Swing "Nest": caracteristici și reguli pentru selectarea structurilor

Astăzi există numeroase opțiuni pentru aranjarea unei zone de joacă pentru copii: în țară, în curtea unei case particulare sau chiar într-un apartament. În ciuda complexelor și dispozitivelor moderne pentru copii, balanțele rămân cele mai populare forme de divertisment și recreere pentru copii. Și un astfel de model ca "Nest" a suferit unele modificări și a devenit un accesoriu de jocuri funcțional și atractiv, care este reprezentat în sortimentul mai multor producători de leagăne pentru copii.

Ce este?

Este dificil să întâlnești un copil care va rămâne indiferent la locul de joacă, dar părinții nu au întotdeauna ocazia să o viziteze împreună cu copilul. Prin urmare, părinții din ce în ce mai informați, în prezența unei cabane de vară sau a unui teritoriu din apropierea casei, preferă să echipeze o zonă pentru copil acolo.Iar locul central în zona copiilor este dat dreptate la leagănele, care uneori constituie locul principal și favorit al distracției pentru copil, indiferent de vârstă.

Swing "Nest" este în căutare nu numai în rândul copiilor, dar și în rândul adulților. Cererea de proiectare a modelului de securitate datorită materialelor durabile și de înaltă calitate din care au fost executate scaunul, frânghiile și rafturile. Astfel de modele au apărut pe piață nu cu mult timp în urmă, totuși, ele au devenit un analog demn de leagănurile obișnuite de grădinărit realizate de la anvelopele auto.

Scaunul rotativ este realizat în formă de cerc sau oval de diferite diametre, o frânghie moale specială de tipul frânghiei este utilizată ca materie primă pentru țesutul unui scaun pentru copii, care formează o plasă. Puteți găsi produse cu grilă sub forma unei pagini web sau a unui alt model fantezist. Designul color al produselor agățate este, de asemenea, izbitoare în diversitatea sa.

Scaunul net este atașat la suporturi cu ajutorul cablurilor grele, care pot fi două sau chiar mai multe. O astfel de ancorare și calitatea materialelor face posibilă exploatarea leagănurilor cu câțiva copii simultan sau chiar pentru a aduna adulții în ele.

În cazul în care mai mult de un copil, este mai bine să cumpere produse cu o dimensiune mare a scaunului, astfel încât copiii nu au fost reținute în mișcările sale în timp ce de echitatie pe câțiva oameni.

În plus față de jocurile active, în acest design, vă puteți relaxa pe deplin prin a pune o pătură înăuntru și folosind un leagăn ca un hamac de stradă. Există modele cu un coș profund și fețe mai înalte, astfel încât chiar și bebelușii să se poată balansa într-un produs răchită.

Suporturile de sprijin sunt de obicei realizate din metal sau din lemn., iar simplitatea designului permite instalarea și, dacă este necesar, demontarea, independent. În prezența rafturilor, "cuibul" poate fi montat în aer liber, în casă și pe verandă. Înălțimea rafturilor poate fi diferită, astfel încât dimensiunea produselor poate fi selectată pe baza preferințelor și a condițiilor de plasare individuale.

Avantaje și dezavantaje

Pentru a beneficia de designul ales, precum și pentru a fi ușor de utilizat, merită să examinați în detaliu aspectele pozitive și negative ale modelului înainte de cumpărare sau de a face singur.

Avantajele leagănului "Nest" includ caracteristicile descrise mai jos.

 • Un plus al designului este faptul că balanțele funcționează perfect nu numai în loc de joacă sau în grădină, ci și în living, pe terase și verande acoperite sau deschise. Dar acest lucru este posibil, cu condiția ca zona din cameră să permită organizarea instalării echipamentului.
 • Brandurile moderne care se specializează în fabricarea de leagăne oferă consumatorului o varietate de opțiuni pentru distracția copiilor, inclusiv aceste atribute într-un joc sau într-un complex sportiv. Puteți să vă întâlniți, de asemenea, leagăn ca un loc independent pentru jocuri active și recreere.
 • În ceea ce privește efectele pozitive asupra copilului din leagănul ritmic pe leagăne, atunci este de remarcat faptul că în acest fel este instruit aparatul vestibular al copilului. În plus, boala de mișcare are un efect benefic și calmant asupra psihicului, precum și asupra funcționării organelor interne. Într-o leagăn rotund sau oval, cu laturi înalte, puteți să vă robiți copii.
 • Jucând pe o astfel de leagăn, copilul va fi salvat de hipodinamia, care a devenit peste tot pentru a se întâlni cu copiii și adolescenții care trăiesc în orașe și de cele mai multe ori se dedică divertismentului pe calculator și a tot felul de gadgeturi.S-a dovedit că consumul de energie atunci când balansarea echivalează cu o alergare mică, prin urmare, utilizarea leagănului Nest va fi utilă atât pentru părinții tineri, cât și pentru copii.
 • Swing-uri similare pot fi făcute independent de mijloace improvizate. În acest moment, cel mai important este să se respecte măsurile de siguranță și măsurile de siguranță pentru a evita situațiile traumatice.
 • În plus față de funcționalitate, designul va deveni o adevărată decorare a locului de joacă sau curții interioare. Proprietățile decorative ale produselor sunt la un nivel ridicat, iar vopselele multicolore sunt garantate pentru a atrage atenția.
 • Swing și scaunul în sine este foarte confortabil și convenabil în ceea ce privește fiziologia.
 • Toate produsele certificate sunt fabricate din materii prime de înaltă calitate și durabile care pot fi utilizate atât în ​​interiorul, cât și în exteriorul clădirilor, deoarece acestea suportă fluctuațiile de temperatură și efectele factorilor externi de mediu. Materialul din care sunt realizate scaunele are proprietăți hidrofugă și este, de asemenea, rezistent la radiațiile ultraviolete, astfel încât va păstra luminozitatea inițială a culorilor pentru o lungă perioadă de timp.
 • Durabilitatea construcției este asigurată de bucșe speciale pe ancorajele cablurilor, care împiedică frecarea prematură a firelor.
 • Leagănele sunt capabile să reziste încărcăturilor grele, astfel încât acestea să poată fi folosite de adulți sau de mai mulți copii în același timp.

  Cu toate acestea, ca orice alt model, leagănul Nest are unele dezavantaje.

  • Aceasta se referă la intoleranța individuală la balansare. Astfel de oameni folosesc leagăn este contraindicat.
  • În ciuda versatilității modelului, acesta are în continuare limite de vârstă, astfel încât bebelușii sub 5 ani nu li se permite să rămână nesupravegheați în "Nest". Trebuie remarcat faptul că scaunul nu are spătar și centuri de siguranță.
  • Designul leagăn necesită o fixare sigură a posturilor, așadar plasarea nu este posibilă în unele zone.

  Reguli de selecție

  Swing "Nest" sunt prezente în sortimentul aproape a fiecărui magazin, însă nu toate produsele au indicatori de înaltă calitate și asamblare sigură. Este necesar să achiziționați produse numai de la producătorii dovediți, fără a economisi siguranța copiilor lor.

  Pentru a face alegerea corectă, este necesar să se concentreze pe unele dintre nuanțele principale ale modelului.

  • Producator. Belgia este considerată a fi strămoșul unui astfel de leagăn - calitatea construcțiilor de calitate belgiene merită cel mai înalt rating. Cu toate acestea, impreuna cu marcile straine, companiile rusesti sunt implicate in productia de produse pentru terenurile de joaca pentru copii, care demonstreaza capacitatile lor la un nivel destul de ridicat. De aceea, în zonele suburbane, în apartamentele orașului și în instituțiile pentru copii, este adesea posibil să se întâlnească complexe de jocuri cu cuiburi din mărcile rusești.
  • Locația structurii. Caracteristicile configurației vă permit să utilizați produsele pentru copii de pretutindeni, dar este important să determinați corect locul instalării, luând în considerare dimensiunea dispozitivului în forma asamblată. Singurul dezavantaj al modelelor mici, care se află în interiorul casei, este incapacitatea de a se potrivi mai multor copii simultan.

  Atunci când alegeți un loc pentru un leagăn, merită să luați în considerare în prealabil faptul că structura ar trebui să stea la o distanță decentă de orice obstacole sau pereți de clădiri, pentru a putea să o exploateze pe deplin.Pe stradă merită să gândiți preliminar capacul sub leagăn pentru a exclude rănile în caz de cădere accidentală.

  • Vedeți structura de asistență. Cel mai adesea, materia primă pentru rafturi este cherestea. Această opțiune este cea mai potrivită pentru plasarea în afara. De asemenea, în vânzare puteți găsi un cuib de swing cu un cârlig, pe care scaunul de răchită este suspendat. Această opțiune poate fi utilizată atât în ​​cameră, cât și în curte, folosind lemn sau un fascicul în loc de suport.
  • Tipul materialelor utilizate. Principalul criteriu este calitatea materialelor care au participat la producerea modelului. Toate produsele trebuie să aibă certificate de calitate, deoarece sănătatea și viața copiilor pot depinde de fiabilitatea tuturor componentelor.

  Producatori

  Swing "Nest" este implementat în accesul liber la magazinele online, magazinele pentru copii, precum și în departamentele de echipament și echipamente sportive. Printre gamele uriașe de produse oferite, produsele de mărci comerciale, care vor fi discutate mai jos, au câștigat o popularitate deosebită.

  • "Castelul norilor". Produsele aparțin grupului de leagăn mare pentru grădină. Scaunul pentru copii este blocat folosind o frânghie de alpinism,lungimea cărora poate fi ajustată, dacă este necesar, pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Proiectul este conceput pentru o sarcină maximă de cel mult 100 kg. Rack-ul este fabricat din oțel, acoperit cu polimer rezistent la coroziune.
  • Swing "Hit". Avantajul acestui brand este mai multe opțiuni pentru rotirea leagănului - în jurul axei sau înainte și înapoi. Astfel de leagăne pot rezista la greutatea de până la 200 kg. Pentru fabricarea scaunului folie poliamidică utilizată cu rezistență specială, care are un efect pozitiv asupra siguranței și durabilității.
  • Joacă grădina. Designul este recomandat pentru utilizarea de către copiii cu vârste mai mari de trei ani. Produsele pot fi folosite în casă sau pe stradă. Scaunul este dotat suplimentar cu o pernă. Sarcina maximă admisă este de 150 kg.
  • Swing-cuibul Hudora cu un cort. Un model care are un cadru și un cort pe scaun presupune o axă de rotație. Produse de uz general. Dacă este necesar, cortul poate fi înlăturat și înălțimea leagănului ajustată. Designul este capabil să reziste la maximum 100 kg.
  • Samson cu ochiuri. Produsele aparțin segmentului low-cost al modelelor de divertisment pentru copii.Scaun recomandat pentru un copil. Loja suspendată poate fi folosită în apartament, acasă sau pe terenul grădinii. Încărcarea maximă este considerată a fi o greutate de cel mult 100 kg.
  • Sport Elite. Coșul unui astfel de leagăn este făcut în formă de cerc, scaunul este ușor transformat într-un suport complet pentru un nou-născut. Modelul poate fi fixat cu cârlige speciale la orice suport din încăpere sau în aer liber. Proiectul este conceput pentru o greutate de cel mult 100 kg.

  opinii

  Swing-cuiul merita doar feedback pozitiv din partea clientilor care le folosesc pe teren sau in incinta complexelor de jocuri. Produsele au un aspect modern, datorită căruia atrage atenția copiilor și adulților care doresc să se relaxeze pe ea. În plus, leagănele sugerează mai multe opțiuni de rotație, ceea ce le face populare în rândul copiilor de vârstă mijlocie și al copiilor mai mari.

  De regulă, materialele folosite la fabricarea suporturilor și scaunul însuși, tolerează influența mediului și a condițiilor meteorologice. Acest lucru vă permite să utilizați productiv structura pe stradă pentru mai mult de un an.În unele cazuri, necesită adăpost pentru iarnă.

  Exemple frumoase

  Un căutător de aventură are uneori nevoie de propriul său spațiu, unde poate să viseze fără a opri jocul. Un cuib de swing cu o cabană va permite copilului să se pensioneze și chiar să se relaxeze într-un astfel de model, iar opțiunile cu vizionarea ferestrelor vor face posibilă observarea altora, transformând leagănul într-un adevărat adăpost.

  Pentru o familie mare și prietenoasă, modelul Nest swing va deveni un loc de distracție reală. Aici toată lumea va găsi un "cuib" pentru ei înșiși și un zbor fascinant va fi o amintire uimitoare a unui weekend minunat petrecut în compania prietenoasă.

  Examinați leagănul "Nest", consultați următorul videoclip.

  Comentarii
   autor
  Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

  Sala de intrare

  Camera de zi

  dormitor