Care sunt schimbările și cum să alegeți un model pentru adulți și copii?

Instalarea unui leagăn cu amenajarea teritoriului dintr-o casă privată sau cabană nu numai că sporește nivelul de confort al unei vieți la țară, dar contribuie și la atractivitatea designului peisajului. Atunci când există copii în familie, o astfel de decizie ajută la diversificarea petrecerii timpului liber al copiilor și la plimbarea în aer proaspăt. Pe lângă construcțiile stradale, există multe modele interesante pentru apartament, care sunt integrate cu succes în interiorul diferitelor stiluri. O mare varietate de leagăne și varietatea corespunzătoare a prețurilor pentru ele pot confunda cumpărătorul. În acest articol vom vorbi despre tipurile, capacitățile operaționale ale leagănului și despre împărtășirea secretelor achiziționării cu succes a adulților și a modelelor pentru copii.

Ce este?

Leagănele sunt structuri proiectate să lege, să stea sau să se odihnească pe ele. Execuția unor astfel de structuri poate fi foarte diferită, totuși, toate acestea sunt unite prin disponibilitatea scaunelor și a suportului cu sistemul de suspendare.

Facilități de clasificare pentru adulți

Adulții leagăne sunt clasificați în funcție de mai multe criterii.

Vizualizări după destinație și locație

stradă

Leagănul în aer liber este așezat sub cerul deschis, pe orice suprafață adecvată din zona locală, în grădină, pe terasă sau în foișor deschis.

Modelele stradale vin în două tipuri.

 • Sub formă de structuri de capital fix cu acoperiș sau tip deschis. La instalare, este necesar un dispozitiv de fundație pe care este instalat suportul. În funcție de numărul de scaune, scaunul poate fi unul sau mai multe locuri, la fel de lat ca o bancă de parc.
 • Sub formă de structuri portabile. Principalul lor avantaj este mobilitatea și capacitatea de a se deplasa de la un loc la altul, dacă este necesar. O trăsătură distinctivă a unor astfel de produse este o mică amplitudine a balansării, care se datorează scopului lor - o odihnă liniștită în mijlocul naturii.

Produsele tip staționare și portabile sunt suspendate sau cadre sub formă de structură solidă, având un cadru pliabil, care este montat pe o zonă deschisă.

gospodărie

Astăzi, distracția preferată a copiilor a devenit un element elegant al designului interior al spațiilor de locuit. Modele de leagăn pentru casă sunt prezentate în două versiuni. Un leagăn în stil tradițional este un design practic și confortabil, cu un singur loc, câteodată dublu. Este atârnat de tavan cu ajutorul cablurilor, cabluri sau lanțuri obișnuite sau fixat pe pereți cu dispozitive speciale de fixare.

Datorită imaginației designerilor, leagările extraordinare cu un scaun au apărut sub forma unui scaun special suspendat. Ele sunt confortabile și se relaxează și lucrează.

Versiunea pe scară largă a scaunelor leagăn, în formă de canapele sau paturi suspendate, combină cu succes componenta de divertisment cu funcția principală a locului pentru o odihnă confortabilă.

În modelele de podea, scaunul mobil și baza staționară fiabilă sunt combinate cu sistemul de suspensie într-o singură structură integrală. Ele au o asemănare externă cu un scaun balansoar.Avantajul unor astfel de soluții constă în practicitate, datorită posibilității transferului de la o cameră la alta, iar dezavantajul este dimensiuni impresionante, astfel încât nu va fi posibil să le găzduiți într-un apartament mic.

Prin design și design

Modelele diferă în ceea ce privește aspectul, dimensiunea, complexitatea structurilor, forma scaunului, numărul de locuri. Să ne ocupăm de cele mai populare opțiuni de acasă și de stradă.

Leagăn canapea

Modele clasice cu baldachin sau cort, două puncte de suspendare și o frecvență joasă de acumulare pentru o vacanță de familie măsurată. Spatele moale, un scaun larg cu perne face o distracție în aerul proaspăt cât mai confortabil posibil.

Proiectat pentru un grup de utilizatori de două, trei, patru persoane.

Leagăn de bătaie

În aceste modele oferă o varietate de variații ale scaunului. Acesta poate fi compus din scânduri din lemn, prin analogie cu o bancă de parc, realizată sub formă de canapea din lemn, o bancă din lemn largă, cu sau fără spate sau bord, completată de o saltea sau perne. Există, de asemenea, produse pe cadrul metalic cu un arc, realizat ca bancă comună sau o construcție cu mai multe scaune conectate una la cealaltă.

Șezlonguri

Modelele curbate, cu un singur scaun metalic, din lemn sau din plastic, și un singur punct de atașare, par a fi foarte fragile. De fapt, ele pot suporta o greutate de până la 200 kg în detrimentul unui arc rigid din oțel.

Aceasta este o opțiune excelentă pentru recreere în aer liber, mai ales atunci când este fierbinte în afara.

Cocon pe raft

Modelele sferice, sub forma unui scaun de răchită în formă de minge, în mod obișnuit, sunt la fel de potrivite pentru casă și stradă. Designul include un raft metalic curbat de înaltă rezistență, pe care un scaun este atârnat cu un lanț.

Emisfera cadrului este alcătuită din tuburi din oțel în formă de arc, iar ratanul natural sau analogii săi sintetici servesc ca o panglică., bambusul, bobul sau vița copacilor cu o flexibilitate suficientă, cum ar fi cea de salcie, raci sau cireșe de păsări. La modelul răchită se bazează perna decorativă moale. Deoarece pereții structurii trec bine lumina, este convenabil să se relaxeze și să citească într-un astfel de leagăn.

În apartament, de obicei, alegeți un model compact de "ou", atârnat în partea de sus a capului pe un suport mic.Există, de asemenea, modele mari pentru stradă din materiale naturale cu rezistență rezistentă la piramide, astfel încât acestea să poată fi influențate intens.

hamac

Aceste modele nu au o parte rigidă a cadrului. Designul constă dintr-o țesătură ușoară și durabilă, suspendată între două suporturi pe bara de susținere. Avantaje: greutate comoda, greutate redusa, usor de instalat. Dezavantaje: lipsa spatelui și "lipsit de formă" elimină posibilitatea suportului complet al corpului.

În liniile producătorilor găsiți opțiuni ușoare, care au inserții de spumă de susținere.

coș

Aceste produse elegante suspendate pe suspensie asigură relaxare completă. Structurile constau dintr-un cadru din lemn tare, cu plasă țesută ca bază și perne moi din material textil. Proiectat pentru un singur utilizator. Designerii profesioniști creează capodopere reale folosind tehnica macramei cu o plasă de dantelă foarte puternică, neobișnuit de frumoasă, formată din țesătură nodulară, precum și o margine rafinată de mână.

nuntă

Pe măsură ce vorbim despre leagăn pentru adulți, merită amintit opțiunile romantice, blânde și fantastice frumoase, care se stabilesc la festivitățile atât de importante ca nunțile.În primăvara și vara, ele sunt decorate cu flori și plante proaspete, panglici de satin colorate, țesături aerisite și translucide. Pentru a proiecta un leagăn în sezonul toamnă-iarnă, frunze, flori, ciorchine de struguri, bile și alte decoruri sunt utilizate pentru a transforma chiar și cele mai modeste în performanțe, în obiecte de artă elegante.

Prin material de producție

Pentru fabricarea de leagăne utilizează o varietate de materiale naturale și artificiale.

Din lemn

Avantajele produselor din lemn - fiabilitate, stabilitate, soliditate și durabilitate. Principalul dezavantaj este masivitatea, care creează inconveniente în timpul transportului. Construcțiile din lemn au un aspect cu adevărat luxos, dar îl puteți salva numai cu utilizarea regulată a echipamentului special. Structurile finite sunt de asemenea tratate cu compuși antiseptici și lăcuite, ceea ce împiedică descompunerea prematură a lemnului și dezvoltarea ciupercilor de mucegai.

Deoarece stratul de protecție nu durează pentru totdeauna, va trebui să fie actualizat din când în când.

De metal

Ele sunt realizate din colțuri metalice, grinzi de oțel,profile din aluminiu rotunde și pătrate. Cu cât diametrul conductelor este mai mare și cu atât mai groase sunt pereții, cu atât rezistența și durabilitatea structurilor sunt mai ridicate.

Avantajele lor:

 • durabilitate și fiabilitate, datorită proprietăților mecanice ridicate ale metalului însuși - durabilitate și rezistență la uzură;
 • - expunerea la radiații UV, fenomenele meteorologice, scăderea temperaturii exclude reducerea caracteristicilor de rezistență ale structurilor metalice;
 • rentabilitatea - în comparație cu un copac, costul achiziției de metal este mai mic.

dezavantaje:

 • atunci când se utilizează produse din metal solid și rezistent, riscul de vătămare gravă este mult mai mare decât în ​​cazul folosirii leagănelor din lemn;
 • metalul este vulnerabil la coroziune, astfel încât construcția acestuia necesită prelucrare periodică într-o compoziție protectoare.

Alte materiale

Pentru fabricarea modelelor de scaune de răchită în aer liber există o viță de vie, ratan artificial sau natural, bambus. Ratanurile naturale de rattan sunt practice și durabile, dar sunt costisitoare. Materialul în sine este rezistent la umezeală și poate rezista schimbărilor bruște de temperatură.

Cu producția în masă, producătorii preferă să lucreze cu un polotang mai ieftin și mai ieftin. Dar este foarte cool, astfel încât poate provoca disconfort tactil în timpul sezonului rece.

Finalizarea și dimensiunile

Dimensiuni ale modelelor stradale cu cadru prefabricat includ trei parametri - lungime, lățime, care corespunde adâncimii părții cadrului și înălțimii, de exemplu, 256x143x243 cm.

 • Dacă intenționați să montați un leagăn într-o zonă deschisă, atunci factorul determinant va fi lățimea structurii. Este important să se țină seama de faptul că posturile laterale au o înălțime maximă de 2,12 m, iar scaunul are o lățime mai mică de 0,4-0,5 m (aproximativ 1,6 m).
 • Atunci când achiziționarea unui model dublu al unei banci swing swing este prioritară, atunci lungimea optimă este de 1,5-1,6 m, în timp ce copilul va avea un loc.
 • Pentru o familie de 3 persoane, lățimea leagănului de 1,8-2 m este mai mult decât suficientă, astfel încât atunci când sunt așezate împreună nu interferează una cu cealaltă. Dacă utilizatorul este unul, atunci lățimea de 1 m este suficientă pentru a vă odihni confortabil.
 • Cei care au adesea oaspeți la dacha, cărora le place să se relaxeze după companie, ar trebui să ia o privire mai atentă la leagănele mari de 2,4 m sau mai mult.

Pentru a îmbunătăți gradul de utilizare a produsului se completează cu diverse accesorii în forma:

 • plasă de țânțari;
 • capace detașabile din țesături impermeabile;
 • rafturi;
 • cotiere;
 • roller-coastere;
 • capse moi;
 • impermeabil cort copertine.

Când instalați un leagăn de acasă, este important ca suporturile, care au sarcina principală pe noduri, să fie de înaltă calitate, sigure, fiabile și durabile.

În funcție de locul de instalare al leagănului, elementele de fixare sunt de două tipuri:

 • produse pentru fixarea pe grinzi și țevi cu secțiune rotundă sau pătrată de tipul clemelor cu carabină sau prin dispozitive de fixare;
 • elemente de fixare pentru fixarea pe suprafețe plane.

În funcție de modele, elementele de fixare pot rezista la o încărcătură de 100-200 kg. Cel mai adesea, oțelul este fabricat pentru fabricarea lor cu diferite tipuri de acoperiri anti-coroziune (zinc, pulverizare cu pulbere).

Încărcătura maximă

Această valoare depinde de mai mulți parametri.

 • Diametrul țevii. În produsele finite, țevile au un diametru de 32-76 mm.
 • Rack grosimedin care se realizează partea cadru a structurii.
 • Rezistența scaunului. În modele scumpe cu grila de oțel fiabilă sau plasă galvanizată. În timp ce, pe analogii bugetari, baza scaunului este o panza de tensiune, a cărei rezistență pe termen lung este destul de îndoielnică.
 • Capacitatea de construcțiedeterminată de numărul de locuri.

Valorile sarcinii admise pentru diferite modele pot varia în intervalul 210-500 kg. În general, acest parametru arată capacitatea maximă de încărcare admisibilă a structurilor.

Leagăn pentru copii

Swing-ul este o parte integrantă a copilăriei. Pentru o lungă perioadă de timp, alegerea lor era limitată la proiecte de stradă destul de primitive pentru locurile de joacă. Cu toate acestea, astăzi piața dispune de un număr imens de modele pentru casă și pe stradă, destinate categoriilor de vârstă de utilizatori - de la nou-născuți până la adolescenți.

Care este rolul subiectului în dezvoltarea copilului?

Pentru adulți, leagănele reprezintă o oportunitate de relaxare, dar copiii le percep ca un obiect de divertisment. În același timp, aceste jucării mari pot oferi nu numai bucurie, ci și aduce beneficii tangibile sănătății unui organism în creștere. Impactul pozitiv al timpului petrecut pe un leagăn este exprimat în cele ce urmează.

 • Îmbunătățește mobilitatea și flexibilitatea articulațiilor, ajută la formarea unei poziții corecte.
 • Datorită mișcărilor oscilante în timp ce se balansează, aparatul vestibular este instruit și coordonarea motorului este îmbunătățită.
 • Ajutați în studierea. În timpul leagănului monoton, părțile creierului responsabile de abilitățile de vorbire, citire și scriere sunt stimulate.
 • Ajută la combaterea hiperactivității ca mijloc eficient de terapie a jocului, care ajută la ameliorarea tensiunii și la reducerea agresivității datorită eliberării energiei acumulate.
 • Funcția de dezvoltare Datorită leagănului, copilul primește primele idei despre ritm - o alternanță naturală a elementelor în timp și spațiu.
 • Dezvoltă abilități de comunicare cu colegii lor și sexul opus.

Ce fac ei?

Materialele-cadru sunt după cum urmează.

 • De metal - Produsele dintr-un profil metalic tubular sunt cele mai durabile, fiabile, rezistente la uzură și pot rezista cu ușurință la funcționarea în condiții de încărcări crescute.În același timp, se tem de rugină și cântăresc foarte mult, ceea ce creează multe inconveniente în timpul transportului.
 • Din lemn - aceste opțiuni au o putere mai mică, dar au o conductivitate termică excelentă.
 • Din plastic - utilizarea unui material ieftin și ușor, pe de o parte, reduce costurile produselor și, pe de altă parte, reduce durata de viață datorită fragilității și expunerii la temperaturi scăzute.

Materialele pentru scaune sunt după cum urmează.

 • Lemn. Pro - prietenie cu mediul, durabilitate, proprietati termice ridicate. Cons - costul ridicat și necesitatea utilizării sistematice a compușilor de protecție. În caz contrar, materialul începe să putrezească și să se spargă.
 • Plastic. Pro - mai ieftin decât alte materiale, capacitatea de a da orice formă, o varietate de culori, lipsa de întreținere. Contra - lemn "mai rece", care nu este proiectat pentru sarcini mecanice ridicate.
 • Textile. Principalul dezavantaj al scaunelor din material textil este forța insuficientă. Din acest motiv, ele pot fi găsite numai în produse pentru copii cu vârsta de până la 3 ani.

Cu meșteșugari realizați individual, scaunele sunt fabricate dintr-o varietate de materiale uzate.

În cadrul cursului sunt anvelope, prelata, skateboard-uri vechi, grădini sau mobilier învechit, paleți rămași după construirea casei.

Unde se instalează?

Timp de mulți ani, leagănele au fost un atribut al locurilor de joacă exclusiv publice pentru copii și al complexelor de jocuri sportive și de jocuri de noroc. Situația sa schimbat odată cu apariția modelelor mobile pentru casă, care pot fi plasate în grădinița însăși sau în ușă, pe balcon sau în loggia.

Instalarea unui leagăn în cabana de vară, în curtea unei gospodării particulare sau în grădină va face ca restul copilului să fie interesant, dar și util. Varietatea existentă de leagăne pentru case și stradă vă permite să alegeți modelul potrivit pentru un copil de orice vârstă.

Care sunt modelele și cum să le faci?

Toate leagările copiilor se concentrează pe o anumită categorie de vârstă a utilizatorilor, care este unul dintre factorii decisivi în alegerea lor.

Pentru bebeluși

Această categorie este reprezentată de automată produse din trei tipuri:

 • baterii electrice cu împușcături electrice;
 • modele electrice conectate la sursa de alimentare;
 • opțiunile hibride care pot fi alimentate de la rețea și, dacă este necesar, de baterii.

Toate modelele au centuri de siguranță în cinci puncte, un fotoliu moale sau un suport cu comandă automată, care oferă posibilitatea de a regla viteza și amplitudinea oscilațiilor. Numărul de moduri swing, în funcție de model, variază de la 3 la 6.

În modelele muzicale există un bloc special pentru a juca diverse melodii liniștitoare. Acestea pot fi cântece, sunete ale naturii, bătăi ale inimii și sunt însoțite de diferite efecte luminoase. Pachetul include telefoane mobile cu jucării, mese detașabile, huse detașabile, perne sub cap.

Există, de asemenea, analogii convertibile ale leagănurilor. Acesta este un leagăn cu șezlong cu un spătar ortopedic reglabil, adaptat maxim la coloana vertebrală a copiilor, și un scaun detașabil.

În modelele scumpe, este prevăzută funcția de vibrație, care este declanșată în cazul creșterii activității fizice a bebelușului.

Cadrul de podea

Designul lor include un cadru pe care este suspendat un scaun cu spătar. Pro - stabilitate și siguranță, datorită echipamentului cu centuri pentru protecția pasivă a copilului în timpul balansării, balustrade, footboard,un jumper între picioare și încuietori transversali, împiedicând pliarea spontană a structurii.

Negativ - masiv, deoarece produsele sunt concepute pentru copii cu o greutate de până la 25 kg și au o dimensiune destul de impresionantă, așadar instalarea este posibilă numai dacă există o zonă suficient de mare.

fals

Modelele se remarcă printr-un design extrem de simplu, care constă dintr-un suport, un scaun cu scaune cu sau fără spate și suspensie sub formă de corzi sau lanțuri. În apartament acestea sunt de obicei instalate în ușă, astfel încât să existe spațiu liber pentru acumulare. Această opțiune nu este cu siguranță potrivită pentru cei mai mici copii din punctul de vedere al siguranței. Folosirea leagănelor necesită anumite abilități de "control", care permit evitarea loviturilor împotriva zidurilor sau a ușilor.

Strada clasică

Structuri stabile monolitice stabile care nu pot fi dezasamblate. Sub instalarea lor alegeți o zonă deschisă cu pământ și iarbă. Scaunul este plasat la o înălțime de maximum 0,6 m, iar picioarele sunt betonate.

pendulă

Modelul standard este echipat cu un scaun pe umerase care sunt montate pe un suport.Diferitele tipuri de leagăne duble, care sunt potrivite pentru familiile cu doi sau mai mulți copii de vârste diferite, au un potențial mult mai mare.

Cu două module pentru călărie

Designul este identic cu o singură construcție, cu singura diferență că baza metalică are o lățime mărită. Acest lucru oferă posibilitatea de a plasa suspendarea obișnuită și tipul dublu de echilibrare sau barcă, respectiv patinajul simultan a trei utilizatori de aceeași vârstă sau de aceeași vârstă. Poate fi o combinație între o suspensie din plastic sigură pentru un copil de la un an la trei ani, cu un modul pentru adulți.

Pentru familiile cu gemeni, o variantă este instalată pe baza instalării diferitelor module, de exemplu, o priză și una standard.

barca jucărie

Acestea sunt instalate la sol fără a turna fundația. Barcile lucrează prin analogie cu un scaun balansoar. Acestea sunt modele cu traverse arcuite și locația locurilor opuse una de cealaltă, ceea ce oferă posibilitatea de a schia simultan de la doi la patru utilizatori.

echilibrist

Ele au un design foarte simplu, care include un suport central și o bară echilibrată (pârghie) sub forma unei plăci lungi.Există dublu sau multi-locuri, dar principala condiție pentru o călătorie reușită pe ele este de aproximativ aceeași pondere a tuturor utilizatorilor. Liniile opuse ale greutății balansului servesc drept scaune.

Un leagăn determină ca utilizatorii să fie împinși prin rotiri cu picioarele de pe suprafața pământului, în timp ce unul dintre ele se ridică în sus și celălalt coboară.

Pe izvoare

Construcții cu unul sau mai multe scaune rigide și una sau două arcuri la bază, datorită cărora scaunul balansoar se deplasează în sus și în jos. Izvorul ajută la împingerea de la sol și servește ca suport pentru întreaga structură. Forma unui astfel de leagăn poate fi foarte diferită - de la reprezentanții lumii animalelor la vehicule (mașini, bărci, rachete).

La ce să vă concentrați în alegerea unui produs?

Pentru a alege leagănul potrivit pentru copii, trebuie să țineți cont de o serie de criterii.

 • Calitatea materialelor de fabricație. Este obligatoriu să se evalueze caracteristicile rezistenței, siguranței și durabilității mediului, care afectează durata duratei de viață.
 • Setul de caracteristici structurale. Luați în considerare dimensiunile structurii, înălțimea scaunului, amplitudinea acumulării,abilitatea de a regla înclinarea spătarului, gradul de complexitate al managementului în funcție de vârstă, înălțime și greutate a utilizatorului, ceea ce elimină probabilitatea rănirii accidentale în timpul funcționării.
 • Elemente de echipament pentru siguranța și confortul copilului. Produsele trebuie să fie echipate cu centuri de siguranță, bare de protecție, frâne, bază masivă, garnituri moi, perne cu capac de igienă și fără colțuri ascuțite.
 • Fiabilitatea construcțieicare depinde de calitatea ansamblului general și nodal al produsului.
 • Calitatea designului de performanță și a suportului pentru vreme, având în vedere posibilitatea de a funcționa pe diferite tipuri de acoperiri.
 • Design. Este important ca balantele să fie nu numai practice, sigure și fiabile, dar și să aibă o soluție de design interesantă. Efectuarea de modele pentru copii de până la 3 ani ar trebui să fie neobișnuit cu decor într-un stil fabulos sau desen animat.

Recenzii de utilizare

Analiza feedback-ului de la utilizatorii diferitelor tipuri de leagăne a arătat că majoritatea cumpărătorilor preferă să se ocupe de producătorii de renume și de a comanda produse pe site-urile lor oficiale.Vom enumera câteva din cele mai căutate branduri de pe piață în ceea ce privește raportul preț-calitate și, de asemenea, vom afla cât de remarcabile sunt acestea.

olsa

Din avantajele mărcii bieloruse, cumpărătorii disting practicabilitatea, designul atrăgător și prețul accesibil. Toate produsele Olsa sunt fabricate în conformitate cu standardele europene de calitate și sunt capabile să concureze cu omologii străini.

Cel mai popular model al liniei premium este Palermo pe un cadru metalic cu un suport în formă de arc de stabilitate sporită și un mecanism semi-automat de aspect.

ARNO

Grădină leagăn Kostroma de producție, de asemenea, de multe ori apar în recenzii. Utilizatorii remarcă rezistența ridicată a cadrelor din profile metalice cu o secțiune ovală de 63-51 mm, fiabilitatea bazei scaunului datorită grilei sudate, calitatea și confortul părții moi.

Besta fiesta

Marca italiană are o gamă impresionantă de modele single / double, leagăn pentru copii, hamac și modele suspendate, șezlonguri. Cumpărătorii sunt încântați de avantajele designului și de calitatea înaltă a execuției produselor din materiale naturale. Aici puteți găsi hamace de orice culoare, de la brazilian variegat, pentru a vă liniști în culori restrânse.

Unii utilizatori consideră că costul destul de ridicat al produselor este un dezavantaj, totuși, fiind de acord că este pe deplin justificat de caracteristicile excelente de performanță ale leagănului.

Greengard

Cei care doresc să instaleze mobilier de răchită modern, elegant și fiabil în țară sau într-un apartament ar trebui să acorde atenție produselor GreenGard. Pentru fabricarea benzilor de cocon, producătorul rus utilizează polotang. Avantajele utilizatorilor de produse includ rezistenta, durata de viata de pana la 20 de ani si calitatea tesutului.

Din minus - necesitatea de a acoperi scaunul cu materiale de protecție în timpul funcționării continue în stradăpentru a preveni umiditatea din rattan, care are o structură poroasă. Unele sunt puțin enervante, că trebuie să monitorizați constant copiii care sunt atrași invariabil de coconi.

Prea multă oscilație sau săritură pe scaun poate deteriora structura împletită.

Kettler (Germania)

Această marcă este bine cunoscută în Rusia ca producător de produse de înaltă calitate pentru activități sportive și în aer liber. Aici este un sortiment imens de leagăne pentru copii, ganglioni (single, duble, cu mai multe module, transformatoare) pentru toate categoriile de vârstă și modele pentru adulți pentru grădină.Nu există aproape nici un comentariu negativ despre produsele Kettler în rețea, ceea ce nu este atât de surprinzător, deoarece aproape fiecare client menționează avantajele sale de calitate și confortul excepțional de utilizare.

Exemple frumoase

Oferim o selecție foto a unor versiuni interesante și neobișnuite de leagăne pentru diferite scopuri și exemple de utilizare a acestora în interiorul apartamentelor și în zonele suburbane.

Suspendat leagăn stabilit nu numai în locurile obișnuite, cum ar fi ramuri de copac, dar, de asemenea, plasate în arcuri sau pergole gata, situat pe teritoriul curte.

O astfel de soluție permite evidențierea caracteristicilor stilistice ale arhitecturii peisajului.

La exteriorul casei și peisajul de design al site-ului arăta ca un singur întreg, designerii folosesc adesea capabilitățile produselor forjate. În astfel de cazuri, lumina stradală, porțile și gardurile, băncile, gardurile și copertinele pe terase sunt create prin metoda de forjare artistică. Forfectele forjate se vor încadra într-un design cât mai potrivit.

Leagănele din materiale naturale devin o continuitate naturală a planului de peisaj, mai ales dacă casa este făcută în stil rustic.

Atunci când alegeți o soluție de culoare a leagănului pe terase, este convenabil să utilizați regulile de combinare a culorilor. Pot fi potrivite pentru fotolii, canapea și masă pentru a susține designul general.

Leagăne de culori contrastante, în combinație cu decor de fundal ușor de fațadă a clădirii arata original.

Cea mai armonioasă, leagănul de cocon, arată în interiorul modern, când decorarea este susținută în tendințele loftului, minimalismului, eclectismului, designului scandinav, art deco. Integrarea unor astfel de structuri în designul clasic va avea succes numai în cazul unei alegeri competente de formă și material adecvate, de exemplu un model de sticlă rotundă.

Pentru sfaturi despre cum să alegeți un leagăn pentru a da, vedeți următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor