Sali de spectacol din lemn masiv

Lemn natural este cel mai stilat și practic material în domeniul construcțiilor, fabricării mobilei și decoratiuni interioare. În ciuda unui număr de avantaje, produsele dintr-o matrice nu sunt adesea îndeplinite datorită prețului ridicat. Aspectul atractiv al lemnului face cumpărătorii să nu salveze pe decor și mobilier, plasând produse din lemn în case și apartamente.

Piața modernă oferă clienților o selecție imensă de kituri pentru amenajarea holurilor elegante și elegante.

Caracteristică locație

Înainte de a vorbi despre decorare, trebuie să spuneți ceva despre hol. Aceasta este o parte obligatorie a oricărei case. Pentru această zonă, fiabilitatea, practicitatea și durabilitatea sunt foarte importante. Aici, oamenii se adună înainte de a ieși,schimbați pantofii de acasă pentru stradă și faceți multe alte machinări care pot deteriora mobilierul, pereții și podelele din hol și, prin urmare, pentru această parte a casei trebuie să alegeți produse care sunt rezistente la diverse daune.

Este de remarcat faptul că designul holului creează o primă impresie despre frumusețea și decorul casei ca întreg, mai ales dacă persoana intră în apartament pentru prima dată. Un design colorat și elegant, care demonstrează în mod clar statutul ridicat și bogăția, va atrage atenția tuturor celor care traversează drumul.

Seturile de mobilier, concepute pentru proiectarea acestei părți a casei, sunt realizate din diferite tipuri de lemn. Folosiți lemnul de uz casnic și străin. Mahoganul deosebit de prețios și alte specii rare. Culoarea mobilierului este, de asemenea, variată și variată.

Caracteristicile holului din matrice

Lemn natural - cea mai bună materie primă pentru alergii. De asemenea, este o alegere inteligentă pentru zonele rezidențiale unde locuiesc copii mici sau animale de companie. Materialul ecologic este hipoalergenic și complet sigur pentru sănătate. Dacă apartamentul este situat într-o regiune cu ierni înghețate, cu atât mai mult trebuie să acordați atenție matricei. Are proprietăți termoizolante excelente, creând o temperatură confortabilă în cameră.

Cunoscătorii decorurilor clasice aleg lemnul datorită faptului că acest material nu pierde relevanța și este în mare cerere. În plus, desenul natural și textura lemnului creează un mediu confortabil în casă. Este de remarcat faptul că prelucrarea lemnului este cea mai bună alegere pentru zonele clasice și camerele rustice. Țară utilizată adesea pe baza de case din lemn.

avantaje

Specialiști în domeniul decorării caselor o serie de avantaje principale ale halelor dintr-un copac natural.

 • Frumusețea copacului nu poate fi comparată nici măcar cu cele mai înalte imitații artificiale. Aspectul este foarte important din punct de vedere estetic și decorat. Nu uitați că designul holului creează o primă impresie a casei.
 • Durata de viață maximă - ceea ce înseamnă mobilier din lemn masiv pentru hol. Produsele de înaltă calitate vor păstra frumusețea și caracterul practic timp de câteva decenii.
 • După cum sa menționat mai sus, matricea este o materie primă ecologică. Poate fi folosit în condiții de siguranță, indiferent de starea de sănătate a gospodăriei.
 • Halele din masiv sunt rezistente la impactul mecanic extern și la deteriorări.
 • Această opțiune de design este perfectă pentru o serie de modele populare, inclusiv țară, Provence, moderne și toate tendințele clasice.

Rase utilizate în producție

După cum sa menționat mai sus, companiile folosesc o varietate de lemn în munca lor. Cu cât materialul este mai exotic, mai puternic, mai frumos, cu atât este mai scump. De asemenea, prețul este afectat de raritatea rasei. Cumpărătorii care doresc să construiască o serie de holuri frumoase, fac o alegere în favoarea opțiunilor mai accesibile.

Holurile sunt considerate cel mai mare buget din pin - Aceasta este o alegere excelentă pentru cumpărătorii ruși, având în vedere că acest copac crește în multe regiuni ale Rusiei.

De asemenea, foarte popular stejarcare crește și pe teritoriul Federației Ruse și este disponibilă clienților locali la un preț avantajos. Mai multe detalii despre holurile din tipurile de lemn de mai sus vor fi descrise mai jos.

Cum sa alegi mobila?

Piața modernă oferă clienților o gamă largă de produse pentru fiecare gust, culoare și portofel.

Înainte de a efectua o achiziție, trebuie să determinați cu exactitate acești parametri.

 • Designul produsului: forma, textura, culoarea.
 • Dimensiuni ale mobilierului.
 • Funcționalitate.

Datorită tehnologiilor inovatoare, producătorii combină frumusețea materialului cu durabilitate, practic și fiabilitate. De asemenea, cu ajutorul echipamentelor și tehnicilor, maeștrii decorează o matrice, oferindu-i un aspect deosebit.

 • Sculptură în lemn.
 • Brushed.
 • Albirea și îmbătrânirea artificială a pânzei (efect de vopsea crăpată).

Cele mai comune tipuri de lemn intern sunt pinul, mesteacanul și stejarul. Printre varietățile exotice, tisa, tocanul și wenge ocupă un loc special în popularitate. Sfaturile designerilor: pentru ca mobila să se evidențieze în mod expres împotriva pereților, se recomandă alegerea unei culori contrastante a produselor.

Dacă pe hol pereții sunt îndoiți în vopsea albă, atunci în tandem cu ei modele din lemn de culoare închisă vor arăta grozav și invers.

originalitate

Pentru clienții care doresc să decoreze holul cu mobilier elegant, original din lemn exotic și rar, a fost dezvoltat un serviciu personalizat. Având în vedere costul scump al acestor truse, firmele nu fabrică acest produs la scară industrială. Durata de viață a acestor produse de lux poate fi de câteva secole, menținând în același timp frumusețea.Mobilierul din lemn este un clasic, și chiar și după secole, cererea pentru el nu va dispărea.

Nuanțe la înregistrare

În procesul de decorare a holului rezidenții pot întâmpina diverse probleme.

 • Locație compactă.
 • Formular non-standard.
 • Neregularități pe pereți, podea și tavan.

Având în vedere problemele de mai sus, este dificil de a alege mobilier și alte obiecte decorative. Experții observă că decorul de lemn va ajuta să facă față acestor neajunsuri. Aspectul grațios și rafinat al mobilierului va copleși toată atenția, distragând atenția de la defectele din hol. Modelul original al matricei nu poate fi ignorat.

Sala de intrare în pini

Mobila pentru o hala de pin - cea mai mare optiune bugetara din acest segment. În ciuda faptului că prețul produsului din lemnul mai sus menționat este mai mic decât costul altor specii, pinul se distinge prin fiabilitate ridicată, rezistență la uzură și durată lungă de viață.

Setul de culoare albă se potrivește perfect stilului clasic sau Provence francez. Pentru a doua opțiune, puteți ridica mobilierul în culoarea albă, cu efectul îmbătrânirii artificiale.

Decoratiuni de stejar

Coridoarele din lemn de stejar au devenit foarte răspândite datorită fiabilității și durabilității soiului. De secole, stejarul a fost folosit pentru a construi case și pentru a face mobilier. Datorită structurii dense a produselor de stejar pot fi decorate în diverse moduri convenabile, de exemplu, prin sculptură.

Este de remarcat faptul că această rasă face parte dintr-o clasă ridicată de soiuri de lemn.

O altă caracteristică datorită căreia stejarul a atras atenția cumpărătorilor este o aromă specială care umple camera. În cazul în care cumpărătorul nu-i place mirosurile persistente, puteți alege produsele care au fost supuse unui tratament special, eliminându-l.

mesteacăn

Cunoscută tuturor mesteacanului rusesc este folosită în fabricarea de mobilier pentru hol. Acest grad va transforma un decor în nerecunoscut. Designerii remarcă faptul că produsele de mesteacan se vor potrivi armonios într-o varietate de decoruri. Mobilierul în nuanțe maro este perfect pentru decorurile clasice.

Caracteristicile produselor realizate din mesteacăn solid sunt după cum urmează.

 • Îngrijire simplă, care nu necesită detergenți scumpe.
 • Rezistență la umiditate ridicată.

Pentru toate acestea, se adaugă avantajele alegerii lemnului natural.

Birch este tratat cu compuși speciali, datorită cărora panza nu se teme de murdărie și praf.

Stilul de țară

Astăzi stilul care ne-a ajuns din America este foarte popular. Numele ei este țară. Caracteristica principală a acestei zone este utilizarea lemnului natural în volume mari. În casă, decorate în direcția de mai sus, instalați mobilierul din matrice. Pereții, podeaua și tavanul sunt de asemenea decorați cu lemn.

Sala de intrare a mesei - element integrant al decorului livingului în stil rustic. La alegerea mobilierului este necesar să se ia în considerare faptul că frumusețea arborelui ar trebui dezvăluită. Produsele pictate nu vor funcționa, doar mobilierul acoperit cu un lac transparent, deoarece va proteja țesătura de formarea de ciuperci, mucegai, murdărie și deteriorări.

constatări

Pe baza celor de mai sus, se pot încheia următoarele.

 • În ciuda dimensiunii compacte a holului, în această zonă este important ca mobilierul să fie nu numai frumos și practic. Lasă prețul mobilierului din matrice să fie ridicat, dar va servi mult timp, păstrând frumusețea și atractivitatea de la an la an.
 • Decorarea lemnului este pe deplin compatibilă cu cerințele clienților moderni: stil, eleganță, durabilitate, prietenie cu mediul, relevanță.
 • Alegerea cumpărătorilor, producătorilor, oferă kituri din diferite soiuri de rasă, de la rase domestice și bine-cunoscute la specii exotice rare.
 • Modelele luminoase vor crește vizibil dimensiunea halei, creând o atmosferă proaspătă și ușoară. În proiectarea standard, dimensiunile acestei părți a casei sunt compacte. Este de remarcat faptul că mobilierul în culoarea albă adaugă notele interioare ale șicului și nobilimii. Astfel de produse sunt foarte populare pe piața modernă.

Dacă în timpul selecției bunurilor există îndoieli cu privire la calitatea produsului, trebuie să fiți familiarizați cu certificatele. Documentația va confirma calitatea produsului și a materiilor prime din care este fabricat.

O prezentare generală a tendinței sezonului din videoclipul de mai jos.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor