Idei pentru depozitarea pantofilor în dulap

 Idei pentru depozitarea pantofilor în dulap

Încălțămintea ocupă mult spațiu într-un apartament, mai ales dacă locuiește în clădire o familie mare. Deoarece depozitarea încălțămintei este adesea asociată cu necesitatea de ao menține în ordine, curată și în îngrijirea sezonieră, este logic să se aibă grijă de o varietate de sisteme de depozitare a încălțămintei în dulap adecvate pentru fiecare pereche particulară.

Avantajele dispozitivelor speciale de stocare

Mulți oameni cred că achiziționarea și instalarea de departamente speciale pentru încălțăminte în dulapuri sau holuri este o pierdere de timp și bani. Pantofii pot fi pur și simplu la ușa din față sau pot fi depozitați în cutii de depozitare pentru iarnă. Cu toate acestea, ele nu sunt destul de corecte.

În primul rând, dacă o familie mare locuiește într-un apartament sau casă, un număr mare de perechi de pantofi la prag creează confuzie și murdărie.Toată lumea se va poticni despre cât de îngrozitor sunt pantofii din stânga, iar perechea potrivită nu va fi ușor de găsit în această mizerie. În plus, nu va fi ușor să curățați camera, deoarece pantofii murdari trebuie să fie mișcați de fiecare dată. De asemenea, în sezonul de toamnă-iarnă și vremea ploioasă, holul va fi supus unei poluări crescute.

Pentru a vă salva de la o curățare lungă și epuizantă, ar trebui să aveți grijă de un mod mai inteligent de a păstra pantofii, de exemplu galoshnite, paleți sau rafturi metalice speciale.

Trebuie să spun că pantofii care nu au fost purtați mult timp (de exemplu cizme de iarnă) trebuie păstrați corespunzător. Chiar și o pereche de piele scumpe își va pierde cu ușurință aspectul, dacă îl îndepărtați pentru iarnă într-o pungă de plastic cu alte perechi, fără a avea grijă de umplutură și de a prelucra în exterior și în interiorul cizmelor mijloace speciale.

Sistemele speciale de stocare nu vă permit doar să vă păstrați tot ce aveți nevoie la îndemână. Ele organizează spațiul într-un mod elegant, confortabil și creativ, permițându-vă să păstrați ordinea în cameră și să o decorați. Când în cameră sau în dulap vor fi niște plase și buzunare drăguțe și frumoase, buzunare sau rafturi, nu vrei să le pui pantofi murdari murdari.Astfel, idei neobișnuite de păstrare a pantofilor vor contribui la extinderea duratei de viață a produselor de încălțăminte.

tipuri

Există multe moduri de a aranja pantofii în dulap în cel mai convenabil și ergonomic mod.

În primul rând, rafturile de încălțăminte pot servi ca un loc excelent pentru a pune sandale, pantofi, adidași și cizme în dulap. Ele sunt ușor de instalat în cantitatea potrivită, chiar și cu propriile mâini. Puteți utiliza construcția de lemn sau metal. Rafturile din lemn vor fi cele mai potrivite pentru păstrarea pantofilor pentru o perioadă lungă de timp.. De exemplu, pentru a elimina încălțămintea caldă pentru sezonul de vară, trebuie să o spălați și să o tratați cu agenți de protecție și să o eliminați.

Mulți oameni preferă să păstreze perechi în cutii de fabrică sau hârtie special achiziționată, care arată mai prezentabilă. Acest lucru se datorează faptului că se menține cea mai bună igienă, iar pantofii nu vor fi acoperite cu praf.

Puteți adăuga perechi de fotografii la cutii, atunci va fi mult mai ușor să le găsiți, mai ales într-o colecție de pantofi mari.

O bibliotecă pentru pantofi poate fi alocată într-un loc special la dulap. Rafturile sale pot fi pliabile sau retractabile.În plus, în cazul în care dimensiunea halei sau dressing permite, puteți achiziționa un dulap separat pentru pantofi cu rafturi aranjate în cel mai convenabil mod. Hardware-ul pliabil economisește cel mai bine spațiulprin urmare, acesta poate fi plasat chiar și în cea mai îngustă cameră.

O cutie de pantof retractabilă este, de obicei, parte a unei dulapuri sau dressing. Deși nu toată lumea își poate permite să așeze o astfel de casă, dacă reușiți să găsiți un loc pentru ea, va simplifica foarte mult viața de zi cu zi. De asemenea, puteți aranja în dulapuri compartimente speciale pentru fiecare pereche. Deci, cu siguranță nu veți pierde nimic, totul va fi în locul său. Astfel de inserții în dulap sunt realizate din carton sau plastic. Luminile din dulap vor face cu ajutorul rafturilor încastrate un proces mai simplu și mai plăcut.

În plus, rafturile staționare din plastic sunt populare. Avantajul lor constă în întreținerea ușoară și greutatea redusă a structurii în sine, motiv pentru care este ușor de rearanjat și transportat atunci când se mișcă. Cu toate acestea, aspectul estetic al unei astfel de bucăți de mobilier nu este ca toată lumea să-i placă.

Plasă de metal pentru pantofi concepute pentru a înlocui rafturile din lemn. Ele sunt foarte durabile, ușor de întreținut, nu absoarbe sau acumulează mirosuri.În plus, designul ochiului permite cuplurilor să fie ventilate și respirație, ceea ce reprezintă cel mai igienic mod de depozitare. Grilele pot fi retrase, după care pot fi scoase din dulap, dacă este necesar.

Suporturi populare și metalice pentru încălțăminte. Ele se aseamănă cu umerii și diferă numai în înălțime. Ele sunt confortabile pentru a închide papuci și papuci, precum și alte cupluri în stilul casual. Există standuri speciale pentru încălțămintea pentru femei, care se agață de cocoașele tocurilor. Un astfel de element de interior, pe lângă funcția sa principală, poate deveni o decorare a holului.

În cazul în care clima este caldă și, în cea mai mare parte, locuitorii casei poartă încălțăminte ușoară pe o talpă plană, atunci puteți face buzunare speciale care sunt atârnate pe ușa dulapului în interior sau în exterior sau pe perete. Acestea sunt cusute din materiale dense, care, dacă este necesar, pot fi spălate. Dacă le creați din materiale luminoase și atrăgătoare, acest mod de organizare a spațiului va decora orice interior.

Cutiile sunt o modalitate foarte populară de a stoca pantofii, în special în apartamentele mici. Uneori este posibil să alocăm pentru fiecare pereche sau cel puțin tipul de pantof în cutie, dar cel mai adesea totul este stocat împreună.Aceasta este o opțiune potrivită pentru depozitarea pantofilor care este folosit aproape în fiecare zi și necesită o întreținere atentă.

Cu toate acestea, se recomandă să nu se abuzeze de această metodă. Pantofii murdari aruncați într-o grămadă vor pierde rapid aspectul lor și vor deveni inutili.

De exemplu, faptul că o cutie închisă circulă slab în aer și acumulează praf duce la uscarea și fisurarea talpilor de încălțăminte și a pielii artificiale.

Pentru ca într-o vreme umedă și înzăpezită într-o hală să nu se acumuleze murdărie, se recomandă utilizarea paleților. Acestea sunt cutii plate din plastic pline cu pietre sau pietricele, unde pantofii se usucă. Această metodă vă permite să economisiți o mulțime de efort atunci când curățați sediul.

exemple

Mai jos sunt câteva idei interesante, economice și elegante pentru păstrarea pantofilor acasă. Poate că vor inspira designerii și proprietarii de apartamente să ia propriile decizii interesante.

  • Cea mai obișnuită modalitate de a stoca pantofii este să le puneți pe rafturi. Pentru a economisi spațiu, merită să utilizați rafturi pliabile. În forma ridicată, ele ocupă foarte puțin spațiu, dar vă permit să păstrați în ordine întregul dulap de pantofi.
  • O colecție mare de pantofi frumoși poate fi plasată într-o cameră de dressing personală. Pune-le în dulap este numai în forma sa pură și periaj regulat praful cu abur. Nu trebuie să vă păstrați pantofii într-o dulap închis pentru o lungă perioadă de timp, uneori cuplurile au nevoie de aer. Respectarea acestor reguli simple va extinde semnificativ durata de viață a produselor.
  • Rafturile metalice sunt cel mai bine amplasate în interiorul dulapului sau dressing-ului. Ele sunt foarte practice și durabile, și, de asemenea, ajuta la prevenirea umezelii de pantofi și apariția unui miros neplăcut.
  • Pentru a pune pantofii confortabil și pentru a preveni împrăștierea lor, perechi pot fi plasate în cutii de carton sau în recipiente de plastic care sunt vândute în supermarket-uri de gros. Au montură confortabilă și sunt destul de durabile. Pereții transparenți reprezintă un avantaj suplimentar al acestei metode de stocare, dar pentru fiabilitate puteți să atașați fotografiile fiecărei perechi la un container. Acest lucru va ajuta la evitarea confuziei.
  • Încălțămintele cu călcâi nu trebuie să se ascundă. Ele pot fi făcute decorarea camerei într-unul din stilurile moderne. Pentru a face acest lucru, perechile sunt plasate pe tije de metal sau plastic, pentru care se agață de tocuri.Această metodă nu este numai convenabilă, ci și decorativă.
  • Bocancile de vârf pot fi atârnate pe umerase. Această metodă pare foarte neobișnuită, dar poate fi justificată prin conveniența acesteia. În plus, dacă bara de boot este amplasată în hol, nu interferează cu curățarea umedă a podelelor.
  • Dacă lipsa spațiului liber nu vă permite să stocați lucrurile în nici un fel, cu excepția unei cutii sau a unui piept, ar trebui să aveți grijă de dispozitivul compartimentelor individuale pentru fiecare pereche. În loc de un capac, puteți folosi o cârpă sau un material de plastic adecvat pentru a asigura circulația aerului într-un astfel de design.

Fiecare dintre aceste exemple este interesant în felul său și poate fi bătut pentru fiecare interior specific.

Pentru mai multe idei de stocare a pantofilor, consultați următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor