Lămpi Philips

Fiabilitate, durată lungă de viață, luminozitate - aceste lămpi Philips au câștigat popularitate în rândul consumatorilor. Brandul oferă o gamă largă de modele pentru locuință, locuri publice și mașini, care garantează produse de înaltă calitate. Datorită varietății de linii, este posibilă selectarea produselor pentru toate cazurile.

Puțin despre marca

Istoria companiei Philips a început cu peste 100 de ani în urmă. În 1891, o mică fabrică a apărut în Olanda, unde au lucrat doar 10 persoane, producând 100-200 lămpi electrice pe zi. Câțiva ani mai târziu, marca a devenit cunoscută în toată țara, iar în 1916 fabrica a dobândit statutul regal. Motto-ul companiei a fost fraza "Numerele sunt importante, dar oamenii sunt mai importanți"ilustrând atitudinile consumatorilor. Fondatorii mărcii, frații Gerard și Anton Phillips, sunt îndrumați direct de nevoile și cerințele consumatorului real.

despre a doua jumătate a secolului al XX-lea, compania sa stabilit ca producător de aparate de uz casnic.Ea a lansat o casetă compactă care a devenit standard, apoi, împreună cu Sony, a venit cu un CD. Următoarea pagină din istoria companiei a fost crearea de playere DVD și telefoane mobile. Preocuparea este reprezentată în mai mult de 60 de țări din lume și este recunoscută ca lider în numărul invențiilor brevetate.

Astăzi, în colecțiile mărcii sunt reprezentate pe scară largă iluminatul pentru casă și mașini. Compania introduce cu regularitate noi soluții în producție și alocă aproximativ 8% din profiturile pentru cercetare și inovare. Pentru producția de lămpi folosite sticlă de cuarț, care este extrem de durabilă și rezistentă la temperaturi extreme, deoarece produsele nu vor exploda atunci când lovesc lichidul sau zăpada.

Lămpi unice Philips blochează complet razele ultraviolete care au un efect dăunător asupra optică a mașinii. De asemenea, reduc pierderea fluxului luminos datorită transparenței ridicate a becurilor, consumând mai puțină energie electrică și asigurând o creștere a fluxului luminos. În plus, mărfurile sunt compacte, au o durată lungă de viață.

specie

Compania oferă mai multe tipuri de lămpi, diferite în ceea ce privește materialele utilizate și caracteristicile funcționale. Marca acordă atenție celor mai durabile și durabile modele, confirmând statutul unui producător de iluminat fiabil. Ce lămpi pot fi găsite în gama Philips:

  • Becuri cu incandescență. Cea mai veche si cea mai comuna sursa de energie. Se bazează pe acțiunea a două filamente care transformă acțiunea curentului electric în energie luminoasă. Ele necesită înlocuire frecventă și au o eficiență relativ mică.
  • LED sau lămpi LED. Sunt compuse din mai multe diode și sunt conductoare rezistente la uzură. Modelele consumă mai puțină energie, iar lumina pe care o emită este cât mai aproape de lumina zilei, ceea ce împiedică aprinderea. Lămpile cu diode sunt durabile, au dimensiuni mici, pot avea un design neobișnuit.
  • Halogen. Prototipul tuturor lămpilor auto, modernizat și îmbunătățit pentru a satisface cerințele moderne. Acestea se caracterizează printr-o productivitate ridicată și funcționează mai eficient decât modelele obișnuite cu o spirală. Umplut cu gaz halogen, care împiedică înnegrirea bazei.Lămpile de lux îmbunătățite sunt, de asemenea, echipate cu lumină albă și extind viziunea periferică în timp ce conduc.
  • Lămpi cu capsulă cu LED. Analog de lămpi cu halogen cu tipuri similare de bază, utilizate în lămpi cu tensiune de 160-220 V. Acestea pot avea atât culori calde, cât și cool sau neutre. Produsele nu se încălzesc, se caracterizează printr-o durată de viață considerabilă, au dimensiuni mici.
  • Xenon. HID lămpi ele se disting prin raze de intensitate ridicată și sunt utilizate în mod activ pentru instalarea în farurile auto. Modelele sunt lipsite de o helix, iar luminiscența apare sub acțiunea unui gaz inert în contact cu o descărcare electrică de mare putere. Pentru instalarea produselor necesită echipamente specializate și optică, acestea au, de asemenea, un preț relativ ridicat. În schimb, lămpile servesc constant timp de mai mulți ani.

Ofertele de marcă lumini lateralecare sunt numite și parcare și sunt destinate autoturismelor. Produsele sunt amplasate lateral și ar trebui să se aprindă când conduceți seara și noaptea, precum și în timpul opririlor pe carosabil sau pe bordură.Modelele sunt folosite pentru a atrage atenția celorlalți șoferi, deoarece asigură stabilitatea fluxului luminos.

Dezvoltarea inovatoare a Philips este modelul Master LEDbuld Designer, care este o lampă cu LED, cu o baldachin de înlocuire. Unicitatea produsului este abilitatea de a alege orice tip de design în funcție de preferințele personale ale unei persoane și de interiorul unei anumite camere. În plus, produsele vă permit să reglați intensitatea iluminării în funcție de dimensiunea camerei.

Un alt model popular este Ess LED-uricare consumă 86% mai puțină energie, are o formă clasică și contribuie la crearea unei atmosfere confortabile. Produsele trebuie schimbate mult mai puțin frecvent, ceea ce ajută la reducerea deșeurilor.

Sfaturi pentru alegere

Din alegerea corectă a lămpilor depinde de eficiența iluminării. Modelele prea slabe nu vor putea distribui razele în întreaga cameră sau vor cauza un accident pe șosea, deoarece șoferul nu va putea vedea secțiunea traseului din fața lui. De asemenea, trebuie să țineți cont de caracteristicile instalării produselor. Alegerea acestora pentru farurile auto, amintiți-vă de modelul și modelul mașinii.Un set de lămpi va economisi și va evita necesitatea de a merge la magazin cu fiecare spargere a dispozitivelor de iluminat.

Ce să ia în considerare atunci când cumpărăm?

Atunci când alegeți modelul potrivit, este recomandat să acordați atenție anumitor factori.

Domeniul de aplicare

Brandul oferă produse pentru locuințe, mașini, spații tehnice și, în fiecare caz, vor avea nevoie de modele de diferite diametere, performanță și metode de instalare. În special, pentru camere de zi și bucătării mari, vor fi necesare produse puternice, iar atunci când vor cumpăra lămpi pentru autoturisme, acestea vor lua în considerare locul în care vor fi localizate. Modelele pentru farurile din spate și cele din față vor fi diferite, ele indică unghiuri direcționale, laterale, de ansamblu.

Tipul lămpii

Eliberați LED-uri, lămpi cu halogen și incandescente, diferite lămpi de iluminare. Modelele convenționale sunt echipate cu unul sau două fire, ele sunt folosite din ce în ce mai puțin. Pentru apartamente, produsele de economisire a energiei sunt adesea achiziționate deoarece au o durată lungă de viață și trebuie schimbate mai rar. Există, de asemenea, produse xenon care garantează o luminozitate crescută și intensitate a razei.

putere

Depinde de cât de multă lumină va produce dispozitivul, în timp ce parametrul este influențat de sticla utilizată.Puterea lămpii măsurată în lm / mp. m și în selecția sa respinge din zona camerei. Pentru coridor, o lampă de 50 lm / mp. m, aceeași cantitate va fi necesară pentru o baie sau dormitor. Biroul va necesita 250 lm pe metru pătrat și ar trebui să fie mai strălucitor decât orice în hol sau cameră de zi: este recomandat să luați un produs cu o capacitate de cel puțin 431 lm / mp. m.

Temperatura de culoare

Fluxul luminos poate fi de diferite culori: poate fi atât cald, cât și rece. Temperatura este responsabilă pentru această caracteristică, alegerea căreia depinde în mare măsură de preferințele personale ale unei persoane. Cu toate acestea, există sfaturi generale: de exemplu, o lumină moale este potrivită pentru dormitor, iar lămpile rece pot fi folosite pentru un dulap, baie sau toaletă. Produsele a căror temperatură de culoare variază de la 1800 la 3400 K oferă o lumină calmă gălbuie care este potrivită pentru mese sau zone de ședere.

3400-5000 K - o versiune universală, aproape de tonurile naturale, rezultând lumină naturală. Potrivit pentru orice sediu, utilizat în lămpi de podea, lămpi de plafon, minimizează distorsiunea posibilă. Lumina albastră este obținută atunci când se utilizează lămpi cu o temperatură de 5000-6600 K.Este considerat invigorant și este adesea folosit în locuri publice.

plintă

Producătorii oferă două tipuri de baze utilizate în lămpile de uz casnic. Șurubul (E) este înșurubat în cartușe obișnuite, cele mai comune modele fiind E27 și E14. Pentru iluminarea punctului, luați lămpi cu pin (G), o caracteristică a căruia nu sunt răsuciți, ci blocați. Modelele achiziționate pentru spoturi, versiunile cunoscute includ GU 10 și GU 5.3.

Dacă lămpile sunt destinate unei mașini, clasificarea va fi diferită. Producătorii oferă modele cu capace din plastic și ceramică. Acestea din urmă sunt considerate cele mai durabile și mai fiabile, în plus, ele pot rezista la o căldură mai mare. Cu toate acestea, dacă dispozitivele de iluminat au o capacitate mică, puteți opri alegerea pe plăcile din plastic.

Unghiul de radiație

Parametrul este responsabil de capacitatea modelului de a distribui un fascicul de lumină. Caracteristici luate în considerare la alegerea lămpilor cu LED. Produsele sunt dotate cu marcaje. VNSP și NSP, ele înseamnă că modelul este capabil să ilumineze doar o mică parte din spațiu. Lămpile direcționale sunt create cu lămpi cu marcaj SP; se pare o patăcu o placă mică.

Pentru iluminarea dulapurilor și spațiilor înguste, produse potrivite, ale căror unghi de radiație este de 34-50 grade (FL). Și pentru o cameră de dimensiuni medii, această cifră va fi de 50-60 de grade (WFL). Cele mai puternice sunt lămpile etichetate VWFL: ele creează un fascicul larg de lumină stabil și îl distribuie uniform în spațiu.

opinii

Consumatorii spun produse de înaltă calitate Philips. Prețul mai ridicat se datorează duratei lungi de viață și caracteristicilor de performanță ale produselor. Lămpile de marcă strălucește mai puternic decât cele standard, datorită cărora farurile devin mai luminoase, distanța de vizionare pe șosea crește, iar șoselele sunt mai bine văzute. Produsele sunt achiziționate atât pentru automobile autohtone, cât și pentru mașini străine. Aceștia sunt aleși de cei care adesea trebuie să călătorească în întuneric și să traverseze secțiuni dificile ale traseului.

Șoferii spun că lămpile Philips aproape că nu mai orbesc pe ceilalți utilizatori ai drumului, în plus, este posibil să se adapteze puterea produselor și să se reducă la minimum acest dezavantaj. Produsele garantează o imagine de ansamblu bună chiar și în condiții de vreme umedă, ceață și alte condiții climatice nefavorabile.Colecțiile au produse cu o lumină moale, plăcută ochiului uman.

Conducătorii auto avertizează că puteți ajunge la un fals - în acest caz, produsele vor ilumina slab drumul și vor eșua relativ repede.

Lumina lămpilor nu este împrăștiată în timpul lucrului, razele sunt îndreptate direct spre înainte, sunt albe. Instalarea produselor necesită puțin timp, doar câteva minute, deoarece, după începerea lucrului, puteți imediat să vă opriți imediat. Chiar și începătorii vor putea schimba lămpile, deoarece nu necesită unelte specializate. Designul elegant este un alt avantaj al produselor, care este remarcat de către proprietarii de autoturisme. Cu lămpile, aspectul mașinii este transformat, mașinile încep să privească mai conceptual și să atragă atenția.

Testați nou Philips LED-ul H4 X-treme Ultinon 12953bwx2 vedeți în următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor