Lenjerie neagră: caracteristici alese și utilizate

Omenirea modernă este lipsită de prejudecăți și, de aceea, de mult timp nu crede în tradiții, magie și "câmpuri energetice". Dacă, înainte ca consumatorii să încerce să evite cumpărarea lenjeriei negre, acum astfel de seturi au devenit destul de populare.

Cumpărătorii au apreciat în sfârșit această lenjerie pentru demnitate, deoarece aceasta este o adevărată capodoperă a industriei textile, care se va potrivi elegant în designul oricărui interior.

Caracteristici speciale

Înainte de a cumpăra lenjerie de pat din acea culoare, Merită să se familiarizeze cu caracteristicile și beneficiile unui astfel de kit.

 • Potrivit psihologilor, așternutul negru este ales de oamenii care sunt închise, dar în același timp cunosc valoarea lor. Adesea, negrul este asociat cu doliu, și foarte zadarnic.Oamenii înțeleg greșit atitudinea față de culoarea neagră, care a fost condusă încă din antichitate. De fapt, această schemă de culoare simbolizează ceva misterios și neobișnuit.
 • În timpul zilei, în fața ochilor unui om luminează o mulțime de culori strălucitoare. Poate că el însuși nu observa acest lucru, dar ochii lui foarte repede se obosesc de abundența de culori saturate. De aceea, uitandu-te la kit-ul negru acasa, organele de viziune se vor relaxa si se vor bucura de tonuri uniforme.
 • Desigur, așternutul negru este alegerea celor care preferă să petreacă noaptea cu pasiune, mai degrabă decât să se uite la televizor. Temperamentul negru temperament excită și împinge gândurile sexuale, trezește fantezii neobișnuite.
 • Negrul a devenit mult timp dominant în interiorul apartamentelor și caselor de oameni de succes. Aceasta este culoarea chicului și a luxului: designul în culori închise arată scump și elegant. Lenjeria de pat de această culoare va fi, de asemenea, un indicator al gustului rafinat și solidității proprietarilor.
 • Un alt avantaj al acestei opțiuni este caracterul practic. Locurile aleatoare sunt imperceptibile pe culoarea neagră și, dacă sunt, pot fi spălate cu ușurință.

Cum sa alegi

Atunci când alegeți lenjeria de corp negru, trebuie să acordați atenție mai multor criterii.

dimensiune

Este important să cunoașteți în avans toți parametrii așternutului. În cazul în care pernele sunt pătrate, trebuie să cumpărați perne de 70 * 70 cm, pentru perne rectangulare, sunt potrivite produse de 50 * 70 cm. Pentru o saltea, se recomandă să cumpărați o foaie cu minimum 10 cm pe fiecare parte. Capacul pentru duș trebuie să se potrivească cu dimensiunea păturii sau să aibă o lungime și o lățime mai mari de 5 cm. Dacă eticheta produsului indică faptul că capacul de duvet are parametrii de 200 * 220 cm și, de fapt, este puțin mai mare, atunci aceasta este o marjă de contracție, care poate ajunge până la 15 cm.

Pentru un pătuț, un set negru nu este cu siguranță potrivit: poate sperie un copil.

material

Cea mai frumoasă și elegantă așternut negru este făcut din satin și din mătase. Acesta este un material neted și strălucitor, care, datorită luciului și strălucirii sale, conferă casei un anumit punct de lux. Cu toate acestea, aceste materiale sunt foarte scumpe și nu sunt disponibile pentru toată lumea. Dacă alegeți calico, bumbac sau satin, atunci rufele nu vor mai fi atât de șic și, dimpotrivă, vor umple camera cu câteva motive rituale. Cu toate acestea, dacă setul de satin nu este monoton, ci cu imagini, problema va fi rezolvată. Este mai bine să abandonați lenjeria de corp pe o margine - va aduce și gânduri de doliu.

În general, satinul este o mare alternativă la mătasea costisitoare. Stofa din acest material diferă în ceea ce privește durabilitatea și durabilitatea și, de asemenea, este disponibilă la preț. Lenjeria neagră de la sateen-jacquard va arăta foarte bine. Este un material moale și neted. Setul va străluci și strălucește inițial cu nuanțe de negru și gri la soare, iar noaptea vă va oferi vise foarte blând și romantice.

preț

Nu luați un set ieftin, deoarece, cel mai probabil, acest material are o calitate foarte scăzută. Trezind dimineața, proprietarul lenjeriei de grad scăzut poate observa pete negre pe piele.

În plus, în timp, vopseaua este spălată, ceea ce este foarte vizibil pe un fundal negru. Acest lucru va da patului un aspect inestetic și inestetic.

producător

Încredere doar unui producător decent. Aceasta va indica pe etichetă principalele caracteristici: compoziția, densitatea țesăturii, informații despre dvs. și recomandări pentru spălare. Cea mai bună lenjerie este lenjeria din Turcia. De la producătorii autohtoni se recomandă să alegeți seturi de la Ivanovo. Dacă alegerea a căzut pe un set negru de mătase, atunci cea mai preferată opțiune este lenjeria de corp din China: nu există egal în producția de mătase pentru maeștrii chinezi. La fel ca produsele de înaltă calitate din mătase oferă Turcia șiJaponia.

desen

Mergând la magazinul de lenjerie neagră, este foarte important să alegeți un set cu un design adecvat. Ar trebui să fie plăcut să dormi, și poate că numai dacă foile și păturile sunt plăcute ochiului. Există mai multe opțiuni de design populare.

neumbrit

Aceasta este o lenjerie foarte frumoasă și prezentabilă, dar va crea un astfel de efect numai dacă este făcută din mătase lucioasă sau din satin. Stofa mată de lână mată poate da o atmosferă rituală, deci este mai bine să renunțe la cumpărarea acesteia.

Mătase se va potrivi în orice interior, deoarece negrul este un clasic.

Negru și roșu

Combinația perfectă: pasionată, temperamentală, pasionată! Lenjerie pentru cei care apreciază fiecare moment al vieții și sunt pregătiți să se dedice dragostei în timpul liber. Această lenjerie eliberează, reunește, dezvăluie noi sentimente, se adaptează pentru experimente. Trandafirii roșii pe un fundal negru vor arăta foarte erotic.

Alb-negru

O altă combinație clasică. Mai potrivit pentru persoanele serioase care preferă severitatea și minimalismul în interior.

Un astfel de contrast se va potrivi perfect în design-ul elegant și sedat.

Cu inserții luminoase

În general, negrul este combinat armonios cu orice nuanțe, câștigând în contrast cu aproape orice tonuri. Stele albastre, flori galbene și albastre strălucitoare, inimi violete expresive, forme abstracte de aur - toate acestea arata grozav pe fundal negru.

Instrucțiuni de îngrijire

Pentru lenjeria de corp negru pentru a servi o lungă perioadă de timp și întotdeauna arata ca noi, Sunt necesare anumite reguli de îngrijire.

 • Nu lăsați animalele pe pat. Lana lor este foarte vizibilă pe panza neagră și este foarte dificil să se îndepărteze unele materiale.
 • Asigurați-vă că respectați toate cerințele pentru produsele de spălat enumerate pe etichetă.
 • Pentru a împiedica țesãtura neagrã sã pãreascã alte lucruri, este necesarã spălarea setului separat de rufãrile de culoare diferitã.
 • Pentru a prelungi durata de viata, se recomanda folosirea clatirii.
 • În timpul spălării, toate fermoarele și butoanele de pe perne și capace de plapumă trebuie fixate.

opinii

De regulă, multe recenzii pozitive sunt asociate cu designul rafinat al setului negru, mai ales dacă acesta este lenjeria de mătase. Unii vorbesc despre componenta magică a acestei culori, care este foarte potrivită pentru un somn sănătos,negrul este culoarea nopții.

Mulți au fost în stare să aprecieze starea de spirit intimă, creată sub influența lenjeriei de pat negre. În plus, kitul se potrivește perfect într-un interior luminos, netezind culori prea expresive.

  Printre recenziile negative, cele mai multe se referă la natura sacră a negrului. Unii oameni sunt încă siguri că dormit pe negru este un semn de rău. Prin urmare, ei refuză să cumpere astfel de haine, convingându-i pe acești consumatori mai rezonabili. Există, de asemenea, o opinie că țesătura de satin negru se strecoară în timpul primelor spălări, dar, probabil, în acest caz, clienții nu aveau noroc, deoarece aveau material de calitate scăzută.

  Cum de a alege culoarea lenjeriei, descrisă în următorul videoclip.

  Comentarii
  autor
  Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

  Sala de intrare

  Camera de zi

  dormitor