Caracteristici și varietăți de foi de foi

Foi de foi sunt un lucru multifuncțional, moale și fiabil în utilizarea fiecărei case. Aceste produse conferă confortul și confortul familiei, oferind o plăcere reală gospodăriei, pentru că sunt atât de blând și plăcute la atingere. Printre țesăturile de îmbrăcăminte sunt multe soiuri, dintre care fiecare gospodină va putea alege cea mai potrivită opțiune pentru interiorul ei.

Cum pot folosi?

Funcționalitatea produsului nu cunoaște limite.

 • Ele pot fi folosite în scopul lor principal ca o lenjerie de pat ușor pentru acoperirea pe timp de noapte. În timpul perioadei calde, cârpa va înlocui cu ușurință o pătură.
 • Un sentiment foarte plăcut dă o foaie, care este folosită ca un prosop de baie. Tesatura absoarbe perfect umezeala si incalzeste corpul dupa procedurile de baie.
 • Foitele pot sta pe podea și se pot juca cu copilul. În acest caz, nu vă puteți îngrijora dacă copilul își va răci picioarele pe podeaua rece și nu vă puteți teama că după meciuri podeaua va fi răsfățată.
 • Produsul poate fi luat cu dvs. la plajă sau la o călătorie în țară. Pe mal, acesta va deveni un substitut pentru un șezlong, iar în excursii poate fi folosit ca lenjerie de pat.
 • O foaie de pat, așezată în partea superioară a patului ca o cuvertură decorativă, va arăta foarte elegantă și familiară.

materiale

În producția de foi de foi sunt realizate folosind materiale diferite.

 • Bumbac. Opțiunea cea mai tradițională. Un produs din bumbac se distinge prin natura sa, care, la rândul său, asigură o prietenie ecologică și o hipoalergenitate. În plus, această țesătură este caracterizată de moale, rezistență la uzură și durabilitate.
 • Len. Aceasta este o altă versiune a materialului natural din care se fac foi de foi. Această țesătură are aceleași calități ca și bumbacul, dar firele sale sunt mai subțiri.
 • Bambusul Bamboo Matter se caracterizează prin abilitățile sale antibacteriene, delicatețea uimitoare și sensibilitatea.Atingerea unei astfel de pânze este extrem de plăcută. Principalele avantaje ale unui covor de bambus sunt ușurința și capacitatea de uscare rapidă.

specie

   Scopul principal al produsului este de a utiliza ca o foaie, Prin urmare, produsele sunt fabricate în conformitate cu dimensiunile clasice:

   • o dată și jumătate: 140x200, 150x200;
   • camere duble: 160x220, 180x220;
   • Dimensiune euro: 200x220, 220x240.

   În plus, foile condiționate pot fi împărțite în adulți și copii. În cazul în care un produs este selectat pentru copii, atunci o alegere uriașă a fiecărui design modern posibil se deschide pentru părinți: acestea sunt personaje de desene animate, personaje de basm și pur și simplu abstracții în culori pastelate. Dacă pânza este folosită pentru copii, atunci se pare că este la fel de versatilă. Poate fi așezat într-un pat sau cărucior, este permisă ștergerea copilului după baie sau acoperire în loc de o pătură.

   Cele mai populare în ultima vreme sunt hainele impermeabile pentru copii. Ele sunt folosite universal pentru cei mai tineri copii. Acest lucru face viața mai ușoară pentru tânăra mamă și pentru versiunea tensiunii, care este o foaie pe benzi elastice. Este ușor de așezat, întărind pe o saltea, un copil mobil nu va fi capabil să-l bată și să doarmă liniștit toată noaptea pe o țesătură confortabilă și netedă.

   Foi de foi pot fi împărțite în grupuri în funcție de tipul de grămadă.Lungimea fibrelor este de obicei 5 mm. Dacă cumpărați un produs cu un pahar mai scurt, materialul va fi puțin dur pentru piele. Vilele mai lungi sunt de scurtă durată, deoarece acestea se rostogolesc repede. În funcție de tipul de fire, se disting următoarele opțiuni:

   • unică: această țesătură are un pui de somn pe o parte;
   • dublu: diferă în densitate, moale, rezistență la uzură;
   • răsucită: este o opțiune durabilă care nu rămâne doar funcțională pentru o lungă perioadă de timp, dar își păstrează și aspectul original;
   • pieptănat: este higroscopic, buclele unui astfel de produs nu sunt predispuse la rupere și, prin urmare, este perfect pentru utilizare ca un prosop.

    Mergând la magazinul de foi de hârtie, hostessul va fi surprins de diversitatea gamei de produse din design. Puteți alege produsul în funcție de orice gust și preferințe. Cele mai frecvente opțiuni sunt:

    • monofonic sau multi-colorat;
    • ilustrare pe o față;
    • model de jacquard;
    • Modelul velor;
    • panza cu granițe neobișnuite;
    • material cu imagini 3D care sunt create prin modificarea dimensiunii pachetului.

    Producători populare

    Este foarte important atunci când alegeți un produs să ia în considerare țara de fabricație și compania în sine. Odată cu dezvoltarea activă a progresului tehnic în producția de textile, apar și noi tehnici și tehnologii pentru fabricarea produselor. Și aceasta se referă nu numai la proiectarea produselor, ci și la calitatea acestora, deoarece utilizarea foilor de înaltă calitate nu numai că oferă confort și confort, ci și sănătatea oamenilor. Nu provoacă disconfort pielii, se încălzește în noaptea rece și prin calitățile sale plăcute tactile scutește de stres și insomnie.

    Judecând după feedbackul primit de la consumatori, produsele anumitor producători pot fi considerate produse de cea mai bună calitate.

    • Firma belarusă "Homeliness". Avantajul produselor textile de acest brand este utilizarea în producția de materii prime exclusiv naturale.
    • Producători din Turcia: Hanibaba Acasă Linem, Le Vele, Ozdilek. Principalul avantaj al produselor este o gamă largă de produse. Fiecare cumpărător va fi capabil să aleagă printre produsele din tablă textilă turcă, care corespunde dimensiunii dorite, preferințelor estetice, gamei de prețuri.
    • Marcă din Ivanovo. Ivanovo textile este un concurent foarte serios de produse importate. Pentru preț, aceste produse chiar câștigă, iar din punct de vedere al calității nu sunt inferioare. Printre producția de panouri Ivanovo, puteți găsi cea mai potrivită opțiune pentru casa dvs.
    • Compania turcă Sikel Pique. Principalul avantaj al acestei companii este utilizarea bambusului natural de calitate de primă clasă.
    • Produsele foarte bune sunt aduse din China. Ele nu se disting printr-un preț ridicat, dar sunt oferite într-un sortiment destul de mare, cu diferite modele de design.
    • Altele recomandate de consumatori Producătorul turc - Karna Medusa. Este specializată în producția de produse cu spumă dublă, caracterizată prin fibre foarte moi și moi.
    • S-a primit un feedback mare Companiile rusești Fiesta și Cleanelly, precum și colecția de case din Turcia. Se remarcă faptul că mărcile oferă produse de înaltă calitate, practice și ieftine.

    Cum sa alegi?

    Mergeți la departamentul de textile pentru foi de foi, trebuie să acordați atenție mai multor criterii.

    • Densitatea grămezii. De obicei, acest indicator este de 300-800 g / m². Cu cât densitatea este mai mică, cu atât durata de viață mai mică este asociată cu acest produs. Produsele extrem de confortabile și rezistente, cu o densitate de 500 g / m².
    • Lipsa materialelor sintetice. Materialele ecologice nu ar trebui să includă aditivi artificiali, dar nu abandonează produsele care includ o mică vâscoză sau nu mai mult de 20% poliester. Aceste adăugiri vor face țesătura mai moale, maleabilă și durabilă.
    • Informații de pe etichetă. Familiarizați-vă cu compoziția și dimensiunile produsului indicat pe etichetă. Dacă aceste date nu sunt disponibile, nu ar trebui să aveți încredere în acest producător.

    Subtilitățile de îngrijire și de depozitare

    Pentru ca produsul să-și păstreze funcționalitatea și aspectul estetic pentru o perioadă lungă de timp, este necesar să se asigure că acesta are condițiile corecte de îngrijire și de depozitare. Mai multe puncte sunt importante.

    • Produsele de spalat de pe terry pot fi in masina de spalat, ca lenjeria clasica. Păstrează bine produsele de performanță și spălarea mâinilor. În orice caz, trebuie să vă amintiți că temperatura apei ar trebui să fie de cel puțin 30 ° C. Este permisă înmuierea timpurie a foilor.
    • În nici un caz nu puteți expune călcarea cu pânză fină. Temperaturile ridicate pot schimba structura grămezii, ceea ce va scurta semnificativ durata de viață a produsului.
    • Opțiunea de depozitare preferată se află într-un dulap cu parfumuri aromatice într-o pungă de plastic, lângă restul așternutului.

      Foi de foi nu sunt doar un produs foarte practic și necesar în casă, ci și un element decorativ interesant care se va potrivi armonios în orice interior. Încălțămintea și băile de înaltă calitate nu numai că vor încânta gospodăria, ci și le vor oferi un somn sănătos și sănătos.

      Cum să aruncați o foaie pe o bandă elastică, consultați următorul videoclip.

      Comentarii
       autor
      Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

      Sala de intrare

      Camera de zi

      dormitor