Două niveluri de tavan suspendat în interiorul camerei pentru copii

Stretch plafoanele de astăzi sunt printre modele care permit să ofere orice cameră un aspect special. Datorită diversității stilistice, acestea pot fi folosite în decorarea interiorului camerelor pentru copii. Cu toate acestea, dacă designul cu un singur nivel poate părea prea simplu pentru o persoană, proiectarea corectă a unui plafon pe două nivele vă va permite să modificați radical percepția estetică a spațiului.

Caracteristici de design și tipuri de film

În centrul său, plafoanele întinse pe două niveluri nu sunt nimic altceva decât structuri suspendate constând din folie din PVC întins și gips-carton. Atașați-le la tavan pe un cadru metalic special. Țesătura întinsă, încălzită cu ajutorul unei arme de căldură, este fixată pe placa de gips, folosind cleme fiabile.În același timp, tehnologia unui astfel de plafon poate fi atât fără sudură, cât și cusături.

Acest lucru se explică prin lățimea materialului utilizat. Opțiunile de film cu costuri reduse au o lățime de aproximativ 3 și 3,5 m, deși clienților le sunt oferite recent astfel de opțiuni cu o lățime de cinci metri, care anterior a fost caracteristică numai pentru tipurile de acoperiri scumpe. Textura țesăturii de tensiune poate fi lucioasă, mată și satinată.

Dintre acestea, cel mai puțin interesant este cel lucios, care, deși reflectă lumina, este inferior celorlalte două. Aceasta reflectă tot ceea ce este mai jos, iar acest lucru creează un efect vizual de dublare a elementelor interioare, care nu arată foarte drăguț.

Filmul mat nu produce strălucire, chiar dacă un astfel de tavan este iluminat nu numai în jurul perimetrului, dar are și surse de lumină încorporate. Se întinde, de asemenea, și este instabil la deteriorarea mecanică. Cu toate acestea, pentru proiectarea pepinieră este cea mai bună opțiune. Acoperirea cu satin pare scumpă și un pic cam ca o țesătură. Dar luarea unei astfel de pânze într-o grădiniță este inoportună: este prea scumpă, deși calitatea tipăririi fotografiilor pe ea este mult mai bună.

În ceea ce privește gips-cartonul, acesta este materialul optim, prin care puteți crea un design special al zonei de plafon. Posibilitățile sale sunt enorme, pentru că se îndoaie destul de bine, se disting prin greutatea redusă.Cu aceasta, puteți face desene sau modele nu numai de tip cadru sau liniar, ci chiar de tip figura. Și dacă considerați că este posibil să tăiați diverse forme din ea și să le fixați pe tavan, atunci acest lucru va diversifica în mod semnificativ orice design al designului tavanului pe două nivele.

Avantajul acestui material este faptul că acesta poate fi vopsit în mod repetat, ceea ce este convenabil și vă permite să refaceți periodic interiorul.

specie

Efectul unui plafon de tensiune pe două nivele în grădiniță poate fi diferit. De exemplu, o puteți face zonală sau în creștere. Unele opțiuni sunt ușor de instalat, altele necesită timp pentru instalare. Cu toate acestea, efectul merită: datorită acestui fapt, precum și o lumină de fundal suplimentară cu LED-uri, puteți crea iluzia unei figuri plutitoare în aer.

Opțiunile tradiționale sunt etapele individuale sau, de exemplu, cutiile în care se introduce materialul stretch. Al doilea se numește cadru, deoarece creează efectul unui cadru în care se află filmul de tensiune în sine. Acesta este un design mai tradițional, care se regăsește în designul copiilor. Opțiuni mult mai interesante,deși este oarecum mai dificil să le atribuiți filmului și mai mult.

Cu toate acestea, datorită netezimii liniilor, puteți salva camera copiilor de la rigoare și puteți face o dispoziție specială. De exemplu, este posibil să se separe o parte din accent a camerei. De exemplu, puteți întinde filmul în partea principală a încăperii, separând zona de lucru a zonei cu o figură simplă din tablă. Opțiunile soaring sunt notabile, deoarece acestea pot avea o formă diferită. Dacă doriți, pot fi încorporate luminile ascunse, care vor crea un efect special.

Pro și contra

Avantajele plafoanelor pe două nivele sunt:

 • durabilitate - au o durată de cel puțin 10 ani;
 • ușurință - nu au o greutate mare și, prin urmare, nu creează o încărcătură mare pe pereții de sprijin;
 • varietate de design - clientul poate alege orice tip de design;
 • inofensivitate - nu dăunează corpului copiilor și nu cauzează alergii;
 • o paletă largă de culori și o varietate de fotografii tipărite - chiar și un client sofisticat își va alege propria versiune, ținând cont de caracteristicile unei camere particulare;
 • rezistență la temperaturi extreme și raze UV ​​- designul nu se estompează la soare;
 • capacitatea de spațiu a zonei este o metodă de organizare discretpepinieră;
 • posibilitatea de a încorpora orice iluminat - sporind efectul neobișnuit și iluminarea completă a tuturor colțurilor camerei;
 • o mulțime de tehnologie pentru a decora filmul în sine - de la lămpi și fibre la cristalele Swarovski.

În ciuda avantajelor, plafoanele întinse pe două niveluri prezintă unele dezavantaje:

 • filmul este frică de perforări, și gips-carton - umiditate puternică;
 • aceste structuri ascund înălțimea zidurilor și, prin urmare, sunt irelevante;
 • designul lor este adesea limitat în spațiul mic;
 • nu toată lumea are un pistol de căldură pentru a încălzi filmul;
 • orice discrepanță în dimensiunea filmei poate ruina toate lucrările.

Nuanțe de soluții color și design

Pentru a face un suspendat pe două niveluri tavan stretch de gips-carton în pepinieră pot fi diferite. De obicei, este alb, cu imprimare foto sau o imagine pe fundal de gips-carton colorat în pastel. Culorile pot fi diferite, desi designerii recomanda folosirea nuantelor luminoase pentru decorarea spatiului tavanului. Dynamic este, de asemenea, posibil, dar ca accente mici, pentru că un ton strălucitor în sine poate lua toată atenția departe de alte accente ale camerei.Mai mult decât atât, abundența culorii strălucitoare în timp începe să-i deranjeze pe copil.

În proiectare, puteți utiliza un film color monocromatic. Aceasta este ceea ce vă permite să schimbați în continuare interiorul pe măsură ce copilul crește. Când se imprimă fotografii pe pânză, este posibil ca aceasta să trebuiască să fie schimbată înainte ca durata de viață a acesteia să se încheie. Faptul este că imaginile trebuie să se potrivească vârstei copilului.

Este puțin probabil ca orice adolescent să se simtă confortabil într-o cameră pe tavan, de exemplu, pui, ursuleți de pluș, caractere de desene animate Disney.

Ce este relevant și neadecvat?

Dacă ați decis să decorați camera copilului cu o structură de tensionare pe două niveluri cu o imprimare foto, acordați atenție stilului camerei. Dacă acesta este un clasic, pe lângă suprafața mată și auritul, nu este nevoie de nimic mai mult în colțurile cadrului. Un minim de imprimare este suficient aici. Pentru tendințele moderne, motive separate.

Se pare grozav pe tavanul cerului tulbure. Culorile luminoase ale imaginii vă permit să aduceți un sentiment de prospețime și aer în spațiu. Ele arata frumos in designul plafoanelor pe doua nivele pentru copii si insertii cu imaginea unui cer star, precum si a nebuloaselor cosmice.

Conținutul plafon camera adolescente posibil, folosind o hartă imagine a lumii, adăugând la sale interne sau ascunse luminile perimetrale.

Cu toate acestea, indiferent cât de frumos poate părea o imagine, nu puteți decora cu un design de imprimare foto:

 • culori uriașe;
 • păsări uriașe;
 • avioane militare scufundate în aer și chiar mai multe tancuri;
 • mingi de fotbal, masini;
 • gigantice roboți de transformare și caractere de benzi desenate;
 • îngerii mari și personajele mitologice.

Nu numai că, astfel de imprimeuri pot crea un punct de vedere vizual, chiar din spațiu ceva teribil, așa că, de asemenea, s-ar induce în eroare copii. Judecător pentru tine: de exemplu, pe fondul unei păsări gigant sau flori uriașe copil va simți nesemnificativ și neajutorat.

Și dacă aeronava militară, este la un nivel subconștient se va dezvolta anxietate in fiecare zi va zbura peste ea. Indiferent de alegerea părinților, o privire la plafon nu ar trebui să aibă un efect negativ.

Pentru copii, puteți alege un desen animat cu imaginea soarelui și nori. Cu toate acestea, este necesar să respectați dimensiunea corectă. Adolescentul de cameră poate fi decorat cu un design stilizat.Acestea pot fi schițe de schițe, deși subiectul lor nu ar trebui să aibă negativ în cameră.

Erori sunt imprimate:

 • ferestre - se pare că camera este situată într-o peșteră;
 • cu o imagine tridimensională - adesea reduc spațiul;
 • portrete - așa este creat presiunea.

Ce altceva să ia în considerare?

Interiorul grădiniței ar trebui să fie ușor. Nu este necesar să-i complici desenul, dacă acest lucru nu necesită stilul. Uneori, este mai bine să vă concentrați pe contrastul stratului de gips-carton și al țesăturilor utilizate, în loc să completați filmul cu imprimarea fotografiilor. De exemplu, pentru stilurile de minimalism și moderne mai importante este textura materialelor și eleganța lor cu simplitate aparentă.

Același lucru se poate spune despre camerele pentru adolescenți. De exemplu, atunci când există deja imprimarea pe un perete (de exemplu, graffiti sau o imagine a unui oraș), pentru un tavan pe două niveluri există suficient design de cadru, în care puteți încorpora luminile creative. În astfel de cazuri, manufacturabilitatea este mai importantă decât tema imaginii filmului.

Demonstrați unicitatea și modernitatea este mai bine în detrimentul texturii și iluminării.

  În ceea ce privește tehnologia filmului de tensiune - merită să alegeți pe baza capacităților sale, deși, bineînțeles, tehnica fără sudură este mai bună. Proiectele soaring sunt bune pentru camerele adolescente, ele nu sunt atât de necesare pentru decorarea copiilor din grupa de vârstă mai mică. Complexitatea designului va depinde de compoziția interioară planificată. Când are multe detalii, designul plafonului ar trebui să fie mai simplu, pentru a nu crea un efect de dezordine.

  Prezentare generală a plafonului stretch în creșe - în videoclipul următor.

  Comentarii
   autor
  Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

  Sala de intrare

  Camera de zi

  dormitor