Smart Lights

 Becuri inteligente

Iluminarea în casă este foarte importantă. Dacă dintr-un motiv oarecare este oprit, lumea din jurul său se oprește. Oamenii s-au obișnuit cu elementele de iluminat standard. Atunci când le alegeți, singurul lucru pe care îl poate face fantezia este puterea. Dar progresul nu se oprește. O nouă privire la iluminat a fost deschisă de lămpi "inteligente", care vor fi discutate.

De ce inteligent?

Astfel de lămpi sunt proiectate pentru sistemul "Smart Home". Este un complex inteligent format din dispozitive ajustabile automat. Ele sunt implicate în mijloacele de trai și de securitate ale locuințelor.

Această lampă este formată din LED-uri și are următoarele caracteristici:

 1. Putere: variază în principal de la 6-10 wați.
 2. Temperatura de culoare: acest parametru determină culoarea și calitatea fluxului luminos. Anterior, oamenii nu aveau idee despre acest lucru, deoarece lămpile cu incandescență au emis doar lumină galbenă. În lămpile cu LED, acest indicator fluctuează.Totul depinde de semiconductorul lor: 2700-3200 K - iluminat "cald", 3500-6000 K - natural, de la 6000 K - "rece".

În lămpile inteligente, există o gamă largă a acestui parametru - de exemplu, 2700-6500K. Cu ajutorul ajustării, puteți selecta orice tip de iluminare.

 1. Tip de bază - E27 sau E14.
 2. Resurse de lucru: există produse care vă pot servi timp de 15 sau chiar 20 de ani.

Acum, să vorbim despre responsabilitățile directe ale acestei lămpi:

 • Permite pornirea și oprirea automată a luminii în timpul condusului.
 • Controlul stării de lumină.
 • Abilitatea de a utiliza ca ceas deșteptător.
 • Crearea de scene luminoase. În lucrare sunt incluse mai multe dispozitive. Modurile care sunt utilizate cel mai adesea sunt amintite.
 • Control vocal
 • Pentru cei care își părăsesc casele de mult timp, o funcție care imită prezența proprietarilor va face. Lumina se va aprinde periodic, se va opri - datorită programului instalat.
 • Se aprinde automat lumina când se întunecă în afara. Și invers - oprirea când începe să lumineze.
 • Efect de economisire a energiei: vă permite să economisiți până la 40% din energie electrică.

Este uimitor ce poate face un bec simplu.

Cum să gestionăm?

Acesta este un subiect special.Există mai multe opțiuni, printre care controlul la distanță, manual și automat:

 1. O caracteristică distinctivă a lămpii "inteligente" este capacitatea de ao controla. prin telefon sau tabletă. Pentru a face acest lucru, trebuie să aveți Wi-Fi, precum și să descărcați aplicația corespunzătoare pentru transportatorul dvs. Unele modele sunt reglementate prin utilizarea Bluetooth. De asemenea, puteți controla lampa de oriunde din lume. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de un anumit program și aveți nevoie și de o parolă.
 2. Lampă cu atingere pornit cu atingerea obișnuită a acestuia. Este foarte convenabil pentru camerele copiilor, deoarece utilizarea lor pentru copii de diferite vârste este mult mai ușoară. Produsul cu un control tactil este convenabil pentru utilizare în întuneric, când este dificil de găsit un întrerupător.
 3. Auto pornit. Este furnizat de senzori speciali. Este recomandabil să le utilizați în zonele în care lumina nu este întotdeauna necesară - de exemplu, pe scări. Această ajustare este, de asemenea, convenabilă pentru copii, dacă copilul nu ajunge încă la comutator.
 4. Telecomandă. Aceasta este ajustarea lămpii "inteligente" de la telecomandă. Există și panouri de control, dar sunt adaptate pentru acasă,în care există un întreg sistem de iluminare intelectuală. Este foarte convenabil dintr-o cameră pentru a regla iluminatul în casă.
 5. Nu uita control manual folosind un întrerupător de perete convențional. Dacă este o lampă de masă, atunci comutatorul este direct pe ea. În același timp, diferite moduri ale dispozitivului de iluminare sunt selectate prin modificarea numărului de clicuri sau prin deplasarea comutatorului într-o direcție sau alta.

Trebuie remarcat și utilizarea unor dispozitive cum ar fi dimmer pentru dimmer și diferite relee, care vă permit de asemenea să controlați funcționarea lămpilor de la distanță.

Modul de a vă controla iluminatul "fată bună" alege, în funcție de tipul său: lumina de noapte, lampa de birou sau candelabru. Ei bine, la toate sistemele de iluminat necesită o abordare mai complexă.

model

Mai multe detalii despre descrierea celor mai interesante modele.

Ingrijirea ochilor 2

Caracteristici cheie:

 • putere - 10 W;
 • temperatura de culoare - 4000 K;
 • iluminare - 1200 L;
 • tensiune - 100-200 V.

Acesta este un proiect comun al unor companii renumite cum ar fi Xiaomi și Philips. Reprezintă o lampă de birou LED din categoria Smart.Se compune dintr-o placă de culoare albă, montată pe un suport.

Are două lămpi. Principiul este compus din 40 de LED-uri și este situat în partea de lucru. În plus, încorporează 10 becuri LED, este situat chiar sub lampa principală și joacă rolul unei lămpi de noapte.

Principalul material al acestui produs este aluminiu, suportul este din plastic, iar partea de îndoire este acoperită cu silicon cu un strat Soft Touch. Datorită acestui fapt, lampa se poate îndoi și se poate întoarce la laturi în unghiuri diferite.

Principalul lucru care face ca această lampă să fie într-adevăr "inteligentă" este capacitatea de ao controla folosind telefonul.

Pentru a începe, descărcați aplicația dorită, apoi porniți lampa. Pentru a vă conecta la rețea, trebuie să introduceți parola și să instalați pluginul.

Datorită aplicației, puteți utiliza aceste caracteristici ale lămpii:

 • reglați luminozitatea prin simpla mișcare a degetului pe ecran;
 • selectați modul, păstrând ochii;
 • funcția "Pomodoro" vă va permite să setați un mod care permite periodic lămpii să se odihnească (în mod implicit este de 40 de minute de lucru și 10 minute de odihnă, dar puteți alege și parametrii proprii);
 • Lampa poate fi inclusă în sistemul "Smart Home" dacă aveți alte dispozitive similare.

O astfel de "inteligentă" poate fi controlată manual - cu ajutorul butoanelor de atingere, care se află pe suport.

Selectând unul dintre moduri, dispozitivul este evidențiat. Există butoane pe lampă, lumină de fundal, diminuare cu 4 moduri.

Lampa Eye Care 2 este o soluție cu adevărat inteligentă. Are o luminozitate suficientă, radiația este moale și sigură. Poate funcționa în mai multe moduri și poate deveni parte dintr-o casă "inteligentă".

Tradfri

Acesta este un produs al brandului suedez Ikea. Traducerea cuvântului "Tradfri" înseamnă "fără fir". Este un set de 2 lămpi, un panou de control și un gateway Internet.

Lămpi LED, controlate prin telecomandă sau prin intermediul unui telefon precum Android sau Apple. Puteți ajusta de la distanță luminozitatea și temperatura culorii, care variază între 2200-4000 K.

Acest sistem va fi îmbunătățit de capacitatea de a instala anumite scenarii pe lămpi, precum și de a le ajusta cu ajutorul vocii. Pentru a face acest lucru, va trebui să instalați aplicația și să achiziționați un modul Wi-Fi suplimentar.

În prezent, gama Ikea nu este disponibilă pentru toate țările, dar ulterior numărul de dispozitive va crește.

Philips Hue Connected Bulb

Producătorul acestor lămpi "inteligente" (așa cum sugerează și numele) este Philips. Acesta este un set de 3 lămpi cu un hub.

Lămpile au o iluminare de 600 L, puterea este de 8,5 W, durata de viață este de 15 000 de ore.

Un hub este un dispozitiv de consolidare a rețelei. Acest tip este capabil să regleze până la 50 de lămpi. Dispune de un port Ethernet și un conector de alimentare.

Pentru a regla iluminarea prin telefon, trebuie:

 • descărcați aplicația;
 • instalați becuri;
 • conectați hub-ul prin port la router.

Caracteristicile aplicației:

 • vă permite să modificați tonul iluminării;
 • selectați luminozitatea;
 • capacitatea de a activa lumina la un moment dat (acest lucru este convenabil când sunteți departe de casă pentru o lungă perioadă de timp - efectul prezenței dvs. este creat);
 • proiectați-vă fotografiile pe perete;
 • prin crearea unui profil pe site-ul web Hue, puteți utiliza ce au creat ceilalți utilizatori;
 • în colaborare cu serviciul IFTTT, este posibilă schimbarea iluminatului atunci când evenimentele se schimbă;
 • un pas înainte este capacitatea de a controla iluminarea cu vocea ta.

O astfel de lampă "inteligentă" este o alegere bună pentru casa ta. Diferă în ușurința de instalare și reglare, are o paletă largă de culori. Singurul dezavantaj este că nu toată lumea își poate permite acest lucru.

Aceasta nu este întreaga listă a acestor produse "inteligente", precum și a producătorilor săi. Acest produs este destinat unui grup larg de consumatori. Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni bugetare - veți potrivi lămpilor fabricate în China. Desigur, acestea nu sunt pline de o varietate de proprietăți, dar încă poartă un set standard de funcții la un preț accesibil.

Pentru cei care au mai multe oportunități, oferim produse de branduri bine-cunoscute - cu o mulțime de oportunități suplimentare.

Dacă v-ați săturat de serile neinteresante decolorate, studiați cu atenție întreaga gamă de lămpi "inteligente" oferite și alegeți soluția optimă. Desigur, trebuie să abordați alegerea cât mai serios posibil. Nu este necesar să achiziționați primul dispozitiv disponibil, este recomandat să luați în considerare mai multe opțiuni.

O imagine de ansamblu a BlitzWolf BW-LT1 poate fi vizualizată în videoclipul de mai jos.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor