Rotirea: tip și tehnologie de fabricație

Odihna în țară este un moment dorit pentru majoritatea locuitorilor orașului. Aerul proaspăt, legumele și fructele cultivate manual, seriile liniștite de familie atrag în majoritate adulții și persoanele în vârstă. Copiii mici nu știu deseori ce să facă fără secțiunile de Internet și de sport cunoscute.

Pentru ca restul fiului sau fiicei să devină mai activ și mai saturat, poți să atârni un leagăn cu coardă mică pe site.

Tipuri de leagăn de frânghie

Toate leagănele au un principiu de funcționare - aceasta este mișcarea datorată contracțiilor ritmice ale corpului uman. Da, și după numele apariției lor constă din frânghiile însele, suspendate de ramura sau ramura de copac, la care este atașat scaunul. Tipurile de astfel de divertisment simple diferă adesea doar în forma și materialul acestui loc însuși.

magazin

Cea mai ușoară versiune a unui leagăn de coardă este o bordură obișnuită, cunoscută tuturor, din copilărie. Poate face parte dintr-un palet lăsat după construirea unei case, parte dintr-un magazin vechi sau chiar alcătuit din mai multe bușteni subțiri care se fixează împreună. Scaunul poate fi nu numai din lemn, ci și din metal și chiar din plastic dens.

Puteți face un astfel de leagăn literal în 2 ore, iar râsul plin de bucurie al unui copil care se rotește sub umbra unui măr sau stejar se va auzi cu privire la continuarea întregii vacanțe.

scaun

Opțiunea mai dificilă de ședere pentru un leagăn de cablu este scaunul sau o bancă cu spatele. Așezați pe o astfel de structură este mult mai convenabil decât pe bancă. Pentru cele mai mici, puteți echipa mânere suplimentare sau suporturi. Astfel de leagăne sunt mai rar făcute din metal, cel mai adesea sunt din plastic sau din lemn.

Pentru confort sporit, puteți pune perne mici pe scaun, care sunt amplasate convenabil sub spate.

Patul

Una dintre variantele neobișnuite de balansare a cablului va fi o suprafață largă, cu sau fără jantă, pe care copilul se potrivește în întregime.Poate fi o patutura adevarata, cu o saltea si o pătură, atârnând pe frânghii groase sau chiar pe lanțuri metalice, sau un leagăn pentru copii, în care poate fi rotit chiar în afară pentru un pui de somn după-amiaza în vreme caldă.

cocon

Astfel de balanțe nu sunt atârnate pe două sau patru, ci pe o frânghie foarte puternică. În formă, seamănă cu o ceapă sau o picătură, pe o parte a căreia se taie o gaură pentru un copil. În interiorul unui astfel de cocon pot fi acoperite cu pături moi sau perne. În acest spațiu închis, copilul va simți cât mai protejat posibil, ca și cum ar fi o casă separată sau un cort.

Aceste gogoși sunt fabricate din material plastic sau gros. În plus, structura metalică a cadrului poate fi acoperită cu o țesătură de fir subțire.

rotund

În plus față de cocon, leagănele din folia lor obișnuită din plastic sau din metal pot fi, de asemenea, răchite. O coardă groasă ca o țesătură se înfășoară în jurul ei. Pentru ca frânghiile să nu rămână în pielea delicată a copilului, modelul trebuie să fie foarte dens sau un capac mic ar trebui să fie îndoit peste vârf.

În plus față de cerc, o pneu obișnuit de cauciuc de pe o roată de mașină poate servi ca un scaun pentru o leagăn de frânghie. Principalul lucru este că este puternic și curat.

În plus față de material și formă, leagănul poate fi deosebit de locația lor. Ele pot fi atât în ​​interiorul cât și în exteriorul camerei. În plus, ele pot fi plasate pe balcon sau pe veranda deschisă.

avantaje

În cazul în care un leagăn pentru copii este instalat pe grădină sau cabană de vară, atunci, cel mai probabil, acestea vor fi cele de coarde. Acest lucru se datorează faptului că acest design are multe avantaje.

 • Versatilitate. O astfel de atracție nu ocupă mult spațiu și poate fi suspendată atât pe teritoriul curții, cât și pe o mică verandă sau chiar în interiorul camerei.
 • Durabilitate. Designul este lipsit de montanți și umerase complexe, deci va dura mult timp. Principalul lucru - de a alege corzi de înaltă calitate pentru a închide scaunul.
 • Economie. Spre deosebire de structurile masive cu un cadru, astfel de leagăne sunt mult mai ieftine și, mai des, ele sunt făcute fără resturi de materiale.
 • Protecția mediului. Produsele din lemn și frânghie sunt naturale și nu vor dăuna copilului.Principalul lucru este că panourile ar trebui să fie bine curățate și lustruite.
 • Design. Atât leagănele de coarde cumpărate cât și cele de mână pot fi vopsite în diferite culori, decorate cu panglici sau perne și acoperite cu o cârpă. Arată mai bine un astfel de decor care se potrivește cu decorarea casei sau a intregului teren.

Cum de a face un leagăn dintr-un cerc?

Soluția cea mai originală și complet necomplicată pentru o leagănă de coardă la cabana va fi un leagăn realizat dintr-un cerc metalic de gimnastică. Pentru a face acest lucru, trebuie să legați două frânghii de două părți ale cercului, prinzându-le în centru. Adăugați încă două bucle pe celelalte părți ale buclei, cablurile ar trebui să fie întinse la fel de strânse ca și când există suficientă forță pentru a le strânge. Astfel de manipulări continuă până când 16 - 20 de raze de cabluri se îndepărtează de centru. După aceea, în direcția de la centru la margine, o coardă de împletitură este lăsată în cerc.

În toate locurile de intersecție cu razele de rază, ar trebui să fie legat într-un nod.

Panglica nu poate fi doar circulară - poate fi o țesătură care seamănă cu o plasă de hamac, o rețea web sau alte opțiuni. A lega un astfel de leagăn de un suport este destul de simplă.Este suficient să construim mental o pătrată isoscel în interiorul cercului și să atașăm frânghii puternice lungi la marginea sa pe colțuri. De sus, astfel de funii sunt legate de o ramură groasă a unui copac, o bară de acoperiș dintr-o magazie sau un foișor.

  În cazul în care nu există nici un copac cu o astfel de ramură pe complot, puteți face singur. Pentru a face acest lucru, trebuie să alegeți un fascicul puternic sau un jurnal lung și să le așezați cu atenție în furculița unui măr, mesteacăn sau alt copac înalt ce crește în apropierea casei. O astfel de leagăn va interesa nu numai copilul, ci și un adult, deci este mai bine să alegeți imediat un cerc cu diametru mai mare. Dacă acoperiți țesutul de funii cu o pătură moale și luați-vă băutura preferată sau o carte interesantă cu voi, atunci pe o astfel de leagăn nu puteți doar să vă influențați, ci să petreceți o zi întreagă într-o singurătate plăcută.

  Cum să faceți un leagăn în balans cu propriile mâini, vedeți următorul videoclip.

  Comentarii
   autor
  Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

  Sala de intrare

  Camera de zi

  dormitor