Lenjerie de pat Terry: avantaje și dezavantaje, subtilități alese

Terry paturile pentru mulți este asociat cu un nor pufos, pe care este foarte moale și confortabil să doarmă. Pe astfel de lenjerie de corp pentru a scoate visele bune, iar corpul este perfect relaxant și odihnitor. După ce a cumpărat un set de mahry, o persoană are doar un feedback pozitiv despre el.

caracteristicile

Pânza fină (frotată) este o țesătură pe bază naturală, cu o perie lungă de fire, formată prin tragerea buclelor. Din lungimea grămezii depinde de densitatea și gradul de țesut terier. Cu cat este mai lunga masa, cu atat mai mult puf produsul original. Frote poate fi o singură față sau o față dublă. Fabricul cu mahr dublu este adesea gasit in viata de zi cu zi. Folosit pentru cusut de prosoape, halate de baie, pijamale și încălțăminte pentru camere. Pentru lenjeria de pat caracteristica o singură față pânză de terry. Baza este de obicei țesături naturale și sintetice.

 • Bumbac. Conducerea producției de textile pentru pat. Are multe avantaje: este ecologic, hipoalergenic, absoarbe în mod ideal umezeala și are o durată lungă de viață. Cu toate acestea, produsele din bumbac sunt destul de grele.
 • Len. Are toate avantajele de bumbac, dar lenjerie de pat este foarte ușoară.
 • Bambusul La prima vedere, este foarte dificil să se facă distincția între bumbac. Bumbacul de lenjerie de pat este aproape fără greutate, se usucă rapid și are un efect antibacterian.
 • Microfibră. Recent, a devenit foarte popular. Este ușor de respirabil, nu se estompează, este ușor de curățat și nu se sfărâmă. Dar are dezavantaje, microfibrele tinde să atragă praf și nu tolerează temperaturi ridicate. Prin urmare, lenjeria de pat din microfibră pură nu este produsă.

Astăzi, lenjeria de pat este rareori făcută dintr-un singur tip de țesătură. Cel mai adesea este compus dintr-un amestec de fire naturale și sintetice. Utilizarea diferitelor tipuri de materiale în producția de textile de pat este justificată de mai multe motive. Țesăturile naturale vă permit să spălați lenjeria de corp la temperaturi ridicate, fără a-i face rău. O sinteză prelungește durata de viață a produsului, conferindu-i calitățile și proprietățile necesare.

Fabricul din terry se distinge prin înălțimea, densitatea structurii, precum și prin torsiunea filetului. Acești indicatori nu afectează calitatea produsului, ci schimbă numai aspectul. Producătorii moderni produc versiunea europeană și clasică a foilor calde. Avantajul versiunii clasice fără elastic este posibilitatea utilizării foilor ca o pătură sau o pătură ușoară.

Pânză de plasă de dimensiuni reduse nu este diferită de cea obișnuită. Există dimensiuni standard de lenjerie de pat.

Este necesar să alegeți o opțiune caldă pentru un pat pentru copii prin dimensiunile individuale, deoarece grila dimensională a copiilor nu este reglementată.

Pro și contra

Textile tip Terry pot fi găsite în aproape orice casă. Seturile cu puf de puf sunt populare printre hostess din mai multe motive.

 • Durabilitate în comparație cu seturi din satin sau satin.
 • Functionalitate. Mahra are o rezistență mare la uzură. Fibrele își păstrează aspectul original pentru o perioadă lungă de timp.
 • Produsele sunt pretențioase în îngrijire. Nu au nevoie de fier, ceea ce economisește timp.
 • Au proprietăți bune de absorbție. Acest lucru vă permite să utilizați foi de foi ca prosoape mari de baie.
 • Plăcut la atingere și confortabil pentru corp.
 • Nu provoca alergii, așa cum este de obicei 80% din fibre naturale.
 • Pictat numai cu coloranți naturali, care nu afectează sănătatea umană.
 • Universal. Utilizați o gamă largă de utilizări.
 • Țineți perfect căldura. În același timp, aerul este trecut.
 • Acestea au un efect de masaj care vă permite să vă relaxați și să acordați atenție sunetului.

Lenjeria de pat Terry nu are aproape nici un defect. Există doar câteva dezavantaje. Astfel de produse se usuca foarte mult timp.

Și, cu o utilizare neatentă, pot apărea strângerea urâtă.

Cum sa alegi?

Cumpărați textile textile, acordați atenție datelor indicate pe eticheta produsului. De obicei indică compoziția și caracteristicile dimensionale. Dacă pe etichetă nu există astfel de informații, nu ar trebui să luați un astfel de lucru. Este mai bine să cumpărați așternuturi în magazine fiabile. Pe eticheta produsului se indică și densitatea grămezii. Din acest indicator depinde durata de viață a produsului. Media este de 500 g / m². Lenjeria de pat ar trebui să fie din material natural. Cu toate acestea, prezența unei mici cantități de fibre sintetice va adăuga numai textile cu proprietăți bune, cum ar fi rezistența și elasticitatea.

Sfaturi pentru îngrijire

Îngrijirea adecvată va păstra proprietățile funcționale și aspectul produsului. Terry îmbrăcăminte tolerează perfect spalarea mașinii. Puteți să o spălați manual, dar merită să vă reamintiți că atunci când îmbibați setul de baie va crește considerabil greutatea acestuia. Este necesar să se respecte regimul de temperatură al spălării indicat pe eticheta produsului. Când se spală mașina, trebuie să setați numărul minim de rotații posibile, ceea ce va evita apariția de scame.

Terry lenjerii pot fi presoaked dacă este necesar. Stofa de pânză nu poate fi călită, ci va distruge structura grămezii. Datorită temperaturilor ridicate, aspectul produsului se deteriorează și durata de viață utilă este redusă. Textilele Terry trebuie depozitate în dulapul închis.

Depozitarea în pungi de plastic este interzisă, deoarece produsul trebuie să "respire".

Recenzii de utilizatori

Aproape toate recenziile despre paturile de terase sunt pozitive. Oamenii spun că astfel de truse sunt foarte blând și plăcute. Ai grijă de ei. Sub ele nu este atât de fierbinte să dormi în vară. Și în timpul iernii, aceste foi își păstrează căldura bine. Ele servesc mult timp și păstrează aspectul frumos.

Terry patul a devenit pentru mulți un atribut constant al dormitorului. El este sfătuit prietenilor și cunoștințelor. Câteva recenzii negative indică faptul că organismul este foarte mâncărime din trusele terry, deci este inconfortabil să dormi pe ele. Dar acestea sunt mai degrabă senzațiile subiective ale anumitor oameni decât o anumită regularitate.

Veți afla mai multe despre așternuturile de frișcă în următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor