Alegeți așternuturile monofonice

Moda în lumea modernă se referă nu numai la haine, ci și la orice altceva. Există chiar tendințe în producția de lenjerie de pat. Recent, cumpărătorii au crescut cererea pentru kituri de o singură culoare. Monocromaticitate - o soluție convenabilă și profitabilă. La urma urmei, nu este necesar să selectați modele și modele pentru dormitor, să puzzle peste combinația de culori și nuanțe. Și aș vrea ca totul în casă să pară armonios.

7 fotografie

avantaje

Paturile, realizate în aceeași culoare, se potrivesc cu succes în orice interior. Ele pot fi alese în condiții de siguranță dacă tendințele din această zonă nu sunt clare sau un set de lenjerie este cumpărat ca un cadou. Kitul, în care solo joacă gri sau roșu, va avea succes în orice design al pereților și se potrivește majorității culorilor fronturilor de mobilă.

Acest lucru este important deoarece, chiar în pat, este important să simțiți armonie și relaxare.Și dacă ceva nu este nimicit din imaginea de ansamblu, nu poate decât să se enerveze. Este mai bine să anticipați imediat excitarea la acest punct și să evitați greșelile.

Setul de lenjerie gri nu este plictisitor și plictisitor. Această culoare are o mare varietate de nuanțe: oțel, argint, fum. Ele arată toate elegante și elegante în interioare diferite. În plus, ele sunt neutre pentru percepție și sunt un model de eleganță, solo în mod discret față de alte culori.

Dacă griul pare prea simplu, puteți alege lenjeria frumoasă în set, combinând gri cu roz, albastru cu argint, maro deschis sau roșu cu oțel.

Setul roșu este un exemplu de senzualitate, putere și energie. Prezentată în nuanțe de cărămiziu, rodii, cireșe, corali, vernisate. Asociat cu luxul și dragostea, încurajează activitatea.

Se consideră eronat că este potrivit nu pentru a dormi, ci numai pentru plăcerile de dragoste. Este o relicvă a standardelor îndelungate impuse de un trecut conservator, de fundamentele și simbolismul său. Culoarea comunismului, el a rămas doar pentru vârstnici. Restul consideră că frumusețea ei de foc este o opțiune inteligentă pentru decorarea unui dormitor modern.

Listați avantajele lenjeriei de pat de aceeași culoare.

  • Elegance. Clasic și de reținere întotdeauna arată perfect, demonstrând prezența de bun gust.
  • Functionalitate. Nu necesită selecție pentru decorarea dormitorului. Nu din modă.
  • Modernitatea. Urmați aceeași culoare în interior - pentru a ține pasul cu timpul.
  • Harmony. Modelele colorate de pe tapet și textile pot cauza disconfortul percepției vizuale. Absența iritanților multi-colorați înaintea ochilor are un efect benefic asupra calității somnului și a odihnei.

Această culoare de lenjerie nu distrage atenția și nu încalcă conceptul de cameră. Aceasta este o afacere pentru orice grup de vârstă de persoane, cupluri sau adolescenți.

Care este cel mai bun material?

Producătorii de seturi de lenjerie de pat oferă o gamă largă de țesături pentru fiecare gust și buget. Dar cea mai practică lenjerie monofonică din bumbac. Poate fi un set ieftin de bumbac sau calico de înaltă calitate. Mătasea este mai puțin confortabilă pentru somn lung și nu prea confortabil pentru corp în sezonul rece. Și bumbacul natural este o țesătură pentru toate ocaziile.

Seturile roșii de poplin și percale arată spectaculos, cele gri fiind realizate din satin-jacquard. Dar printre acestea se numără kituri rare, fără o imagine.

În plus, bumbacul este mai rezistent la uzură, spălare și călcare.

Despre ce material să alegeți pentru așternut, veți afla din videoclipul de mai jos.

Intervalul de culori

Nuanțele închise ale lenjeriei de pat păstrează mai mult frumusețea exterioară. Lumină - potrivită pentru majoritatea interioarelor și combinată cu orice culoare a fațadelor de mobilier. Există, de asemenea, variații ale designului seturilor, atunci când o culoare are nuanțe diferite de pe diferite fețe ale capacului de duvet și a pernelor sau este cusută în două culori contrastante. Originalul arată ca un gradient de culoare pe setul de lenjerie. Trecerea de la întuneric la lumină vă permite să dezvăluiți o singură culoare în toate nuanțele sale.

Îmbrăcămintea roșie și neagră pare bogată și impresionantă, dar necesită o coincidență adecvată în designul camerei. În caz contrar, cu un astfel de set puteți pierde estetica situației.

Dimensiunile kitului

Lenjeria de pat se vinde într-un pachet standard - pernă de dormit, foaie de pat, plapumă. Dar există seturi de familii cu patru perne de dimensiuni diferite (euro și standard) și două capace de duvet separate.O lenjerie de pat de 1,5 cu două perne și un capac de duvet sunt potrivite pentru un cuplu sau o persoană. Aceasta este cea mai populară dimensiune, deoarece este plasată liber pe un pat de 1,4 m și un singur pat 80-90 cm în lățime.

În unele magazine, inclusiv cele care vând prin Internet, ei vând separat așternuturile. Acest lucru este convenabil dacă patul are o dimensiune nestandardă sau aveți nevoie de o foaie mare, două coperți euro-toc și o copertă de pat și o jumătate. Puteți asambla un anumit set de parametri. Dar pentru a alege aceeași culoare va fi în acest caz foarte problematică. Aici este locul unde lenjeria monotonă vine la îndemână. Chiar dacă nu se potrivesc nuanțele, acesta va arăta elegant și la modă. Modele diferite nu sunt în stilul modern, dincolo de gustul și percepția armonioasă.

Puteți afla dimensiunea produselor de lenjerie de pat din informațiile de pe etichetă din pachet. Toate unitățile de producție responsabile îl echipează cu etichete care descriu compoziția materialului și recomandările pentru îngrijire.

îngrijire

Spălați așternutul adesea și în mod regulat. Prin urmare, este important nu numai să cumpărați un kit de calitate, ci și să îl îngrijiți corespunzător.Apoi nu va pierde un aspect atractiv pentru o lungă perioadă de timp, rămânând neted și moale la atingere.

Produsele colorate trebuie spălate la temperatură scăzută cu un produs destinat spălării colorate și a balsamului pentru a înmuia structura țesăturii.

Se recomandă să nu se utilizeze pulberea granulată, ci să se aplice un gel care nu lasă petele pe petele. Acest lucru este valabil mai ales pentru culorile sintetice întunecate.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor