Cât de frumos este să dai un prosop?

 Cât de frumos este să dai un prosop?

Prosoapele, pliate sub formă de figuri, au fost întotdeauna daruri care le fac cu adevărat plăcute. În același timp, astfel de daruri nu obligau ambele părți să obțină ceva scump în schimb. Ele devin o surpriză dublă plăcută dacă sunt pliate în stilul original și interesate și atent decorate. Acest articol vă va spune cât de frumos este să îndoiți o "pânză de terasă" și să o faceți în diferite forme.

Cum se face un trandafir

Rose ca un cadou va fi una dintre cele mai romantice surprize, mai ales pentru fete, chiar dacă nu este un prosop. După ce ați stăpânit această tehnică cu propriile mâini, puteți face chiar și un buchet care vă va arăta abordarea nestandardă a alegerii unui cadou.

Pentru trandafiri vor fi necesare:

 • prosop mic de culoare deschisă (galben, roz sau roșu);
 • periuță de dinți;
 • două prosoape verzi verzi de diferite nuanțe.

  Algoritmul de execuție constă în mai multe operații simple.

  1. Mai intai ai nevoie de un prosop usor, care mai tarziu va fi un mug, pliat in diagonala si apoi sa se miste usor o jumatate in lateral pentru a obtine doua colturi proeminente.
  2. Apoi, întoarceți baza triunghiului rezultat către vârfuri.
  3. Acum, periuța de dinți, care joacă rolul tulpinii, este luată și împachetată într-o pânză pe partea de la baza triunghiului.
  4. Înfășurați peria, scoateți marginile prosopului. Întoarceți restul vârfurilor prosopului din nou, imitând petalele de trandafir.
  5. Luăm un vas mic și punem prosopul verde dezbrăcat de o nuanță întunecată.
  6. De sus am pus un prosop verde cu o umbra usoara.
  7. Puneți într-o oală o pensulă cu un trandafir și fixați-o cu un prosop ușor verde, zdrobiți-o pe cea din urmă și umplând-o cu un spațiu gol în pahar.
  8. Pânza verde închis imită frunzele.
  9. Rose în oală este gata.

  Poți să faci mai multe dintre aceste trandafiri fără frunze și să colectezi un buchet de la ei împachetându-le într-un prosop mai mare, astfel încât tulpini de periuță de dinți nu sunt foarte observabile.

  Un porc ciudat

  Prosoapele, pliate în formă de porc, pot fi un cadou comic sau simbolic. Este potrivit pentru zilele de naștere pentru cei născuți sub semnul porcului. Mai ales în anul corespunzător al calendarului.

   Pentru acest meșteșug va avea nevoie de:

   • prosop dimensiune 30x50 cm;
   • papetărie;
   • ochii de hârtie.

    Realizate de următoarele puncte.

    1. Mai întâi, prosopul se rostogolește într-o rolă.
    2. Apoi, acest "cârnați" se îndoaie în jumătate, unde o margine va fi mai lungă decât cealaltă.
    3. Marginea lungă este "inelată" cu o bandă de cauciuc.
    4. Apoi aceeași margine se întoarce spre interior. Acesta este penny.
    5. Cele două margini rămase sunt formate în urechi și față cu ajutorul benzilor de cauciuc.
    6. Rola se desface și se răsucește pe partea scurtă din jurul plasturelui.
    7. Acum țineți-vă ochii.
    8. Fixați totul din nou cu o bandă de cauciuc și puteți chiar să adăugați "găuri" pentru a completa aspectul plasturelui.

    Iepuraș cu un morcov

    Un astfel de articol va fi întotdeauna un dar uimitor pe care îl vor dori mai ales copiii.

     Instrucțiuni pas cu pas despre cum să faceți un bun dintr-un prosop.

     1. Mai întâi trebuie să îndoiți prosopul în diagonală.
     2. Apoi mutați o parte a colțului, astfel încât mai târziu să ia forma urechilor de iepure.
     3. Acum începem să-l răsturnăm de la bază și să lăsăm liber doar distanța pentru urechi - 5 cm.
     4. Apoi, îndoiți cârnații în spate și fixați urechile. Ne fixăm în spatele gumei de papetărie.
     5. Acum luăm o margine liberă și înfășurăm cu ea o altă parte a cârnaților, formând corpul, iar noi punem marginea sub formă de picioare în față.
     6. Faceți același lucru cu celălalt capăt.
     7. Bunny pregătit.

      Morcovii fac mult mai ușor. Singurul lucru care trebuie luat în considerare este că "materialul principal" ar trebui să fie foarte mic și portocaliu în culoare.

      1. Prosopul se pliază în diagonală.
      2. Torsadate simetric din două părți.
      3. Se fixează cu o bandă elastică pe capăt și se rotește cu capul în jos.
      4. Morcovii pot fi decorați cu aplicații verzi ca frunze.

      Tort de prosoape

      Un alt cadou spectaculos poate fi un tort cu mai multe straturi. Este ușor de făcut, pe lângă faptul că se potrivește bine cu orice interior.

      Pentru el, este mai bine să alegeți mostre albe de diferite dimensiuni. Este recomandabil să alegeți câteva prosoape, care nu sunt foarte diferite.

      Împingem cel mai mic prosop în mai multe straturi în lățime și le rostogolim într-un geam.Ar trebui să se rostogolească în tăietură. Strângeți cu o bandă de cauciuc în mijloc și legați-o cu o panglică pentru al ascunde. Facem același lucru cu un eșantion mai mare și de această dată facem mai multă grosime. Și o facem cu toate "pardoselile" tortului nostru. Puneți toate "straturile" unul pe celălalt. Este recomandabil să le legați cu o panglică de culoare contrastantă și sub forma unui fluture frumos.

      Cum să pui o lebădă

      Swan este o parte integrantă a interiorului hotelurilor scumpe, dar va fi util să fiți în stare să o loviți singuri. Le puteți surprinde cu familia și doar să vă faceți plăcut.

      Swans sunt ușor de a forma. Prosopul este așezat în lățime și divizat vizual în două. Marginile prosopului sunt îndoite spre mijloc, formând o formă triunghiulară. Apoi simetric pe ambele părți ale prosopului trebuie să fie răsucite la mijloc. Acum cele două capete rezultate sunt împărțite vizual în trei părți. Înclinați-vă de-a lungul liniilor marcate la figura unei lebede. Artizanatul este gata.

      Aproape toți ne iubim cadouri spectaculoase, iar cifrele, pliate din prosoape, sunt doar așa. În plus, nu trebuie să cheltuiască prea mulți bani și o puteți face ușor și simplu într-o seară. Este necesar doar să ai răbdare și puțină pricepere.Figurinele de animale ca un cadou sunt mai potrivite pentru copii, tort pentru bărbați sau seful, și trandafiri din prosoape, desigur, pentru fete.

      Cum să rulați un prosop în formă de urs, uitați-vă în videoclipul de mai jos.

      Comentarii
       autor
      Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

      Sala de intrare

      Camera de zi

      dormitor