Gresie din lemn Celenio: utilizare interioară

Simturi uimitoare și foarte neobișnuite pot fi prezentate dvs. și celor dragi de către o placă de lemn tridimensională inovatoare numită Celenio de la renumita companie germană Haro. Pentru eliberarea sa, specialiștii companiei au venit cu un material unic Harolith2, care se obține sub o presiune foarte gravă prin presarea așchiilor de lemn și a diferitelor rășini. Rezultatul este placile din lemn care imita aspectul pietrelor naturale, textilelor sau chiar betonului.

Caracteristici speciale

Dacă ați visat mult timp să aplicați o acoperitoare de pardoseală în locuința dvs., care nu s-ar da la piatră cu caracteristicile sale magnifice, atunci ar trebui să acordați o atenție deosebită plăcii originale Celenio. Folosind-o, puteți obține o podea complet unică din lemn, care este puțin probabil să se întâlnească cu prietenii sau rudele apropiate.

O caracteristică caracteristică a acestui strat de acoperire este că, în ciuda decorului elegant sub piatră sau textile, veți obține de fapt podele din lemn natural de înaltă calitate.

Aceasta înseamnă că de acum încolo, picioarele și picioarele membrilor familiei tale nu vor îngheța când merg pe o astfel de podea de lemn magnifică.

Desigur, chiar și o imitație de artă de primă clasă, cu greu poate fi comparată din punct de vedere al proprietăților excelente cu un material real. Dar producătorul german Haro a decis încă un pas atât de riscant și nu a pierdut. Datorită echipamentului tehnologic cel mai modern și ideii originale de producție, sa dovedit o acoperire destul de competitivă care poate servi timp de mulți ani cu grija corespunzătoare.

Ușura incredibil de caldă, complet silențioasă, de înaltă rezistență și ușor de instalat, combină toate caracteristicile pozitive ale lemnului natural și un design unic, care deschide noi posibilități pentru consumatori în proiectarea spațiilor rezidențiale.

Țigările Celenio au provocat o senzație uriașă în lumea acoperirilor decorative. De la prima vedere, se părea că toată lumea seamănă cu suprafața obișnuită de piatră și numai pe examinarea cea mai atentă ar putea să o înțeleagă această acoperire nu este altceva decât un copac rarcare a suferit procesări și conversii multiple. În exterior, această piesă poate să semene cu o placă laminată, dar, de fapt, acest tip de material complet diferit și un nivel mult mai semnificativ de performanță tehnică.

Nu trebuie să vă faceți griji că proprietățile sale pot fi inferioare acestor acoperitoare de podea moderne. Placa va fi excelentă pentru a se menține caldă, va transfera superficial influența ambelor medii umede și umede.

Nu va schimba culoarea sub lumina directă a soarelui, nu-și va schimba aspectul unic și prezentabil sub influența temperaturii ridicate sau, dimpotrivă, scăzute și, prin urmare, poate fi considerat fără teamă un material foarte rezistent și de încredere.

Împreună cu toate tipurile de decoruri de faianță Celenio, compania producătoare oferă o paletă elegantă de culori naturale de pietre diferite - de la gresie de tonuri de lumină până la culoarea întunecată a ardeilor nobili. Și pentru fanii celor mai incredibile acoperiri, lansările Celenio Modelul Papyrusimita textile de calitate. Totuși, cea mai neobișnuită opțiune pentru decorarea unei podele din lemn este o suprafață din lemn care imită complet betonul real.

De fapt, arată extraordinar și expresiv, creând în același timp o atmosferă de estetică industrială la modă și modernă.

Pro și contra

Țiglele Celenio au caracteristici de calitate unice, toți utilizatorii notând elasticitatea excelentă, zgomotul, rezistența ridicată și rezistența la uzură chiar și în cele mai dificile condiții de operare. În plus, există mai multe Avantajele plăcii:

 • Elementele de faianță sunt simple la lucru, iar pentru tăiere este posibil să se utilizeze instrumente familiare adecvate pentru lucrul cu materiale de lemn.
 • Cu plăcile Celenio, puteți realiza pe deplin abilitățile dvs. de fantezie prin inventarea desenelor originale și a modelelor atunci când oți stabiliți.
 • Laminat Celenio ecologic, de la eliberarea sa este folosit lemn de 90%. Componentele suplimentare sunt materiale de legare, cum ar fi, de exemplu, rășina.
 • Designul plăcilor incredibile - este decorat cu țesături, piele sau piatră naturală. Această textura va decora orice spațiu rezidențial sau de birou.
 • Grosimea oricărui element de țiglă este de numai 8 mm, astfel încât Celenio poate fi ușor așezat sub orice ușă.
 • Structuri speciale și moderne de suprafață și culori.
 • Înaltă naturalitate a învelișului.
 • 15 ani de serviciu.
 • Placa tolerează șocurile.

Principalele dezavantaje ale unei astfel de podele din lemn includ:

 • Îngrijirea necorespunzătoare va duce la o pierdere rapidă a stratului de acoperire al aspectului prezentabil.
 • Un număr mic de culori pe care le puteți alege să vă decorați casa.
 • Autopoziția nu duce întotdeauna la un rezultat de înaltă calitate, așadar, cel mai probabil, va trebui să solicitați ajutor de la un specialist de pardoseală de acest tip.

Utilizați în interior

Aspectul aproape natural al plăcilor și farmecul extraordinar al materialelor naturale vor contribui la acordarea unei personalități speciale oricărei zone rezidențiale unde va fi folosit acest strat. Și având în vedere faptul că astfel țiglă poate fi de asemenea utilizată ca material de finisare pentru perețiefectul de lux poate fi dublat. Folosirea aceluiași tip de material atât pe podea cât și pe unul sau pe toți pereții dintr-o dată, va uni în mod surprinzător spațiul disponibil, va face orice interior modern complet și complet.

O țiglă care se ridică ușor de pe podea și trece ușor pe perete este o tehnică decorativă foarte interesantă și memorabilă, care mărește vizual spațiul și creează un volum "curgător" care atrage și atrage ochii tuturor.

Structura materialului vă permite să tăiați formele necesare și să le combinați cu succes cu metalul, sticla și ceramica. Domeniul de utilizare al Celenio este atât de larg încât locul de utilizare al plăcii poate fi limitat numai de imaginația proprie.

Pardoseala din lemn are o textura neobișnuit de dur, care combină tot felul de stiluri din diferite momente de design. Drăguț și cald la țiglele de lemn Celenio îi va încânta pe proprietarii săi cu tonuri naturale și imitații frumoase de texturi reale de înveliș de piatră sau textil. În țiglă Celenio, natura are ocazia să-și arate cele mai bune proprietăți.

Cu o podea neobișnuită din lemn de la compania Haro, care imită cu succes o piatră, se pot deschide complet noi dimensiuni în orice spațiu de locuit. Avantajele folosirii sale sunt evidente: dacă plăcile obișnuite de piatră pot fi reci, plăcile Celenio vă vor menține caldă și confortabilă în casa dumneavoastră.Oricine se îndreaptă spre acest tip de podea, pentru prima dată, reacționează întotdeauna cu această mare acoperire cu o mare satisfacție: seamănă cu plăci de piatră, iar picioarele ei totuși se simt foarte calde.

Pentru podea

Top Connect este considerat cel mai simplu sistem de stivuire. Tot ceea ce trebuie făcut în etapa pregătitoare este doar pregătirea corectă a pardoselii în conformitate cu recomandările specialiștilor. Apoi, folosind sistemul Conectați-vă la început Puteți instala plăcile de pardoseală foarte repede, aproape fără a utiliza unelte, dar în mod fiabil și fără eforturi excesive. Placile Celenio sunt utilizate numai în camerele de zi. Este permisă instalarea plutitoare în conformitate cu instrucțiunile de instalare a plăcilor.

Celenio vine de asemenea cu un sistem de design numit ComforTec. Această nouă dezvoltare realizată de Haro, care combină cu succes avantajele de așezare prin lipirea întregii suprafețe și așezarea rapidă într-un mod plutitor. Fiecare placă Celenio de pe spate are bandă adezivă: trebuie doar să o scoateți, să o apăsați pe podea și ați terminat.

Montarea se realizează fie prin lipire continuă obișnuită cu cusături folosind o pastă specială (tonă ușoară sau întunecată), fie prin metoda plutitoare cu o articulație de blocare. LocConnect. Mecanismul patentat cu arc asigură o îmbinare precisă a plăcilor din lemn. Cu toate acestea, versiunile clasice ale Celenio sunt, de asemenea, lipite și cusute pe întreaga suprafață, astfel încât acestea să poată fi utilizate în băi.

Pentru ziduri

Utilizarea materialelor din lemn pe pereți este considerată departe de a fi inovatoare, deoarece pereții camerelor au fost anterior decorați cu lemn. Panoul de perete din lemn este folosit ca o suprafață "caldă" pe pereții de piatră foarte reci. Montarea pereților cu produse din lemn "calde" poate fi adesea văzută în multe cabane și apartamente. Apropo, nu sunt folosite astăzi plăci obișnuite din lemn, ci plăci de înaltă calitate, combinate armonios în culori cu acoperitoare de podea.

Peretele și podeaua sunt perfect combinate cu culorile și texturile de pâslă ale suprafețelor din față. Prin urmare, alegerea lemnului, în cazul în care a trecut deja perioada de testare, este considerată cea mai potrivită. Sistemele moderne de fixare ajută la realizarea unei instalări simple a parchetului, a plăcilor laminate și a plăcilor de lemn bune, similare cu betonul sau ardeaua de pe perete, nu numai pentru a crea atmosfera cea mai confortabilă, ci și pentru a decora spațiul ales într-un mod specific.

Suprafața pereților, decorată cu gresie din lemn, arată întotdeauna foarte impresionantă.

Instalarea plăcilor Celenio pe pereți este destul de simplă. Motivul pentru aceasta este sistemul de fixare a peretelui inventat de Haro, care este potrivit pentru o gamă de produse de marcă. Toate plăcile de podea noi pot fi instalate rapid pe pereții casei.

Acest sistem uimitor constă în benzi de montare, cleme cele mai robuste, precum și paranteze puternice. În primul rând, cu ajutorul nivelului de construcție, este planificată locația primului rând al plăcii, apoi este fixată. După aceasta, puteți instala rapid și plăci, și gresie pe pereți cu paranteze.

Procesul de instalare este în acest caz similar cu instalarea plăcilor de podea. După finalizarea lucrărilor de instalare pe perete, se folosesc cleme speciale de tip fin - ele servesc la fixarea completă a plăcilor din lemn pe pereți. În plus, la sfârșitul lucrării, placa este fixată cu un profil din aluminiu, acoperă marginile și formează cadrul necesar pentru pereții decorați.

Un avantaj suplimentar al unui astfel de sistem este că este ușor să îl îndepărtați de pe perete, dacă este necesar.Demontarea structurii se face în procesul de comandă inversă. Panourile sunt scoase cu grijă din cleme, fâșiile sunt deșurubate, iar orificiile care au fost forate sunt bine șterse.

Datorită acestei caracteristici, sistemul este mai mult decât perfect pentru utilizarea în apartamente închiriate, deoarece atunci când se deplasează, acesta poate fi întotdeauna eliminat și găsit aplicația într-o locuință nouă.

Operarea și îngrijirea

Cu pardoselile din lemn ultra-moderne ale Celenio, puteți deveni proprietarul integral al unei coperți elegante care arata foarte asemănătoare cu ardezia sau granitul, ardezie sau textile, dar va fi făcută dintr-unul dintre cele mai bune soiuri de lemn.

Este necesar să aveți grijă corespunzător pentru un lucru atât de luxos, deoarece nu va depinde atât de mult de starea excelentă a podelei dvs., cât de durabilitatea materialului de podea ales pentru casa dvs.

Reguli de bază și orientări pentru îngrijirea acoperirii cu Celenio:

 • În ceea ce privește curățarea uscată a încăperilor cu un astfel de strat de acoperire unic, aceasta poate consta în curățarea obișnuită cu un mop sau nu o perie tare. În magazine puteți cumpăra, de asemenea, șervețele speciale pentru îngrijirea unor asemenea plăci.Dar aceste servetele vor fi necesare doar pentru contaminari grave pe care un mop obisnuit nu le poate face fata. De exemplu, urme de pantofi sau diferite pete de grăsime poate fi un mare probleme pentru tine. Dar ele pot fi ușor îndepărtate cu dispozitive speciale de îndepărtare a petelor și un șervețel.
 • Dar, cu o curățare umedă, trebuie să fiți atenți. La urma urmei, această podea, ca orice lemn cu contact prelungit cu un mediu umed, se umflă adesea și își pierde aspectul elegant. Este contraindicată folosirea apei pentru curățarea umedă a camerelor cu gresie, este mai bine să folosiți un instrument special conceput. Astfel, compania Haro a început să producă produse de curățare de înaltă calitate, numite Clean & Green. Ele sunt perfect potrivite nu numai pentru podele din lemn, ci și pentru parchet și laminat elegant.
 • Amintiți-vă că utilizarea altor compuși care nu sunt utilizați pentru curățarea pardoselilor din lemn poate deteriora plăcile Celenio și nu poate da efectul dorit al curățeniei. Trebuie, de asemenea, să vă asigurați că nici bălți impermeabile de apă nu apar pe țiglă, deoarece acest lucru va provoca mari probleme.
 • Nu cel mai bun va fi influența diferitelor produse de curățare și a obiectelor metalice.Pentru a împiedica apariția de zgârieturi și zgârieturi vizibile, este mai bine să achiziționați imediat plăcuțe de teflon speciale sub picioarele scaunelor sau meselor.

Numai cu implementarea completă a tuturor regulilor, plăcile dvs. pentru podea vă vor încânta cât mai mult timp cu aspectul său excelent.

Pentru detalii despre plăcile Celenio, consultați următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor