Caracteristicile lenjeriei de pat calico

În ciuda faptului că calitatea odihnei unei persoane depinde de pat, lenjeria de pat joacă, de asemenea, un rol important. Acesta este un atribut important necesar pentru un somn confortabil și sănătos. Una dintre cele mai populare țesături folosite pentru fabricarea pernelor, a hainelor de duș și a foilor este chintz. Să analizăm în detaliu caracteristicile lenjeriei de pat calico.

Ce este chintz?

Chintz este un material fabricat folosind tehnologii speciale. Se referă la țesături de bumbac. Pentru frumusețe, vopseaua de diferite nuanțe, modele și desene sunt adesea aplicate. În ciuda faptului că India este considerată locul de naștere al acestui material, ea a devenit destul de răspândită în țara noastră. Cu siguranță, dacă nu pentru tine, atunci mama sau bunica ta va găsi rochii vechi de bumbac, care acum câteva decenii au fost un atribut esențial al fiecărei femei la modă.

Astăzi, materialul este utilizat în principal pentru fabricarea lenjeriei de pat. Se crede că aceasta este aproape o țesătură ideală, perfectă pentru contactul cu corpul uman. Chintz-ul asiatic, care a fost importat anterior în Imperiul Rus din străinătate, este considerat a fi în special de înaltă calitate, iar astăzi este produs și în țara noastră, în orașul Ivanovo.

În plus, lenjeria de pat din țesătură de bumbac chintz (sirsacker) este populară. Culoarea acestei țesături este de obicei o celulă sau o bandă, deși există și alte opțiuni.

Cum sa alegi?

Pentru a nu fi confundat în alegerea unui set de lenjerie de bumbac, Ar trebui urmate câteva reguli simple.

  • O atenție deosebită ar trebui acordată etichetei produsului. Ar trebui să descrie toate caracteristicile cele mai importante: densitatea, durabilitatea, normele de spălare, producătorul etc.
  • Înainte de a cumpăra kitul, deschideți pachetul (sau cereți vânzătorului să o facă) pentru a asigura integritatea produselor și calitatea decentă a țesăturii.

În ceea ce privește culorile, este o chestiune de gust. Pe piața de astăzi oferă o gamă foarte largă de opțiuni și culori blânde și luminoase.Dimensiunea lenjeriei (single, duble sau set de dormitoare de 1,5) este, de asemenea, selectată individual.

Avantajele și dezavantajele materialului

În primul rând, cumpărătorii notează că chintz este un material destul de accesibil. Lenjeria de pat din această țesătură poate fi găsită aproape peste tot. În plus, există o mare varietate de seturi de culori de acest tip, deci cu siguranță 100% putem spune că veți putea găsi exact ceea ce căutați, fie că este un pat de unică culoare pentru un dormitor sau un produs cu desene pentru o grădiniță.

Un alt plus este prețul accesibil. Lenjeria de bumbac imprimată este cea mai ieftină în comparație cu alte materiale. De asemenea, multe gospodine spun că astfel de truse nu necesită îngrijiri speciale.

Cu toate acestea, există dezavantaje. Deci, chintz are o densitate mică. În plus, spãlarea frecventã ºi pe termen lung rãspândeºte semnificativ materialul (atât structura, cât ºi culoarea acestuia).

Cu privire la caracteristicile așternutului chintz, consultați următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor