Polisatin pentru lenjerie de pat: caracteristici ale țesăturii și o revizuire a celor mai buni producători

 Polisatin pentru lenjerie de pat: caracteristici ale țesăturii și o revizuire a celor mai buni producători

Pentru fabricarea lenjeriei de pat moderne materialele folosite cu o compoziție foarte diferită. Produsele Polysatin sunt foarte populare. Alegerea polisatinei ca material de pat, este necesar să se țină cont de particularitățile țesăturii și de revizuirea celor mai buni producători.

Ce este?

Polisatina este o subțire și plăcută pentru țesătura touch, care include componente precum bumbacul și poliesterul. Producătorii care folosesc polisatină pentru lenjerie de pat oferă o gamă largă de produse care pot deveni o decorare elegantă a patului.Seturile de paturi din acest material au un aspect luxos, deoarece sunt caracterizate de culori luminoase pe cele mai diverse teme.

Tesatura de polisatină utilizată pentru fabricarea lenjeriei de pat poate avea o schemă de culori diferită, cu un model aplicat utilizând o tehnologie specială. Tablourile de neuitat creează desene cu efect 3D, cu care puteți crea cu ușurință o anumită atmosferă.

Avantaje și dezavantaje

Lenjeria de pat din polisatină are argumente pro și contra. Calitatea acestora este confirmată de certificatele relevante, precum și de numeroasele recenzii. Avantajele acestui material sunt mai mulți factori.

 • Durată lungă de viață. Nivelul ridicat de durabilitate face așternutul unei astfel de materiale durabil și practic.
 • Forța de aderență. Tehnicile unice de fabricație oferă kituri de rezistență maximă.
 • Ușor de îngrijire. Este bine șters într-un mod de temperatură de 40 de grade, se usucă rapid și nu își pierde calitățile originale.
 • Costuri accesibile. Lenjeria din acest material este considerată una dintre cele mai multe opțiuni bugetare.
 • O gamă largă. Kiturile sunt disponibile într-o gamă largă de culori, dintre care există cazuri atât pentru adulți cât și pentru copii.

Dar există unele dezavantaje.

 • Etanseitatea. Tesatura din poliesatină este foarte respirabilă, ceea ce poate provoca transpirația corpului.
 • Textura alunecoasă. Se aseamana cu mătasea și poate provoca un sentiment de răcoare, care nu este foarte confortabil în sezonul rece.
 • Tendința de a electrifica. Materialul acumulează electricitatea statică, datorită căreia se produce electrificarea în contact cu pielea umană.

Pentru persoanele ale căror pielii nu sunt pretențioase pentru efectele sintetice, toate aceste deficiențe nu vor aduce nici un disconfort. Nu se recomandă cumpărarea lenjeriei de copii din polisatină, deoarece patul copilului poate fi prevăzut cu un pat din materiale naturale.

Comparație cu alte materiale

Stratul polizatină are caracteristici individuale în ceea ce privește produsele din alte țesături. Pentru a ști în mod clar despre modul în care seturile de așternut din acest material diferă de celelalte, este necesar să se ia în considerare toate caracteristicile fiecăruia.

 • Satin. Fibrele naturale din bumbac sunt utilizate pentru fabricarea lor, care sunt prelucrate cu grijă folosind tehnologii moderne. Țesătura are o structură foarte densă și este foarte caldă la atingere. Seturile de lenjerie de pat din satin au un efect pozitiv asupra pielii, fără a fi deloc iritante. O luciu de mătase frumos pe suprafața materialului conferă o eleganță și o estetică deosebită.
 • Poplin. Aveți o structură densă și o suprafață de relief. Stofa poate fi bumbac, precum și cu adaos de mătase, lână sau fibre sintetice. Produsele se caracterizează printr-o calitate excelentă, perfect supusă spălării și nu-și pierd deloc calitățile originale. O caracteristică a acestui material este rezistența la vânătăi, ceea ce permite seturilor să aibă întotdeauna un aspect prezentabil.
 • Aspru. Țesătura de la care se fabrică este caracterizată printr-o țesătură densă încrucișată a firelor, care îi conferă o structură destul de densă. Îmbrăcămintea de calico gros este ecologică, ușoară și practică. Diferă în nemulțumire la plecare, se dă perfect la spălare, la călcat și la toate nu arde, păstrând luminozitatea desenului pe o lungă perioadă de timp.Suprafața mată și nivelul mediu de zdrobire face aceste produse pe scară largă în cerere pe piața mondială. Seturile de paturi calico gros sunt absolut hipoalergice, deoarece sunt de 100% bumbac.
 • Bumbac. Seturile de lenjerie de pat din bumbac au un efect pozitiv asupra pielii. Această țesătură promovează circulația naturală a aerului, creând un confort maxim în timpul odihnei. Paturile din acest material se caracterizează prin durabilitate și ecologicitate. Cea mai bună opțiune de utilizare pe tot parcursul anului.
 • Ranforsovye. Fabricate din bumbac organic, ceea ce le face cât mai durabile și mai practice. Seturile de așternut din acest material se disting printr-o textura netedă și moale, precum și o intercalare destul de densă a firelor. Astfel de produse sunt durabile și durabile. Costul lor este mult mai mare comparativ cu polizatul.
 • Polikottonovye. Seturi de paturi moderne. Compoziția țesăturii din care sunt fabricate cuprinde atât fibre naturale, cât și fibre sintetice. Baza este bumbacul, care completează armonios poliesterul. Foarte confortabil și practic.Perfect șterse, aproape nemulțumite și nu își pierd aspectul original.

În comparație cu aceste materiale, seturile de paturi satinate au multe caracteristici distinctive care le fac foarte solicitate pe piața de consum la nivel mondial.

Prezentare generală a celor mai buni producători

Pe piața modernă este prezentată o gamă largă de lenjerie de pat din polisatină. Listați cei mai buni producători ai acestor produse.

 • "Bagheera". O companie care vinde în mod activ lenjerie de pat din satin în Ivanovo, precum și în multe alte orașe. În sortiment există o varietate de dimensiuni și soluții de proiectare. Sunt deosebit de populare trusele cu efect 3D, care se caracterizează printr-un joc uimitor de culori, creând impresia volumului. Combinația armonioasă de material textil de înaltă calitate și culori bogate vă permite să creați produse cu adevărat spectaculoase și elegante, creând o atmosferă confortabilă, invitând la odihnă completă.
 • "VioTeks". Producătorul de lenjerie de pat de înaltă calitate polisatinovogo la cel mai accesibil cost. În sortiment există diferite variante coloriste ale acestor produse, care armonios completează orice interior.Toate ornamentele, imaginile și modelele sunt caracterizate de culori strălucitoare și de linii ascuțite. Aceste seturi sunt capabile să satisfacă chiar și dorințele cele mai exigente ale consumatorilor.
 • Lu Teks. Marcă de seturi de lenjerie elegantă și frumoasă, care sunt prezentate într-o gamă uriașă. Model deosebit de remarcabil, cu o imagine 3D. Aspectul lor este maxim saturat și realist, datorită utilizării tehnologiei avansate de imprimare în procesul de producție. Tema de design este atât de diversă încât toată lumea are posibilitatea de a alege cea mai potrivită copie pentru ei înșiși, ținând cont de dorințele și nevoile individuale.
 • Avictory. O fabrică care vinde cu succes așternuturi de înaltă calitate care respectă pe deplin standardele tehnologice necesare. Produsele de pe acest brand nu își pierd deloc forma, nu se estompează și nu mențin foarte bine numeroase spălări. Seturile au o suprafață netedă și un design original, ceea ce le face cu adevărat unice.
 • "Ekolan". O companie specializată în producția lenjeriei de pat moderne și de înaltă calitate, pentru fabricarea căreia sunt utilizate cele mai frumoase materiale și soluții de design.Calitatea acestor produse respectă în totalitate normele și standardele internaționale. Astfel de kituri nu își pierd relevanța de mai mulți ani și sunt în mare cerere în rândul consumatorilor.
 • "Adele". Un producător bine-cunoscut de lenjerie de pat din polisatină, care folosește cele mai spectaculoase și frumoase materiale pentru fabricarea produselor sale. Utilizarea tehnologiei moderne în procesul de producție este cheia practicității și durabilității tuturor produselor. Textura este foarte netedă și plăcută la atingere, ceea ce face ca kiturile să fie cât mai confortabile și mai plăcute din punct de vedere estetic. Cu o astfel de așternut, chiar și cel mai primitiv interior arată mai rafinat și armonios.
 • "Selteks". O companie care oferă o gamă largă de lenjerie de pat din polisatină cu un raport optim preț-calitate. Produsele se caracterizează printr-o calitate excelentă, păstrând și aspectul original. Materialul din care sunt făcute, se dă bine la spălare, practic nu este rumenit și deloc nu se estompează, păstrând luminozitatea culorii.

Toți acești producători de lenjerie din poliester au o bună reputație, datorită căruia ocupă poziții înalte în clasamentul de popularitate.Un proces de producție bine stabilit și introducerea tehnologiei moderne face ca produsele lor să aibă o largă cerere pe piața mondială.

Recenzii clienți

Numeroasele recenzii ale cumpărătorilor de lenjerie de pat din polisatină indică calitatea excelentă a acestor produse, precum și durabilitatea acestora. Trebuie remarcat faptul că fiecare set este originar în felul său propriu, deoarece este produs într-un design și mărime individuală. În plus, fiecare dintre ele este foarte practică, deoarece menține perfect o suprafață plană și netedă atât după spălare cât și după somn.

Mulți cumpărători apreciază așternuturile de polisatină pentru a-și absorbi umiditatea, ceea ce este foarte important în sezonul de vară. Astfel de produse sunt considerate a fi costuri scăzute, deoarece ele combină perfect prețuri accesibile și calitate bună. Și, de asemenea, ele sunt preferate pentru rezistența la decolorare și capacitatea de uscare rapidă.

Lenjeria de corp Polysatin are performanțe ridicate, ceea ce îl face nu numai o decorare elegantă a camerei, ci și capacitatea de a crea cele mai confortabile condiții pentru o odihnă bună. Dintre aceste deficiențe, există o tendință de electrificare și o slabărespirabilitate.

Cum de a alege polisarea lenjeriei de pat, vedeți următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor