Swing forjat: variații și sfaturi pentru alegere

 Swing forjat: variații și sfaturi pentru alegere

Fiecare rezident de vară știe cât de plăcut este să se odihnească după munca la sol, coborând ușor în leagăn la propria casă. Acest atribut este frecvența grădinii proprietarilor cu copii sau nepoți. Mulți iubitori de petrecere a unui weekend în țară sunt importanți nu numai pentru confortul leagănului, ci și pentru estetica designului. Acesta este motivul pentru care proprietarii de case particulare în cea mai mare parte preferă să cumpere leagăne forjate.

avantaje

Principalul avantaj al echipamentului forjat este aspectul său frumos. Coborârile netede, modelele fantastice și șireturile metalice se potrivesc armonios în aproape orice design de peisaj și subliniază gustul deosebit al proprietarului. Dar acesta nu este singurul motiv pentru alegerea unui astfel de leagăn.

 1. Un alt avantaj este soliditatea unui astfel de leagăn. Costul variază în funcție de capacitățile și preferințele personale ale proprietarului, dar ele arată foarte bogate și costisitoare pe site. Trecătorii dau impresia că acesta este teritoriul unei persoane de succes.
 2. Următorul avantaj este fiabilitatea structurilor. Sudarea și forjarea asigură durabilitatea elementelor. Ultravioletul nu se teme de metal și, dacă structurile sunt protejate de precipitații cu un cort special, leagănul va dura câteva decenii. În plus, materialul este rezistent la solicitări mecanice.
 3. Spre deosebire de concurenții săi din plastic sau din lemn, leagănurile forjate în cazul unei defecțiuni sunt repuse repede prin sudare și vopsire.
 4. Greutatea permite folosirea echipamentului nu numai ca o atracție, ci și ca o bancă pentru odihnă.
 5. Cel mai adesea, proprietarii preferă să achiziționeze produsul la comandă, ceea ce face posibilă obținerea unei opțiuni individuale la propriul gust. În plus, capacitatea de a primi bunuri direct de la producător reduce semnificativ costul de producție.

specie

Mai întâi de toate, merită remarcat faptul că separarea forfetărilor forjate în portabilă și staționară. Caracteristicile opțiunii portabile sunt exprimate prin confortul lor în legătură cu orice circumstanțe.

 1. O instalare simplă. Pentru a preveni căderea dispozitivului în timpul utilizării acestuia, structura trebuie consolidată. Rezistența poate fi obținută prin selectarea unei suprafețe plate sub echipament și fixarea picioarelor cu știfturile de întărire. Dacă trebuie să mișcați balansul, știfturile cu ușurință ies din pământ. Rigiditatea suplimentară este dată de sudarea barei transversale și a suporturilor.
 2. Avantajul fără îndoială al leagănurilor pliante este capacitatea de a le îndepărta pentru timpul de iarnă, protejându-le astfel de rugina și alte consecințe negative datorate condițiilor climatice.
 3. Dacă proprietarul se gândește dintr-o dată la schimbarea dachului, atunci nu va avea dificultăți în a transporta această opțiune.

Dintre caracteristicile unui leagăn staționar, trebuie remarcate câteva momente.

 • este o construcție stabilă, în fiabilitatea căreia putem fi siguri: un leagăn bine instalat nu se teme de rafale de vânt, de raiduri de barbari și, ocazional, căderea unor obiecte grele în apropiere;
 • este obișnuit să se plaseze această opțiune pe un teritoriu spațios, lăsând un spațiu neîncărcat de câțiva metri în spate și în față.

Printre opțiunile de leagane portabile și staționare, mai multe soiuri sunt foarte populare.

 • Opțiune cu un acoperiș. Acest model permite călătorilor să se ascundă de ploaie și de soarele arzător. Această opțiune pare foarte plăcută și solidă din punct de vedere estetic.

 • Deschideți vederile. Acest tip este foarte potrivit pentru cei cărora le place să facă plajă sau să citească o carte sub lumina soarelui. În ploaie, este mai bine să nu exploatezi modelul, deși dacă este o opțiune portabilă, poți să-l muți temporar pe vremea rea ​​pe verandă sau pe foișor.

 • Arată frumos și practic. leagăn cu o spate metalică largă și un scaun din lemn. Așezați pe un strat de lemn este mai plăcută și, dacă puneți o pernă drăguță sau o căpățână pe partea de sus, va arăta și mai estetică.

 • Oferite de producători și opțiuni compactecare sunt mai potrivite pentru grădini mici. De obicei, scaunul are o formă dreptunghiulară și este montat pe lanțuri.Aceasta este o opțiune excelentă pentru proprietarul unei cabane mici, care are nevoie de un leagăn pentru funcția imediată.
 • Se pare foarte plăcut din punct de vedere estetic leagăne cu ornament original și lămpi design fantastic. Modelele forjate pot fi vopsite într-o culoare neobișnuită - alb, roz sau auriu. Folosind această opțiune, puteți chiar petrece o seară magică romantică pe un leagăn.
 • Versiune optimă confortabilă - scaunele moi. Având o odihnă este întotdeauna mai plăcut să stați pe o acoperire moale, pe lângă acest model arată foarte eficient. Seamănă cu un scaun de casă, suspendat dintr-un lanț.
 • Foarte popular cu familiile pentru dispozitivele de scaun. La astfel de echipamente toate gospodăriile vor găzdui confortabil. Folosind acest soi, puteți aranja o seară de familie liniștită pe un leagăn.
 • Pot fi ordonate leagăn cu scaun pliat. Spatele unui astfel de model se înclină în jos, formând o zonă plană și îi permite proprietarului nu numai să se odihnească, ci și să se așeze într-o vreme caldă pentru o leagăn relaxant relaxant pentru noapte, după care a răspândit o saltea și așternut.

Cum sa alegi

Înainte de a alege o grădină leagăn, trebuie să acordați o atenție deosebită dimensiunii produsului.

În cazul instalării într-un spațiu închis, de exemplu, un foișor, un model îngust cu o adâncime mică va face. De obicei, un astfel de echipament corespunde dimensiunii de 178x120x146 cm, dar rezultatul final determină dimensiunea foișorului.

Dacă un sătean a decis să cumpere un leagăn de stradă, atunci el ar trebui să decidă numai pe lățimea scaunului, adică să-și exprime preferințele pentru numărul de persoane care pot găzdui echipamentul. Dimensiunile extreme ale rafturilor laterale nu trebuie să depășească 212 cm, iar lățimea trebuie să fie mai mică de 40-50 cm.

Dacă aveți nevoie să cumpărați un articol romantic compact, atunci o lățime a scaunului de 160 cm va face. Două persoane se vor potrivi cu ușurință pe un leagăn și, dacă doresc, vor sta lângă un copil. Pentru un adult care îi place să se destrame liber într-un scaun confortabil, este suficient să se facă un loc cu un metru lățime. Pentru trei adulți, este de ajuns 200 cm.

Criteriul cel mai important atunci când comandați un leagăn forjat este sarcina maximă. De obicei, acest parametru este calculat din valoarea de 100 kg pe persoană.Astfel, nu este luată în considerare numai greutatea unui adult de dimensiuni medii, ci și capacitatea sa de a apuca o carte, un laptop, o pernă sau un animal de companie pe leagăn.

Înainte de a alege un leagăn în aer liber, utilizați câteva sfaturi utile.

 1. Dacă designul este situat lângă grătar, este mai bine să căutați o versiune cu scaun metalic. În cazul în care instalarea este planificată în apropierea unui iaz, se recomandă alegerea modelelor cu scaun moale.
 2. În ciuda caracteristicilor predominant excelente ale metalului, este mai bine să se caute leagăne forjate cu un acoperiș din policarbonat. Acest material va înmuia loviturile picăturilor de ploaie, în plus, nu se va încălzi atât de mult în vremea caldă.
 3. Dacă există copii în familie, probabil că principalul criteriu de selecție ar trebui să fie siguranța. Ar trebui să studiați cu atenție modelul și să vă asigurați că toate colțurile ascuțite sunt netezite. Leagănul copiilor trebuie să fie prevăzut cu centuri speciale de siguranță.

Când cumpărați un leagăn, citiți garanția furnizată de producătorul produsului. Acordați atenție calității conexiunilor de piese și grosimii metalului.

Swing forjat, alegerea căruia proprietarul a abordat cu toată responsabilitatea, nu numai să decoreze orice zonă de grădină, ci și să facă aerul de odihnă la țară, ușor, de neuitat. Acestea vă vor permite să vă relaxați după săptămâna de lucru și să vă amintiți momentele cele mai plăcute ale vieții cu familia sau prietenii.

Prezentare generală a leagănului forjat în următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor