Sfaturi pentru alegerea așternuturilor pentru fete

Dacă alegeți lenjeria de pat pentru o tânără doamnă, atunci ar trebui să fiți ghidați în primul rând prin culorile sale. Nu, desigur, regulile de bază ale alegerii - calitatea, hipoalergenicitatea, plăcerea la atingere - nu au fost anulate, dar fetele (atât mici cât și adulte) se uită în primul rând la modul în care arată acest lenjerie. Prin urmare, sarcina dvs. ca părinte este să selectați în prealabil un magazin cu lenjerie de calitate, apoi să aduceți un copil acolo și să îi oferiți o alegere.

material

Atunci când alegeți un kit în primul rând este să vă concentrați asupra materialului. Desigur, ar trebui să fie natural, deoarece alergenii din organism încep să se acumuleze din copilărie, oferindu-le astfel o șansă suplimentară. De multe ori au fost folosite câteva materiale naturale.

stambă nealbit

Pătrunderea lenjeriei subțiri este cea mai dificilă dintre toate, deci dacă un copil are o piele normală, atunci puteți lua în siguranță această opțiune. Lenjeria are un ușor efect de masaj și stimulează bine circulația sângelui la un copil. Dar amintiți-vă că calico-gros este diferit, iar comparația țesăturilor interne și importate, din păcate, nu este în favoarea primului. Calico roșu calico pierde importate în principal pe amprente și senzații tactile. Producătorii străini fac amprentele copiilor pe țesături (de la urși obișnuiți până la personaje de desene animate recunoscute pentru fete) și de o calitate foarte bună. Și, de asemenea, ei eliberează cu siguranță țesături de companie, prin urmare seturile pentru copii arată întotdeauna elegante. Calico-ul interior gros are imprimări în cea mai mare parte florale sau geometrice și își pierde foarte repede aspectul.

poplin

Seturile pentru copii din acest material sunt foarte practice, iar producătorii autohtoni produc o mulțime de culori. Poplin respiră, nu acumulează alergeni, este lung și este mai moale decât calico. Cu toate acestea, poplin se micsoreaza intotdeauna bine dupa spalare, asa ca daca gasiti lenjerii de unica frumos, atunci in primul rand uita-te la dimensiuni.Acestea ar trebui să fie cu cel puțin 5 cm mai mult decât aveți nevoie. Dacă un producător cuscă lenjeria de corp fără un material pentru contracție, acesta este un producător slab, după spălare va trebui aruncat. Desigur, puteți trage perna de pernă așezată pe pernă, dar perna de la aceasta va deveni greu și va exista disconfort la nivelul gâtului.

sateen

Acest lenjerie de elită în pat. Prețul este foarte diferit de celelalte două materiale (pentru comparație, un metru de poplin și calico costă între 220 și 300 de ruble, un metru de sateen va costa de la 450 de ruble și mai mult). Cu toate acestea, dacă nu stați în spatele prețului, atunci satinul câștigă în funcție de celelalte caracteristici. Are luciu, care nu se pierde în timp, datorită unui tip special de țesătură. Este netedă și foarte prietenoasă cu pielea. Lenjeria de satin este rece în timpul verii și are o temperatură confortabilă pe timpul iernii. În același timp, țesătura nu alunecă, este bine întinsă pe saltea și este ușor de călcat.

Selectarea culorilor

Fetelor sub vârsta de 3 ani nu le pasă ce este în patul lor. Principalul lucru este că țesăturile erau culori calme. Culorile luminoase și bogate dau naștere unui copil și îl fac neliniștit. De la vârsta de trei ani, tânăra doamnă se identifică în lume și începe să-și dea seama ce îi place și ce nu. Prin urmare, dacă alegi un pat cu o fiică, trebuie să fii pregătit pentru faptul că alege printuri cu urși, păsări, câini și alte animale amuzante. În cazul în care fata este familiarizată cu desene animate, ea poate alege un model cu un personaj de desen animat, dar nu contează pentru ea dacă porcul lui Peppa se află pe coperta de pătură sau personajele de la Puppy Patrol. Ele sunt la fel de potrivite, deoarece ambele sunt recunoscute.

De la vârsta de 5 ani, copilul are deja desene animate și personaje preferate. Dacă sunteți sigur că personajul favorit al fiicei este pisica Caramel, atunci nu ezitați să cumpărați kit-ul cu desenul animat "Trei pisici", ea va fi bucuroasă pentru oricine. La vârsta de 10 ani, copiii înșiși preferă să aleagă lenjeria de corp. Chiar dacă sunteți siguri că fiica dvs. îi iubește pe Monster High, este mai bine să o lăsați să aleagă imprimatul.

Adolescenții sunt cea mai dificilă categorie. Începând cu vârsta de 13 ani, nu trebuie să intervină niciodată în alegerea lenjeriei de pat. Orice sfat vă va duce la faptul că fiica poate alege opusul exact. Și este bine. Dacă insistați pe cont propriu, există riscul de a cumpăra ceea ce adolescentul nu-i place (dacă nu numai ceea ce ați sfătuit), și apoi obțineți un refuz categoric de a merge la un astfel de pat. Și da, niciodată nu critica alegerea fiicei dvs., gustul ei.

Subtilitățile alegerii lenjeriei de pat sunt descrise în detaliu în videoclipul de mai jos.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor