Alegerea umerilor falși pe hol

 Alegerea umerilor falși pe hol

Fiecare persoană care se respectă pe sine și pe locuința sa este angajată în aranjarea holului, deoarece această zonă este considerată drept fața casei. Interiorul aici poate fi diferit, dar umerasele forjate pe hol nu mai concurează pentru rafinament.

Caracteristici de design

În ciuda faptului că umerii pot fi pereți sau podea, aceștia îndeplinesc întotdeauna o singură funcție, și anume, îmbrăcămintea exterioară și accesoriile estetică și compactă. Această sarcină este cu adevărat importantă, pentru că aproape nimeni nu este mulțumit de coridoarele aglomerate care mor de gustul lor prost.

Avantajele umerilor falși:

 • compactitatea;
 • o combinație organică cu diferite stiluri;
 • ușurința de construcție;
 • durată de viață îndelungată;
 • igienă;
 • protecția mediului;
 • posibilitatea utilizării în încăperi neîncălzite;
 • putere.

Modelele forjate sunt într-adevăr compacte, deoarece nu au acele panouri masive care sunt celebre pentru produsele din PAL. Barele subțiri curbate nu reprezintă gravitația vizuală, chiar dacă sunt echipate cu scaune.

În plus, curbele ușoare și elegante sunt folosite în aproape orice stil. Singura excepție este stilul de înaltă tehnologie, cu accent pe respectarea strictă a geometriei. Este greu de imaginat clasic, baroc, minimalism, Provence sau muzica de țară fără forjare. Diferitele tonuri de vopsire și modele create de comandanți îndeplinesc toate cerințele stilului și apar în mod organic în tandem cu alte materiale, fie că este vorba despre lemn, fier sau alte materii prime.

În plus față de proprietățile estetice, merită remarcate avantaje practice. De exemplu, tijele curbate sunt în cea mai mare parte goale și, prin urmare, umerasele sunt ușoare. Ele pot fi mutate cu ușurință de la un loc la altul fără a recurge la puterea masculină. Este uimitor cum această aerisire este combinată cu o rezistență incredibilă și capacitatea de a rezista încărcărilor maxime. Cu toate acestea, meritul materiei prime în sine.

Avantaje și dezavantaje

Metalul forjat este unul dintre cele mai igienice materiale, deoarece cu o prelucrare corectă nu se confruntă cu coroziunea și pierderea aspectului. Durabilitatea este principala calitate a acestei materii prime.

Lipsa de metal în mobilier este considerată a fi rece care emană din ea. Poate că atunci când cumpără un pat este adevărat. Cu toate acestea, cuierul nu are un astfel de dezavantaj, și chiar în prezența scaunelor metalice, este ușor suplimentat cu perne ușoare și calde. Proprietarii unor astfel de produse, dimpotrivă, pretind căldură și confort, deoarece modelul exclusiv este realizat manual, punându-le aptitudinile, gândurile și sufletul.

Vorbind despre munca manuală, este imposibil să nu atingeți subiectul costului acestui produs. Un produs de calitate nu poate fi ieftin și, prin urmare, nu este disponibil pentru toată lumea.

Cu toate acestea, cei care doresc să se bucure de astfel de mobilier găsi o cale de ieșire prin sudarea modelelor gata făcute și bucle la cuier.

tipuri

Suporturile din fier forjat modern pot sta pe podea și pot fi montate pe perete, păstrând astfel spațiul liber în încăperile înguste.

Montat pe perete

Suporturile de perete sunt atașate la perete cu dibluri și șuruburi.Calitatea elementelor de fixare va depinde în mod direct de rezistența întregii structuri și de gradul de încărcare a acesteia.

Soiuri de modele de perete:

 • cârlig cârlig - unul dintre cele mai simple și mai compacte modele cu modele, situate de obicei pe vârful cârligelor;
 • cârlige + raft de păstrare a pălăriilor - un model funcțional care vă permite să păstrați în ordine nu numai îmbrăcămintea exterioară, ci și pălăriile, mănușile și alte accesorii;
 • cuierul suplimentat cu o oglindă este un model mai complicat și, prin urmare, mai rafinat. O oglindă situată sub sau în partea laterală a cârligelor este încadrată prin forjare;
 • cuier decorativ - un tip de mobilier, bazat în primul rând pe calitățile estetice. Imaginile forjate ale păsărilor, animalelor, ramurilor de sakura, stejarului înconjurătoare sunt completate cu mai multe cârlige. Pentru un hol, un astfel de model este recomandat pentru a fi folosit ca un supliment pentru o cuier mai spațios. Un produs decorativ nu ar trebui să fie așternut.

Trebuie spus că fiecare dintre soiurile prezentate poate fi suplimentată cu alte materiale în afară de fier. Astfel, rafturile pot fi confecționate din lemn masiv sau placă de mobilier, precum și din material plastic durabil, cu imitație de texturi naturale.

podea

Suporturile de podea ocupă un spațiu mai mare, cu toate acestea, spațiul lor este la un nivel ridicat. În plus, modelele de podea se mișcă ușor în jurul camerei, deoarece unele dintre ele nu necesită montare pe perete.

Specii:

 • modelul pe picior este unul dintre cele mai mici și mai mobile umerase;
 • model de podea cu scaun, oglindă sau rafturi - mobilier practic și voluminos.

Modelele pe un picior sunt cunoscute de toată lumea, deoarece sunt cele mai des folosite în cafenele și alte locuri publice. Secretul lor constă în mobilitatea și un număr mare de cârlige, situate într-un cerc. Astăzi, modelele sunt executate sub formă de lămpi de podea, lămpi stradale și copaci.

În ciuda stabilității structurii, se recomandă instalarea acesteia lângă perete, evitându-se astfel o cădere datorită avantajului.

Ca un detaliu interesant pe partea inferioară a piciorului cuierului poate fi un recipient pentru umbrele sau reviste și ziare.

Un raft cu scaun pe picioarele mici arată foarte impresionant și aristocratic. Pentru a asigura o siguranță completă, un astfel de model ar trebui să fie încă fixat pe perete. În partea de jos a scaunului, de regulă, există rafturi care pot fi ușor echipate cu sertare decorative și cutii de depozitare.Scaunul însuși, în absența oricăror modele și detalii strălucitoare, poate fi suplimentat cu o saltea moale sau perne.

Cum sa alegi?

Înainte de a comanda sau de a cumpăra un cuier din fier forjat în hol, merită evaluat cu seriozitate dimensiunea camerei.

Iată câteva reguli:

 • un hol îngust dreptunghiular poate adapta armonios modelul de perete;
 • un coridor mic patrat este bine completat de un mic cuier de podea pe picior;
 • un cuier larg cu podea și rafturi în partea de jos va fi o completare excelentă pentru un hol spațios.

După determinarea exactă a dimensiunilor și a tipurilor, trebuie să se procedeze la criteriul spațiului suspendat. Astfel, într-o familie mare, numărul de cârlige și rafturi suplimentare ar trebui să fie suficient pentru a menține un aspect ordonat al îmbrăcăminții. O familie de doi oameni care trăiesc într-un apartament mic va avea un mic portbagaj cu mai multe cârlige și o zonă de suspendare.

O atenție deosebită trebuie acordată calității picturii. Un model bun, capabil să rămână nouă de zeci de ani, trebuie nu numai să fie pictat, ci și să fie pregătit. În scenariul ideal, ar trebui să existe mai multe straturi de email.Din nefericire, este aproape imposibil să se verifice acest lucru la etapa de cumpărare și, prin urmare, este important să se achiziționeze și să se comande un model numai de la meșteșugari de renume.

Integritatea comandantului sau a companiei care produce modele forjate este unul dintre cele mai importante aspecte ale unei alegeri reușite. Nu trebuie să aveți încredere în furnizorii chestionați în căutarea unui preț seductiv, deoarece forjarea de înaltă calitate nu poate fi ieftină.

Exemple în interior

Un perete de lux de perete forjat sub formă de spire complicate reprezintă un soi decorativ pe care puteți plasa mai multe accesorii. Modelul principal este cârligul de podea pe picior.

Un model simplu și aerisit, fără decor și rafturi suplimentare, este completat de motive de plante sub formă de muguri de flori sălbatice. Cârligele sunt realizate sub formă de picături de rouă, care completează modelul neclut.

Compoziție de frumusețe uimitoare de la un cuier de perete cu raftul superior pentru pălării și scaune. Aranjamentul unghiular al elementelor face ca holul să fie spațios, în ciuda dimensiunilor mici.

Suportul pentru podea cu scaun este o versiune combinată a lemnului și a lemnului masiv.O masă din lemn curge ușor în ramuri metalice.

Etaj model elegant pentru o sală cu dimensiuni demne. Forjarea, situată doar pe laturi, face ca modelul să se aplice stilurilor moderne și minimalismului.

Modelele netede de umerase aerisite și blânde pentru hol în stil Provence se caracterizează prin simplitate rustică cu un indiciu de aristocrație franceză. Culoarea albă identifică stilul satelor din Provence.

Suportul de podea de la colț cu tije torsadate, în timp ce economisiți spațiu, are o bună spațiu și confort. Datorită poziției unghiulare, scaunul are o adâncime confortabilă.

Cum se face un hanger din fier forjat pentru hol, vezi mai jos.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor