Lenjeria de pat turcesc: caracteristicile seturilor și ratingul celor mai buni producători

 Lenjeria de pat turcesc: caracteristicile seturilor și ratingul celor mai buni producători

Gama de lenjerie de pat din zilele noastre nu încetează să uimească cu bogăția și diversitatea sa. Prin urmare, un număr mare de producători bine-cunoscuți (și nu atât de mulți) care produc produse similare sunt prezenți pe piață. Astăzi vom examina mai îndeaproape kiturile din Turcia și vom afla care sunt caracteristicile lor.

Caracteristici speciale

Paturile trebuie alese cu atenție și cu atenție, deoarece nivelul de confort al unei dane va depinde de calitatea bunurilor achiziționate. Din fericire, în aceste zile, gama de astfel de bunuri este mai mare decât oricând? și găsiți cea mai bună opțiune pentru fiecare gust, culoare și portofel.Unul dintre cele mai căutate și mai populare produse ale producătorilor turci este recunoscut astăzi.

Seturile de paturi din Turcia aparțin categoriei de preț mediu. De asemenea, în magazinele respective puteți întâlni seturi premium cu ambalaj elegant. Cele mai recente opțiuni sunt adesea prezentate ca un cadou elegant, care cu siguranță nu este inutil.

Paturile turcești sunt prezentate într-o varietate de modele de design. Vă puteți întâlni ca opțiuni concise și discrete pentru uzul zilnic și truse cu adevărat de lux, pe care mulți oameni le primesc doar în cazuri speciale. Acest lucru se aplică și în cazul zonei de culoare a lenjeriei. Acest lucru sugerează că va fi posibil să găsiți seturile perfecte pentru orice situație.

Produsele din Turcia sunt fabricate din țesături diferite, fiecare având propriile caracteristici de performanță, plusuri și minusuri. De exemplu, produsele fabricate din sateen și turcoazul calico turcoasă specială, denumite "ranfors", sunt larg răspândite.

O caracteristică distinctivă a lenjeriei de pat din Turcia este că, în multe cazuri, ea îndeplinește o funcție decorativă și completează interiorul.Cu ajutorul setului bine ales puteți transforma literalmente camera, oferindu-i un șic special și farmec.

Ce țesături sunt folosite pentru a face kituri?

Producătorii turci folosesc diferite tipuri de textile în fabricarea lenjeriei de pat. Costul total al setului depinde de acest parametru. Luați în considerare materialele din care cel mai adesea se produc așternuturi în Turcia.

bumbac

La vânzare puteți găsi un număr mare de seturi diferite de paturi de bumbac turcești. Acest material este incredibil de popular și este utilizat pe scară largă în producția de diverse articole țesute. Principalul avantaj al modelelor de bumbac este higroscopicitatea lor ridicată. În plus, bumbacul în sine are un preț rezonabil și durează mult timp. Cu astfel de lenjerie de corp în timpul iernii nu va fi rece, iar în vara - fierbinte.

sateen

Mulți producători turci oferă seturi de satin de înaltă calitate pentru consumatori. Unele dintre ele au textura și suprafața ca o mătase reală. O astfel de lenjerie este foarte plăcută corpului, deci este o plăcere să te odihnești și să dormi pe el.

În sine, satinul este o țesătură destul de densă, care include bumbac sau o combinație de alte materiale. În ciuda asemănării sale exterioare cu mătase, acest tip de textile este mult mai ieftin și este mai puțin capricios în funcționare. Lenjeria de satin este foarte populară în Rusia, deoarece are un design frumos și este durabilă.

De asemenea, în Turcia, faceți seturi de așternut dintr-o țesătură, cum ar fi maro-satin. Această materie primă este o bumbac fibră fină pieptănată. Produsele din aceasta diferă în luciu mai vizibil, factura netedă și nu susceptibilitatea la o rupere. Chiar și după o lungă perioadă de timp, lucrurile de la marco-satin nu își pierd vechea atractivitate și strălucirea originală.

jacard

Mulți producători turci fac așternuturi jacquard. Acest tip de material se distinge printr-o împletire inteligentă a firelor, care are ca rezultat o pânză multicoloră. Lenjerie Jacquard este foarte populară, deoarece are caracteristici excelente de rezistență și rezistență la uzură. Lucrurile Jacquard nu se tem de spălarea frecventă și de pagubele mecanice.

mătase

Turneul de mătase din Turcia este cel mai elegant și mai frumos. Astfel de produse se caracterizează printr-o strălucire unică, o suprafață puțin rece. Cu toate acestea, articolele de mătase sunt capricioase, care este important să le luați în considerare atunci când le cumpărați. Pentru ca lenjeria din această țesătură să fie îngrijită cât mai atent și mai precis posibil. Nu se recomandă spălarea produselor de mătase în mașina de spălat - este mai bine să contactați curățarea chimică. Dacă ignorați aceste reguli, mătase naturală poate fi grav afectată.

Mai puțin impresionante, dar nu mai puțin atractive sunt trusele raionale turcești. Acest material nu necesită îngrijire specială, are o conductivitate termică ridicată și capacitatea de a absorbi umezeala.

in

Tesatura de lana este antica si a fost folosita de multi ani. Inul a fost relevant în zilele vechiului Egipt. În prezent, modelele de lenjerie de pat de înaltă calitate și atractivă sunt fabricate din această materie primă, alese de mulți consumatori. Alegerea oamenilor este influențată de valoarea democratică a acestor copii, precum și de prietenia lor ecologică. Lenjeria nu provoacă reacții alergice sau iritare pe piele.

Lenjeria turcească din toamna pură a inului este ușor încrețită și poate fi dificil să se usuce. Pe rafturi găsiți adesea produse care nu includ textile pure, ci o combinație de fibre diferite. De exemplu, poate fi un tandem de in și de bumbac. Astfel de opțiuni nu sunt mai puțin convenabile și plăcute pentru corp, dar este mai puțin încrețită și netezită mai ușor.

bambus

Astfel de textile, cum ar fi bambus, au apărut pe piață relativ recent, dar au reușit deja să câștige faima mondială și să fie extrem de populare. Ea produce lucruri moi și plăcute la atingere, care au o textura îngrijită și strălucire. Lenjeria de bambus din Turcia este similară cu cea a mătăsii sau a cașmirului, astfel încât mulți cumpărători aleg astfel de produse. În plus, kiturile de bambus sunt hipoalergenice și au proprietăți antiseptice.

modal

De multe ori, producătorii turci sunt utilizați în fabricarea lenjeriei de pat modale. Aceasta este o țesătură de origine artificială, care în multe caracteristici este similară opțiunilor naturale. În unele aspecte, modalul depășește textele de origine naturală. Lenjeria din astfel de materii prime distinge siguranța mediului înconjurător.Nu există componente periculoase în compoziția produselor, deoarece modalitatea în sine este bazată pe pastă de lemn. Nu conține elemente care conțin clor. În plus, trusele din acest material artificial se pot lăuda cu higroscopicitate ridicată, respirabilitate, ușurință, durabilitate îndelungată și confort excelent.

Melange tricotate

Seturile bune de așternut turcesc sunt fabricate din țesături tricotate numite melanj. Acest tip de material textil este format din fibre vopsite în culori diferite. Firele care sunt în această țesătură pot fi atât naturale, cât și artificiale. Ele diferă adesea în nuanțe și subtilități - rezultatul este o lenjerie foarte originală și frumoasă, cu un joc de culori.

Cota leului din lenjeria de pat melanj din Turcia se face în palete luminoase și saturate. Astfel de textile de origine poate fi o adevărată decorare a interiorului și atracția lui interesantă.

Evaluarea mărcilor de top

Gama de lenjerie de pat din Turcia nu încetează să mai satisfacă consumatorii cu diversitatea lor. Pe piață există mulți producători bine-cunoscuți care produc seturi de înaltă calitate și frumoase.Să ne cunoaștem ratingul celor mai populare branduri turcești ale căror produse au o bună reputație.

Tac

Deschide marca noastră de renume mondial numită Tac. În sortimentul său există mai multe linii spectaculoase de lenjerie de pat (există chiar modele pe o bandă elastică) cu diferite modele și materiale de fabricație. Cele mai populare și populare sunt seturile de satin de la Tac, care pot fi ușor confundate cu mătase, deoarece au aceleași texturi. Produsele din satin de marca turceasca sunt de o calitate si valoare democratica de neegalat.

Nu mai puține kituri relevante de la Tac de la ranfors. Astfel de lenjerie este ieftină, dar este destul de practică și atractivă, deci este aleasă de mulți cumpărători, căutând cele mai bune produse în raportul preț-calitate. Există în arsenalul companiei și copiile de elită care sunt fabricate din sateen de cea mai înaltă calitate. Astfel de modele au un design bogat și ambalaje frumoase, datorită cărora sunt foarte posibile să le oferiți cadou.

Arya

Următorul pe lista este marca Arya, care funcționează din 1992.Produsele acestei companii sunt extrem de populare în Rusia și sunt prezentate într-o gamă largă. Puteți găsi seturi de diferite culori și materiale. Seturile de lenjerie Arya sunt fabricate din materiale ecologice și sigure. Producătorul se referă la satin, jacquard și raion. Produsele din Arya nu sunt prețuri foarte ridicate, dar în calitatea sa nu este inferioară produselor europene.

Issimo

Această companie se dezvoltă cu fulgere rapidă. Issimo este una dintre primele companii care încep să producă lenjerie eco-friendly din bambus, modal și melanj. De asemenea, această companie deține mai multe tehnologii pentru pictarea țesăturilor. Produsele Issimo au fost printre primele care au fost completate cu elemente de dantelă, pietre, margele și paiete. În prezent, produsele acestui brand sunt fabricate din bambus, in și bumbac de primă clasă. Colecțiile Issito elite sunt reprezentate de seturi de satin gros și jacquard. Produsele sunt decorate cu broderii și paiete frumoase.

Ecke textile

Această marcă a furnizat în Rusia lenjerie de corp de calitate de mai mulți ani. Toate produsele sunt fabricate din bumbac pur, care este asamblat manual.Astfel de materii prime sunt ecologice și se obțin lucruri hipoalergenice. În plus, toate țesăturile în stadiul de fabricație se aseamănă cu un tratament special, găsindu-se, în același timp, moaleitate unică. Cota leului din seturile Eke Textile este reprezentată de copii restrânse ale culorilor clasice. Pachete suculente și îndrăznețe nu veți găsi aici.

opinii

Clienții sunt încântați de produsele Tac. Îi plac culoarea, manopera, durabilitatea și nemulțumirea. Contra, mulți oameni nu au observat, dar unii se confruntă cu produse de molit. Câteva avantaje pe care le găsesc consumatorii în produsele de la Arya. Oamenii preferă durabilitatea lenjeriei, desenele frumoase, ambalajul estetic și rezistența culorii. Cu toate acestea, unii au fost deranjați de prețul ridicat al anumitor modele.

De asemenea, consumatorii sunt mulțumiți de calitatea croitorii de lenjerie de pat de la Issimo. Gama de culori a produselor a observat de asemenea mulți cumpărători. Majoritatea oamenilor nu au observat minusurile în produsele de marcă. Singurele excepții sunt opțiunile de bumbac și satin, care trebuie călcate mult timp și încăpățânate după zdrobire. Produsele Elite de la Eke Textile atrag clientii cu concise,dar design rafinat și calitate superioară. Singurul lucru care afectează mulți consumatori este costul ridicat al majorității modelelor.

Cum de a alege lenjeria de corp turcească, vedeți următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor