Atlas Concorde gresie din portelan: design și caracteristici materiale

În sortimentul de materiale pentru pardoseală, gresia de porțelan Atlas Concorde ocupă unul dintre locurile de lider în ceea ce privește popularitatea și cererea - produse ale unui producător bine-cunoscut, surprinzător de diversitatea sa.

Caracteristici speciale

Patriei Atlas Concorde - Italia. Cu toate acestea, reprezentanțele și producția acestui brand au lucrat mult și în mod eficient în multe țări ale lumii. Una dintre aceste țări este Rusia, unde produse de marcă au început să fie livrate la începutul anilor 90 ai secolului trecut. Pentru a reduce costurile, au fost localizate și alte facilități de producție.

Brandul de ceramică din porțelan este fabricat din caolin și ilită, amestecat cu nisip de cuarț și supus temperaturilor și presiunilor ridicate.

Datorită utilizării celor mai recente tehnologii de producție și a echipamentelor moderne, angajații companiei produc gresie din porțelan, cu:

 • Creșterea rezistenței și durabilității. Nu se teme de nici un fel de detergenți abrazivi sau de încărcături mecanice permanente.
 • Rezistent la factorii de mediu negativi, astfel încât să își păstreze aspectul pentru o perioadă lungă de timp.
 • Ușurința de utilizare. Este ușor de curățat chiar și de murdăria încăpățânată prin curățarea umedă.
 • Slabă permeabilitate, care nu permite materialului să absoarbă umezeala, prelungind astfel viața și mai mult.
 • Ecologic, ca și în procesul de producție sunt folosite exclusiv în condiții de siguranță pentru oameni și pentru materialele de mediu.

În același timp, costul podelei originale italiene este accesibil și accesibil.

cerere

Datorită caracteristicilor îmbunătățite, plăcile de porțelan Atlas Concorde sunt utilizate cu succes atât în ​​construcția de case, cât și în design:

 • instituții medicale;
 • birouri și clădiri ale centrelor de afaceri;
 • complexe mari de cumpărături și magazine;
 • locurile de joacă în fața piscinelor;
 • bucătării și băi.

În același timp, datorită gamei largi (mai mult de 80 de colecții), pot fi alese plăci ceramice de granit pentru orice cameră și diferite stiluri.

facturi

În prezent, compania are în sortimentul său gresie de porțelan cu o varietate de texturi. Cele mai interesante și populare:

 • Sub copac, transmiterea fiabilă a diferitelor specii de lemn, porii și rugozitatea acestora.
 • Sub onix - bogat în căutarea și capabil să înnobileze orice cameră.
 • marmorat, cu un atelier imitând acest mineral masiv, dar foarte frumos.

În plus, există texturi care imită o piatră, o podea de ciment și chiar o acoperire metalică. Placile în sine pot fi mat, lucioase și chiar rezistente la înclinare. Acestea din urmă au un coeficient de aderență îmbunătățit, care le permite să fie utilizate în încăperi cu umiditate ridicată și chiar în aer liber.

colecții

La crearea colecțiilor sale, Atlas Concorde se concentrează asupra cererii țării în care produsele sunt produse și vândute.

Colecțiile cele mai interesante și versatile includ cel mai adesea:

 • «Căldură» - una dintre cele mai recente evoluții, a intrat pentru prima dată pe piață în 2016.Această serie este destul de realistă imită o suprafață metalică. În același timp, există o alegere între "staniu", "aluminiu", "fier" și "oțel". Mărimea plăcilor "metalice" din porțelan - 60x120, este pe o asemenea suprafață încât strălucirea metalică pare a fi cea mai impresionantă. Utilizarea de teracotă "căldură" - clădiri rezidențiale și apartamente, precum și orice instituții publice, decorate într-un mod clasic sau super modern.
 • «Cub». O colecție concepută special pentru consumatorii ruși. Elementele de granit ceramice imita piatra naturala. Gama de dimensiuni a seriei este de 60x60 și 45x90. Gama include plăci de nuanțe de negru, nisip și gri, dar "piatra" albă arată foarte impresionantă. Placile din această colecție arată excelent în instituțiile publice cu un flux mare de vizitatori (săli de concerte, muzee și altele), precum și camere de locuit, camere de zi și holuri.
 • «Schița» - nou în 2016. Suprafața elementelor din această serie arată foarte neobișnuită, imită inserția unui lemn tăiat din lemn în combinație cu marmură. Pardoseala făcută din astfel de gresie din porțelan amintește de un parchet antic al unui conac sau castel medieval și creează o atmosferă romantică în cameră.Gama de culori a colecției este brandy, cafea rusă, alb roșiatic și alb. Dimensiunea plăcii este de 45x45.
 • «Cumparatori» - granit, aproape indistinguizabil de panourile pe bază de lemn. Stejar, Nuc, Ebony și alte specii de arbori valoroase pot fi găsite în această colecție. Datorită marginilor tratate special ale materialului, practic nu există lacune între elementele individuale, ceea ce sporește și mai mult efectul unei acoperiri din lemn masiv. Plăcile au dimensiuni de 11x90, 15x90, 22,5x90 și 45x45 cm.

În plus, colecția este împărțită în mai multe linii de model:

 • «Cumparatori» - linia principală, reprezentată de plăci maturate sub formă de plăci lungi "din lemn" de diferite lățimi.
 • «Strutturato» - țiglă sub formă de lemn natural natural.
 • «Tatami». Caracteristica principală a gama de modele este prezența canelurilor longitudinale, care creează iluzia unei podele așezate din plăci subțiri.
 • «Cassettone» - plăci îngrijite, creând aspectul parchetului. O evidențiere specială este posibilitatea utilizării plăcii din orice altă colecție. Astfel de blotches va ajuta la revigorarea și diversificarea interior.
 • «Bottone». Pătrările decorative din această serie sunt o mare plus față de rândul anterior.Aceste elemente sunt minunate pentru zonarea spațiului din cameră și pentru a stabili o varietate de modele pe podea.

În multe colecții există plăci cu model și relief. Materialul cu efect 3D este în prezent în cerere specială.

opinii

De la apariția plăcilor de gresie Atlas Concorde, mulți consumatori au reușit să-și verifice performanțele ridicate. Acest lucru este evidențiat prin recenziile multor cumpărători.

Oferind o evaluare a podelei de calitate din Italia din ceramică din porțelan, proprietarii remarcă originalitatea și frumusețea, versatilitatea și ușurința de instalare. În plus, unul dintre cei mai importanți factori pentru consumatori este numit o durată de viață îndelungată și menținerea performanței, în ciuda intensității și duratei de utilizare.

Pentru a afla cum să terminați gresia din porțelan în baie, consultați următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor