Red bedding: caracteristici și efecte de culoare

Dormitor - acesta este locul unde o persoană se recuperează după o zi obositoare. Paturile confortabile și frumoase din exterior vă vor permite să vă relaxați și să obțineți o atitudine pozitivă. Este necesar să alegeți lenjerie, având în vedere starea emoțională internă.

Beneficiile umbrei

Este demonstrat stiintific faptul ca culoarea rosie afecteaza organismul uman intr-un mod special:

 • scade tensiunea arterială;
 • înveselește;
 • activitatea cardiacă normală;
 • vă permite să vă eliberați de orice gânduri deranjante.

Unii medici recomanda ca pacientii care sufera de dureri de cap, la momentul atacurilor de a pune pe șervețel dulap roșu.

Cine este potrivit?

Lenjeria roșie este potrivită pentru cupluri. Acest atribut al gospodăriei va întări relațiile, va câștiga bogăția și succesul sau, dimpotrivă, va distruge tot ceea ce a fost creat.

Un set de lenjerie roșie va reînvia pasiunile cuplurilor care au trăit împreună pentru o lungă perioadă de timp. Pentru aceasta, în partea de sud a camerei se află un pat făcut cu un set roșu. Dacă doriți un pat nu monofonic, ci cu un model, este mai bine să alegeți răsăritul sau apusul soarelui, focul, imaginea pasărelor Phoenix, formele geometrice.

Potrivit set roșu și ca un cadou de nuntă. În plus față de lenjerie, puteți prezenta imediat o pătură dublă. Astfel de kituri sunt adesea vândute în cutii frumoase, deci nu va trebui să vă faceți griji cu privire la ambalajul original. Tema principală a lenjeriei în asemenea cutii de cadou este trandafirii și inimile. Singura restricție este că nu trebuie să dobândești și să dai un set cu inimă străpunsă, deoarece aceasta simbolizează dragostea nedivizată și zdrobirea sentimentelor.

Un alt plus plăcut pentru setul de paturi va fi săculețul cu ierburi aromate, flori și uleiuri aromatice. În plus față de anumite proprietăți din punct de vedere medical (sedare, relaxare, normalizare a somnului), ele sunt capabile să:

 • atrage iubire;
 • crește dorința sexuală;
 • aduce bogăție și noroc familial;
 • protejați de invidie și de daune;
 • convingeți în propriul vostru farmec;
 • da mai multa energie.

Va fi oportună achiziționarea lenjeriei roșii și a persoanelor care se află în căutarea celei de a doua jumătăți. Se crede că dacă dormiți pe astfel de haine și doriți foarte mult să găsiți dragostea voastră, atunci dorința se va împlini. În plus, pentru a atrage iubirea în viața ta, trebuie să urmezi câteva recomandări:

 • patul ar trebui să fie dublu;
 • nu ar trebui să scormonească sau să se scurgă sub greutatea ta;
 • trecerea la cutie trebuie să fie prevăzută pe ambele fețe;
 • camera nu ar trebui să fie obiecte asociate cu apă, deoarece "spală" toate "șirurile" romantice.

Roșu este o opțiune pentru o anumită ocazie. Somnul pe astfel de haine în fiecare zi este imposibil. Scena de stacojiu vă va permite să vă reîncărcați bateriile și să începeți ceea ce ați planificat mult timp. Dar natura impulsivă și explozivă a culorilor roșii în pat este mai bine să nu folosească, deoarece va genera agresiune în ele. Persoane calme și discrete, care de multe ori se confruntă cu tot felul de temeri, dimpotrivă, se recomandă să cumpărați așternuturi de culori roșii și violete bogate.

La sfatul astrologilor, așternutul roșu este cel mai potrivit pentru reprezentanții semnelor Berbec, Gemeni și Sagetator.

Cum sa alegi?

Puteți cumpăra un astfel de set la o anumită dată (aniversarea nunții) sau fără niciun motiv. Alegerea lenjeriei trebuie luată în serios pentru a preveni greșelile care, în loc de a-și agita sentimentele, vor rezolva discordia dintre soți.

 • Setul de paturi ar trebui să fie făcut din materiale naturale. Materialele sintetice pot provoca probleme în sfera financiară și pot provoca neîncredere față de ceilalți soți. Lenjeria naturală, de exemplu, mătase, este costisitoare, și nu toată lumea își poate permite să o cumpere. Alternativ, puteți alege satin. De asemenea, este foarte moale la atingere și are o strălucire frumoasă a luminii.
 • Lenjeria trebuie să fie monofonică. Orice combinație de negru sau alb poate să pară sfidător și să facă un dezechilibru în relație. Singurul lucru pe care îl puteți dilua culoarea roșie este cu gradul de absolvire și inserțiile roz.
 • Pe lenjerie pot fi plasate forme geometrice fără colțuri ascuțite și benzi longitudinale sau motive florale. Imaginile cu trandafiri, căpșuni, bujori vor ajuta la inflamarea sentimentelor.
 • Nu este recomandat să cumpărați lenjerie roșie cu imagini de megapolie, transport, apă, oameni și animale (chiar și cele domestice).
 • Nu puteți cumpăra un set roșu cu patch-uri decorative.

Folosirea constantă a lenjeriei de ton roșu poate duce la o "explozie" a relațiilor, prin urmare acest set "de foc" ar trebui să fie alternat cu nuanțe de calm la scară nudă.

Alegerea lenjeriei roșii, trebuie să acorde o atenție poziționării sale armonioase în designul general al camerei, precum și pentru a vizualiza această culoare nu vă provocă disconfort intern.

Aspectul produselor

Patul "colectează" toată energia negativă, care mai târziu nu poate fi cea mai bună modalitate de a afecta sănătatea și viața intimă. Ca o consecință, conflictul, culcat în pat, este interzis. Acest lucru explică, de asemenea, interzicerea achiziționării de lenjerie de pat second-hand. Țesătura își amintește nu numai de proastă, ci și bună, de exemplu, nopțile fierbinți și tot felul de fantezii erotice. De aceea, cei care s-au despărțit de a doua jumătate trebuie să își schimbe lenjeria roșie într-un alt set pentru a începe o relație de la zero.

În cazul în care lenjeria de corp este ruptă sau uzată, este necesar să se achiziționeze un nou, deoarece prin țesături uzate, atracția sexuală și bunăstarea financiară vor "treca" treptat, ceea ce va duce soții la conflicte.

Este necesar să spălați în mod regulat setul și să îl răsturnați bine pe stradă. Accesorii pentru paturi murdare vor avea un impact negativ asupra sănătății, relațiilor de dragoste, norocului în afaceri.

Secretele alegerii culorii lenjeriei de pat sunt descrise în videoclipul de mai jos.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor