele standard. opțiuni statice. În ele toate luminile străluceau constant - nu există efecte de iluminare suplimentare. De regulă, aceste produse sunt achiziționate pentru instalarea la domiciliu. Ele sunt folosite pentru a ilumina interioarele.
 • Sunt solicitate produsele în care sunt aplicate mai multe moduri Multi-alungare. De obicei, cu ele în set sunt controlorii care vă permit să comutați anumite moduri.
 • Modul a sunat cameleon Este un joc colorat de lumini. Acest efect este foarte similar cu schimbarea de culoare a pielii lui Chameleon, de unde și numele modului.

Domeniul de aplicare

Girlande sub formă de franjuri și diferă în domeniul de aplicare. Ele sunt utilizate atât ca dispozitive interne cât și externe.

stradă

Garland-fringe este foarte des folosit pentru decorarea clădirilor urbane. Distribuția sa largă este cauzată nu numai de aspectul său uimitor, ci și de fiabilitatea ridicată și ușurința de instalare. Mulți oameni se îndreaptă spre astfel de decorațiuni de iluminat atunci când își proiectează casele. Desigur, cele mai multe produse similare joacă rolul de adăugări de Anul Nou. Strapsul din stradă constă dintr-un fir lung, caracterizat printr-o flexibilitate ridicată. Este pe ea și LED-urile sunt situate.

O astfel de ghirlandă devine rezistentă la îngheț - nici precipitațiile, nici temperaturile scăzute ale iernii nu sunt teribile pentru ea. Fiecare lampă de iluminare LED pentru stradă este echipată cu un capac reflectorizant, care nu numai protejează sursele de lumină, ci și le mărește luminozitatea. De regulă, carcasa produselor din exterior este făcută din cauciuc, silicon transparent sau PVC - aceste materiale nu se tem de factori externi negativi. Ghirlandele din ghirlande sub formă de bretele pot funcționa și în moduri diferite. Modelele statice sunt adesea fixate la intrarea în casă.

gospodărie

Garland-fringe poate fi folosit pentru a decora casa. De obicei, instalarea lor este adresată în ajunul diferitelor sărbători. Datorită stralucirii strălucitoare a LED-urilor, în cameră este creată o atmosferă festivă unică.

Sistemele de iluminat de acasă vin, de asemenea, cu un mic controler. Într-o stare statică, ei pur și simplu strălucesc, iar în condițiile unui anumit mod pot să clipească, să clipească sau să tremure.

Soluții de culoare

În vânzare puteți găsi două variante de franjuri luminoase.

 • Opțiunea monocromă este echipată cu lanterne LEDstrălucind într-o singură culoare.Astfel de opțiuni nu arată mai rău decât cele multi-colorate. Foarte adesea ele sunt atârnate în diferite clădiri, ca urmare a faptului că fațada lor revine literalmente la viață. Opțiunile pentru culorile unice pot fi foarte multe, dar cele mai comune sunt albastru, roz, alb, verde, albastru, roșu, galben.
 • Produsele multicolore sunt completate de o varietate de diode de diferite culori. Produse similare, de asemenea, arata foarte impresionant și atrage o mulțime de atenție. Combinațiile de culori pot fi diferite. Pot combina 2 sau mai multe culori. În tandem cu efecte de iluminare frumoase, asemenea ghirlande arata doar fabulos.

Cum sa alegi?

În ciuda faptului că ghirlanda sub formă de Fringe este un produs popular și accesibil, încă mai trebuie alese cu mare atenție, astfel încât să nu se ciocnesc cu produsul de calitate inferioară (și sunt acum în vânzare foarte mult). În căutarea unei iluminări adecvate, este de dorit să se acorde atenție mai multor criterii primordiale.

 • Alegeți numai produse fabricate din materiale de înaltă calitate. Deci, cazul plastic al peisajului trebuie să fie fiabil și puternic,mai ales când vine vorba de opțiunile de exterior rezistente la frig. Dacă neglijăm acest criteriu, plasticul din ghirlandă poate sparge și distruge LED-urile.
 • Un parametru important al ghirlandei selectabile este lungimea sa. Dimensiuni cuprinse între 5 și 20 m sunt standard, în unele magazine găsiți exemplare mai impresionante, a căror lungime este de 50 m.

Pentru a opri alegerea unei opțiuni potrivite, trebuie să măsurați baza pe care intenționați să închideți o margine strălucitoare. Este recomandabil să cumpărați iluminarea cu o marjă mică.

 • Dacă alegeți un garland pentru instalare pe stradă, atunci ar trebui să aflați cu siguranță despre nivelul său de rezistență la umiditate. Modelele care vor funcționa corespunzător la temperaturi scăzute și precipitații sunt marcate cu literele G și R. De obicei, aceste denumiri sunt indicate pe ambalajul original cu iluminare. În cazul în care caseta conține litera N - aceasta înseamnă că decorarea nu este destinată utilizării în afara casei.
 • Inspectați toate firele și conexiunile garlandului înainte de al cumpăra. Aceste părți nu trebuie să fie deteriorate sau zdrobite. LED-urile trebuie atașate la baza conștiinței.Dacă observați că luminile de pe ghirlandă se învârt și nu țineți prea strâns, atunci este mai bine să refuzați să cumpărați - pentru mult timp această decorare nu va dura.
 • Este important să acordați atenție ambalajului cu un ghirlandă. Nu ar trebui să fie zdrobită și grav afectată. Astfel de defecte pot indica depozitarea și transportul necorespunzător al produsului. În astfel de condiții, nu numai ambalajul, ci și ghirlanda în sine ar fi putut suferi. Pentru a nu risca, nu trebuie să cumpărați astfel de modele.
 • Decideți în prealabil ce fel de efect de lumină doriți să obțineți de la luminile pe care le cumpărați. În magazine puteți găsi o varietate de opțiuni - de la static la intermitent. În acest caz, alegerea este a ta. Trebuie doar să vă asigurați că opțiunea aleasă nu va provoca iritații.
 • Încercați să alegeți doar ghirlande de marcă sub formă de bretele. În acest caz, riscul de a achiziționa produse de calitate scăzută și de scurtă durată va fi redus la minimum. Desigur, cel mai probabil, acest model va costa mai mult, dar nu va cauza probleme și va multumi pe alții pentru o lungă perioadă de timp cu lumina puternică.

Exemple frumoase

Ghirlanda eficientă sub formă de fringe este astăzi una dintre cele mai populare ornamente.Este instalat în ajunul diferitelor sărbători, spânzurat pe pereții diferitelor instituții la deschidere sau aniversare. Remarcabil, aceste opțiuni sunt potrivite pentru decorarea apartamentelor și a caselor private. Și le puteți atârna atât în ​​afară, cât și în interior. În ambele cazuri, casa vine la viață și începe să se joace cu culori noi. Merită să luăm în considerare câteva setări estetice, în care există această iluminare frumoasă.

Garland-fringe - aceasta este solutia perfecta pentru decorarea unei case private din lemn. Pe fundalul unui material natural, o astfel de iluminare pare deosebit de atractivă și strălucitoare, iar aceasta poate fi un model monocrom sau multi-color. De regulă, luminile se blochează pe marginea acoperișului. Unii utilizatori merg mai departe - acoperă întregul acoperiș cu lumini LED. Astfel încât terenul nu pare plictisitor și gol pe fondul casei, este, de asemenea, completat cu ghirlande. Ele pot fi atârnate pe garduri, garduri și copaci mici (dacă există).

Fringe LED-uri arata bine ca o decoratie interioara. O astfel de iluminare nu este întotdeauna un produs mare, cu componente care se încadrează îndelungat.Acest ghirlandă poate fi compact și elegant - aceste opțiuni sunt perfecte pentru camerele mici. Ele pot, de exemplu, să decoreze ferestrele, mobilierul înalt (dulapuri, dulapuri). În astfel de situații, este permisă și închiderea atât a modelelor monocrome calde cât și a celor colorate. Cel mai adesea, franjurile sunt atârnate în ajunul sărbătorilor de Anul Nou, dar pot fi, bineînțeles, instalate fără niciun motiv - totul depinde de dorințele proprietarilor.

Originalul și proaspătul în ghirlandele care se încadrează în interior, decorate cu stele de diferite dimensiuni. Ele pot fi foarte mici și mari. Asteriscurile pot fi adăugate cu fulgi de zăpadă. Cel mai adesea, această iluminare interesantă este atârnată pe ferestre și pe perdele. Datorită acestui decor, interiorul este mai mult luminos, relaxat și elegant.

În următorul videoclip veți găsi o recenzie a stării LED-garland "Fringe".

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor