Placi din porțelan Cersanit: trăsături distinctive

Cersanit este o marcă foarte cunoscută în CSI. Mărfurile sunt fabricate în Polonia și livrate către magazinele de construcții din Rusia și nu numai. Acest brand produce chiuvete, toalete, dușuri, gresie și plăci ceramice.

Pentru ca interiorul să pară armonios și în același stil, întreaga cameră poate fi decorată folosind produsele acestui brand.

Tipuri și caracteristici

Ceară de ciresanit este perfectă pentru o baie sau bucătărie. Înainte de a începe îmbunătățirea spațiilor, trebuie să alegeți acoperirea pe baza nevoilor și gusturilor dvs.

Porțelanul din porțelan este împărțit în următoarele tipuri:

  • tehnică;
  • geamuri;
  • mat;
  • semi-lustruit;
  • satin;
  • structurate;
  • Rectificată.

Porțelanul din porțelan tehnic este similar cu cel natural, iar suprafața sa este rezistentă la abraziune.

Placile de portelan glasate fac parte din tehnica, sunt decorative. Un model este aplicat pe suprafața sa și apoi trimis la cuptor. Trebuie remarcat faptul că arată frumos, dar se va uza destul de repede.

Porțelanul porțelan din mată are o duritate ridicată, nu este tratat suplimentar. Acest tip de acoperire este destul de o opțiune bugetară.

Țiglele de porțelan lustruite suferă un tratament special, datorită căruia duritatea produsului este redusă. Acest granit ceramic absorb foarte bine umezeala. Dar când apa atinge, suprafața ei începe să alunece.

Toate celelalte tipuri de gresie din porțelan au, de asemenea, proprietăți care trebuie luate în considerare la cumpărare.

Porțelanul din porțelan Cersanit are un preț foarte accesibil. și este potrivit pentru finisarea bucătăriei, a băii și chiar a unui hol. În ea, aspectul este combinat cu o rezistență excelentă la uzură.

Placile de pardoseala Cersanit nu se tem de chimicale si de umiditate, dar confera camerei o originalitate si un farmec deosebit. Placile din acest brand sunt cea mai buna decizie pentru cei care vor sa transforme camera.

Placile Cersanit vin în diferite dimensiuni. Este, de asemenea, sub forma unui pătrat și a unui dreptunghi.Pătraturile au o dimensiune de 33,3 x 33,3 cm.

Pentru persoanele care preferă plăci rectangulare, compania prezintă următoarele dimensiuni:

  • 25 până la 40 cm;
  • 29 de 59,3 cm;
  • 33,3 x 50 cm și altele.

opinii

Potrivit cumpărătorilor, plăcile Cersanit au caracteristici tehnice bune. Înainte de a cumpăra, mulți nu acordă atenție abraziunii, deși aceasta este principala caracteristică a durabilității și esteticii țiglelor. Acest indicator determină cât de rezistentă este suprafața la influențele externe.

Pentru uz intern, experții recomandă luarea de plăci, a căror absorbție de umiditate este mai mare de 10%. Și acoperitoarele de podea rezistente la temperaturi scăzute au o absorbție de umiditate mai mică de 0,05%. Această țiglă poate rezista unor sarcini considerabile, poate fi folosită nu numai în interior, ci și pentru decorarea exterioară.

Pentru cei care iubesc totul neobișnuit, compania poate oferi o variantă cu desene abstracte.

În timpul designului băii, puteți crea o imagine solidă. În gamă există opțiuni cu un strat de textură, repetând aspectul lemnului sau pietrei. Dacă nu vă plac aceste soluții, puteți alege o colecție cu forme geometrice,nu izbitoare și nu enervante.

Potrivit placilor, versiunea grele a plăcii este menționată ca PEI 3. Materialul folosit în holuri și birouri este PEI 4. Placa cea mai stabilă este marcată de PEI 5. Este utilizată în restaurante, supermarketuri sau aeroporturi.

colecții

Dale din colecție "Diego" Se potrivește perfect într-un design clasic și are caracteristici tehnice ridicate. Aspectul este similar cu parchetul natural.

În gama de Cersanit poate fi remarcat și o colecție "Forza". Aici este geometria liberă a formei. Materialul constă din triunghiuri, ovale, romburi. Formele geometrice vă vor permite să creați orice model, cel mai important, să aveți imaginație.

Produsele Cersanit sunt foarte durabile, accesibile și durabile. Plăcuțele sunt modele diferite care nu sunt găsite în niciunul dintre concurenți. În sortimentul său nu există motive învechite sau clasice. Folosind această țiglă, puteți crea un interior pe care nici unul dintre prietenii dvs. nu îl va avea.

Pentru produsele Cersanit, consultați videoclipul de mai jos.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor