"Porțelan Ural": avantaje și dezavantaje

 Granita Ural: avantaje si dezavantaje

Astăzi piața are o cantitate imensă de materiale de finisare. Un loc special este ocupat de "porțelan din porțelan Ural", avantajele și dezavantajele cărora indică faptul că sunt produse de înaltă calitate și de încredere ale unui producător intern, capabile să concureze cu orice brand străin cunoscut.

Despre companie

În anul 2005, uzina "Granit Ural" a lansat o linie pentru producția de materiale de fațadă și decorațiuni interioare din granit ceramic. De atunci, compania a reușit să își sporească capacitățile, rezultând o gamă largă de produse fabricate din ingrediente naturale. Materiile prime utilizate de LLC ZKS pentru producția de gresie din porțelan,a devenit o componentă minată în Ural, motiv pentru care a fost creată marca Urals Porcelain Tile. Compania a câștigat rapid popularitatea cu consumatorii, deoarece a oferit clienților o combinație perfectă de calitate și valoare a produselor lor.

O întreprindere modernă este un complex tehnologic puternic care produce produse care sunt diverse în scop și aspect.

Despre calitate

Atelierele fabricii de faianță din Ural sunt situate în Snezhinsk.

Acestea sunt echipate cu cele mai noi echipamente din partea producătorilor italieni, implicați în toate procesele de lucru:

 • Producția de plăci de porțelan: presare, prăjire și uscare.
 • Placi de acoperire cu glazură colorată (sunt utilizate vopsele de înaltă calitate importate).
 • Lustruire și rectificare (proces de tăiere a dalelor).
 • Controlul calității în laboratoarele speciale.

Planta are un certificat de calitate. Și în catalogul de produse puteți vedea articolele de mărfuri de diferite mărimi și texturi.

Caracteristici și beneficii

Porțelanul din sticlă este un material foarte rezistent. Se utilizează pentru decorarea suprafețelor interioare și exterioare ale structurilor arhitecturale și pentru podele.Deși denumirea "granit" sună în denumirea produsului, de fapt nu există o singură crumbă a acestei pietre în compoziția sa, ci toate aceleași componente sunt implicate în producție ca și în crearea plăcilor ceramice:

 • Clay.
 • Nisip de cuarț.
 • Caolin.
 • Feldspat.

În ciuda asemănării materiilor prime, proprietățile plăcilor convenționale și gresiei porțelanului variază semnificativ. Acest lucru se datorează diferitelor procese tehnologice de producție.

În procesul de fabricare a gresiei din porțelan, compoziția preparată este presată sub o presiune de 500 kg / cm și arsă la o temperatură de aproximativ 1300 de grade (ceea ce este mult mai mult decât în ​​procesul de creare a unei plăci ceramice). Datorită unor astfel de temperaturi ridicate, are loc fuziunea 100% a tuturor materialelor, iar presiunea elimină posibilitatea formării microporelor în produsul finit.

Pigmenții colorați nu se aplică pe suprafață, ci se adaugă direct la amestec, astfel încât gresia din porțelan își păstrează atractivitatea chiar și după mulți ani de funcționare și dacă suprafața sa a fost deteriorată de crăpături sau chipsuri.

Lista avantajelor "porțelanului Ural" include:

 • Forța de aderență. Porțele din porțelan sunt prelucrate sub presiune înaltădatorită creșterii durabilității acestora și creșterii duratei de viață, ceea ce înseamnă că plăcile de porțelan diferă în ceea ce privește durabilitatea.
 • Rezistent la deteriorări mecanice. Suprafața porțelanului este destul de greu de ruinat. Are o rezistență mare la impact, astfel încât zgârieturile și chipsurile nu se tem de el.
 • Rezistența la umezeală. În produsul finit practic nu există pori, astfel încât plăcile să nu absoarbă umezeala și, de asemenea, să-și mențină integritatea în orice condiții de ședere.
 • Rezistența la îngheț. Producătorul susține că produsul său poate rezista la temperaturi de la -50 până la +50 grade, iar picăturile bruște nu pot distruge structura plăcilor.
 • Rezistența chimică Placa din portelan nu este susceptibilă la acizi și baze. Densitatea mare a produsului previne apariția petelor în straturile superioare ale materialului.
 • Ușor de îngrijire. Este suficient să ștergeți materialul cu o cârpă umedă.
 • O paletă largă de culori și o varietate de fapte.
 • Rezistența la foc. Porțelanul nu arde și nu suportă arderea.
 • Securitate. Produse TM "Porțelanul Ural" nu afectează negativ sănătatea umană.

colecții

Compania "Porțelan Ural" oferă clienților săi trei colecții principale,constând dintr-o mare varietate de dale de diferite culori și formate.

Toate produsele mărcii sunt prezentate în linii:

 • "Fatade urale".
 • "Standard".
 • Ceramica viitorului.

Ultima linie este un produs inovator realizat prin amestecarea diferitelor pulberi ceramice naturale. Glaze în acest caz nu se aplică.

Colecția "Fațade Ural" este o combinație de succes a unui număr uriaș de diferite nuanțe și formate. Producătorul oferă clienților posibilitatea de a alege dintre cele 27 de tipuri de plăci multi-colorate.

Formatele care permit combinarea plăcilor de diferite dimensiuni sunt de asemenea diferite: 600 × 300, 600 × 600, 1200 × 295, 1200 × 600 mm.

De asemenea, diferențele se reflectă în tipul de suprafață.

Placa de portelan a plantei Ural este creată în astfel de variante:

 • Gloss.
 • Matt.
 • Structurat.

Cea de-a treia colecție de dale de porțelan "Standard" este prezentată în 10 nuanțe diferite, incluzând pastelul și culoarea completă. Textura produselor din această serie este aceeași - utilizatorilor li se oferă doar plăci mat.

deficiențe

În ciuda faptului că țiglă de porțelan Ural are multe avantaje, acest material are, de asemenea, deficiențe semnificative care influențează decizia consumatorilor cu privire la achiziționarea acestui produs.

Dezavantajele includ faptul că porțelanul nu poate fi încălzitprin urmare, podeaua cu astfel de fețe va fi întotdeauna rece. Puteți încerca să puneți sistemul de încălzire prin pardoseală, dar va da consumatorilor probleme suplimentare legate de cheltuirea banilor în plus. Un alt dezavantaj este o suprafață alunecoasă, mai ales atunci când apa ajunge pe podea. Din acest motiv, a pune o astfel de țiglă în baie este o decizie foarte nefericită.

De asemenea, dezavantajele includ costul ridicat al porțelanului, dar masa avantajelor sale justifică un astfel de preț.

cerere

În ciuda faptului că gresia din porțelan este un material relativ tânăr, este adesea ales datorită caracteristicilor sale tehnice excelente. Dacă în zilele vechi pentru decorarea pardoselii în spații publice (magazine, cafenele, restaurante, teatre) au folosit țigle sau piatră, care a fost de asemenea furnizată de Urali, acum designerii și locuitorii simpli folosesc granit ceramic. Oferă mult mai multe facilități de cameră.

7 fotografie

Principala utilizare a acestui produs este folosirea sa ca acoperire de podea.Este un material de încredere și durabil, precum și durabil, capabil să își păstreze caracteristicile excelente de mai mulți ani. Astfel de indicatori permit utilizarea gresiei din porțelan nu numai pentru lucrările de interior, ci și pentru montarea pe suprafețe exterioare, de exemplu, pe trotuare, pe scări sau pe designul peisajului.

O altă metodă (nu mai puțin importantă) de folosire a gresiei din porțelan este utilizarea sa pentru acoperirea structurilor arhitecturale, în special dacă sunt necesare plăci pentru realizarea tehnologiei ventilate a fațadelor.

În acest caz, se rezolvă următoarele sarcini:

 • Oferă protecție fiabilă și pe termen lung a pereților clădirii.
 • Casa are o nouă priveliște frumoasă.
 • Se creează o protecție termică suplimentară, iar costurile de exploatare a clădirii sunt reduse.

În acest videoclip veți găsi o prezentare generală a tipurilor de plăci din gresie.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor