Grasaro porțelan: caracteristici de design

 Grasaro porțelan: caracteristici de design

Grasaro este unul dintre cei mai importanti producatori de produse din ceramica din ceramica din portelan. În ciuda "tineretului" companiei Samara (funcționează încă din 2002), granitul ceramic al acestei mărci a câștigat deja popularitate și a reușit să-și găsească o mulțime de fani.

Caracteristici speciale

Un rol semnificativ în "recunoașterea națională" a granitului ceramic din Samara a fost jucat de înaltă rezistență. Pentru un produs mat, acest indicator pe scara Mohs este de 7 unități (pentru comparație, rezistența unei pietre naturale este de aproximativ 6 unități). Puternic putere redusă în materialul lustruit - 5-6 unități.

O asemenea forță este atinsă prin utilizarea tehnologiei unice.dezvoltat de specialiștii companiei în colaborare cu colegii italieni.

Se regăsește în metodele speciale de presare și ardere a porțelanului, datorită căruia se obține o structură omogenă.

O importanță deosebită pentru realizarea materialelor de finisare de înaltă calitate sunt:

 • Rețetă compoziție utilizate pentru a crea porțelan. Selecția gustativă a ingredientelor și combinația lor permite atingerea luminozității maxime și a saturației culorii.
 • Materie primă În producția de materii prime utilizate din diferite țări, dar numai naturale, care permit producerea de produse care sunt complet sigure pentru oameni și mediu.
 • Controlul calității efectuat în toate etapele de producție. Placa finisată trece o serie de teste, în funcție de rezultatele cărora se eliberează certificate corespunzătoare pentru produse.
 • Utilizarea echipamentelor italiene, care este permanent actualizată și modernizată. Datorită acestui fapt, este posibil să se realizeze o suprafață perfectă a țiglelor și o geometrie clară a tuturor elementelor.
 • Prăjire efectuată la o temperatură de 1200 ° C

În plus, designerii companiei și personalul său de inginerie monitorizează constant piața modernă și noile tehnologii în producția de articole din ceramică din porțelan, selectând cele mai bune și introducând-o în producție.

demnitate

În plus față de rezistența sporită, datorită particularităților de producție, gresia din porțelan Grasaro dobândește multe calități pozitive.

Acestea includ:

 • Rezistență ridicată la umiditate, care se obține și datorită omogenității materialului.

Această proprietate permite utilizarea gresiei din porțelan nu numai în încăperi cu umiditate ridicată, dar și în aer liber.

 • Inert pentru majoritatea substanțelor chimice.
 • Rezistența la schimbări de temperatură bruște și multiple.
 • Rezistent la uzură și durabilitate.
 • Protecția mediului.
 • Rezistența la foc
 • O varietate de culori și texturi, permițându-vă să alegeți un material de finisare pentru orice interior.

În același timp, costul plăcilor de porțelan fabricate în Rusia este disponibil pentru o gamă largă de consumatori.

sortiment

Astăzi, compania Grasaro oferă consumatorilor:

 • Placi de porțelan lustruite pentru finisarea fațadelor a clădirilor, a pereților interiori și a acoperișurilor.
 • Monocolor - dale de porțelan cu suprafață monocromă.
 • Plăci texturate.

Acestea din urmă sunt reprezentate de modele cu o înaltă precizie care transmite culoarea și textura:

 • cherestea;
 • marmură;
 • piatră vulcanică;
 • țesături (sateen);
 • suprafete de gresie;
 • cuarțitul și alte suprafețe naturale.

Gama de dimensiuni de porțelan marcat: 20x60, 40x40 și 60x60 cm.

În ceea ce privește paleta de culori, aceasta poate fi foarte diversă, în funcție de colectarea și scopul utilizării intenționate.

colecții

În total, sortimentul Grasaro include peste 20 de colecții de plăci de granit ceramic. Cele mai populare dintre ele sunt:

 • Marmură clasică. Un material care imită textura și modelul marmurei naturale, care este reprodus cu exactitate pe suprafața plăcii cu imprimare digitală Digitech.

Colectia contine 6 tipuri de modele de marmura in format de 40x40 cm. Dale de portelan din aceasta colectie sunt perfecte pentru decorarea bai, bai si coridoare in case, hoteluri, latrine in cafenele, baruri si restaurante cu trafic redus. Poate fi folosit și pentru amenajarea podelei unei bucătării într-o casă sau un apartament.

 • Svalbard - o serie de acoperiri, "pictate" pentru lemn scump și rar. Chiar și la o examinare mai atentă și prin atingere, este aproape imposibil să se distingă o suprafață de ceramică-granit de o suprafață din lemn. Podeaua de astfel de plăci va fi soluția perfectă pentru case de țară, saune sau băi.De asemenea, utilizarea sa va fi relevantă în baruri, restaurante cu un interior adecvat.

Gresia din porțelan "din lemn", în niciun caz inferior lemnului natural, natural și estetic, îl depășește cu multă ușurință în utilizare, rezistență și durabilitate.

Dimensiunile plăcilor din această colecție, prezentate în șase versiuni de desene: 40x40 cm.

 • Arta parchetelor - țiglă "sub podeaua de parchet", care poate deveni un înlocuitor demn de înlocuire a parchetului clasic din lemn. Spre deosebire de o placă de parchet, analogul de porțelan din sticlă nu se teme de nici apă, nici efecte mecanice. Da, și va servi mult mai mult.

Seria este prezentată în două versiuni: 40x40 și 60x60 cm. În plus, există plăci tăiate (rectificate) și cele obișnuite. Așezați o astfel de acoperire poate fi în coridoare și camere de zi în case și apartamente, în restaurante, cafenele, birouri și diverse instituții publice.

 • Textile. Textura pânzei de țesut mare este reprodusă pe suprafața plăcilor acestei colecții prin intermediul tipăririi digitale.

Materialul a câștigat popularitate largă în designul de design în stilurile scandinave și minimaliste, orientarea stilului ecologic.

Formatul plăcilor din seria de 40x40 cm, pe lângă țesutul obișnuit de panza, este o variantă de decor de heringbone. Gresiile textile se vor potrivi perfect în proiectarea coridoarelor, a sălilor, a sălilor de clasă și chiar a dormitoarelor. Poate fi folosit și în băi, saune, băi, cafenele, restaurante și alte zone.

 • bambus - imitarea podelelor din bambus. O astfel de acoperire este potrivită pentru aproape orice interior. În sortimentul unei plăci de culori bej, maro și negru, caracteristice pentru un material natural de bambus. În plus față de elementele monobrom "bambus", există opțiuni cu o imprimare geometrică și florală. Este produs în format 40x40 și 60x60 cm.
 • prundiș - opțiune pentru fanii să meargă pe pietricele. Este acest material care imită cu îndemânare suprafața gresiei din porțelan din această serie. Folosirea plăcilor cu o astfel de factură vă permite să completați interiorul, pentru a adăuga o atingere marină la acesta.

Suprafața neuniformă a stratului de "pietricele" nu va permite să alunece pe acesta, chiar dacă gresia din porțelan este umedă.

Prin urmare, acest material poate fi folosit în băi. În plus față de proprietățile anti-alunecare ale acestei suprafețe, nu uitați de efectul de masaj.Dimensiunile plăcilor din această colecție sunt standard - 40x40 cm.

Toate aceste și alte colecții din Grasaro vor ajuta la crearea unei atmosfere confortabile în casă, apartament și în orice altă încăpere. În acest caz, nu va fi nevoie să vă faceți griji cu privire la integritatea lemnului, a bambusului și a altor suprafețe și să selectați produse speciale de îngrijire pentru ei.

opinii

Evaluarea cea mai bună calitate a gresiei din porțelan Grasaro poate fi considerată recenzie pozitivă a clienților. După ce au făcut o alegere în favoarea produselor întreprinderii din Samara, au constatat că materialul respectă pe deplin specificațiile revendicate de producători. Astfel, porțelanul este capabil să reziste încărcăturilor normale semnificative. Cu toate acestea, nu crack, nu apar zgârieturi sau alte deteriorări mecanice.

Nu pierde materialul și caracteristicile sale de culoare - chiar așezate pe o verandă deschisă sau pe fațada unei clădiri, nu se estompează cu timpul. De asemenea, nu se formează ciuperca și mucegaiul, care ar putea strica aspectul căptușelii. Consumatorii consideră că simplitatea instalării, costurile accesibile și o gamă largă de soluții de culoare și textură reprezintă avantaje suplimentare ale gresiei din porțelan Samara.

O analiză detaliată a gresiei din porțelan Grasaro este prezentată în următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor