Ecola becuri LED

Ecola este o companie rusă care produce lămpi și corpuri de iluminat. A fost format în 2006 și a devenit unul dintre liderii pieței de echipamente de iluminat. Principalele obiective urmărite de organizație sunt produse de înaltă calitate, o mare varietate de modele de produse și costul bunurilor disponibile fiecărui client.

Ecola își actualizează constant gama de produse. Nu numai că respectă cele mai recente tehnologii, ci aduce și modelele sale inovatoare pe piața rusă.

Avantaje și dezavantaje

Compania Ecola este implicată în producerea de lămpi și dispozitive cu LED-uri și de economisire a energiei. LED-ul Ecola funcționează pe baza LED-urilor și poate fi utilizat atât în ​​interior cât și în exterior. Aceste produse sunt foarte populare în lumea modernă și sunt considerate mai eficiente și mai sigure decât lămpile convenționale.

Există următoarele avantaje principale ale acestor produse:

 • Consum redus de energie. Comparativ cu corpurile de iluminat convenționale, lămpile LED consumă de 10 ori mai puțină energie. Deoarece această caracteristică înseamnă economii semnificative de energie, acesta este unul dintre principalele avantaje ale produsului.
 • Absența razelor ultraviolete. Aceste modele nu emit lumină ultravioletă, astfel încât acestea să nu cauzeze deteriorarea vederii, în timp ce produsele obișnuite pot deteriora țesutul ocular.
 • Durabilitate. Lămpile cu LED-uri au o durată foarte lungă de viață. Ele pot fi folosite de mai mulți ani, în timp ce lămpile cu incandescență pot dura doar câteva luni.
 • Compoziția produsului. Acest tip de produs este un produs ecologic. Bazele acestor modele nu conțin mercur și alte substanțe toxice care poluează mediul.

deficiențe

În ciuda tuturor avantajelor lămpilor Ecola LED, există o serie de dezavantaje, care, cu toate acestea, nu sunt la fel de semnificative în comparație cu caracteristicile pozitive ale modelului:

 • Preț. Principalul dezavantaj al acestor modele este costul lor ridicat. Acestea sunt mult mai scumpe decât alte tipuri de produse, cum ar fi lămpile cu incandescență sau lămpile de economisire a energiei.Cu toate acestea, prețul produsului justifică calitatea acestuia și nu îi face pe cumpărători să se teamă de achizițiile scumpe.
 • Sensibilitate la temperaturi ridicate. Lămpile Ecola LED nu tolerează temperaturi ridicate, astfel încât acestea nu pot fi utilizate în camere precum băi și saune.

gama

Gama de produse Ecola este foarte largă și vă permite să găsiți un cumpărător de bunuri pentru fiecare gust. Compania reprezintă diferite tipuri de lămpi și corpuri de iluminat cu LED și de economisire a energiei.

Cele mai populare modele sunt următoarele produse:

 • monturi pe clothespin;
 • Lămpi LED;
 • lămpi dimmabile;
 • Lămpi Ecola;
 • lămpi de aur;
 • o fâșie.

Fiecare model are propriile sale caracteristici și caracteristici distinctive.

Lampa de pe clothespin

Caracteristica principală și avantajul fără îndoială al lămpii de pe îmbrăcămintea de îmbrăcăminte este designul său. Spre deosebire de lămpile convenționale de masă, corpul de iluminat al clothespin-ului Ecola poate fi instalat în orice poziție și pe orice suprafață cu un clothespin. El se va ține strâns și nu se va răscula.

De asemenea, acest model este convenabil în reglementare și este potrivit atât pentru studii, cât și pentru iluminarea suplimentară în cameră. Culoarea produselor prezentate de companie este albă.Această culoare este potrivită pentru orice interior și design.

Lămpi LED

Lămpile Ecola LED sunt lămpi LED care pot fi instalate în lămpi de tavan și în lămpi subțiri Ecola. Ele sunt în formă de spălătoare. Compoziția produsului este metal și sticlă.

Astfel de lămpi pot fi făcute din sticlă mată, precum și transparente. Produsul este prezentat în două culori: alb și crom. Ei au o durată de viață mai mare de trei ani. Lămpile Ecola se disting prin înaltă calitate, durabilitate și practică. Dacă puneți lampa acestui brand, puteți să uitați de problemele legate de electricitate de mai mulți ani.

Lămpi diminuate

Lămpile Dimlabile Ecola sunt lămpi LED cu ajutorul unui dimmer special care ajustează intensitatea luminii. Dimmere vă permite să reglați luminozitatea. În special pentru echipamente LED, Ecola prezintă următoarele opțiuni de dimmer:

 • cu control radio;
 • pe fir cu un buton de control;
 • pe fir cu un mâner pentru a controla;
 • panou tactil de perete.

Datorită acestui dispozitiv, lămpile dimmătoare vă permit să folosiți o lumină strălucitoare pentru lucru sau citit și să vă înnegriți pentru o seară sau cină romantică.

Becuri Ecola

Colecția Ecola Light include lămpi LED de diferite forme și modele, dar la prețuri reduse. În ciuda acestui fapt, calitatea lor este la fel de bună ca cea a altor produse.

Iată modelele următoarelor forme: minge, porumb, lumânare. Ele sunt foarte solicitate în rândul cumpărătorilor. În plus, există modele care pot funcționa chiar și la temperaturi sub 40 de grade. Ele sunt perfecte pentru iluminatul stradal și vor servi chiar și la înghețuri severe.

Lămpi de aur

Lămpile de aur reprezintă o nouă colecție de produse de la Ecola, care este o lampă LED cu o strălucire aurie neobișnuită. Lumina provenind din produse, asemănătoare culorii acestui foc, strălucesc în șemineu. Oferă un sentiment de sărbătoare și confort în cameră. Iluminarea însăși pare să se încălzească și să se relaxeze.

Este perfect pentru o cameră sau cameră de zi, executată în culori de aur și maro.

Modelele sunt prezentate cu sticlă mată și clară. Aici puteți găsi produse de diferite tipuri și forme: reflectoare, bile, lumânări, lumânări în vânt.

Benzi LED

Compania a început să producă casete LED destul de recent, dar deja a câștigat o bună reputație și cerere. Benzi LED sunt folosite pentru iluminatul exterior.Ecola prezintă diferite opțiuni de culoare pentru aceste modele: alb, albastru, verde, roșu, galben și multi-colorat.

O astfel de bandă va servi ca o iluminare excelentă pentru conturul unui panou comercial sau de cafenea, arde foarte luminos și va atrage atenția chiar și din afară.

De asemenea, această bandă va servi perfect pentru a crea o dispoziție de Anul Nou. După decorarea întregii case din afară, puteți simți sentimentul unui basm și al unei sărbători. Acesta va încânta ochii nu numai de proprietarii produsului, dar și de vecinii lor.

Caracteristicile produsului

Produsele Ecola au o serie de caracteristici și caracteristici distinctive. Acest lucru face ca produsele companiei să fie unice și oferă posibilitatea de a oferi clienților ceva ce alte companii care produc echipamente de iluminat nu au. Principalele caracteristici ale unui produs Ecola sunt următorii indicatori:

 • Gama largă de produse. Compania oferă peste 1000 de tipuri diferite de produse de iluminat. Ele au compoziție și structură diferite și au forme diferite. Datorită acestui lucru, este posibil să alegeți un model de produs pentru orice interior al unui apartament sau casă.
 • Costul bunurilor. Prețul produselor Ecola variază de la modele foarte scumpe și sofisticate la produse care sunt accesibile pentru orice cumpărător. În ciuda unei astfel de diferențe de preț, toate produsele au o bună calitate și aspect.
 • Calitatea produselor. Ecola este o organizație destul de tânără, dar în ciuda acestui fapt este deja cunoscută în întreaga țară datorită calității ridicate a produselor sale. Ele se disting prin durabilitatea și rezistența la uzură.

sfera de aplicare

Aparatele de iluminat Ecola pot fi utilizate atât în ​​interior, cât și în exterior. Acestea sunt produse foarte practice. Singurul loc unde aceste produse nu pot fi utilizate este băile și saunele, deoarece aceste modele nu pot funcționa în condiții de temperatură ridicată. Majoritatea produselor de iluminat ale companiei se bazează pe lămpi Ecola LED, care se disting prin gradul ridicat de siguranță și consumul redus de energie.

Iluminatul stradal

Datorită rezistenței la lămpile cu LED-uri reci sunt perfecte pentru iluminarea trotuarelor și a drumurilor. Ele sunt rezistente la umiditate și temperatură și nu trebuie schimbate frecvent. Aceștia pot servi timp de mai mulți ani și, în același timp, vor lumina strălucind strada.

În interiorul casei

Iluminarea interioară a locuințelor și apartamentelor este de asemenea la un nivel ridicat.În plus, trebuie remarcat faptul că în prezent lămpile Ecola sunt modelele cele mai populare pentru plafoanele suspendate. Acest lucru se datorează faptului că, în comparație cu dispozitivele convenționale, lămpile cu LED-uri Ecola nu provoacă încălzirea materialului plafonului, deci sunt foarte populare. În plus, nu este nevoie să fie înlocuite atât de des, deoarece aceste produse durează mult.

Sub apă

În plus față de corpurile de iluminat uzuale destinate străzii sau acasă, Ecola fabrică echipamente speciale care pot îndeplini funcția de iluminare sub apă. Acestea sunt spoturi speciale LED și corpuri de iluminat. Ele pot fi folosite pentru fântâni și piscine. Ele au proprietăți precum rezistența la umiditate și rezistența la uzură.

De unde să cumpăr?

Ecola a câștigat faima în întreaga lume. Produsele sale sunt în mare cerere, datorită cărora compania se extinde mai rapid și obține un număr și mai mare de parteneri și clienți obișnuiți. Astăzi, este destul de ușor să cumpărați produse Ecola, acest lucru se poate face fără a părăsi acasă prin Internet.În plus, puteți vedea produsele companiei în multe magazine din țară, precum și din străinătate.

opinii

Compania primește numeroase comentarii pozitive despre produsele sale. Acest lucru sugerează că produsele companiei sunt de înaltă calitate și la prețuri accesibile. Oricine poate lăsa o recenzie, precum și să atașeze o fotografie a bunurilor achiziționate. Acest lucru va ajuta cumpărătorii ulteriori să facă o alegere și să fie încrezători în calitatea produsului achiziționat.

Dacă aveți întrebări, puteți contacta ușor administratorii organizației Ecola printr-un număr gratuit. Ei vor explica toate punctele de interes și vor rezolva problemele care au apărut. Ecola se ocupă de clienții săi, iar în caz de căsătorie sau de orice probleme cu produsele, organizația va face imediat schimbul de bunuri sau va returna banii.

Datorită acestei îngrijiri, compania are o bună reputație și un feedback pozitiv din partea clienților și clienților săi.

Veți afla mai multe despre lămpile Ecola LED în următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor