Lenjerie de pat din Ivanovo: caracteristici ale produselor textile și un rating al celor mai bune fabrici

Somnul sănătos ne ajută să ne redobândim puterea după o zi lungă de muncă, a cărei calitate este influențată de mulți factori. Unul dintre rolurile importante în asigurarea unei odihnă confortabile este așternutul. Calitatea somnului și, prin urmare, nivelul de energie al zilei viitoare depinde de cât de potrivit este pentru dormitorul dvs., plăcut la atingere și durabil în uz.

Caracteristici de textile Ivanovo

Timp de mai multe secole, orașul Ivanovo a fost considerat drept capitala textilă a țării noastre, iar producția modernă ține pasul cu vremurile, respectând standardele europene de calitate. Textilele Ivanovo au devenit brand datorită raportului "preț - calitate", o varietate de culori și tipuri de țesături.

Fabrica de textile din oraș utilizează în producția de seturi toate tipurile de țesături potrivite pentru lenjeria de pat. Artiștii locali creează desene exclusiviste care se aplică țesăturii folosind tehnologia modernă.

Calitatea țesăturii și durabilitatea culorilor permit textilei Ivanovo să nu-și piardă aspectul timp îndelungat în timpul spălărilor frecvente, să nu creeze bucăți pe suprafață, să nu se uzeze și să nu se estompeze.

Ce material este mai bine pentru kit?

Pentru o odihnă bună, este preferabilă utilizarea țesăturilor fabricate din fibre naturale, cum ar fi in, bumbacul, mătasea. Ele au proprietăți de protecție termică ridicată, în timp ce trec oxigenul și nu creează un "efect de seră" sub pătură. Dar, materialele naturale au dezavantaje: au nevoie de îngrijire specială, iar prețul este destul de ridicat.

Odată cu dezvoltarea producției textile, țesăturile cu aditivi sintetici au fost incluse în viața de zi cu zi. Fibrele amestecate într-un grad sau altul au calitățile aditivilor naturali și sintetici, prelungesc durata de viață a produsului, facilitează îngrijirea țesăturii.

După cum sa menționat mai sus, fabricile Ivanovo folosesc toate tipurile de țesături pentru producție: atât naturale cât și mixte.

 • Bumbac. Plăcut la atingerea materialului natural, are proprietăți de înaltă rezistență și higroscopie, este ușor de șters și albat, fără a fi supus electrificării.
 • Len. Fibra densa de fibre naturale, destul de grosiera inainte de primele spalari, dar apoi devine mai moale. Inul - unul dintre cele mai durabile materiale, are proprietăți "respirație", plăcută în vremea caldă. Culorile de pe lenjerie nu sunt șterse și nu se estompează.
 • Silk. Material de înaltă calitate din categoria de lux și scump. Învelișul din matase este considerat un atribut al dormitoarelor romantice, exudă moale și o strălucire plăcută. Firele naturale nu provoacă alergii, cu îngrijire corespunzătoare sunt durabile și nu sunt supuse deformării și decolorării.
 • Tricotaje. Tesatura delicată, delicată, are o elasticitate ridicată, nu se deformează atunci când este spălată, ia cu ușurință forma corpului. Pentru o mai bună aderență la saltea, elasticul este cusut în foile tricotate.
 • Satine. Se pare că este de mătase cu o stralucire plăcută și modulații, dar este fabricată din bumbac 100%. Diferă în durabilitatea ridicată și cerințele minime la plecare. Când spălarea nu este deformată și nu se estompează.
 • Microfibră. Fibra semi-sintetică moale are proprietăți antibacteriene, este ușor de spălat și se usucă repede. Este convenabil de utilizat, nu se ridică și nu necesită călcare.
 • Creton. Cea mai economică opțiune. Materialul subțire este plăcut la atingere și hipoalergenic, dar are o durată scurtă de viață. Destul de potrivit pentru seturile de haine pentru copii, care după spălări frecvente nu va fi păcat să aruncați.
 • Finet. Material natural din lână, cu proprietăți de protecție împotriva căldurii. Flanelul de pat se calmează bine în perioada toamnă-iarnă. Materialul este durabil, dar cu fiecare spălare țesătura obține o textura mai moale.
 • Calico. Bumbacul dintr-un fir gros, fără proprietăți speciale de rezistență, necesită o anumită îngrijire, dar este ideal pentru persoanele care suferă de alergii. Constă în întregime din fibre naturale.

În plus față de principalele tipuri de țesături, fabricile din Ivanovo produc așternuturi din poplin, percale, fibre de bambus.

dimensiuni

În producția de Ivanovo Toate standardele de dimensiune rusească și europeană general acceptate sunt utilizate pentru lenjeria de pat:

 • single;
 • unul și jumătate de somn;
 • pat dublu cu foaie euro;
 • evrokomplekt;
 • familie;
 • copil.

În funcție de tipul de țesătură, dimensiunile pot varia ușor de la producător la fabricant.

culoare

Tehnologiile moderne permit aplicarea imaginilor de complexitate și saturație a nuanțelor. Rezistent la coloranți nu cauzează alergii, sunt rezistente la apa caldă, nu se estompează la soare.

Fabricile din Ivanovo folosesc două metode de vopsire a cârpaților de pat.

 • Țesătură vopsită. Culoarea este aplicată țesăturii finite la temperaturi ridicate. Coloranții sunt absorbiți în fibre și, după răcire, aderă ferm la țesătură pentru o durată lungă de viață.
 • Model imprimat. Deci, a fost numit manual aplicat imaginii țesăturii, dar în lumea modernă este procesul de aplicare automată a tipăririlor color de diverse teme și culori.

O gamă largă de nuanțe vă va permite să alegeți culoarea lenjeriei de pat care corespunde preferințelor viitorului proprietar și este potrivită pentru orice interior al dormitorului.

Flori strălucitoare, peisaje pline de viață, abstracții uimitoare înălțătoare și transformarea așternuturilor într-un cadou minunat pentru oameni apropiați.

Evaluarea celor mai bune fabrici

Capitalul textil are mai mult de o duzină de producători de lenjerie de pat, fiecare dintre care se angajează să îmbunătățească calitatea concurenților săi. În clasamentul întocmit pentru consumatorii din alte regiuni, pozițiile de top sunt ocupate de mai multe fabrici bine-cunoscute.

 • "TeksDizayn". Producător de frunte de lenjerie de pat cu o calitate excelentă și o gamă largă. Are propriul studio de design care vă permite să creați modele exclusive pe țesături.
 • TD "Adel". Pe piață de mai mult de 10 ani, de înaltă calitate și prețuri rezonabile disting compania de comercializare. În plus față de seturi, puteți comanda așternuturi separate, precum și textile de bucătărie și tricotaje de casă.
 • "Ekolan37". Specializată în producția de lenjerie de pat din materiale ecologice. În fabricare se folosesc numai țesături naturale, umezeală ecologică pentru perne și pături.
 • "Goldteks". Producator de lenjerie de pat de lux. Oferiți clienților seturi exclusiviste de materiale scumpe, decorate manual, cu dantele și broderii.
 • "Neomama Textiles". O selecție largă de paturi pentru bebeluși: de la seturi pentru nou-născuți la dimensiuni de vârstă școlară.

Recenzii clienți

Consumatorii ruși remarcă calitatea produselor Ivanovo și prețuri rezonabile. Fabrica de textile deosebit de popular Ivanovo utilizate ca cadouri pentru nunti, aniversari, nasterea copiilor.

Utilizatorii notează, de asemenea, că există posibilitatea de a alege culoarea setului pentru orice interior, pentru a vă place pe sine și pe copiii cu desene luminoase.

Recenzările negative sunt asociate cu cazuri de produse contrafăcute, achiziționarea de bunuri care nu sunt în magazine de marcă sau nespecializate.

Veți afla mai multe despre patul de la Ivanovo din următorul videoclip.

Comentarii
autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor