Cum de a face un leagăn "Nest" cu mâinile tale?

 Cum de a face un Nest swing cu propriile mâini?

Swing - una dintre atracțiile copiilor preferați. În principiu, aceasta nu este o construcție foarte complicată care se poate face personal. "Nest" - model suspendat, care are unele avantaje față de alte structuri. Este o opțiune bună pentru instalarea la cabana lor de vară sau în curtea casei sale.

Caracteristici de design

Construcția „Cuibul“ este destul de popular, așa cum este numit, „Shopping“ și „Pânza de Păianjen“. Caracteristica principală a produsului este scaunul său rotund. Datorită acestei forme, leagănul are avantaje suplimentare:

 • modelul poate potrivi mai mulți copii simultan dacă alegeți un diametru suficient de mare al scaunului;
 • datorită modului de suspendare, structura se poate înclina în direcții diferite, poate sări și se rotește;
 • Dacă alegeți versiunea ovală a scaunului, atracția poate fi folosită ca un hamac pentru adulți și copii.

Pe de altă parte, într-o astfel de modificare, cablurile de suspendare au o încărcătură semnificativă, prin urmare trebuie utilizate cabluri puternice și sigure. Dacă luăm modelul fabrica standard, acesta are următoarele caracteristici:

 • plasa scaunului din acesta este creată cu ajutorul legăturii mașinii, prin urmare se rezistă cu ușurință la întinderea constantă;
 • îl puteți atârna la o înălțime de 2-2,5 m deasupra solului;
 • frânghiile sunt, de obicei, fabricate din polipropilenă, sunt durabile și sigure, au o grosime de cel puțin 1 cm;
 • elementele de fixare și inelele sunt realizate din oțel galvanizat.

Structurile finite sunt făcute ținând cont de efectele radiației ultraviolete și de umiditatea ridicată, fiind, prin urmare, imune la condiții de mediu negative. Toate aceste puncte trebuie să fie luate în considerare dacă se decide să se facă un "Nest" swing cu mâinile tale. Acest lucru este avantajos deoarece costul produselor fabricate în producție este destul de ridicat.

Proiectarea dispozitivelor

Pentru a realiza independent un model practic, convenabil și fiabil, veți avea nevoie de instrucțiuni și cunoștințe despre dispozitivul acestei atracții. Este necesar să se gândească la materialele de la care vor fi efectuate elementele principale.

 • Un suport pentru leagăn este un cadru realizat din profile metalice, este de asemenea realizat din bare de lemn.
 • Baza scaunului poate fi făcută dintr-o buclă, din material plastic sau din oțel, această parte centrală a structurii ar trebui să fie bine gândită atât sub formă cât și în materiile prime. Cu grila, de obicei, nu există întrebări - poate fi țesută dintr-o coardă de alpinism, ea va reprezenta partea centrală.
 • Coșul este, de regulă, completat cu o pernă rotundă cu umplutură artificială de înaltă calitate și cu capacul capron, care poate fi ușor îndepărtat pentru spălare.

Este logic să luați următoarele materiale pentru fabricarea de leagăne de acasă:

 • cablu de siguranță sau cablu de remorcare (cu diametrul de 5-6 mm) pentru legarea scaunului;
 • materialul sintetic pentru corturi, pâslă și cauciuc spongios, deoarece pentru partea exterioară a suspensiei este nevoie de material colorat sau cel puțin luminos pe care copiii îl vor dori;
 • o conductă de apă de oțel (aproximativ 4 m) va fi potrivită ca suport;
 • două cercuri de oțel (gimnastică) cu un diametru de 90 cm pentru a crea un cadru.

De asemenea, va trebui să achiziționați carabini de oțel cu o plasă de 50 mm sau încuietori.

Cum să faci un loc?

Aranjamentul de leagăn pentru copii ar trebui să înceapă prin fabricarea scaunului. În primul rând, se realizează cadrul din oțel al scaunului, sunt luate două bușteni, sunt conectate prin balamale sau cleme. Dacă se presupune că adulții vor folosi structura, este mai bine să se utilizeze o țeavă de oțel cu o secțiune transversală de până la 15 mm și o lungime de 150 cm, care este îndoită pe echipamente speciale de îndoire a țevilor și sudată.

Plasa pentru un leagăn "Nest" poate fi țesută în orice mod, atât timp cât legătura este suficient de puternică. Pentru a face acest lucru, folosim astfel de tehnici de țesut ca frivolit, macrame sau mozaic. Cu toate acestea, trebuie avut în vedere faptul că utilizarea unei pânze deschise sau a unor cabluri prea subțiri este adecvată pentru utilizare de către un copil. Ar trebui să acordați atenție și faptului că rețeaua nu se îndoaie - cablurile pentru această tensiune sunt extrem de strânse. Panza creată a scaunului trebuie să fie bine fixată la nodurile cadrului.

Există o altă opțiune pentru a face un scaun de pe marginea unei roți obișnuite de biciclete și un tub de polipropilenă, care, îndoit, este introdus în jantă și fixat prin găurile pentru spițe. Pentru fixarea pe cadru veți avea nevoie de patru inele și două carabine.

Crearea unei structuri suspendate

Când partea centrală a designului este gata, puteți trece la fabricarea cadrului. Este logic să folosiți versiunea tradițională a țevii profilate sau a lemnului (100x100). procedură:

 • două suporturi sunt pregătite sub forma literei "A";
 • pentru o bară orizontală, se montează o țeavă de oțel, iar înălțimea leagănului ar trebui să fie aceeași cu distanța dintre suporturi;
 • frânghiile și curelele sunt fixate în perechi pe traversă, de preferință cabluri din polipropilenă, dar pentru suspensie se pot utiliza și lanțuri prevalate cu materiale dense;
 • astfel încât cablul să nu fie supus abraziunii, sub el se face o garnitură din poliester;
 • veți avea nevoie de patru carabine pentru fixarea coșului.

După instalare, este necesar să se testeze structura pentru durabilitate - acest lucru se poate face prin așezarea barelor pe cadru cu o greutate totală de până la 120-150 kg.În acest stadiu, gradul de tensiune al cablurilor este de obicei verificat și distanța dintre scaun și suprafața solului este ajustată optim. După verificare, înainte de a atârna în final coșul, cadrul metalic ar trebui să fie acoperit cu cauciuc spumant și apoi cu polipropilenă spongioasă specială, având izolarea conductei de oțel.

Marginea exterioară este atent acoperită cu o replică, ar trebui să fie suprapusă exact, și pe partea superioară a acesteia este suplimentată cu un capac din poliester. Producția independentă a unui astfel de model de leagăn nu ia mult timp și va necesita o investiție minimă de fonduri. Principalul lucru este să urmați instrucțiunile astfel încât structura să fie puternică, durabilă și sigură.

Cum să faci un "Nest" cu mâinile tale, vezi mai jos.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor