Caracteristicile alegerii plafonului stretch în grădiniță pentru băiat

Pepinieră poate fi numită una dintre cele mai importante camere din casă. Ar trebui să fie confortabil și interesant. Având în mod corect selectat design-ul unei astfel de camere, vă puteți oferi copilului o stare bună și un somn sănătos. Luați în considerare alegerea specială a plafonului stretch în grădina pentru băiat, precum și cele mai de succes exemple de design.

specie

Tavanele întinse sunt foarte diferite. Se pot distinge următoarele tipuri principale de structuri similare:

 • ondulat;
 • arcuite;
 • un singur nivel;
 • con;
 • pe mai multe niveluri.

Cele mai economice sunt plafoanele cu un singur nivel. Ele nu necesită o grijă deosebită, ele nu sunt deformate din cauza diferențelor de temperatură, sunt mai ușor de instalat.

Cârpe similare vin într-o varietate de culori, ele pot fi decorate cu diverse imagini.

Două niveluri de tavan sunt create din profile și construcția de plăci de gips-carton. Ele pot fi fabricate din materiale multi-colorate. Cu ajutorul acestor pânze puteți să vă ocupați de camerele din zone, să ascundeți diferite defecte de suprafață. Din acest motiv, aceste straturi de acoperire sunt foarte populare.

Construcțiile conice, arcuite și ondulate par foarte neobișnuite și frumoase.

Este posibil să se asigure izolarea fonică a tavanului prin construcția de fibre acustice. Va absorbi undele sonore, va deveni un fel de membrană.

goodies

Există multe avantaje pentru a întinde structurile de tavan. Este posibil să se evidențieze următoarele avantaje ale acestor plafoane, cele mai importante pentru consumatori:

 • fiabilitatea în utilizare, densitatea, elasticitatea;
 • capacitatea de a nu trece apa, praful;
 • capacitatea de a ascunde fire, diverse nereguli;
 • ușurința de dezmembrare;
 • capacitatea de a crea un design neobișnuit;
 • capacitatea de a asigura izolarea termică și fonică (chiar fără straturi suplimentare);
 • ușurința de îngrijire;
 • destul de lungă durată de viață (cu îngrijire și întreținere regulată).

contra

Din păcate, structurile de tavan întinse nu au numai avantaje, ci și dezavantaje. În recenziile lor, consumatorii observă cel mai adesea următoarele dezavantaje:

 • costul ridicat al structurilor complexe cu mai multe niveluri cu un design neobișnuit;
 • nevoia de a calcula disiparea căldurii, dacă furnizați iluminat;
 • instabilitatea efectelor diferitelor obiecte ascuțite (de exemplu, foarfece);
 • Dificultăți în instalarea unei astfel de structuri de plafon cu propriile mâini.

Cum de a alege un design?

Selectând designul tavanului stretch în camera băiatului, ar trebui să țineți întotdeauna în considerare preferințele sale, vârsta. Se recomandă să vă amintiți următoarele.

 • Până la 7 ani, copilul se străduiește constant să facă jocuri, în timp ce exploră activ tot ce-l înconjoară. Copilul nu ar trebui să se plictisească în niciun caz. Este recomandat să opriți alegerea pe pânze cu povestiri amuzante, cu personaje de poveste.
 • Copilul, care are vârsta de 8-12 ani, se va bucura de peisaje naturale, animale, planete, imagini pe tema spațiului. Mulți băieți la acea vârstă, cum ar fi sportul, cursele auto. Dacă știți exact ce îi place copilul dvs., alegeți imagini pe teme relevante.
 • Pentru copiii vârstei de vârstă școlară se potrivesc modele, plafoane simple. Tocurile de acoperire trebuie să ajute elevii să-și scoată încărcătura din ochi, să se relaxeze.

Pentru a crea un efect de oglindă, selectați un plafon lucios. Dacă doriți să obțineți efectul rugozității, instalați un design mat. Cele mai comune culori din camerele băieților sunt verzi și albastre. Cu toate acestea, nu este deloc necesar să se țină exclusiv pe variantele tradiționale. Pentru a adăuga un accent pe un interior, este posibil să opriți alegerea combinațiilor de contrast.

Dacă copilul dvs. este foarte activ, agil (uneori prea), ar trebui să alegeți un plafon cu o nuanță liniștitoare și delicată: roz deschis, albastru deschis. Pentru a stimula activitatea mentală, puteți instala un design de tavan colorat cu muștar.

Nu trebuie să alegeți pânze foarte luminoase (verde, roșu și alte variante similare), deoarece acestea provoacă frecvente dureri de cap.

Imprimarea fotografiilor

Imprimarea fotografiilor este o opțiune foarte interesantă pentru camera copilului. Puteți alege o imagine potrivită cu fiul tău.Dacă un copil este deja adolescent, este necesar să știm despre dorințele sale, deoarece la această vârstă copiii tind să-și exprime individualitatea. Modelele de tavan din țesături cu imprimare foto sunt o opțiune foarte populară, însă, în prezent, imaginile realiste pot fi aplicate plafoanelor întinse din alte materiale. Când comandați imprimarea fotografiilor, trebuie să luați în considerare o serie de factori importanți.

 • Mai bine să alegeți cea mai versatilă fotografie. Gusturile copiilor se schimbă adesea rapid, astfel încât anumite imagini pot deveni enervante în timp.
 • Alegeți fotografia care vă place nu din catalog, ci din proprie inițiativă, asigurați-vă că rezoluția unei astfel de imagini este destul de ridicată pentru imprimare. Altfel, calitatea imaginii va fi foarte proastă.
 • Numai culorile sigure pot fi utilizate pentru imprimare. Materialele toxice pot deteriora sănătatea copilului.
 • Un nivel al structurii de tavan poate fi aranjat sub forma unui cadru în care va fi o fotografie.
 • Cu ajutorul imaginilor, este foarte convenabil să împărțiți camera în zone (pentru recreere, muncă).

iluminat

Iluminarea este foarte importantă, deoarece într-un copil un copil face temele, citește.Pentru astfel de activități, lumina ar trebui să fie destul de strălucitoare. Se recomandă oprirea alegerii lămpilor, luminozitatea cărora poate fi reglată în funcție de ceea ce face băiatul. Seara se poate face lumina foarte moale.

Cel mai adesea, lămpile sunt instalate deasupra zonei de ședere, a biroului.

Exemple interesante

Tema spațială este una dintre cele mai populare pentru camerele copiilor. Această opțiune va face apel la aproape oricine.

Un exemplu de design, realizat în culorile tradiționale pentru băieți, cu un simplu tavan întins pe un singur nivel.

Acest design este destul de simplu, dar este foarte elegant. Tavanul se potrivește perfect interiorului general.

Aici, plafonul echilibrează luminozitatea generală a designului.

Alegerea unei structuri de plafon interesante și a elementelor corespunzătoare ale interiorului, puteți transforma camera într-o adevărată opere de artă.

     Orice imagine interesantă poate fi aplicată plafonului: va "revigora" în mod semnificativ designul general.

     10 sfaturi despre cum să alegeți culoarea plafonului stretch, consultați următorul videoclip

     Comentarii
      autor
     Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

     Sala de intrare

     Camera de zi

     dormitor