Osram Lămpi

Alegerea lămpilor pentru candelabre trebuie abordată conștient. Obținând un element similar, puțini oameni se gândesc la calitatea iluminatului, la viața de serviciu, la economisirea energiei, iar acest lucru este important. Lămpile Osram sunt o opțiune potrivită, combinând multe avantaje semnificative.

Puțin despre marca

Lămpile Osram au condus piața timp de mulți ani, ceea ce reprezintă un excelent indicator și o bază pentru realizarea unei achiziții. Popularitatea acestor produse se datorează celor mai înalte standarde de calitate și anii de experiență ai celebrei companii germane Osram. Compania continuă să se dezvolte rapid, să introducă tendințe moderne și noi momente tehnologice, câștigând merit un număr din ce în ce mai mare de admiratori ai produselor sale.

O gamă largă de corpuri de iluminat este actualizată și îmbunătățită sistematic.În prezent, compania produce lămpi pentru utilizarea în gospodării, în industrie și în automobile, precum și producția de echipamente pentru uz extern și intern, sunt înființate și unelte de control speciale pentru dispozitive de iluminat.

Produsele companiei pot fi achiziționate de persoane fizice și juridice, cu ridicata și cu amănuntul. Pe site-ul său oficial, compania prezintă o varietate de idei privind designul camerei și exemple de utilizare a produselor Osram.

Unicitatea calității pune accentul pe producerea lămpilor pentru scopuri speciale - de exemplu, iluminarea pistelor și pentru utilizarea în echipamentele medicale.

Principalele caracteristici tehnice ale lămpilor furnizate de Osram nu se limitează la standardele general acceptate ale gospodăriilor. Intervalul de lungime și diametru variază în limite diferite.

Ca urmare, există o serie de avantaje ale produselor acestei companii:

 • cea mai înaltă calitate a dispozitivelor, inclusiv caracteristici externe, indicatori tehnici și o perioadă îndelungată de funcționare;
 • gamă largă de aplicații - datorită unei game largi de aplicații.

specie

Compania Osram produce dispozitive de iluminat de toate tipurile moderne. În plus față de lămpile cu incandescență convenționale, consumatorii pot cumpăra LED-uri, fluorescente, filament, halogen, precum și multe alte modele de economisire a energiei.

Fiecare dintre aceste soiuri poate avea mai multe modificări - în funcție de domeniul de aplicare, care se reflectă în diferențele de formă a coca. Acestea pot fi elemente cu formă bulbică în formă de sferă sau în formă de para, dispozitive mici încorporate și complexe masive de lumină de tip rafturi.

Metodele moderne de control includ controale încorporate care vă permit să combinați dispozitivele cu sisteme inteligente de control la domiciliu. Categoria dispozitivelor de iluminat pentru automobile include lămpi de semnalizare și indicator, startere și optică.

Gama completă de Osram are mai mult de 5 mii tipuri de modele.

 • Osram becuri incandescente - aceste produse (în comparație cu produsele altor producători) au o durată de viață mult mai mare și o luminozitate mai bună. Popularitatea acestui tip de lampă a scăzut recent,Acest lucru se datorează producției de opțiuni alternative (mai economice), dar compania nu oprește producția de astfel de produse.
 • Domeniul larg de aplicare becuri cu halogen datorită datelor tehnice, o durată de viață mai mare decât lămpile standard cu incandescență. Majoritatea produselor cu halogen, reprezentate de gama Osram, au posibilitatea de reglare a intensității luminozității, au o mare varietate de forme și dimensiuni ale soclurilor.
 • Lampă de economisire a energiei fluorescente - această specie este în prezent la vârful popularității printre consumatori (datorită eficienței sale, care este perfect combinată cu compactitatea). Avantajul acestor dispozitive este puterea mare a luminii cu consum redus de energie. Elementele luminescente de economisire a energiei în procesul de lucru aproape că nu se încălzesc, de aceea pot fi utilizate în corpuri de iluminat cu nuanțe de plastic.

Acest tip de lampă are cerințe speciale pentru eliminare, deoarece conține mercur.

 • LED-uri iluminatoare LED - această categorie are cea mai largă gamă de produse, deoarece este întotdeauna în bună cerere.Abilitatea de a implementa o varietate de idei de design pentru crearea și proiectarea diferitelor elemente de decor și spațiu, în general, îl face deosebit de popular printre consumatori. Lămpile cu diodă Osram sunt prezentate în diverse modificări care pot fi selectate pentru fiecare sistem de iluminare.

Din punct de vedere tehnic, sistemele cu LED-uri ocupă un loc important, deoarece au o bună rezistență la diferite efecte mecanice și consumă cea mai mică cantitate de energie electrică din întreaga gamă a companiei.

 • Aparate de filamente - acest tip de lampă de iluminat electric este indistinguizabil din exterior de o lampă incandescentă, dar în aceste dispozitive în locul elementului unui fir cu LED incandescent este folosit. Astfel de iluminatoare combină fețele pozitive ale modulelor LED și ale becurilor incandescente.
 • Lămpi de descărcare - una dintre cele mai compacte surse de lumină. Acest tip nu este utilizat în scopuri casnice, deoarece astfel de dispozitive conțin substanțe nocive și necesită crearea anumitor condiții pentru eliminare. Ele sunt destul de economice, au o durată lungă de viață, o stabilitate excelentă a culorii.

Prin urmare, dispozitivele Osram de iluminat cu descărcare în gaz sunt utilizate în principal pentru vitrine în săli de comerț, ca iluminat pentru arene și diverse standuri, este posibil să fie utilizat în clădiri industriale și publice.

 • Dispozitive cu destinație specială - această categorie de produse Osram include dispozitive pentru laboratoare bio și fotografică, lămpi cu infraroșu, dispozitive de iluminat stradal de mari dimensiuni, sisteme de proiecție.

Osram Night Breaker Lamps sunt surse de lumină auto de înaltă calitate care dau rezultate excelente ale testelor.

Selectarea lămpilor pentru casă

Varietatea gama și lărgimea caracteristicilor tehnice ale lămpilor moderne necesită o abordare atentă atunci când alegeți aceste produse. Nu este fără nici un motiv să se considere că iluminarea bine organizată a unei locuințe este o garanție a bunăstării locuitorilor și luând în considerare anumiți parametri tehnici ai dispozitivelor, este și o oportunitate de a salva bugetul familiei. Atunci când alegeți, este important să nu procedați numai din categoria de preț, deoarece produsele ieftine sunt fragile și au dezavantaje semnificative.

O alegere inconfundabilă este menținerea unui raport rezonabil între preț și tehniccaracteristicile instrumentului.

 • Unul dintre cei mai importanți parametri tehnici este puterea instrumentului pentru iluminat (consum de energie). În viața de zi cu zi, instrumentele folosite au puteri de la 40 la 100 de wați. Lămpile fluorescente și LED-urile cu consum redus de energie consumă 5-10 wați.
 • Următorul parametru important este fluxul de lumină, a cărei unitate de măsură este lumen, Lm (lm). Cu cât este mai mare raportul dintre Lm și 1 watt, cu atât este mai bună transmisia luminii.
 • Temperatura de culoare - această caracteristică afectează în mod direct psihicul și starea de spirit a unei persoane măsurate în Kelvin. Cu cât scorul este mai mic, cu atât este mai gălbuie lumina.
 • Durata de viață a serviciului - Un parametru important care determină fiabilitatea și beneficiile economice ale dispozitivului de iluminare este măsurat în ore.

Atunci când alegeți, este necesar să luați în considerare caracteristicile de proiectare și dimensiunea bazei.

opinii

Proprietarii oricărui produs al acestei companii lasă multă reacție pozitivă asupra produselor - în funcție de diferite criterii. Dintre acestea - durabilitatea, fiabilitatea, siguranța, mulți menționează originalitatea aspectului. Cei mai satisfăcuți rămân conducătorii autocare marchează calitatea excelentă și durabilitatea surselor de lumină Osram care nu își pierd proprietățile originale în timpul funcționării.

Există recenzii în care cumpărătorii se plâng că unele lămpi fluorescente nu modifică termenii garantați. Dar acest lucru se datorează unor condiții necorespunzătoare de funcționare: frecvente întreruperi și scăderi de tensiune în rețea.

Costul destul de ridicat este unul dintre puținele dezavantaje ale unor astfel de dispozitive de iluminat, însă acest defect este justificat de calitatea generală și de caracteristicile bune de performanță.

Veți afla mai multe despre lămpile Osram în următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor