Păstrați cheile în hol

Fiecare lucru ar trebui să fie în locul ei, va evita căutările lungi. Nu ne putem aminti mereu de unde și-au părăsit ultima dată cheile. Pentru a nu pierde timpul și efortul în căutarea acestui lucru necesar, ar trebui să utilizați portarul cheie. Cheile vor fi întotdeauna într-un singur loc, iar acest element va deveni un plus decorativ magnific pentru interiorul holului.

Caracteristici speciale

Suporturile cheie sunt elemente interioare elegante. Ele sunt prezentate ca un mic cabinet sau piept. Conceput pentru amplasarea ușoară a cheilor la toate ușile. Veți putea atârna într-un singur loc cheile de la apartament, garaj, cabană sau casă de țară. Deținătorul cheie poate fi prezentat sub forma unui raft orizontal obișnuit, suplimentat cu cârlige speciale.

Pentru brelocuri mari merită să folosiți opțiunile metalicedeoarece acestea sunt durabile și fiabile. Modelele metalice pot fi echipate cu cârlige speciale, atât în ​​interiorul cât și în exteriorul produsului sau magneți. Pe partea din spate sunt elemente de fixare pentru fixarea pe perete.

Suporturile pentru chei moderne sunt fabricate dintr-o varietate de materiale, uneori sunt chiar reprezentate de combinații originale. Pentru a alege materialul potrivit pentru produs, merită să pornim de la stilul general al holului și de la preferințele personale.

Suporturile cheie pot fi destul de interesante și neobișnuite. Ideea originală la fel ca indivizii creativi. Dacă se dorește, un astfel de obiect poate fi făcut manual. Modelele moderne sunt fabricate din aliaje diferite de metale, lemn, sticlă, plastic și chiar piele, atât artificiale, cât și autentice.

funcții

Caracteristica principală a casei cheie este funcționalitatea acesteia, deci astăzi un element destul de obișnuit este în cerere mare. Rafturile deschise sau închise pot fi utilizate în diverse scopuri:

  • Ele pot fi utilizate pentru a plasa mementouri sau doar pentru un stilou și un notebook.
  • Modelele sub formă de scut magnetic pot fi utilizate pentru autocolante sau diverse articole pe magneți.

Gama modernă de bărbați doar fascinează, pentru că puteți găsi modele de orice design, culoare, formă și costuri diferite. Designul original va fi întotdeauna o decorare interioară rafinată.

Astăzi, modelele realizate manual sunt foarte populare. Designul neobișnuit și unic conferă produsului o valoare specială, astfel încât acest accesoriu poate fi folosit ca un cadou sau un suvenir.

materiale

Designerii moderni folosesc diferite materiale pentru fabricarea de casete cheie de înaltă calitate și elegante. Alegerea rămâne pentru cumpărător:

lemn

Lemnul natural este mereu în tendință, astfel încât suportul pentru cheie din perete din lemn natural va fi un decor vrednic al holului. Cunoscătorii de manual vor iubi opțiunea de lemn scump. Poate fi din stejar, nuc sau teak.

Casnicia din lemn se va potrivi armonios atât în ​​stilul clasic, cât și în stilul modern. Obiectele din lemn natural completează perfect stilul. Chebbi-chic, țară și eco.

piele

Decorarea luxoasă a interiorului sunt modele din piele.Maeștrii folosesc piele naturală și artificială. Acești păzitori cheie sunt întotdeauna în centrul atenției. Ele vor contribui la evidențierea culorii holului cu motive etnice.

Maestrii desenează adesea modele de piele cu inserții de lemn sau detalii cromate. Cutiile din piele sunt de obicei de dimensiuni mici, deci arata frumos si armonios in camerele mici.

metal

Variantele de metal se găsesc în școli, birouri, la recepția hotelurilor, deoarece sunt fiabile și practice, capabile să găzduiască și să reziste unui număr mare de chei. Un alt avantaj al acestora este rezistența la foc. Elemente de metal aproape imposibil de transformat.

Modele forjate atrag atenția cu respectabilitate și eleganță. Păstrați cheile metalice arată frumos în stil techno, hi-tech sau loft. Acest element poate fi prezentat chiar sub forma unui seif în miniatură cu o blocare combinată.

plastic

Mulți oameni preferă modelele din plastic datorită costului scăzut și aspectului luxos. Ele pot fi reprezentate de culori strălucitoare, forme neobișnuite. Dezavantajul unei astfel de case cheie este nepractic.În cazul încărcăturilor grele, se poate sparge materialul plastic.

specie

Breloc - un element interesant și atractiv al decorului, caracterizat prin practicitate și funcționalitate. Deși o gamă largă de opțiuni sunt disponibile la vânzare, dar toți deținătorii cheie pot fi împărțiți în două grupe mari - deschise și închise:

deschis

Mulți cumpărători intră în holul casei deschise. Particularitatea lui constă în faptul că conține cârlige deja instalate pentru localizarea cheilor.

Pentru a obține cheia, nu este nevoie să vă petreceți timp când deschideți și închideți ușa. Acesta este un avantaj și un dezavantaj. Opțiunea sub forma unui dulap sau a unei case de perete arată bine. Clavierii cu uși de sticlă arată elegant și bogat.

O varietate de opțiuni deschise uneori conduc la confuzie când trebuie să alegeți un singur model. Suportul cheie în stil de decoupage poate avea diferite modele variind de la versiunea vintage și se încheie cu fabulos.

închis

Suporturile cheie de tip închis sunt adesea prezentate sub formă de dulapuri compacte cu rafturi. Această opțiune seamănă cu o casă în miniatură.Modelele închise pot fi utilizate nu numai pentru depozitare, ci și pentru scrisori, chitanțe și alte obiecte.

Locația îngrijitorului închis nu numai că va ascunde cheile de ochii curioși, ci și ascunde unele defecte pe pereți. Aceasta va ajuta la închiderea clopoțelului de fixare sau a prezenței unui contor pe perete.

Alte specii

fals

Închizătorul de cheie suspendat de obicei se blochează la nivelul ochilor lângă ușa din față. Acest aranjament vă permite să obțineți rapid și convenabil cheile. Modelul este echipat cu cârlige sau elemente de fixare speciale pentru fixarea cheilor.

buzunar

Buzunarul pentru chei este prezentat sub forma unui mic caz. Este adesea confecționat din piele naturală sau artificială. Opțiunile pentru buzunare sunt caracterizate de dimensiuni mici, deoarece trebuie să se potrivească într-un buzunar sau cel puțin într-o geantă de mână.

Versiunea de buzunar este proiectată astfel încât toate cheile să fie amplasate împreună. Realizarea câtorva chei cu dvs. este foarte riscantă, deoarece acestea nu pot face doar o gaură în buzunar, ci și zgâriați telefonul.

Spațiul de lucru

Modelele situate pe masă atrag o varietate de forme.Ele pot fi prezentate sub formă de piept, cutie sau cutie mică. Astfel de opțiuni sunt de obicei decorate cu pictură sau sculptură. În mod frumos și bogat, arata titularii de chei de la un copac natural.

Cum sa alegi?

Păstrații cheie pot atrage atenția cu un design luminos și neobișnuit sau, dimpotrivă, uneori locația lor este foarte dificil de găsit dintr-o privire. Unii cumpărători cumpără modele ascunse care imită alte elemente ale interiorului. De exemplu, o soluție excelentă este o menajeră sub formă de ceas de perete sau de birou.

Atunci când alegeți o menajeră, mai întâi trebuie să alegeți ce opțiune este necesară: luminos sau secret. Mai mult, puteți merge deja la dimensiunea produsului. Dimensiunile menajerului depind în mod direct de numărul de chei pe care le va stoca.

Este necesar să se determine tipul de produs, deoarece acesta poate fi deschis sau închis. Depinde de scopul menajerului, de designul halei și de preferințele personale ale cumpărătorului.

Nu trebuie să uitați că portarul cheie poate fi folosit ca protecție împotriva cheilor împotriva ochilor curioși. Dacă străinii vin uneori în casă, atunci este mai bine să te salvezi de posibilele necazuri și să dai preferință metaluluivariantă a tipului închis și blocarea combinației.

Locația produsului joacă, de asemenea, un rol important în selecția sa.. Pentru birouri sau școli sunt modele ideale de metal cu un sistem de blocare. Opțiunile pentru ateliere sau depozite sunt de obicei prezentate sub forma unui dreptunghi regulat.

Unde să stea?

Cea mai convenabilă și practică locație în casă pentru portarul cheie este sala de intrare. Poate fi atârnat pe perete la înălțimea potrivită, lângă ușă, astfel încât cheile să fie întotdeauna la îndemână înainte de a părăsi apartamentul sau casa. Modelul desktop poate fi plasat pe carcasă pentru încălțăminte, raft sau sertar. Această locație este cea mai convenabilă. Dacă doriți să ascundeți locația menajerului, o puteți ascunde în dulapul din hol.

Un lucru elegant este întotdeauna un element frumos al interiorului, astfel încât toată lumea poate decide pe cont propriu unde să o marcheze.

Cum să te faci?

Dacă doriți să vă faceți o menajeră, atunci ar trebui să vă arătați imaginația și să folosiți materialele disponibile. Cele mai simple opțiuni pot fi create din tesatura, lemn, carton. Arată frumos cheia în cadru de sub fotografie. Această opțiune nu necesită costuri financiaredeoarece toate materialele pot fi preluate printre obiectele casnice.

O altă opțiune este să cumperi o menajeră simplă și să o decorezi independent. Acest lucru se poate face cu ajutorul unui șablon neobișnuit de o fotografie frumoasă și o cutie de vopsea. Modelul de plastic poate fi decorat cu o inscripție, un model rafinat cu ajutorul vopselelor.

Alegerea este complet individuală, iar produsul va fi un decor interior deosebit.

Pentru a afla cum să faci o menajeră frumoasă cu mâinile tale, vezi următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor