Prosoape de picior: tipuri, criterii de proiectare și selecție

 Prosoape de picior: tipuri, criterii de proiectare și selecție

Prosoapele pentru picioare sunt elemente de igienă care creează confort și confort după tratarea apei. În sortiment, ele diferă în mărime, materialul din care sunt fabricate, densitatea, designul, scopul. Atunci când cumpărați prosoape în baie, trebuie să acordați atenție caracteristicilor sale.

tipuri

Șapca de picior are de obicei o formă dreptunghiulară și este utilizată pentru uscarea picioarelor. În timpul utilizării, se recomandă evitarea contactului cu podeaua. În viață există cazuri de boli de piele, picioare sau unghii. Dacă membrii familiei au astfel de boli, atunci procesarea, spălarea se face regulat și cu atenție, deoarece sănătatea tuturor depinde de ea.

Este convenabil ca cineva să șterge ambele picioare în același timp. În acest caz, este mai bine să aveți un prosop mare.

Unii oameni cu baie doresc să meargă pe un strat uscat, moale, anti-alunecare, bine absorbit, prosop mat. După aceea, resturile de apă din diferite părți ale corpului pot fi umezite cu un prosop de baie mare. Dimensiunea standard a unui prosop de picior este de 50 x 70 cm.

Cum sa alegi

Alegeți necesitățile pentru prosoape pe baza performanței sale.

Țesătura utilizată la coasere trebuie să aibă un grad ridicat de higroscopicitate, să absoarbă rapid volumul de apă atunci când șterge picioarele și să lase un minim de umiditate pe podea. O bună permeabilitate la aer a țesăturii pentru a reduce timpul de uscare. Mediul umed este un teren de reproducere pentru bacterii și mucegai.

Compoziția materialului nu trebuie să irită pielea la persoanele sensibile la fibrele sintetice, coloranți, mirosuri chimice. În prezent, hipoalergenicitatea este importantă atât pentru copii, cât și pentru adulți. Un articol care nu corespunde standardului poate lăsa pe piele urme de colorant, scame sau vărsare. Un număr mare de aditivi sintetici costă un prosop.

Materialul cel mai preferat pentru un accesoriu de baie este o țesătură din bumbac terry.Este moale, rezistent la uzură, ecologic, higroscopic. Procedura de ștergere va deveni plăcere. Densitatea de prosoape de picioare se recomandă să alegeți cel puțin 500-800 de grame pe metru pătrat, lungime de gramada de până la 5 mm, ca pânză fină cu bucle scurte nu va absorbi apa.

Mai puțin frecvent, prosoapele de bumbac din bumbac sunt folosite în baie, datorită unei anumite interconexiuni a filamentelor care formează celula. Țesătura absoarbe perfect apa, rezistă la o spălare intensă și la o utilizare frecventă.

Materialul velour pare a fi prezentat, moale la atingere, diferă în culori bogate, dar nu este foarte practic în utilizare: absoarbe apa mai rău și diapozitive.

De înaltă calitate, cusatura ascunsă a firmware-ului, firul durabil și prelucrarea marginilor overlock-ului, nu va permite deformarea prosopului pentru picioare, prelungind durata de viață a acestuia.

Proiectare și depozitare

Prosoapele sunt o componentă importantă în baie. Designul lor, cu ajutorul modelelor, broderiei, culorii, va ajuta la revigorarea camerei, precum și schimbarea obișnuită a prosoapelor pentru a-și reîmprospăta aspectul.

Adesea, accesoriile pot fi găsite vopsite, realizate din fibre albite, cu culoarea lor ulterioară.Pentru a evita problemele legate de coloranți, este mai bine să alegeți textilele în culori calme, pastelate sau neutre.

Elemente de igienă plăcute în modele simple de jacquard formate datorită lungimilor diferite. Un exemplu de astfel de produse este un prosop de podea cu picioarele. Fusta de bumbac moale, bumbac, va aduce confort și căldură în duș.

Șabloane de picior modelate cu jacquard sunt dificil de realizat., dar modelele multi-colorate cu modele vor duce la ridicarea spiritelor. Alegerea opțiunilor decorative este mare și prețul lor este mai mare decât alții. Prosoapele cu personaje de desene animate, personaje fabuloase sunt potrivite pentru copii. De la o vârstă fragedă, vor fi obișnuiți cu igiena și păstrarea corpului curat.

Există mai multe reguli pentru cum și unde să păstrați prosoapele în baie. Una dintre ele este o încăpere uscată. În acest fel, reproducerea bacteriilor nedorite și mirosurile proaste pot fi evitate. Merită să scăpați de lucruri uzate, inutilizabile, deoarece nu mai sunt eficiente în utilizare. Nu trebuie să folosiți aceleași accesorii pentru o perioadă lungă de timp. Prosoapele de picior se recomandă să fie schimbate la fiecare două zile.

Există multe locuri pentru a le stoca.Acestea pot fi cârlige pe pereți și diverse suprafețe (cu ventuze), sertare, containere, coșuri decorative, rafturi, suporturi de perete, rafturi în nișe, dulapuri cu uși și multe alte accesorii și piese de mobilier.

Pentru uscare, curățenie și igienă, puteți folosi uscătoare, umerase, frânghii.

Acestea sunt opțiunile de plasare și de îngrijire cele mai accesibile pentru prosoape. Condițiile create corespunzător vor oferi confort în orice baie.

Cum de a alege prosopul perfect, vezi videoclipul de mai jos.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor