Cum de a alege o rampă de plastic pentru un diapozitiv?

Pentru acei părinți care sunt destul de norocoși să-și doteze propriul colț al copiilor pentru descendenții lor, este foarte important să se abordeze cu mintea construcția și alegerea structurilor componente. Și calitatea materialelor în această chestiune nu este ultima. "Inima" colțului copiilor a fost întotdeauna un diapozitiv. Cum să vă ghidați atunci când alegeți un stingray plastic pentru un diapozitiv pentru copii este descris în acest articol.

Ce este

Panta unui tobogan pentru copii este o suprafață alungită cu o grosime mică, o parte din care este situată în punctul superior al suportului diapozitivului, iar cea inferioară - pe suprafața solului. Montat pe un cadru pre-echipat special pentru el.

Aceste modele pot avea lungimi diferite și sunt fabricate din materiale diferite. Puteți achiziționa sau comanda modele de orice culoare.

Pantă pentru diapozitive ar trebui să fie durabile și făcute fără diferite tipuri de căsătorie.

Material de fabricație

Cel mai obișnuit material utilizat este plasticul. Tehnologiile moderne de procesare și producție au făcut-o destul de durabilă înainte de stres mecanic și rezistente la schimbările de temperatură. Cel mai bun dintre toate modelele din plastic sunt combinate cu un cadru din lemn.

Materialele din materiale plastice sunt, de asemenea, demne de menționat. Primul este din fibră de sticlă. Are un aspect foarte frumos, dar se distinge prin intoleranță la temperaturi scăzute - poate îngheța și deveni fragilă în această stare. Prin producție, este foarte ușor să luați orice formă dată, ceea ce face acest material popular pentru producători.

Cel de-al doilea material este fibra de sticla. Aceasta este aceeași cu fibra de sticlă, cu singura diferență că fibrele din material sunt impregnate cu rășină. Modelele din fibră de sticlă sunt durabile și flexibile. Materialul nu este afectat de scăderi de temperatură și de modificări ale umidității. Fălcile din fibră de sticlă au aceeași rezistență ca și aceleași modele de oțel, dar sunt de câteva ori mai ușoare. Asemenea modele aproape că nu scapă niciodată.

Modelele metalice sunt încă produse. Ele sunt puternice și durabile, dar în condiții de climat brusc continental vara se supraîncălzesc foarte mult, iar iarna devin doar înghețate.

Ramele din lemn sunt de asemenea disponibile, dar în cantități mici. În timp, acest material este distrus cu ușurință datorită influenței temperaturii și a umidității. Astfel de stingrays nu pot fi făcute în altă formă decât linia dreaptă, altfel o astfel de structură se poate prăbuși. Dar aceste diapozitive au un avantaj - sunt ecologice, nu au un miros puternic pronunțat și nu cauzează reacții diferite la copil atunci când intră în contact cu pielea, nu suprasolicitați și nu supraîncălziți.

Evident, diapozitivul pentru copii ar trebui să fie din plastic. Ele sunt disponibile în orice culoare și forme cele mai interesante, chiar și sub forma unei fantezii teremka sau Turnul Eiffel în miniatură. Și patinele pot fi găsite cu cele mai bizare curbe.

Ce parametri ar trebui luați în considerare?

Primul lucru pe care trebuie să-l supraveghezi este manopera. Suprafața exterioară a pantei trebuie să fie plană, fără crăpături și proeminențe. O atenție deosebită ar trebui acordată cusăturilor - acestea ar trebui să fie invizibile și bine șterse. Suprafața pantei trebuie să aibă un grad ridicat de alunecare.Baza pantei este prevăzută cu un amortizor de siguranță pentru a evita rănile.

Al doilea parametru de selecție este înălțimea. În primul rând, alegerea înălțimii pantei ar trebui să depindă de vârsta copilului. Pentru copiii mai mici, este mai bine să alegeți un diapozitiv cu o înălțime de cel mult 3 m, iar pentru copiii de 4 ani, se achiziționează instalații de înălțime de 4 m. Înălțimea recomandată pentru instalare în metri este indicată de producător.

Un alt punct important este calitatea și rezistența componentelor componente. În special, dispozitivele de fixare pentru montare ar trebui să fie plate, să se așeze bine în cuiburi, siguranță.

Este imposibil să economisiți bani pentru siguranța copiilor, este necesar să vă opriți alegerea, în primul rând, pe modele de bună calitate. În plus, un diapozitiv strălucitor va încânta chiar și adulții cu aspectul lor. Ramele pentru diapozitivele din plastic sunt atât o opțiune sigură și ieftină.

Cum să faceți un diapozitiv pentru loc de joacă cu propriile mâini, consultați următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor