Mașină de recoltat: caracteristici, tipuri și sfaturi pentru alegere

În căutarea originalității și cererii clienților, producătorii trebuie să producă din ce în ce mai multe bunuri neobișnuite. Unul dintre aceștia a fost reaperul de lenjerie de pat, conceput pentru a face viața mai ușoară pentru gospodine și pentru a-și decora locuința. Cunoscut și faptul că lenjeria are proprietăți benefice pentru sănătate.

trăsătură

Un set de lenjerie de pat, care se caracterizează prin rezistență ridicată, este fabricat din materiale diverse: fibre de viscoză, fire de bumbac și poliester. Un model distinct tridimensional apare pe diferite tipuri de țesături, indiferent dacă este crep, satin sau lenjerie. În acest proces, putem distinge următoarele etape:

  • tratarea termică a țesăturilor;
  • fire de răsucire;
  • amestecarea firelor de material diferit într-o țesătură după preîncălzire.

Harvester este numit și producția de țesături, precum și setul de gata. Există două moduri de a face o ușurare a lenjeriei. Modelul pe o față este afișat cel mai des pe țesăturile din bumbac și față-verso pe panzele mixte. Optiunile cu partea de mătase și bumbacul pe partea greșită sunt din ce în ce mai populare. Acum, piața oferă produse nu numai nuanțele naturale de alb și smântână, dar și cu un model aplicat folosind o tehnică specială.

Producătorul afirmă că, cu o grijă corespunzătoare, materialul nu va fi vărsat și nu va pierde luminozitatea culorii.

Pro și contra

Avantajul clar al acestor lenjerie de pat este faptul că nu trebuie să fie călcat, care a câștigat inima modernelor gospodine. Desenul simplu și simplu creează o atmosferă specială în dormitor, decorând interiorul. Acest kit are multe calități pozitive:

  • originalitatea apariției datorată modelului de relief, capacitatea de a crea un interior în vechiul stil autentic;
  • forța web, creată în procesul de procesare tehnologică;
  • capacitatea de a menține aspectul după o utilizare prelungită, în conformitate cu normele;
  • nu zdrobit;
  • menține durabilitatea și luminozitatea culorii unei țesături;
  • nu necesită îngrijire specială și curățătorie chimică.

În plus, rețineți efectele benefice ale materialului asupra sănătății. Textura brută a lenjeriei are un mic efect de masaj și ajută la îmbunătățirea circulației sângelui, care este unul dintre factorii pentru păstrarea sănătății tinerilor și a pielii. Cu toate acestea, materialul vine și recenzii negative. Un set slab realizat își pierde forma și poate provoca disconfort în timpul somnului. De aceea, ar trebui să acordați o atenție deosebită compoziției lenjeriei, a bunei credințe a producătorului.

Adesea, îngrijirea necorespunzătoare poate duce la consecințe neplăcute sub forma pierderii modelului sau a contracției materialului.

Cum să ai grijă?

Ca o mașină spălare, și spin nu va fi teribil set de lenjerie. Cu toate acestea, merită să ne amintim că fibrele naturale necesită un mod delicat. Temperatura optimă pentru spălare nu este mai mare de 30-40 de grade pentru a păstra textura țesăturii. Gelurile detergente se descurcă mai bine cu spălarea lenjeriei.Dacă materialul este prea exigent, de exemplu, ca de mătase, este mai bine să-l spălați manual cu apă rece. Mâinile rotative trebuie făcute în direcția figurii.

Pentru a usca astfel de haine este necesar la temperatura naturala si pentru a evita expunerea la lumina soarelui. Călcarea nu necesită. După o utilizare prelungită, țesătura poate pierde o ușurare și poate fi netezită, dar aceasta se poate fixa după spălare. Umiditatea returnează pânza textura și pliurile.

Dacă după spălare produsul este sat, puteți aplica țesătură cu abur și întindere. Această procedură este efectuată din partea inversă. Nu trebuie să exagerați în procesul de întindere a țesăturii pentru a preveni deteriorarea sau pierderea formei. După aceea, umeziți materialul și lăsați-l până se usucă complet, desfăcut pentru a returna modelul.

Dacă textura pare prea strânsă și incomodă, rufele pot fi spălate într-o mașină de spălat la o temperatură de 60 de grade. Țesătura se va înmuia și se va împleti puțin, și va fi mult mai confortabil să dormiți pe ea.

Este mai bine să nu păstrați setul recoltat îndoit, ci să-l răsuciți mai întâi într-un fascicul sau să îl legați în mai multe noduri pentru a păstra modelul pe țesătură o perioadă lungă de timp.

Cum sa alegi?

Ar trebui să se acorde prioritate materialelor naturale dense, cum ar fi mătasea, bumbacul și lenjeria, cu un model pronunțat. Este mai bine să alegeți seturi de culori naturale: alb, gri și cremă, pentru a evita cu precizie pierderea de culoare în timpul spălării. În plus, aceste nuanțe se potrivesc cel mai bine în orice interior. Atunci când alegeți un produs, trebuie să studiați cu atenție compoziția fibrelor, proprietățile și recomandările pentru îngrijire. Un rol important îl joacă reputația producătorului, este mai bine să se aibă încredere în fabricile mari, cu recenzii pozitive și o experiență îndelungată de producție.

O recapitulare a regizorului pentru așternut vă așteaptă în următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor