Cârlige de haine în hol - un element important de design

 Cârlige de haine în hol - un element important de design

Holul este un spațiu care unește zona de intrare și toate spațiile de locuit din casă. Echipamentul coridorului este de o importanță deosebită în așa fel încât să fie cât mai practic și mai funcțional posibil. Funcția principală a holului este depozitarea lucrurilor.

Este ușor să organizați totul corect atunci când spațiul este suficient de mare; cu toate acestea, este o chestiune complet diferită în cazul în care zona este prea mică pentru a găzdui un dulap general. Una dintre soluții în acest caz este cârligele de înveliș, care nu numai că oferă beneficii semnificative, ci devin, de asemenea, o decorare excelentă a peretelui.

Tipuri și caracteristici

Cu ajutorul unui cuier cu cârlige, puteți economisi cu ușurință spațiu în hol cu ​​o zonă mică. Suportul pentru haine reprezintă un nivel cu cârligele situate pe acesta într-o anumită cantitate.În fiecare zi, propunerile de design devin din ce în ce mai originale, oferindu-le consumatorilor un design interesant și actualizat. Acum, locul pentru a stoca hainele îndeplinește o sarcină estetică.

Următoarele elemente pot fi incluse în diferite modele:

 • Nivelul convenabil de dragare specială sub orice accesorii.
 • Încălțăminte pentru haine.
 • Rafturi pentru pălării, eșarfe și mănuși.
 • Proiectare pliere.

Unele umerase, care se disting printr-un standard special non-standard, au și ele părți în mișcare. Formularele pot fi diferite - dreptunghiulare, curbate sau figurate. Funcționalitatea și capacitatea cu toate acestea sunt atât de ridicate, încât nevoia de a achiziționa un dulap mare pur și simplu nu apare.

Atunci când alegeți design-ul casei dvs., este important să acordați o atenție deosebită proiectării cârligelor pentru a vă accentua gustul bun. Ele pot fi atașate la scânduri sau atașate la perete, iar apoi suportul lor alege un aranjament convenabil pentru utilizarea zilnică. A doua opțiune ar fi cea mai bună pentru a privi într-un hol foarte mic.

Nu vă faceți griji cu privire la alegerea acestor lucruri disprețuitor.Ele trebuie să fie în armonie cu designul interior general, în caz contrar există o amenințare de a obține o imagine ridicolă a coridorului. Producătorii moderni au făcut tot posibilul pentru ca cumpărătorii să evite o astfel de greșeală gravă, având posibilitatea de a nu-și schimba propriile gusturi și preferințe. Cârligele sunt foarte diferite - din lemn, metal sau plastic, și datorită paletei bogate de culori, toată lumea va alege cu siguranță nuanța potrivită.

Cârligele elegante îmbunătățesc vizual aspectul holului, făcându-l mult mai original. Este necesar să le tratezi locația cu toată responsabilitatea, având în vedere acest moment chiar înainte de cumpărare. Ele trebuie să fie de dimensiuni mari sau medii pentru a evita căderea lucrurilor.

Tipuri de fixare

Gradul de fiabilitate și rezistență depinde de modul în care sunt atașate cârligele. Tipul de fixare depinde de cantitatea și greutatea îmbrăcămintei, care poate fi susținută atât de cârligul întreg cât și de cârligul unic.

Cea mai convenabilă cale, care este destul de larg răspândită - un montaj cu șurub.

Cârligele cu Velcro - cea mai potrivită opțiune pentru plăcile din ceramică și cele mai multe ori sunt folosite în baie sau în bucătărie.Există, de asemenea, un suport magnetic, cu toate acestea, acest tip nu este folosit prea des, deoarece necesită o piesă specială - o suprafață metalică.

În consecință, există mai multe opțiuni de fixare:

 • Șuruburi.
 • Clay.
 • Fraieri.
 • Magnet.

Alegeți tipul corespunzător nu este dificil, dacă determinați exact ce va fi sarcina funcțională. Outerwear este destul de greu, deoarece necesită o fiabilitate maximă, care poate oferi numai șuruburi puternice care pot rezista încărcăturii grele. Accesoriile și alte articole de îmbrăcăminte care nu au o greutate semnificativă, se potrivesc și cârlige, fixate cu velcro sau lipici.

Caracteristici de stil

Fiecare detaliu trebuie să sprijine dispoziția generală a interiorului coridorului, totuși, unele stiluri permit folosirea elementelor contrastante:

 • De exemplu, concisitatea în stilul scandinav este completată de orice alt model care îndeplinește două reguli - dimensiunea redusă și numărul minim de decoruri sau absența acestuia.
 • Interiorul clasic este creat cu ajutorul elementelor care au un design discret, strict.
 • Art Deco va sublinia cârligele cromate, din bronz sau din lemn. În acest caz, pot fi adăugate perle, pietre sau piele.
 • Stilul modern oferă posibilitatea de a lăsa fantezia să zboare liber, experimentând cu diferite variante de modele, formând din ele compoziții care împodobesc peretele și uimesc imaginația cu originalitatea. Pretenția, abstractitatea, concisitatea - toate acestea vor face. Metalul elegant, culoarea plastică plină de culoare și diverse figuri vor ajuta la întruchiparea celor mai îndrăznețe idei.
 • O soluție excelentă pentru obiectele metalice de înaltă tehnologie.
 • Cârlige sub formă de țeavă de apă, unghii sau cheie reglabilă sunt create pur și simplu pentru mansardă și stil industrial.

Puteți urmări o mulțime de umerase creative pentru hol în următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor